Δυστυχως η δικια μας η ρατσα ποτε δεν κοιταγε το γενικο συμφερων του κρατους,αλλα το πως θα βολευτουμε εμεις και η δικοι μας,και με αυτα τα κριτιρια ανεβαζαν τους πολιτικους χρονια,σιγουρα το συστημα ειναι σαπιο και το βλεπουμε.Αφου ολο το συστημα χτιστηκε πανω στο προσωπικο συμφερων των δικων μας,και γιαυτο κυκλοφορουν ελευθεροι ολοι αυτοι σαν να μη τρεχει τιποτα....χωρια ολακερα εμπαιναν στο δημοσιο απο διαφορους πολιτικους σε βαρος του συνολου.Αυτος ο υπευθηνος που το εκανε αν εμπαινε φυλακη,για τις πραξεις του δεν θα τα εκανε αυτα παιδια.Αλλα δυστυχως εδω και εμεις στο τριτο κοσμο ανηκουμε,και τα λογια του Γκαντι....μας ερχεται γαντι,για το Ελλαδισταν.Να μη ξεχναμαι και τη δικια μας κοινοτητα...και τη πολιτικη μας πορεια και συμπεριφορα,καθρεπτιζει καλα αυτο το κρατος στο συνολο.Ολα ξεκιναναι απο εμας,αυτο ειναι το δικο μου μοτο,ακομα και τα σκουπιδια που βλεπεις στο δρομο,εγω προσωπικα ουτε στον τριτο κοσμο πεταξα ποτε σκουπιδια οταν πηγαινα,ολα ειναι θεμα παιδιας,και εμεις κακα τα ψεμματα ημαστε ενα σκαλοπατι πανω απο το τριτο κοσμο...ενα ομως.Επειδη ειμαι 20 χρονια λογιστης και εχουν δει τα ματια μου πραγματα που δεν φανταζεσται οπως και αλλοι συναδελφοι, δεν μπαινω στη διαδικασια για δημοσιο και ιδιωτικο τομεα γιατι θα γινω πολυ κακος...Θα πω μονο πως εχουμε τους πολιτικους και το κρατος που μας αξιζει σαν λαος (ποσο δικιο ειχε ο γκαντι οταν το πρωτοειπε!!!) γιατι αυτο θελουμε...