Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οι άνθρωποι που κάνουν τις άνω δημόσιες δηλώσεις είναι μικροπρεπείς, ανιστόρητοι και κομπλεξικοί...
Κοίτα ρε φίλε , οσο κι αν θεωρώ γραφικό αυτόν τον Ζουραρι δεν νομίζω οτι ειναι ανιστόρητος και αμορφωτος.
Το ίδιο περιπου ισχύει για τον καθηγητή νομικου δικαιου Παρασκευοπουλο.
Δηλαδή θέλω να πω οτι κάτι άλλο συμβαίνει , δεν ειναι δυνατόν άνθρωποι εξαιρετικά μορφωμένοι και επαγγελματίες πολιτικοί να ξεστομίζουν τέτοιου μεγέθους προκλητικές ανοησίες

Last edited:
Πέφτεις στη "παγίδα", του να θεωρείς ανθρώπους με πτυχία και άλλα χαρτιά, ως αυθεντίες...
Είναι τραγικά πολλοί, αυτοί που δεν μπορούν στο ελάχιστο να υποστηρίξουν τις περγαμηνές στο βιογραφικό τους !
Μάλιστα, οι περισσότεροι έχουν πάντα και κάποια σχέση με το πολύπαθο Ελλ Δημόσιο !
Από κοντά θα σου μιλήσω για μια προσωπική και πολύχρονη (δηλ. επαναλαμβανόμενη) επαγγελματική εμπειρία μου, με έναν πολύ γνωστό Έλληνα, κορυφή στον χώρο του...
Θα αηδιάσεις και μόνο που θα ακούσεις τον Βίο και τη Πολιτεία του.......

Ας μιλούν τα έργα και τα λόγια αυτών που μας πλασάρονται ως "ειδικοί"

Εγω θεωρω οτι τιποτα δεν γινεται τυχαια και ειδικα στην παρουσα κρισιμη στιγμη μεχρι να υπογραφει και το 4 Μνημονιο που θα ισοπεδωσει τον Ελληνικο λαο
Διαφοροι χαφιεδες μορφωμενοι και μη της γερμανικης ηγεσιας
βγαινουν μπροστα στα ΜΜΕ σε καθημερινη βαση
κανοντας προκλητικες δηλωσεις ειτε για τα Εθνικα θεματα ειτε για την Θρησκεια-Παραδοσεις κτλ
για να αποσπασουν εσκεμμενα την προσοχη του Λαου
ωστε στην συνεχεια να του πασαρουν και αλλα μετρα ως μοναδικη λυση της εξυπηρετησης του χρεους που εχουν ορισει οι Ναζι
Το εργο το εχουμε ξανα ζησει αλλοτε με τον Φιλη-Πολακη-Αδωνη -Τσιρωνη και αλλοτε με τον Παρασκευοπουλο-Ζουραρι και ακολουθους Γερμανοτσολιαδες

Μου αρέσει που όπως λέει ο Κώστας το έργο το έχουμε ξαναδεί και κάθε φορά πέφτουμε από τα σύννεφα. Όλα όμοια από τον Γιωργάκη μέχρι σήμερα. Από τα έργα μέχρι και τους πανομοιότυπους λόγους...
Κάθε κυβέρνηση και ένας κύκλος. Κλείνει ο ένας και ανοίγει ένας νέος πιστό αντίγραφο με τους προηγούμενος...

Καθε χρονο τετοια εποχη η ιδια ξανα ζεσταμενη φασολαδα .xm.
http://www.epodel.gr/μπλόκα-σε-όλη-την-χώρα-αποφάσισαν-οι/
Παρόλο που έχουν δίκιο με τα αιτήματά τους, είπαμε είναι η περίοδος που τους βολεύει γιατί δεν έχουν καμμιά εργασία τώρα. Δεν τους πολυαπασχολέι το γεγονός ότι κάποιοι ξοδεύουν το μεροκάματό τους σε καύσιμα για να βρουν πρόσβαση για τη δουλειά τους. Σημασία γι΄αυτούς έχει να αγωνίζονται χωρίς να χάνουν τίποτα οι ίδιοι αλλά αντίθετα οι άλλοι. Με την απεργία των ναυτικών όμως διαμαρτυρόταν για τα προϊόντα τους. Τζάμπα αγώνας δεν είναι αγώνας κατά τη γνώμη μου.
Επαναλαμβάνω ότι η παραπάνω άποψή μου δεν αναιρεί το δίκιο των αιτημάτων των αγροτών.

Last edited:
Παρόλο που έχουν δίκιο με τα αιτήματά τους, είπαμε είναι η περίοδος που τους βολεύει γιατί δεν έχουν καμμιά εργασία τώρα. Δεν τους πολυαπασχολέι το γεγονός ότι κάποιοι ξοδεύουν το μεροκάματό τους σε καύσιμα για να βρουν πρόσβαση για τη δουλειά τους. Σημασία γι΄αυτούς έχει να αγωνίζονται χωρίς να χάνουν τίποτα οι ίδιοι αλλά αντίθετα οι άλλοι. Με την απεργία των ναυτικών όμως διαμαρτυρόταν για τα προϊόντα τους. Τζάμπα αγώνας δεν είναι αγώνας κατά τη γνώμη μου.
Επαναλαμβάνω ότι η παραπάνω άποψή μου δεν αναιρεί το δίκιο των αιτημάτων των αγροτών.
Τζαμπα,μπορει να ειναι για τους ιδιους,Χρηστο!
Εσυ ,εγω και πααααρα πολυς κοσμος,το πληρωνει με ταλαιπωρια,αγχος,καυσιμα,διαφυγοντα κερδη και ποσα αλλα.
Δικιο εχουν!1000 ναι!!
Το κλεισιμο των δρομων ειναι τσαμπουκας,ομως.Και το λιγοτερο που μπορω να πω,αντιδημοκρατικο!
Ενα αγαθο που το πληρωνουμε ΟΛΟΙ,δε μπορει να μας το στερουν νταηλικι!Τοσο απλα!

Κανείς δεν εχει δικαίωμα να κλείνει τους δρόμους , τελεία και παύλα.
Ούτε όλοι αυτοί που κατά καιρούς κλείνουν το κέντρο της Αθήνας αλλά διαμαρτύρονται σημερα για το επικείμενο κλείσιμο των δρόμων από τους αγρότες.

Τζαμπα,μπορει να ειναι για τους ιδιους,Χρηστο!
Εσυ ,εγω και πααααρα πολυς κοσμος,το πληρωνει με ταλαιπωρια,αγχος,καυσιμα,διαφυγοντα κερδη και ποσα αλλα.
Δικιο εχουν!1000 ναι!!
Το κλεισιμο των δρομων ειναι τσαμπουκας,ομως.Και το λιγοτερο που μπορω να πω,αντιδημοκρατικο!
Ενα αγαθο που το πληρωνουμε ΟΛΟΙ,δε μπορει να μας το στερουν νταηλικι!Τοσο απλα!
Γιαννη ακριβως το ιδιο πραγμα λεμε και συμφωνουμε απολυτα ;)

Μέ αυτούς τους μορφασμούς
λακισαν μέχρι και τα υδρόβια σκεψου οι Τουρκαλαδες :eek:.sarcastic..sarcastic.
http://www.armynow.net/evros-o-mitsotakis-sta-tethorakismena/
Και τώρσ σε ρωτάω ρε φίλε τι να κάνω .Εγω που έλεγα να ανέβω ,να πάω η να μην πάω ;
.my man.η μήπως αν παω κι εγω κάνω χειρότερα τα πράγματα κυνηγητικά ;
Βέβαια ,όπου πάω βρέχει καταρρακτωδώς ,οπότε μπορεί να βγει σε καλό με την ξηρασία που εχει φέτος ο Εβρος ..buy buy.

Last edited:
15697739_1221773897916798_8729511637534870543_n.jpg
.victory.

Γιαυτο μαγκες μην αγχωνεστε για χαζα πραματα. Και να λετε στους δικους σας ποσο σημαντικοι ειναι για σας
Φυσικά και έτσι πρέπει να κάνουμε.

Ολοι αυτοί οι διάσημοι όμως που φεύγουν πριν της ώρας τους ουσιαστικά προκαλούν τον θάνατο τους.
Μιλάμε για πολλά drugs , αμέτρητα πιωματα χάπια κλπ.
Έχουν τα πάντα κι όμως τους λείπουν τα πιο σημαντικά με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε οτι νομίζουν ότι μπορεί να τους γεμίσει το κενό .

Last edited:
Άμα δεν έχεις ισορροπία και μέτρο στη ζωή σου δεν σε φτάνουν όλα τα καλα και τα ...κακά του Θεού.
Πόσο να "δουλέψουν" και να βοηθήσουν οι κόλακες, οι πηδηχτές ή οι γκόμενες και οι ουσίες;
Κάποια στιγμή που μένουν μόνοι και ξεμεθυστοι ειναι έτοιμοι να φουντάρουν απο το παράθυρο. Και προτιμούν να ξαναμπούν στο σύννεφο της παραισθησης και του "κόσμου" τους, με την κάθε λεπτό καθοδήγηση των μανατζερς, χαρτοριχτων, των προμηθευτών σάρκας και ουσιών και όλων των λοιπών παρασίτων που τους περιτριγυρίζουν και τους απομυζούν.
Περισσότερη αξία εχει η ζωή ενός φουκαρά που διωγμένος απο τον πόλεμο ή την μιζέρια και έχοντας να χάσει μόνο τις αλυσίδες του, πνίγεται στο Αιγαίο.
NO MERCY στα τομάρια της SHOW BIZ που φεύγουν απο τις δικές τους κάκιστες επιλογές.
Ζωή στα κατσικομούλαρά μας

Status
Not open for further replies.
Back