Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόνο τραγικό :eek:
Εντάξει οι υπηρεσίες στα απιδια τους αυτό είναι γνωστό
Εκείνη η εκκλησία η Μητρόπολη γιατί δεν βοηθαει αυτόν τον ταλαιπωρο ?
Ας τον πάρουν για νεκροθάφτη -καντηλαναφτη κάτι ρε παιδί μου να φάει ένα κομμάτι ψωμί
δηλαδή ελεεεος .buy buy..buy buy.
Kωστη δεν εχει δοντι ουτε ειναι λαθρομεταναστης για να του βρουν σπιτι και δουλεια

«ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΟΡΙΛΑ ΜΟΥ...» ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΙΒΑ

Με μια ανάρτηση στο Facebook η σύντροφος του Βασίλη Γρίβα τον αποχαιρέτησε, λίγες ώρες αφού έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά, σε μια μαφιόζικη επίθεση.

Η σύντροφος του Βασίλη Γρίβα έγραψε «ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ ΓΟΡΙΛΑ ΜΟΥ
Ουτε ο θανατος μπορει να μου το παρει αυτο γιατι σε βρηκα ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ
Θα ερθω να σε βρω οπου κ αν εισαι ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΟΥ θα σε βρω συντομα».

.what..what..what..what..what.

«ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΟΡΙΛΑ ΜΟΥ...» ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΙΒΑ

Με μια ανάρτηση στο Facebook η σύντροφος του Βασίλη Γρίβα τον αποχαιρέτησε, λίγες ώρες αφού έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά, σε μια μαφιόζικη επίθεση.

Η σύντροφος του Βασίλη Γρίβα έγραψε «ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ ΓΟΡΙΛΑ ΜΟΥ
Ουτε ο θανατος μπορει να μου το παρει αυτο γιατι σε βρηκα ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ
Θα ερθω να σε βρω οπου κ αν εισαι ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΟΥ θα σε βρω συντομα».

.what..what..what..what..what.
Γυναίκα είναι αυτό? Όσο για την δολοφονία μια παροιμία λέει πως όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες...

Φυσικά και ΔΕΝ ειναι γυναίκα αφού η χρήση αναβολικων μετατρέπει την γυναίκα σε κάτι άλλο.
Οι επιπτώσεις λοιπον ειναι οι εξής

• Βαθύτερη φωνή που παραμένει μόνιμα
  • Αύξηση τριχοφυΐας προσώπου που παραμένει μόνιμη
  • Μείωση συχνότητας περιόδου ( με αποτέλεσμα να υπαρχει τεράστιο πρόβλημα γονιμότητας)
  • Μείωση μεγέθους μαστών
  • Μεγάλη και μόνιμη αύξηση της κλειτορίδας διότι τα αναβολικά αναγκαζουν το γυναικείο σώμα να προσπαθει να "μιμηθεί" το ανδρικό.

Να προσθέσω ότι εκτος απο τις εξωτερικές μεταβολές που σωστά αναφέρεις Διονύση, υπάρχουν και οι εσωτερικές στον οργανισμό τους, ο εγκέφαλος αλλάζει νοοτροπία βίαια, με τάσεις επιθετικές, ομοφυλοφιλικές και πολλά αλλα βάση βιώματος.

Γιατι να θες να κανεις το σωμα σου ετσι ή αν εισαι αντρας σαν τους αλλους με αφυσικα φουσκωμενους μυς;
Ανοιγεις μεγαλη κουβεντα φίλε :)
Ματαιοδοξια , φιλαρεσκεια , ωραιοπαθεια , ναρκισσισμός ειναι μερικοί απο τους λογους που κάνουν τους ανθρώπους να φουσκωνουν τους μυς τους με χημικά

υπάρχουν και οι εσωτερικές στον οργανισμό τους, ο εγκέφαλος αλλάζει νοοτροπία βίαια, με τάσεις επιθετικές, ομοφυλοφιλικές και πολλά αλλα βάση βιώματος.
Πολύ σωστά.
Οι αλλαγές στην ψυχοσύνθεση και γενικότερα στην ψυχική υγεία του χρήστη ειναι πιο σοβαρές απο τις σωματικές

Αποφυλακίστηκε και ο αγωνιστής Ακης.
Στη χώρα επήλθε η κάθαρση. Παπαγεωργόπουλος και Τσοχαντζόπουλος τιμωρήθηκαν και πλήρωσαν.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.
Καλά δεν έχει και τίποτα να φάει πια. Όλα δεσμευμένα. Έτσι κι αλλιώς είναι και ο ίδιος σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορεί να γλεντήσει τίποτα πια ακόμα και φράγκα να είχε. Πήρε ότι του αξίζει.

Καλά δεν έχει και τίποτα να φάει πια. Όλα δεσμευμένα. Έτσι κι αλλιώς είναι και ο ίδιος σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορεί να γλεντήσει τίποτα πια ακόμα και φράγκα να είχε. Πήρε ότι του αξίζει.
Το μαθημα προς ολους μας απο αυτη την κατασταση ειναι οτι ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ
ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ

Η ΥΓΕΙΑ ειναι το παν και το μονο που μετρα οπως και αν ζησαμε εντιμη ζωη

Εντιμη ζωη στα δικα μας ματια ομως

Γιατι πολλοι ζουν "εντιμα "μα ξερουν οτι ζουν πανω στα κορμια που τσαλαπατουν καθημερινα για να ζουν την ζωουλα τους

Καποια στιγμη ολοι κανουμε απολογισμο
Αμα ξερουμε οτι πατησαμε τον αλλο για να
Ζησουμε καλυτερα οταν θα τον κανουμε η πληρωμη θα ναι ακριβη

Επειδή δεν ασχολήθηκα μπορεί κάποιος να μου πει εν συντομία ποιο ήταν το σκεπτικό της απόφασης να αποφυλακιστεί και πόσα χρόνια φυλάκισης ήταν η ποινή;

Η ποινή που του υπεβλήθη απο το δικαστήριο ήταν 20ετή φυλάκιση και δέσμευση περιουσίας.
Οσο για την αποφυλάκιση μάλλον βοήθησε και το ότι υποβλήθηκε σε τριπλό bypass τον περασμένο Μάρτιο.
Ετσι κι αλλιώς θα τον έβγαζαν δηλαδή.

Η ποινή που του υπεβλήθη απο το δικαστήριο ήταν 20ετή φυλάκιση και δέσμευση περιουσίας.
Οσο για την αποφυλάκιση μάλλον βοήθησε και το ότι υποβλήθηκε σε τριπλό bypass τον περασμένο Μάρτιο.
Ετσι κι αλλιώς θα τον έβγαζαν δηλαδή.

Δηλαδή ο οποιοσδήποτε που έχει καταδικαστεί σε 20ετή φυλάκιση και υποβληθεί σε τριπλό bypass, μετά αποφυλακίζεται; .xm.

Status
Not open for further replies.
Back