Δεν πιάστηκες μακάκας. Καλά νόμιζες. Μέχρι και ο Άκης έξω είναι. Είδες να καταδικάζεται και να τιμωρείται κάποιος; Βλέπεις να είναι κάποιος στη φυλακή;.asking. Κι εγω νόμιζα οτι μετα το 89 που επήλθε η κάθαρση ,οι μίζες ήταν ανύπαρκτο γεγονός.
Πάλι μαλάκας πιάστηκα......buy.
Η κυβερνηση αυτη υοηρετει το συστημα κι ειναι ενα με αυτο. Χωρις την αξιοοοιηση των συγγεκριμενων δεν θα μοορουσαν να πε ραδουν τα μετρα που πε ρασαν. Πολυ απλα γιατι το κομμα αυτο την καταλληλη στιγμη εμφανιστηκε σαν τελευταια σανιδα σωτηριας. Κυριο χαρακτηριστικο τους, η παραολανησηΣυμφωνώ απόλυτα! Αλλά η σημερινή κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Αν.Ελ. δεν είναι το σύστημα; Δεν βγήκαν με την υπόσχεση "κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη"; Και μην πείτε πάλι ποιοι δεν θα το έκαναν αυτό, εγώ μιλάω για ασυνέπεια λόγων και έργων... Σε αυτό δεν τους έχετε κριτικάρει ποτέ!
Τι κοιμάσαι ρε? Δε θα πας στο οακα?αντε γρηγορα να ετοιμαστείςΣσσσστ. Κοιμομαστε.....
Αυτό δεν κάνω πιο πάνω ρε Βασίλη ;;;;Σε αυτό δεν τους έχετε κριτικάρει ποτέ!
Δύσκολο, και να βγει (το '19) δεν θα είναι καλπάζοντας! Αύριο δε, να γίνουν εκλογές ο Κουλης δεν βγαίνει ούτε με σφαίρες!απλά βλέπω να έρχεται καλπάζοντας ο Κουλης και με πιάνει πανικός.
Εγω αυτο Bill δεν μπορω να το καταλαβωΔύσκολο, και να βγει (το '19) δεν θα είναι καλπάζοντας! Αύριο δε, να γίνουν εκλογές ο Κουλης δεν βγαίνει ούτε με σφαίρες!
Είτε Κούλης, είτε Αλέξης, η ίδια ακριβώς πολιτική θα ασκηθεί από την εκάστοτε Κυβέρνηση.Εγω αυτο Bill δεν μπορω να το καταλαβω
Φοβομαστε μηπως βγει ο Κουλης και μας οδηγησει περισσοτερο στον μαρασμο η στην καταστροφη ?
Ζουμε και βιωνουμε καμια αναπτυξη και δεν το εχω καταλαβει ?
Εχουμε καμια ελπιδα σωτηριας με την παραμονη της παρουσας Κυβερνησης ?
Δεν εχεις αδικο ξεχασα προπαντων ειναι και Αριστερος υπερ των λαικων στρωματων κτλ.......buy buy..buy buy.Είτε Κούλης, είτε Αλέξης, η ίδια ακριβώς πολιτική θα ασκηθεί από την εκάστοτε Κυβέρνηση.
Ο κόσμος όμως ψηφίζει (και) βάσει ψυχολογίας. Όταν θα τεθεί δίλημμα Κούλης-Αλέξης για πολλούς λόγους - αν θες να το αναλύσω - το χέρι του πολίτη θα πάει πιο εύκολα στον δεύτερο από ότι στον πρώτο. Και ο κόσμος πέφτει εύκολα στα διλημμάτα τέτοιου είδους. Εγώ επιμένω στον Μαρινάκη πάντως
Η μίζα ειναι η επιβράβευση της καλής διαγωγής, τι 89, τι 2019 και οπως το βλέπω θα πω και 2099.asking. Κι εγω νόμιζα οτι μετα το 89 που επήλθε η κάθαρση ,οι μίζες ήταν ανύπαρκτο γεγονός.
Πάλι μαλάκας πιάστηκα......buy.
Φιλε μου συνδιαμορφωτες της καταστασης ειναι αυτοι που λες. Το ξενοδουλος και υοοταγμενους φερνει σα να δρουν αβουλα για ξενα συμφεροντα. Δεν ειναι ετσι ομως. Περα απο τις υοογραφες στις αποφασεις της ΕΕ που εχουν βαλει ο καθενας χωριστα απο θεσεις κυβερνησης, εχουν συγγεκριμενα ορογραμματα οχι μονο αποδοχης αυτης της οολιτικης,αλλα και ενισχυσης της.Το προβλημα της Πατριδα μας δεν ειναι ουτε τα κομματα-συνδιασμοι ουτε τα προσωπα που θα κυβερνησουν αυτον τον λατρεμενο τοπο
αλλα να απαλλαγει απο καθε λογης Γερμανοδουλους και υποταγμενους υπηρετες ξενων συμφεροντων
Τοτε ισως δουμε ασπρη μερα διαφορετικα αλοιμονο στις νεες γενιες που θα ακολουθησουν
Dim. PapadimoulisΕπαληθευμένος λογαριασμός@papadimoulis
Το πραγματικό δίλημμα για τη χώρα μας στο Μακεδονικό είναι:
Η’ συνθέτη ονομασία χωρίς αλυτρωτισμούς, ή οριστική διεθνής αναγνώριση του σκέτο «Μακεδονία». .asking..asking..asking.
Εδώ δεν χωρούν μισόλογα κ μικροπολιτική. Είναι ώρα ευθύνης, ειλικρίνειας, συνεννόησης και τόλμης υπέρ του εθνικού συμφέροντος. .buy buy..buy buy..buy buy.