Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα ωραίες οι φωτό έρχονται να συμπληρώσουν άριστα το μνμ του Νίκου DUCK NIK που μας το γνωστοποίησε
πάλι χίλια μπράβο .congrats.
Τοποθετήθηκε η γαλανόλευκη σε όλες τις καλύβες στο Δέλτα του Έβρου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) .congrats..congrats..congrats.

galanoleuki-simaia-kalives-delta-evrou-2.jpg

galanoleukes-simaies-kalives-delta-evrou-2.jpg

galanoleuki-simaia-kalives-delta-evrou-2.jpg

28450191_10214851542463506_276302799_n-2.jpg
ιστορικη φωτο
ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ...............................................

Έτσι μου ρχεται να ριξω Τσιπρα στις επομενες δαγκωτο, Φωτη αλανι για παντα στο λιμανι .ghe.
Ειναι να γελας και να κλαις ταυτοχρονα με μαυρο δακρυ,που εβαλαν αυτο το υποκειμενο υπουργο.και μαλιστα που στο υπουργειο Εθνικης Αμυνας..κριμα.μαλλον ξεπληρωνει χαρες ο μεγαλος πρωθυπουργος μας.

Πράγματι πολύ πετυχημένες οι αναρτήσεις στο twitter , ο Έλληνας διαθέτει αστείρευτο χιούμορ.
Για άλλη μια φορά τίθεται , μονότονα θα έλεγα, το ίδιο ερώτημα;;;;
Αντί για τον Κουβέλη, ποιον θα θέλαμε ;;;;;;
Πες ότι υπήρχε η δυνατότητα να διαλέξουμε από παντού και όχι μόνο από τον Συριζα , ποιον θα γουστάραμε για υφυπουργό άμυνας ;;;;;

Για την ιστορία και χάριν της κουβέντας ( ποιας κουβέντας θα μου πεις αφού με εντολές ¨Δημάρχου" δεν υπαρχουν συμμετοχές .big smile.) , υπενθυμίζω κάποιους (όσους θυμάμαι δηλαδή) υπουργούς άμυνας που πέρασαν από αυτό το σημαντικό υπουργείο και πραγματικά διαφύλαξαν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της πατρίδας μας .

Γεώργιος παπαδόπουλος
Ευάγγελος Βενιζέλος
Μειμαράκης
Παπαντωνίου
...και για το τέλος άφησα τον μέγιστο Ακη Τσοχαντζόπουλο .RESPECT.

Εγώ προτιμώ τον "υποφαινόμενο" ως Κρητικός έχει εμπειρία από όπλα, είναι γνωστό ότι είναι και κυνηγός, αν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει δε λένε;;;
Πάντως ωραίο το διλημματάκι αν όχι ο τάδε φούφουτοσυριζαιος τότε ποιος;;; μέχρι να πεθάνουν όλοι οι εν ζωή συριζαιοι θα πρέπει να έχουμε την ίδια κυβέρνηση, καταργηστε και τις εκλογές βρε παιδιά μην ντρέπεστε και τα πρότυπα σας στην λατινική Αμερική ισόβιοι ήταν...

Πράγματι πολύ πετυχημένες οι αναρτήσεις στο twitter , ο Έλληνας διαθέτει αστείρευτο χιούμορ.
Για άλλη μια φορά τίθεται , μονότονα θα έλεγα, το ίδιο ερώτημα;;;;
Αντί για τον Κουβέλη, ποιον θα θέλαμε ;;;;;;
Πες ότι υπήρχε η δυνατότητα να διαλέξουμε από παντού και όχι μόνο από τον Συριζα , ποιον θα γουστάραμε για υφυπουργό άμυνας ;;;;;

Για την ιστορία και χάριν της κουβέντας ( ποιας κουβέντας θα μου πεις αφού με εντολές ¨Δημάρχου" δεν υπαρχουν συμμετοχές .big smile.) , υπενθυμίζω κάποιους (όσους θυμάμαι δηλαδή) υπουργούς άμυνας που πέρασαν από αυτό το σημαντικό υπουργείο και πραγματικά διαφύλαξαν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της πατρίδας μας .

Γεώργιος παπαδόπουλος
Ευάγγελος Βενιζέλος
Μειμαράκης
Παπαντωνίου
...και για το τέλος άφησα τον μέγιστο Ακη Τσοχαντζόπουλο .RESPECT.
Αυτοι αν ειναι ολοι "ενας και ενας"! ο Κουβελης φανταζει Αγιος μπροστα τους!
Οσο για τον τελευταιο που εγραψες εκει τα λογια στερευουν! Σηκωνω τα χερια ψηλα πραγματικα! Και για να μην ξεχναμε για ενα ψηφο δεν βγηκε πρωθυπουργος!
Ο Θεος να φυλαει την πατριδα απο τετοιους Εφιαλτες! Καημενη Ελλαδα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!
Αλλα δεν φταινε ΟΛΟΙ αυτοι αλλα εμεις και βαζω και τον εαυτο μου πρωτο μεσα που τους ψηφιζουμε.

Θα πρεπε;.xm.
αν δεν είναι κάποιος, δεν πρέπει να τοποθετείται;
εκτός κι αν μου πείτε ότι αυτά που μπορεί να λέω είναι σαν να τα λέει ο τάδε από το τάδε κόμμα.
Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ.
Φέρνοντας ένα (ακραίο) παράδειγμα και ο Χίτλερ θα έχει πει σίγουρα κάποτε στη ζωή του 1+1=2, να σταματήσουμε τότε να το λέμε και εμείς επειδή το είπε ο Χίτλερ
Γιατρέ μου, είσαι κομματικοποιημενος; Σε κάποια π.χ. κομματική νεολαία, γραμμένος;

Εγώ προτιμώ τον "υποφαινόμενο" ως Κρητικός έχει εμπειρία από όπλα, είναι γνωστό ότι είναι και κυνηγός, αν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει δε λένε;;;
Πάντως ωραίο το διλημματάκι αν όχι ο τάδε φούφουτοσυριζαιος τότε ποιος;;; μέχρι να πεθάνουν όλοι οι εν ζωή συριζαιοι θα πρέπει να έχουμε την ίδια κυβέρνηση, καταργηστε και τις εκλογές βρε παιδιά μην ντρέπεστε και τα πρότυπα σας στην λατινική Αμερική ισόβιοι ήταν...
Λιγα λογια για τον χωριανο μου γιατι θα"χουμε κακα ξεμπερδεματα!!.vert funny. ..πολυ γελιο η φωτο που εβαλες..φατσα ε;;;

Λιγα λογια για τον χωριανο μου γιατι θα"χουμε κακα ξεμπερδεματα!!.vert funny. ..πολυ γελιο η φωτο που εβαλες..φατσα ε;;;
Χωρις πλακα ωραίος τυπάς φαίνεται για να πιες κάνα κρασί, άντε να πας και για κάνα καρτέρι, μέχρι εκεί.buy.

Eξαρταται το πως κανεις τη δειγματοληψια, ποσες επιλογες εχεις, κλπ. Κανονικα δεν θα επρεπε να βγαινουν τετοια νουμερα. Πχ, δεν εχει Τσιπρα καν, ουτε Κανενα που ειναι και η συνηθως προσφιλεστερη επιλογη

αμα θυμαμαι σωστά ακόμα πρόσθεση 39+37+34+34=144 πάνω από 100%, εκτός κι αν δεν καταλαβαίνω εγώ κατι καλά.........????
Βασίλη, τερτίπια των δημοκόπων. Ξέρεις τι έκαναν; Έβαλαν το ποσοστό των θετικών ψήφων σε απαντήσεις 100 ανθρώπων για τον κάθε πολιτικό αρχηγό χωριστά! .buy buy. .sarcastic.
Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελαν να παρουσιάσουν μια θετική εικόνα της Γεννηματά. Εγώ έτσι το μεταφράζω παρατηρώντας το παρακάτω γράφημα... ;)
dimotikotites_metron_analysis.jpg

https://thecaller.gr/parapolitika/deuteri-dimofilesteri-politiki-arxigos-i-fofi-gennimata/

Last edited:
Δεν ειναι τερτιπι, ειναι πως διαβαζεις τη δημοσκοπηση, και φυσικα αν εχεις ορεξη να δεις περα απο αυτο που το κομματικο σου συμφερον επιτρεπει. Στην ουσια το 100% αφορα τον καθε αρχηγο ξεχωριστα, με τον κοσμο να εχει πλειοψηφικα αρνητικες/μαλλον αρνητικες γνωμες για ολους.

Θα πρεπε;.xm.
αν δεν είναι κάποιος, δεν πρέπει να τοποθετείται;
εκτός κι αν μου πείτε ότι αυτά που μπορεί να λέω είναι σαν να τα λέει ο τάδε από το τάδε κόμμα.
Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ.
Φέρνοντας ένα (ακραίο) παράδειγμα και ο Χίτλερ θα έχει πει σίγουρα κάποτε στη ζωή του 1+1=2, να σταματήσουμε τότε να το λέμε και εμείς επειδή το είπε ο Χίτλερ
Μια ερώτηση έκανα και δεν πήρα απάντηση. Δεν τρέχει τίποτα. Δεν επιμένω.

Status
Not open for further replies.
Back