D
DrV
Και εχουμε το φαινομενο ξαφνικα ολοι οι αποστρατευσαντες να πολιτευονται κατα τη συνταξιοδοτηση τους ειτε στην τοπικη αυτοδιοικιση ειτε σε εθνικο επιπεδο επειδη ξεπληρωνουν γραμματεια. Μονο στο μπανανισταν αυτα
Εβρος Φεβρουάριος 1999Πάντως χέστες και μαλάκες σε δύσκολες στιγμές της χώρας έχουν αποδειχτεί μόνο οι πολιτικοί με λίγες εξαιρέσεις σε αντίθεση με τον λαό που όποτε χρειάστηκε έδειξε ότι έχει καρύδια πάλι με λίγες εξαιρέσεις...![]()
Εσύ αυτό γιατρέ μου, που το ξέρεις;Εκείνη την ώρα που οφείλει η στρατιωτική ηγεσία να πει χτυπάω,
Έχεις δίκιο, θυμάμαι κάτι απόστρατους στρατηγούς της αστυνομίας να προσλαμβάνονται υπεύθυνοι ασφαλείας της ομάδας σου...επί εποχής Ριζούπολης.Και εχουμε το φαινομενο ξαφνικα ολοι οι αποστρατευσαντες να πολιτευονται κατα τη συνταξιοδοτηση τους ειτε στην τοπικη αυτοδιοικιση ειτε σε εθνικο επιπεδο επειδη ξεπληρωνουν γραμματεια. Μονο στο μπανανισταν αυτα
Αυτό παραδέχονται οι πρωταγωνιστές εκείνης της στιγμής. Και από κει και πέρα το επιτάσσει η συνείδηση και η Ιστορία. Όπως κατ' αναλογία επίτασσε η συνείδηση και η Ιστορία του στον ελληνικό λαό να πει όχι στα μνημόνια. "Χοντρά-χοντρά".Εσύ αυτό γιατρέ μου, που το ξέρεις;
Ας προσληφθούν από όποια ιδιωτική επιχείριση θέλουν (αυτό "της ομάδας σου" ήταν μομφή; - έχω μετοχές στο Θρύλο και δεν το ξέρω;Έχεις δίκιο, θυμάμαι κάτι απόστρατους στρατηγούς της αστυνομίας να προσλαμβάνονται υπεύθυνοι ασφαλείας της ομάδας σου...επί εποχής Ριζούπολης.
Την μπανανία την αποτελούμε ΌΛΟΙ εμείς....μόνο εμείς και κανείς άλλος, είμαστε υπεύθυνοι για όλα.
Η μομφή έχει να κάνει με το ότι δεν μπορούμε να αναζητούμε το ιδεώδες και το τέλειο σε μια κοινωνία που την απαρτίζουμε ...εμείς, οι φανατικοί οπαδοί της διαπλοκής...(αυτό "της ομάδας σου" ήταν μομφή; - έχω μετοχές στο Θρύλο και δεν το ξέρω;)
άλλο το οπαδοί μιας ομάδας, άλλο οπαδοί της διαπλοκής, το δεύτερο σημαίνει ότι και "εσύ" μετέχεις εμπράκτως στην διαπλοκήΗ μομφή έχει να κάνει με το ότι δεν μπορούμε να αναζητούμε το ιδεώδες και το τέλειο σε μια κοινωνία που την απαρτίζουμε ...εμείς, οι φανατικοί οπαδοί της διαπλοκής...![]()
Εννοείται ότι κάνεις λάθος ... όλα δείχνουν τα πάντα, από την ώρα που ανοίγουμε τα μάτια μας το πρωί, μέχρι την ώρα που τα κλείνουμε το βράδυ.άλλο το οπαδοί μιας ομάδας, άλλο οπαδοί της διαπλοκής