Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θέλω να πιστεύω Σπύρο ότι εννοεί 1/3 των 600.000€, συντακτικο είναι το πρόβλημα όπως το λέει όχι μαθηματικό ;) απλά ο Κυρανακης (από το τον οποίο προέρχεται, βλ kyranakis.gr) έσπευσε να το εκμεταλλευτει... θέλει ψάξιμο βέβαια γτ τα έχουμε δει όλα από δαυτους

Θέλω να πιστεύω Σπύρο ότι εννοεί 1/3 των 600.000€, συντακτικο είναι το πρόβλημα όπως το λέει όχι μαθηματικό ;) απλά ο Κυρανακης (από το τον οποίο προέρχεται, βλ kyranakis.gr) έσπευσε να το εκμεταλλευτει... θέλει ψάξιμο βέβαια γτ τα έχουμε δει όλα από δαυτους
Μα στο τουιτ δεν αναφέρονται τα 600.000€ , αλλά το μυριο της πενταετίας.
Σίγουρα μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους η ακόμα και να μην προκύπτει χειρότερη συμφωνία , αλλά με απλά μαθηματικά βγαίνει το εν λόγω αποτέλεσμα

Το tweet επιτρέπει μέχρι 140 χαρακτήρες αν θυμάμαι καλά, δηλαδή δεν μπορεις να γράψεις (άρα εξηγήσεις) αναλυτικά

και φυσικά δεν είναι καθόλου το ίδιο να κρεμάμε την σημαία στο μπαλκόνι του σπιτιού μας με το να την βάζουμε σε μία από τις χιλιάδες αφύλακτες βραχονησίδες της τεράστιας ακτογραμμής της χώρας μας.
Οτι να ναι....Εχεις εικονα καταρχην πισο μακρια απο τα θαλασια συνορα βρισκονται οι ανθρωποφαγοι;Δηλαδη οταν εμεις στο χωριο μας στην Ευβοια,σηκωσαμε μια ,μεγαλη Σημαια στο βουνο ψηλα να φαινεται σημαινει οτι πηγαμε να "γκριζαρουμε" την Ευβοια;Ή μηπως δεν επρεπε να το κανουμε γιατι θα προκαλεσουμε τους Τουρκους και θα θελησουν να ιδιωτικοποιηθουν και αυτο το νησι;Γουσταραμε και την υψωσαμε σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ εδαφος και δεν μας ειπε κανεις τιποτα..Ουτε φυσικα τον "επαιρνε" να μας πει..Η Ευβοια,η Αρκαδια,η Αττικη κλπ δεν διαφορουν σε κατι απο τους ανθρωποφαγους και οποιοδηποτε αλλο Ελληνικο εδαφος..Αλλα την εχουμε βρει την καραμελα χρονια τωρα..Αγαπας την πατριδα σου,σηκωνεις σημαιες κλπ και εισαι φασιστας..Καις την σημαια,προσβαλλεις τα συμβολα και εισαι "εκσυγχρονιστης"..Μην προκαλεσουμε" τους τουρκους...Σιγα μην σκεφτω τον τουρκο αν θελω να σηκωσω μια σημαια στην Ελληνικη Επικρατεια...Γιατι γι αυτο εγινε ολος ο ντορος..Αν τα παιδια υψωναν τη σημαια σε οποιοδηποτε αλλο μερος της ηπειρωτικης Ελλαδας δεν θα ακουγοταν κιχ....Τι εντασεις δλδ δημιουργουμε;Στην Ιμβρο στην Τενεδο και στα κατεχομενα δεν εχουν υψωμενες τις σημαιες τους;Αυτοι δεν προκαλουν αν το παρουμε ετσι;Ειπε κανεις απο μας κατι;Θα τρελαθουμε τελειως;Οσο για το τι γραφουν στο ιντερνετ διαφοροι "ειδημονες" "καρεκλοκενταυροι" του καναπε και των γραφειων,προσωπικα τους κατουραω απο ψηλα....sex hard..sex.
fgrfgrfgrfgrfgrfgr
fgr2fgr2fgr2fgr2fgr2fgr2fgr2

.bye2.

Κυρανακης ........γελαν και οι πετρες........ ο ανθρωπος που εφερε την uber στην Ελλαδα ....η οποια εταιρια εργαζωνταν οικονομαγε στην ελλαδα και δεν πληρωσε ποτε ουτε ενα ευρω στην πατριδα.
Ολα τα λεφτα κατευθειαν εξω σε φορολογικο παραδεισο....
Απο αυτους τους ανθρωπους περιμενουν καποιοι να τους σωσουν.....
Ταξι μπιτ..... μεγαλυτερο ποσοστο μετοχων η Μαρεβα.......
Προωθηση καρτων μεσο προσφορων .... και τα λεφτα απευθειας Αγγλια και απο εκει 5 ξενες χωρες και επιστροφη στην Ελλαδα αφορολογιτα.....
Τζιρος της εταιριας περσυ 8 εκ ευρω και την εβγαλαν ελληματικη......
Ερχοντε οι σωτηρες με τις μπιζνες......
Εσυ λακαμα ΕΕ πληρωνε 26% εφορεια απο το πρωτο ευρω .....24% φπα και 27% εφκα.......

Πάμε άλλη μία , πιο επεξηγηματικά αυτή την φορά.
Στο μπαλκόνι σου μπορείς να βάλεις την σημαία σου επειδή γουστάρεις , έχεις το δικαίωμα και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ την ελέγχεις .Αν παω εγώ να στην κατεβάσω θα μου κόψεις τα χέρια .
Στην Αρκαδία ή στη Κρήτη στο Ιόνιο κλπ ισχύουν τα ίδια.
Σε μία από τις 9.000 ΑΦΥΛΑΚΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ βραχονησίδες της τεράστιας ακτογραμμής του Αιγαίου δεν μπορείς .Δεν μπορείς διότι το βράδυ θα πάει ο Τούρκος με καμιά δεκαριά κομάντος , θα στήσει κινηματογραφικό συνεργείο με πρωταγωνιστές και κομπάρσους και θα την κατεβάσει .Την επόμενη σε όλα τα δελτία ειδήσεων του κόσμου θα δεις τουρκους να κατεβάζουν την Ελληνική σημαία από ένα νησί και να υψώνουν την Τουρκική .Εμείς φυσικά δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό και θα στείλουμε και εμείς κομάντος να κάνουν το ίδιο .........και εκεί που υπήρχε ησυχία , ξαφνικά είμαστε κοντά σε μια σύρραξη που θα φέρει εκατόμβες νεκρών .Ο Ερντογάν χέστηκε αν σκοτωθούν κάμποσοι στρατιώτες , έχει αποδείξει ότι δεν τον ενδιαφέρει και τόσο πολύ η ανθρώπινη ζωή .Εμείς όμως δίνουμε τεράστια σημασία στην ανθρώπινη ζωή και πορευόμαστε με αυτές τις αξίες.
Σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ έδαφος , νησί κλπ , δεν είναι απαραίτητο να σηκώσεις Ελληνική σημαία για να δείξεις ότι είναι Ελληνικό διότι απλά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ .

Στο μπαλκόνι σου μπορείς να βάλεις την σημαία σου επειδή γουστάρεις , έχεις το δικαίωμα και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ την ελέγχεις .Αν παω εγώ να στην κατεβάσω θα μου κόψεις τα χέρια .
Σε μία από τις 9.000 ΑΦΥΛΑΚΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ βραχονησίδες της τεράστιας ακτογραμμής του Αιγαίου δεν μπορείς .Δεν μπορείς διότι το βράδυ θα πάει ο Τούρκος με καμιά δεκαριά κομάντος , θα στήσει κινηματογραφικό συνεργείο με πρωταγωνιστές και κομπάρσους και θα την κατεβάσει .Την επόμενη σε όλα τα δελτία ειδήσεων του κόσμου θα δεις τουρκους να κατεβάζουν την Ελληνική σημαία από ένα νησί και να υψώνουν την Τουρκική .Εμείς φυσικά δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό και θα στείλουμε και εμείς κομάντος να κάνουν το ίδιο .........και εκεί που υπήρχε ησυχία , ξαφνικά είμαστε κοντά σε μια σύρραξη που θα φέρει εκατόμβες νεκρών .Ο Ερντογάν χέστηκε αν σκοτωθούν κάμποσοι στρατιώτες , έχει αποδείξει ότι δεν τον ενδιαφέρει και τόσο πολύ η ανθρώπινη ζωή .Εμείς όμως δίνουμε τεράστια σημασία στην ανθρώπινη ζωή και πορευόμαστε με αυτές τις αξίες.
Σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ έδαφος , νησί κλπ , δεν είναι απαραίτητο να σηκώσεις Ελληνική σημαία για να δείξεις ότι είναι Ελληνικό διότι απλά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ .
Διονύση συγγνώμη αλλα κατι δεν λές καλά.....αν το πάρουμε βάση νόμου απαγορεύται και σπίτι σου να υψώσεις Ελληνική σημαία πέραν τον Εθνικών εορτών. Πέρα απο εκει ποια η λογική "γκριζάρω" μια βραχονησίδα τοποθετόντας Ελληνική σημαία σε ένα σημείο το οποίο και με βάση της σθύνθήκης της Λωζάνης ανήκει στην Ελληνική επικράτεια???!!! Μην πέφτουμε στην "λογική" του κάθε ξεπουλημένου πολιτικου που απλά τα τσεπώνουν κ χεστικανε κ για εμας κ για την εδαφική ακαιρεότητα της χώρας!!!!

Παιδιά , πραγματικά δεν έχω να εξηγήσω κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη είπα .
Δεν νομίζω να υπάρχει απαγόρευση δια νόμου να υψώνεις την Ελληνική σημαία όπου γουστάρεις , είτε είναι το μπαλκόνι σου ειτε το αυτοκίνητο σου είτε οπουδήποτε .Απλά στα αφύλακτα νησιά μας παίζεται ένα περίεργο παιχνίδι εδω και πάρα πολλά χρόνια και νομίζω ότι καλό είναι να το διαχειρίζονται αυτοί που έχουν και τις κατάλληλες γνώσεις και θέσεις με γνώμονα πάντα την διαφύλαξη των εδαφών μας αλλά και την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής .
Αυτά :)

Και όμως υπάρχει Διονύση....ακόμη και οι δημόσιες υπηρεσίες εάν υψώσουν σημαία ειναι υποχρεωμένοι με την δύση του ήλιου να κάνουν υποστολή. Δεν θέλω να έρθουμε σε αντιπαράθεση προς θεού αλλά ποιο παλιοτομαρο απο αυτα εκει πάνω θεωρείς ικανό κ να έχει την θέλησει να υπερασπιστει τον λαό κ την εδαφική μας ακαιρεότητα?! Απλά καννενα!!

Διονυση καλημερα,
Διαφωνω με αυτο που γραφεις αλλα αφου ειναι η αποψη σου δεκτη.
Να σου πω ομως απο προσωπικο παράδειγμα οτι εδω κοντα σε μενα καμια 20-25χλμ εχει ενα ρεμα με ενα εκκλησακι(ρεμα της αγ. Παρασκευής) και εκει εχει δυο σημαιες. Μια ελληνικη και μια βυζαντινη.
Πηγα μια μερα και ειδα οτι ηταν σκισμενη η.ελληνιμη και την επομενη φορα που πηγα εβαλα μια.
Δεν ειμαι εκει να την φυλαω αλλα δεν νομιζω οτι και κατι κακο.
Κατι ανάλογο πιστευω πως εκαναν και οι τυποι στην περιοχη του και.στην περιοχη που μεγαλωσαν.
Θα μου πεις πως ειναι απεναντι απο τουρκια.
Ναι εχεις δικιο αλλα ειναι αρκετα μακρυα για να εχουν οπτικη επαφη οι τουρκοι και δεν ειναι και στην.δικαιοδοσια τους,.
Η μαλακια για μενα ειναι πως το δημοσιευσαν.
Κατι αναλογο που κανουν και οι κυνηγαραιοι μας με τις φωτο που ανεβαζουν με πολλα θηραματα για να δειξουν κατι.

Και όμως υπάρχει Διονύση....ακόμη και οι δημόσιες υπηρεσίες εάν υψώσουν σημαία ειναι υποχρεωμένοι με την δύση του ήλιου να κάνουν υποστολή. Δεν θέλω να έρθουμε σε αντιπαράθεση προς θεού αλλά ποιο παλιοτομαρο απο αυτα εκει πάνω θεωρείς ικανό κ να έχει την θέλησει να υπερασπιστει τον λαό κ την εδαφική μας ακαιρεότητα?! Απλά καννενα!!
Διάβασε εδώ φίλε μου :)
http://ellinikahoaxes.gr/2016/06/14/nomos-851/

Διονυση καλημερα,
Διαφωνω με αυτο που γραφεις αλλα αφου ειναι η αποψη σου δεκτη.
Να σου πω ομως απο προσωπικο παράδειγμα οτι εδω κοντα σε μενα καμια 20-25χλμ εχει ενα ρεμα με ενα εκκλησακι(ρεμα της αγ. Παρασκευής) και εκει εχει δυο σημαιες. Μια ελληνικη και μια βυζαντινη.
Πηγα μια μερα και ειδα οτι ηταν σκισμενη η.ελληνιμη και την επομενη φορα που πηγα εβαλα μια.
Δεν ειμαι εκει να την φυλαω αλλα δεν νομιζω οτι και κατι κακο.
Κατι ανάλογο πιστευω πως εκαναν και οι τυποι στην περιοχη του και.στην περιοχη που μεγαλωσαν.
Θα μου πεις πως ειναι απεναντι απο τουρκια.
Ναι εχεις δικιο αλλα ειναι αρκετα μακρυα για να εχουν οπτικη επαφη οι τουρκοι και δεν ειναι και στην.δικαιοδοσια τους,.
Η μαλακια για μενα ειναι πως το δημοσιευσαν.
Κατι αναλογο που κανουν και οι κυνηγαραιοι μας με τις φωτο που ανεβαζουν με πολλα θηραματα για να δειξουν κατι.
Καλημέρα :)
Διάβασε πιο προσεκτικά αυτά που γράφω και θα δεις ότι δεν διαφωνούμε .
Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ειρήνη με όσο το δυνατόν λιγότερους συμβιβασμούς .
Ο πόλεμος είναι πολύ κακό πράγμα , η πατρίδα μας τον έχει ζήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν με χιλιάδες νεκρούς .
Τα λέμε μάγκες :)

Όλα ξεκινούν από την αδυναμία φύλαξης των θαλάσσιων συνόρων της πατρίδα μας. Όταν δεν μπορείς να υπερασπιστείς τη διαφύλαξη των συνόρων, αποφεύγεις να δίνεις τη δυνατότητα και το δικαίωμα στον εχθρό να σε εκθέσει και να σε ταπεινώσει. Συγκεκριμένα, σχετικά με το θέμα μας, αν δεν μπορείς να φυλάξεις τη σημαία σε μια βραχονησίδα απλά δεν την τοποθετείς για να μη δώσεις το δικαίωμα στους απέναντι να σε εκθέσουν και να σε ταπεινώσουν παραβιάζοντας την εδαφική σου ακεραιότητα υποστέλλοντάς την. Απλά τα πράγματα. Κατά τη γνώμη μου όλη η ουσία είναι, αν η αδυναμία φύλαξης των θαλάσσιων συνόρων είναι αντικειμενικά αδύνατον να επιτευχθεί, ή αν οφείλεται σε αδυναμία (για διάφορους λόγους) της χώρας μας...

Η αδυναμία φύλαξης τον θαλλάσιων συνόρων μας έγκειται στον φόβο και στην αρνηση των εκάστοτε κυβερνούντων μας να στρατικωποιήσουν κανονικότατα τα ακριτικά νησιά μας (υπάρχει τρόπος ευκολος κ ανέξοδος αν αναλογιστεις χρηματα που "τρωνε"). Ενώ οι απέναντι κάνουν ακριβώς αυτό!!!

Status
Not open for further replies.
Back