Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.xm..xm..xm....ρε τι μου θυμίζει....ρε τι μου θυμίζει....ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, δεν το έλεγε ο Σαμαράς; ;)

Μα ακριβώς τα ίδια ... !
έλεγε ο Σαμαράς για δωρεάν ρεύμα σε φτωχούς;;;
Ελεγε για κάρτα σίτισης;;;;
Ελεγε για επιδότηση ενοικίου κλπ κλπ;;;;;.what.
Και αν ψιθύριζε κάτι απ όλα αυτά ,υλοποίησε κάτι;;;

Αν ρωτάς εμένα, όλα αυτά και πολλά άλλα, δεν θα έπρεπε να ψηφίζονται , ούτε καν να συζητιούνται.Έπρεπε να είναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ , αλλά όπως έχω ξαναπεί προτιμώ πια να μιλάω με γνώμονα την πραγματικότητα

έλεγε ο Σαμαράς για δωρεάν ρεύμα σε φτωχούς;;;
Ελεγε για κάρτα σίτισης;;;;
Ελεγε για επιδότηση ενοικίου κλπ κλπ;;;;;.what.
Όπως σωστά αναρωτιέσαι και σύ .... έλεγε;....έλεγε;...έλεγε;...όχι δεν έλεγε για όλα τα παραπάνω, απλά έδινε 400€ σε κάποιες κατηγορίες. Αν αυτά που λένε, λένε, λένε, αυτοί τώρα τα 400€ τα κάνουν 401€, τότε μπορείς να πεις ότι κάτι έκαναν.

Όπως ξαναείπα και πιο πάνω, δεν βιάζομαι, κουβέντα κάνουμε. Εσείς πότε βάζετε ένα χρονικό όριο για να καταλάβουμε αν αλλάξει κάτι; Αν αλλάξει κάτι εννοώ στην τσέπη μας.

Το θέμα είναι άλλο και πλέον εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε...

Αν τελικά ο Τσίπρας δεν είναι κωλοτούμπας και αν τελικά τα ευροκοράκια δεν μασήσουν , εμείς τι κάνουμε;;;;;;

Θα πούμε "μπράβο ρε Τσίπρα που δεν έκανες πίσω πουθενά και δεν πειράζει που βγήκαμε απο την Ευρώπη";;;;;
Μήπως σε αυτή την περίπτωση θα αρχίσουμε να λέμε (σίγουρα δηλαδή) ""δεν μπορούσε αυτός ο άχρηστος και τζάμπα μάγκας Τσίπρας να κάνει λίγο πίσω"";;;;

Ασε μην το ψάχνεις λέμε.sarcastic.

Το διακυβευμα τελικά με τον Τσιπρα ήταν αν θα βγούμε απο την ΕΕ ή αν θα γίνει η ζωή μας καλύτερη απο την διακυβέρνηση του Σαμαρά;

Το διακυβευμα τελικά με τον Τσιπρα ήταν αν θα βγούμε απο την ΕΕ ή αν θα γίνει η ζωή μας καλύτερη απο την διακυβέρνηση του Σαμαρά;
Και τα δύο... το πρώτο για τους σαμαρικούς το δεύτερο για όλους τους υπόλοιπους νομίζω...

Γιώργο άσε τον Τσίπρα , αν μπορείς ξεκόλλα από τα πρόσωπα και τα κόμματα.

Ο κόσμος ψήφισε Τσίπρα γιατί δεν άντεχε άλλο και στο πρόσωπο του είδε μια ελπίδα.

Στην παρούσα φάση οι Ελληνες έπρεπε να ήταν ενωμένοι.
Δυστυχώς πέφτουμε στην παγίδα που μας ρίχνουν οι πολιτικοί και ψάχνουμε μόνιμα να βρούμε το λάθος.

Αυτή την στιγμή γίνονται πολλά καλά πράγματα .Για κάποια απο αυτά έχουμε ενημέρωση, για τα περισσότερα δεν θα μάθουμε ποτέ τίποτα .
http://news247.gr/eidiseis/politiki/deh-epistrefontai-anadromika-oi-epipleon-xrewseis.3393844.html

Πως αλλιώς να το πω να το καταλάβεις ρε φίλε;;;;;;;
Δεν πέτυχε ο Τσίπρας;;;;;;;;;;;Ερχεται ο χειρότερος εφιάλτης μας.Τόσο απλά...

Παράλληλα η λίστα που κατατέθηκε στο «Brussels Group» και ήρθε στο φως της δημοσιότητας προβλέπει .....την κατάργηση των φοροαπαλλαγών για όσους φορολογούμενους κατέχουν μεγάλης αξίας κινητά περιουσιακά στοιχεία, την αύξηση του φόρου πολυτελούς διαβίωσης για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα άνω των 1.928 κυβικών εκατοστών .....

Μάλιστα , αλλά κάποιοι προ εκλογών μίλαγαν για κατάργηση των φόρων στα ΙΧ ...

Παράλληλα η λίστα που κατατέθηκε στο «Brussels Group» και ήρθε στο φως της δημοσιότητας προβλέπει .....την κατάργηση των φοροαπαλλαγών για όσους φορολογούμενους κατέχουν μεγάλης αξίας κινητά περιουσιακά στοιχεία, την αύξηση του φόρου πολυτελούς διαβίωσης για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα άνω των 1.928 κυβικών εκατοστών .....

Μάλιστα , αλλά κάποιοι προ εκλογών μίλαγαν για κατάργηση των φόρων στα ΙΧ ...
Κατσε ρε Μένιο να τα δουμε.
Αν ισχύουν ολα αυτα , θα ειμαι ο πρώτος χαμένος ( αυτοκινητο 2,4cc).

Πλακα κανεις ε;;;;
Αλήθεια δεν κατάλαβα, χειρότερο εφιάλτη εννοείς να βγούμε από την ΕΕ ή τον Μιχαλολιάκο; .very funny.
Αν εννοείς τον δεύτερο, δεν είδες τι συνετό παιδί που βγήκε από την στενή; Συνετισμένος, σοβαρός, μέχρι που παραδέχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει δουλειά αντιμνηιμονιακή....;)

Αλήθεια δεν κατάλαβα, χειρότερο εφιάλτη εννοείς να βγούμε από την ΕΕ ή τον Μιχαλολιάκο; .very funny.
Αν εννοείς τον δεύτερο, δεν είδες τι συνετό παιδί που βγήκε από την στενή; Συνετισμένος, σοβαρός, μέχρι που παραδέχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει δουλειά αντιμνηιμονιακή....;)
Ο εφιάλτης αρχισε απο την στιγμη που μπήκαμε στην ΕΕ .

Πραγματικα αδυνατώ να καταλάβω ποιο είναι το κέρδος στο να βάζουμε διπλα διπλα τον ΣΥΡΙΖΑ με την χα .....πραγματικά απογοητεύομαι οταν το βλέπω.

Οχι δεν εννοω τον Μιχαλολιάκο .Δεν βλεπω τοσο ταραγμένα όνειρα...sarcastic.

Ο Παγκαλος με το μπορντώ μπουρνούζι , ο Μπένι με την 7,5 χιλ μπεμβέ του , ο γεωργιαδης , Πλεύρης , βοριδης κλπ ειναι ο χειρότερος μου εφιάλτης ...

Ο Παγκαλος με το μπορντώ μπουρνούζι , ο Μπένι με την 7,5 χιλ μπεμβέ του , ο γεωργιαδης , Πλεύρης , βοριδης κλπ ειναι ο χειρότερος μου εφιάλτης ...
Εμένα πάλι ρε Διονύση αν δεν αλλάξει κάτι στην ζωή μου προς το καλύτερο, έστω και στο ελάχιστο από τους προηγούμενους, δεν με νοιάζει καθόλου πως θα λένε αυτόν που κυβερνάει. Το πρόβλημα σου δηλαδή θα είναι ιδεολογικό; Εσύ δεν λες ότι οι ιδεολογίες έχουν πεθάνει; Ξέρεις τι μου θυμίζει αυτό που λες; Δικαιώνει όσους ισχυρίζονται ότι ο λαός δέχεται με περισσότερη ευκολία τα σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα από μια αυτοαποκαλούμενη αριστερή κυβέρνηση, παρά από μια δεξιά.

Εμένα πάλι ρε Διονύση αν δεν αλλάξει κάτι στην ζωή μου προς το καλύτερο, έστω και στο ελάχιστο από τους προηγούμενους, δεν με νοιάζει καθόλου πως θα λένε αυτόν που κυβερνάει.
Εδώ συμφωνούμε απόλυτα , άλλωστε το έχω πει επανηλειμμένα ότι κομματικά κολλήματα ευτυχώς δεν έχω.

Εσύ δεν λες ότι οι ιδεολογίες έχουν πεθάνει; Ξέρεις τι μου θυμίζει αυτό που λες; Δικαιώνει όσους ισχυρίζονται ότι ο λαός δέχεται με περισσότερη ευκολία τα σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα από μια αυτοαποκαλούμενη αριστερή κυβέρνηση, παρά από μια δεξιά.

Ευτυχώς οι ιδεολογίες ΔΕΝ έχουν πεθάνει:)
Απλά εμείς οι ¨παλιοί¨ προσαρμοστήκαμε με την πραγματικότητα .

Δεν νομίζω ο λαός να δέχεται ευκολότερα τα μέτρα που προέρχονται απο μία αριστερή κυβέρνηση.
Δεν έχετε ρε παιδιά έστω λίγη υπομονή να δούμε τι μέτρα θα επιβληθούν;;;;;;;;;;

Αν τα μέτρα ειναι σκληρά και αντιλαϊκά ο κόσμος θα τους στειλει στον αγύριστο.......

Τα μέτρα είναι ήδη σκληρά και αντιλαϊκά, δεν νομίζω ότι γίνεται παραπάνω. Ο κόσμος τους ψήφισε γιατί βροντοφώναζαν ότι θα τα καταργήσουν. Θέλω να δω τι θα καταργήσουν.

Επειδή ήμουν στο δημόσιο τομέα, απλά σου λέω ότι αν οι εταίροι ήθελαν την βελτίωσή μας, θα απαιτουσαν κατάργηση του κομματικου μηχανισμου και επιβολή της αξιοκρατίας και όχι τυφλες απολύσεις.

Kατσε γιατι κατι δεν καταλαβα καλα. Θεωρεις λογικο να πρεπει να θελουν οι εταιροι την βελτιωση μας; Εμεις, εγω, εσυ, τα κακως κειμενα δεν τα ξερουμε και δεν τα βλεπουμε; Πρεπει να ερθει καποιος να μας τα επιβαλλει; Επρεπε να εχουμε μνημονιο για να μπει ενα ενιαιο μισθολογιο για παρομοιες θεσεις εργασιας ανα Δημοσιο τομεα; Οι εταιροι θελουν πισω τα λεφτα που εδωσαν, ή εστω το μεγαλυτερο μερος τους. Ο κακος δρακος, δηλαδη η Τροικα, ειναι μια ωραια δικαιολογια για την προηγουμενη κυβερνηση για να κανει καποια αυτονοητα που ομως επρεπε να εχουν γινει χρονια πριν. Αυτο ομως δεν αναιρει τις ευθυνες μας σαν κοινωνια χροοονια τωρα, για πραγματα αυτονοητα. Το οτι το εκαναν βεβαια με τροπο αγαρμπο και κατευθυνομενο, ειναι σαφως προιον μιας ανικανης διοικησης.

Βασικα ο κοσμος θα θελει να δει και μια αισθηση δικαιοσυνης στα φορολογικα βαρη.

Το χω ξαναπει, ενας ωραιος τροπος να παραπλανεις ειναι να παρουσιαζεις στατιστικες. Το 9% σε καποιον που εχει εισοδημα ανω των 100000 πχ ειναι ενα μηδαμινο ποσο, εφοσον το υπολοιπο ειναι αρκετο για την ανετη επιβιωση του. Ομως το 9% σε καποιον που παιρνει 500 ευρω το μηνα, μπορει και να του στερει βασικα βιοποριστικα αγαθα, καθως ηδη το ποσο δεν του φτανει για βασικες αναγκες. Νομιζω οτι το αφορολογητο ηταν κατι που δεν επρεπε να καταργηθει, οπως και επισης να θεσπιστει καποιο κατωτατο οριο αξιοπρεπους διαβιωσης, κλιμακουμενο εαν υπαρχουν παιδια.

Με το να πετας ενα 750 ευρω ξερο, χωρις να υπολογιζεις τι αναγκες μπορει να εχει καποιος για αξιοπρεπη διαβιωση ειναι πιστευω πυροτεχνημα.

Πρώτα πρέπει να γίνει ένα σωστό φορολογικό σύστημα και όσο μπορεί να είναι αντικειμενικό .
Το χρήμα πρέπει να φορολογείται στην πηγή. Μετά αρχίζουμε να ορίζουμε τα επίπεδα φτώχειας και πλούτου και αναλόγως να φορολογούνται.
Εδώ είπαμε, μια ζωή στρουθοκαμηλίζουμε γιατί απλά έχει πέραση στην χώρα των στρουθοκαμήλων.

σας παρακολουθώ αλλά,λόγω φόρτου εργασίας(δόξα το Θεό)στην δουλειά μου λόγω εποχής,δεν μπορώ να συμμετέχω
μιά απορία:
έχει καιρό να κουνήσει το δάχτυλο ο Γερμανός....αυτός ντε ο μαιτρ της τοκογλυφίας στην Ε.Ε..........περίεργο .xm.

Status
Not open for further replies.
Back