D
dionisis
Διονύση αν το διαβάσει κάποιος αυτό, σε βλέπω κυβερνητικό εκπρόσωπο ... ... φοβερά αντανακλαστικά.
Διονύση αν το διαβάσει κάποιος αυτό, σε βλέπω κυβερνητικό εκπρόσωπο ... ... φοβερά αντανακλαστικά.
έλεγε ο Σαμαράς για δωρεάν ρεύμα σε φτωχούς;;;.xm..xm..xm....ρε τι μου θυμίζει....ρε τι μου θυμίζει....ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, δεν το έλεγε ο Σαμαράς;
Μα ακριβώς τα ίδια ... !
Όπως σωστά αναρωτιέσαι και σύ .... έλεγε;....έλεγε;...έλεγε;...όχι δεν έλεγε για όλα τα παραπάνω, απλά έδινε 400€ σε κάποιες κατηγορίες. Αν αυτά που λένε, λένε, λένε, αυτοί τώρα τα 400€ τα κάνουν 401€, τότε μπορείς να πεις ότι κάτι έκαναν.έλεγε ο Σαμαράς για δωρεάν ρεύμα σε φτωχούς;;;
Ελεγε για κάρτα σίτισης;;;;
Ελεγε για επιδότηση ενοικίου κλπ κλπ;;;;;.what.
Και τα δύο... το πρώτο για τους σαμαρικούς το δεύτερο για όλους τους υπόλοιπους νομίζω...Το διακυβευμα τελικά με τον Τσιπρα ήταν αν θα βγούμε απο την ΕΕ ή αν θα γίνει η ζωή μας καλύτερη απο την διακυβέρνηση του Σαμαρά;
Το διακυβευμα τελικά με τον Τσιπρα ήταν αν θα βγούμε απο την ΕΕ ή αν θα γίνει η ζωή μας καλύτερη απο την διακυβέρνηση του Σαμαρά;
Ποιος είναι αυτός;Δεν πέτυχε ο Τσίπρας;;;;;;;;;;;Ερχεται ο χειρότερος εφιάλτης μας.
Κατσε ρε Μένιο να τα δουμε.Παράλληλα η λίστα που κατατέθηκε στο «Brussels Group» και ήρθε στο φως της δημοσιότητας προβλέπει .....την κατάργηση των φοροαπαλλαγών για όσους φορολογούμενους κατέχουν μεγάλης αξίας κινητά περιουσιακά στοιχεία, την αύξηση του φόρου πολυτελούς διαβίωσης για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα άνω των 1.928 κυβικών εκατοστών .....
Μάλιστα , αλλά κάποιοι προ εκλογών μίλαγαν για κατάργηση των φόρων στα ΙΧ ...
Πλακα κανεις ε;;;;Ποιος είναι αυτός;
Αλήθεια δεν κατάλαβα, χειρότερο εφιάλτη εννοείς να βγούμε από την ΕΕ ή τον Μιχαλολιάκο;Πλακα κανεις ε;;;;
Ο εφιάλτης αρχισε απο την στιγμη που μπήκαμε στην ΕΕ .Αλήθεια δεν κατάλαβα, χειρότερο εφιάλτη εννοείς να βγούμε από την ΕΕ ή τον Μιχαλολιάκο;
Αν εννοείς τον δεύτερο, δεν είδες τι συνετό παιδί που βγήκε από την στενή; Συνετισμένος, σοβαρός, μέχρι που παραδέχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει δουλειά αντιμνηιμονιακή....
Εμένα πάλι ρε Διονύση αν δεν αλλάξει κάτι στην ζωή μου προς το καλύτερο, έστω και στο ελάχιστο από τους προηγούμενους, δεν με νοιάζει καθόλου πως θα λένε αυτόν που κυβερνάει. Το πρόβλημα σου δηλαδή θα είναι ιδεολογικό; Εσύ δεν λες ότι οι ιδεολογίες έχουν πεθάνει; Ξέρεις τι μου θυμίζει αυτό που λες; Δικαιώνει όσους ισχυρίζονται ότι ο λαός δέχεται με περισσότερη ευκολία τα σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα από μια αυτοαποκαλούμενη αριστερή κυβέρνηση, παρά από μια δεξιά.Ο Παγκαλος με το μπορντώ μπουρνούζι , ο Μπένι με την 7,5 χιλ μπεμβέ του , ο γεωργιαδης , Πλεύρης , βοριδης κλπ ειναι ο χειρότερος μου εφιάλτης ...
Εδώ συμφωνούμε απόλυτα , άλλωστε το έχω πει επανηλειμμένα ότι κομματικά κολλήματα ευτυχώς δεν έχω.Εμένα πάλι ρε Διονύση αν δεν αλλάξει κάτι στην ζωή μου προς το καλύτερο, έστω και στο ελάχιστο από τους προηγούμενους, δεν με νοιάζει καθόλου πως θα λένε αυτόν που κυβερνάει.
Εσύ δεν λες ότι οι ιδεολογίες έχουν πεθάνει; Ξέρεις τι μου θυμίζει αυτό που λες; Δικαιώνει όσους ισχυρίζονται ότι ο λαός δέχεται με περισσότερη ευκολία τα σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα από μια αυτοαποκαλούμενη αριστερή κυβέρνηση, παρά από μια δεξιά.
Επειδή ήμουν στο δημόσιο τομέα, απλά σου λέω ότι αν οι εταίροι ήθελαν την βελτίωσή μας, θα απαιτουσαν κατάργηση του κομματικου μηχανισμου και επιβολή της αξιοκρατίας και όχι τυφλες απολύσεις.