Μήτσο πραγματικά συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες , δεν συμφωνώ καθόλου με την παλιά ΕΡΤ.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα εκεί υπήρχαν υπάλληλοι διπλοθεσίτες και τριπλοθεσίτες και εκατοντάδες κομματόσκυλα όλων των αποχρώσεων, οι οποίοι δεν πήγαιναν καν «να χτυπήσουν κάρτα», τους την χτυπαγε κάποιος άλλος. Το κόστος αυτου του Δεινόσαυρου που λεγόταν ΕΡΤ, ήταν τρομακτικό .
Δεν νομίζω ρε φίλε ότι είναι απαραίτητο να σου παραθέσω τους απίστευτους μισθούς κάποιων γνωστών τηλεοπτικών μαιντανών ή κάποιων απίστευτων τύπων , άσχετοι με την δουλειά, που εισέπρατταν ως και 350 ή 400.000 το χρόνο για να είναι, λέει «Σύμβουλοι».
Φυσικά δεν αναφέρομαι στους σκληρά εργαζόμενους και χαμηλόμισθους τεχνικούς , ούτε στο low budget τρίτο πρόγραμμα πραγματικό φυτώριο νέων ιδεών.
Δεν νομίζω να είμαι απο κείνους που θέλουν να συζητάνε τα αυτονόητα Διονύση. Αν κάποιοι έπαιρναν τρελά ποσά για να κάνουν τον σύμβουλο και το οτι ότι συνέβαιναν όργια στην ΕΡΤ δεν πρέπει να αναιρεί τον λόγο ύπαρξης κρατικού καναλιού γιατί αυτή είναι η λογική του νεοφιλελευθερισμού. Τα κάνω μπάχαλο ,στρέφω την κοινή γνώμη εναντίον και κλείνω η ξεπουλάω.Ας θυμηθούμε το πως έκλεισε η ΕΡΤ και τι λόγους επικαλούταν στον λαό οι σαχλοί της κυβέρνησης .
Ασε γιατί είναι βράδυ Κυριακής και δεν θέλω να φορτίζομαι . Ωχ !