Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα εάν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν οτι ο Αλέξης, την τελευταία στιγμή έβγαλε εισιτήριο με την Ολυμπιακή και έσωσε τη ζωή του παιδιού, είναι δικαίωμα τους ...
Η προπαγάνδα στην πολιτική είναι αναπόφευκτη, φτάνει να μπορούμε να φιλτράρουμε την ουσία από το Θεαθήναι ...

...φτάνει να μπορούμε να φιλτράρουμε την ουσία από το Θεαθήναι ...
Γιώργο έχεις δίκιο ... Το θέμα ειναι να ασχολούμαστε 80% με την ουσία και όχι το ανάποδο .....ha ha ha.
Κυβερνώντες, δημοσιογράφοι και πολίτες.....

Έχουμε και λέμε λοιπόν:)

1.Υποθέτουμε ότι αφού υπάρχουν τρία αεροσκάφη , θα μπορούσε ο Τσίπρας να τσιμπήσει όποιο ήθελε και να πήγαινε στην δουλειά του .Αφου δεν το έκανε, ήταν προγραμματισμένο να μην τα χρησιμοποιήσει αλλά να πάει με το αεροπλάνο της γραμμής για να δείξει ότι είναι πρωθυπουργάρα και συμπάσχει με τον λαό ταξιδεύοντας με την πλέμπα.

2.Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο ( και φυσικά δεν είναι σύμπτωση) στην χώρα μας, να βλέπουμε τον πρωθυπουργό να πετάει στην οικονομική θέση και την ίδια στιγμή το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να χρησιμοποιείται απο ένα πολίτη που έχει σοβαρή ανάγκη.

3.Και το χαμόγελο του παιδιού μαζί στην προπαγάνδα υπερ του Τσίπρα.sarcastic..sarcastic.

Για το πρώτο είμαι σίγουρος 100%...

Για το δεύτερο παραθέτω πρόχειρα τα παρακάτω links, ειδικά το πρώτο...τώρα απλά αντί για εντολή Σαμαρά θα έχουμε εντολή Αλέξη, αυτού του πρώτη φορά αριστερά ....

http://www.antenna.gr/news/Society/...eretai-7xronos-stin-germania-gia-metamosxeysi

http://www.inewsgr.com/89/metafora-moschevmatos-me-to-prothypourgiko-aeroskafos.htm

http://www.axortagos.gr/me-to-prothipourgiko-aeroskafos-metafora-mosxevmatos-sti-thessaloniki.html

Διονύση, το τρίτο δεν ξέρω πως το συμπεράνεις και δεν έχω σχόλιο ...

Διονυση, κατι μπερδευεις.

Δεν ειναι προπαγανδα υπερ του Τσιπρα. Ειναι μια πραξη αυτονοητη (το να παει το παιδακι στη Γερμανια) που ενδεχομενως να εκμεταλλευτηκε η κυβερνηση για να αυξησει λιγο τα ποσοστα της. Δεν ειναι κατακριτεο, οπως δεν ειναι και ολα προπαγανδα, ειτε υπερ ειτε κατα.

Διονυση, κατι μπερδευεις.

Δεν ειναι προπαγανδα υπερ του Τσιπρα. Ειναι μια πραξη αυτονοητη (το να παει το παιδακι στη Γερμανια)

Θέλω να προσθέσω ότι πράγματα φυσιολογικά και αυτονόητα εμείς τα θεωρούμε ξεχωριστά .
Φυσικά και έπρεπε να πάει το παιδάκι να χειρουργηθεί.
Φυσικά και έπρεπε ο πρωθυπουργός να πάει στην δουλειά του ακόμα και κολυμπώντας προκειμένου να σωθεί η ζωή ενός μικρού παιδιο
ύ.

Με λίγα λόγια υποστηρίζετε ότι ο Τσίπρας πέταξε στην οικονομική θέση και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το ξανακάνει αλλά το έκανε για προπαγανδιστικούς λόγους , όπως δηλαδή εκαναν οι προκάτοχοι του.Αυτό ρε παιδιά πως το ξέρετε;;;;;; Πως είσαστε 100% σίγουροι;;;;; Για εξηγείστε μου σας παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!

Την είδηση την έδωσε το χαμόγελο του παιδιού και την αναπαράγουν σχεδόν όλα τα ειδησεογραφικά site ακόμα και τα ΜΗ φιλικά προσκείμενα προς τον Συριζα.
Εμείς όμως εδώ δεν μασάμε απο τέτοια και δεν τρώμε κουτόχορτο ε;;;;;;;

Δε μιλησε κανεις με βεβαιοτητα οτι εγινε για λογους σκοπιμοτητας η δημοσιοποιηση. Αφου ομως ειμαστε ψαγμενοι, γιατι να μην υποθεσουμε οτι ο Διευθυντης του Χαμογελου μπορει να ειναι φιλικα προσκειμενος; Η ακομα και οτι καποιο επικοινωνιακο τζιμανι, βρηκε ευκαιρια να δειξει το ποσο λαοπροβλητος ειναι ο νεος πρωθυπουργος;

Το αν θα το ξανακανει δε το ξερω με βεβαιοτητα. Το αν ομως μια απλη δημοσκοπηση δειξει πως ο λαος το επικροτει, εσυ μπορεις να πεις με βεβαιοτητα οτι δε θα το ξανακανει, επι τουτου;

Ρε παιδιά από το κακό το χάλι που μας δέρνει σαν χώρα, δεν υπάρχει περίπτωση από τα 3 αεροσκάφη, να μπορεί να πετάξει μόνο το ένα;;;;;;;; .sarcastic.

• Like
Reactions: DrV
Αρα ρε παιδιά απο αυτά που υποστηρίζετε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ καταλήγουμε στα εξής , για να ξέρουμε τι λέμε και διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Ο Τσίπρας θα πήγαινε με το αεροπλάνο της γραμμής ούτως η άλλως .
Το ότι ταξιδεύει στην οικονομική θέση είναι για να μας παραμυθιάζει και σύντομα και αυτός θα ταξιδεύει σαν κροίσος .
Δεν έχει καμία απολύτως σχέση το ταξίδι του στην οικονομική θέση με την μεταφορά του παιδιού.
Ολα αυτά τα συνέδεσαν αυτοί που είναι φιλικά προσκείμενοι στον Συριζα (δηλαδή το σύνολο του τύπου) και ίσως να μην εξαιρείται και ο διευθυντής του χαμόγελου του παιδιού.

Εχω πάθει πλάκα λέμε με την πάρτι σας....χαλαρώστε λίγο βρε .very happy.

Διονύση , εγώ παρέθεσα γεγονότα και εσύ κάνεις γενικεύσεις...
Σε όλες τις περιπτώσεις χρήσης κυβερνητικών αεροσκαφών υπήρχαν έκτακτες περιπτώσεις ασθενών, μεταμοσχεύσεων κλπ...
Η μόνη προγραμματισμένη ήταν του Αλέξη-πρώτη φορά Αριστερά.....

Παραθέτω ακριβώς τη δημοσίευση... Αυτό με την πίεση των έντονων συναισθημάτων που έδωσε λύση το γραφείο του Αλέξη-πρώτη φορά Αριστερά , μου κάνει κάπως

...προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο. Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού ...

Μπορεί να κάνω και λάθος ... Άλλωστε αυτή η κυβέρνηση της πρώτης φορά Αριστερά για να μην ξεχνιόμαστε, , που δύο μήνες τώρα εχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά , που δεν κανει το κρέας ψάρι, που τηρεί τις δεσμεύσεις της, που εχει ενιαία γραμμή κλπ κλπ .. δεν δίνει και πολυ σημασία στα επικοινωνιακά παιχνίδια... .sarcastic.

Μένιο που είδες τις γενικεύσεις ;;;;

Υπενθυμίζω ότι την ανακοίνωση την έκανε το χαμόγελο του παιδιού και όχι το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Και μιας και τα λέμε και γελάμε......ποιος θα προτιμούσες να ήταν στο τιμόνι της χώρας βρε Μένιο;;;;;

Με ονοματεπώνυμο ε;;;;;.sarcastic.

Και μιας και τα λέμε και γελάμε......ποιος θα προτιμούσες να ήταν στο τιμόνι της χώρας βρε Μένιο;;;;;

Με ονοματεπώνυμο ε;;;;;.sarcastic.

Δημήτρης Κουτσούμπας .... έχεις πρόβλημα; .lazy.

Δεν ρώτησα εσένα ρε μάστορα.sarcastic.

Το ξέρω αλλά είναι λογικός άνθρωπος ο Μένιος .yel.

Έλα, ήμουνα μπουκωμένος με κάτι παλιοσουτζουκάκια ....:D Με πολύ κύμινο και μπόλικη σάλτσα , γι αυτό και άφησα το tablet να μην το λερώσω , χαχα

Τώρα σε αυτό που με ρωτάς Διονύση , ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω ... Η να το πω αλλιώς, αυτό,που θα ήθελα δεν το βλέπω στην σημερινή πολιτική σκηνή , και μιλάω όχι για άτομα , αλλά για κυβερνητικό συνασπισμό...

Συγνώμη Γιώργο, αλλά αυτός δεν είναι ο Κουτσούμπας ... Ούτε βέβαια η απελθούσα κυβέρνηση του ΣαμαροΒενιζέλου, ούτε και η παρούσα κυβέρνηση-θίασος των ΣυριζοΑΝΕΛ... Τώρα εάν εσύ είσαι ικανοποιημένος απο τον Καμμένο , τη Ζωή και τον Τέρενς τι να σου πω, πάσο....... Αν σε εκφράζουν τα ψέματα, το στυλ και ύφος του Γιανη με ενα ν, πάσο επίσης.....

Εγώ πιστεύω σε έναν ευρύτερο κυβερνητικό σχηματισμό, με κορμό τον χώρο του κέντρου, ... Χωρίς τα κουσούρια , τον λαϊκισμό και τις ιδεολογικές μπούρδες είτε της αριστεράς είτε της δεξιάς... Μια κυβέρνηση , με πολιτική βούληση , με τίμιους και ικανούς ανθρώπους, ρεαλιστές και πραγματιστές , που θα συνεννοηθούν για τα αυτονόητα και θα δουλέψουν να βγει η χώρα από την περιπέτεια που εχει μπλέξει ... Χωρίς Γιακουμάτους και Στρατούληδες, χωρίς Ντινόπουλους και Κατρούγαλους, χωρίς Μητσοτάκηδες και Λαφαζάνηδες... Δεν θέλω να με κοροϊδεύουν, να μου λένε πράγματα ανεφάρμοστα, να στρουθοκαμηλίζουν, να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα...

Μπορεί ο Τσιπρας να απελευθερωθεί απο τα βαρίδια του κόμματος του, απο τα υπολείμματα του βαθύ ΠΑΣΟΚ , από τις αριστερές ιδεολογίες περί Βενεζουελας και να ενώσει ευρύτερες ευρωπαϊκές δυνάμεις σε ενα νεο κυβερνητικό σχήμα με μέλλον ?? εχει τα μέζεα να τα βάλει με τη διαπλοκή , στα λόγια όχι στα έργα ... Από,λόγια χορτάσαμε ....
γιατί το παρόν κυβερνητικό σχήμα δεν βγάζει την άνοιξη ούτε για πλάκα ....

Να πει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό , να βάλει τάξη στο μπουρδελο το κράτος ??? εδώ σε θέλω ????

Γενικά είμαι πολυ απογοητευμένος και έχω πολύ χαμηλές προσδοκίες από το πολιτικό προσωπικό της χώρας ... .kkk.

Συγνώμη Γιώργο, αλλά αυτός δεν είναι ο Κουτσούμπας ...
Αυτό μας έλειπε, αυτό μας έλειπε ... .sarcastic.
Πολύ ρεαλιστικά τα όσα περιγράφεις για τον πολιτικό που θα ήθελες. Έχουν μια "μυρωδιά" από ... Μπένυ πάντως ;)

Θα έλεγα οτι συμφωνώ με τα περισσότερα απο αυτά που λες.

Όμως (δυστυχώς) μπορούμε να τα συζητήσουμε μόνο σε θεωρητικό επίπεδο .
Προσαρμοζόμαστε με αυτά που έχουμε και οχι με αυτά που θα θέλαμε να έχουμε.

Ούτε εμένα μου αρέσουν καποια πράγματα , αλλα με το να κάθομαι να καυτηριάζω τα πάντα αρνητικά χωρίς να έχω να προτείνω μια ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ εναλλακτική πρόταση δεν νομίζω ότι κερδίζω κάτι.
Εχω ξαναπει , βαρέθηκα τις θεωρίες και προχωράω με την πραγματικότητα.

Status
Not open for further replies.
Back