Altair Lusso
Banned
Θυμήθηκαν αυτοί που έπρεπε.Αν ρωτήσεις 100 άτομα για το τι έγινε επι ημερών του παραπάνω κυρίου , τον κόβω πως ούτε οι 20 δεν θα θυμούνται!
Θυμήθηκαν αυτοί που έπρεπε.Αν ρωτήσεις 100 άτομα για το τι έγινε επι ημερών του παραπάνω κυρίου , τον κόβω πως ούτε οι 20 δεν θα θυμούνται!
Ισως το ξυλο φανταζει χαβαλες στα ματια των ΣυνταξιουχωνΩστόσο ακόμα να δέρνονται γέροι δεν θυμάμαι να είδα, μπορεί και να έχει γίνει, όπως γινόταν πολύ συχνά επί Παπαδήμου για παράδειγμα.
Όσο δεν θέλουμε να καταλάβουμε ότι αυτά είναι αποφάσεις των Γερμανών, τόσο θα γυρίζουμε σαν τον σκύλο που κυνηγάει την ουρά του.Οσο για τις συνταξεις εχει δικιο η κυβέρνηση δεν εκανε περικοπες.
Εξορθολογισμό εκανε π.χ. η για για μου επαιρνε 400+ € και τα εξορθογισε στα 300€ ακριβως.
Πριν της περισσευαν και μας ρωτουσε τι να τα κανει τωρα μας απάλλαξε απο αυτον τον βραχνα.
Αξιοι αξιοι αξιοι...
Ε καλά τώρα....Κομμουνισμό ...μην παίρνεις τους όρους τις μετρητοίς. Κακώς βέβαια έχουν μείνει τέτοιες ταμπέλες αλλά είναι πολύ χειρότερο να κολλάμε σε αυτές. Ποιο καλά μου κάνει το....ανθρωπισμός....αξιοπρέπεια....εθνική ανεξαρτησία....οικογένεια.....0% ανεργία.....εργοστάσια......παραγωγή.....εθνικό νόμισμα.....κτλ!Ενω το αλλο 20% που θελει κομμουνισμο και αναρχια πρεπει να φωνασκει και να διαδηλώνει για τις καλύτερες μερες.
Δεν οδηγεί πουθενα η διαφωνία.
Μην βλέπετε το δέντρο (Μύκονος) και χάνετε το δάσος, ουσιαστικά επικρίνω τη γενικότερη νοοτροπία.Σωπα ρε γιατρέ, ξέρεις κανέναν Έλληνα από τον κύκλο σου που να πηγαίνει πλέον στην Μύκονο; Είναι σαν να λες ότι η Ινδονησιοι πάνε διακοπές στο Μπαλί.
Πάντως από λίγο ζάπινγκ που έκανα πριν λίγο, προδότη λένε οι Σκοπιανοι τον πρωθυπουργό τους, προδότη οι Έλληνες τον δικό τους και η ζωή συνεχίζεται....!
Το όνομα Μακεδονία τυγχανε αναγνώρισης από την Ελλάδα, επί Γιουγκοσλαβικης Ένωσης, από το 1977 επί πρωθυπουργιας Καραμανλή.
Τι να λέμε τώρα...!!!
Αυτο το έργο δυστυχως για σένα το εχει γράψει αλλος πριν απο σένα σε βιβλιοΕ καλά τώρα....Κομμουνισμό ...μην παίρνεις τους όρους τις μετρητοίς. Κακώς βέβαια έχουν μείνει τέτοιες ταμπέλες αλλά είναι πολύ χειρότερο να κολλάμε σε αυτές. Ποιο καλά μου κάνει το....ανθρωπισμός....αξιοπρέπεια....εθνική ανεξαρτησία....οικογένεια.....0% ανεργία.....εργοστάσια......παραγωγή.....εθνικό νόμισμα.....κτλ!
Από την στιγμή που δεν δίνει ο λαός την εντολή για τα παραπάνω, αυτό που οφείλει να κάνει είναι να φωνασκει. Τι άλλο να κάνει; Συγκυβέρνηση;
Ουτοπία, ο ανθρωπισμός, η αξιοπρέπεια, η εθνική κυριαρχία, το εθνικό νόμισμα, η δουλειά, η κοινωνική δικαιοσύνη ; Τι να πω. Τότε ας δέσουμε μια πέτρα και ας πέσουμε στο Φάληρο.Αυτο το έργο δυστυχως για σένα το εχει γράψει αλλος πριν απο σένα σε βιβλιο
Umberto ecco
UTOPIA
Γιώργο χωρίς να μου πεις ποιο, πιστεύεις ότι υπάρχει τέτοιο πολιτικό κόμμα?Ποια γενικότερη νοοτροπία; Του να ψηφίζουμε αυτόν που κρίνουμε ότι θα μας βοηθήσει περισσότερο αν εκλεγεί, κρίνοντας αν είμαστε υπάλληλοι, αγρότες, επιχειρηματιες κτλ; Κρίνοντας που έχουμε το βιζμα μας;
Αν φτάσουμε ποτέ στο επίπεδο να ψηφίσουμε ξεροντας ότι πρώτα εμείς θα χάσουμε κάτι αλλά το σύνολο θα βγει κερδισμένο , τότε ίσως να άλλαζαν πολλά.
Αλλά αυτό για τον Έλληνα ακούγεται ανέκδοτο....
Γιατί; Είσαι διατεθημενος να ψηφίσεις κάποιο κόμμα που να σου στερήσει τα ....Ποσειδώνια αλλά να σου δώσει την δυνατότητα να έχεις εσύ και όλοι σαν και σένα την δυνατότητα για μια βαρκούλα;Γιώργο χωρίς να μου πεις ποιο, πιστεύεις ότι υπάρχει τέτοιο πολιτικό κόμμα?
Φυσικά και είμαι διατεθειμένος! Για τα Ποσειδώνια δεν το κατάλαβα το σχόλιο. Η ερώτηση μου ήταν ειλικρινής.Γιατί; Είσαι διατεθημενος να ψηφίσεις κάποιο κόμμα που να σου στερήσει τα ....Ποσειδώνια αλλά να σου δώσει την δυνατότητα να έχεις εσύ και όλοι σαν και σένα την δυνατότητα για μια βαρκούλα;
Έτσι μου ήρθε,επειδή νομίζω το ανέφερες τις προάλλες. Ούτε που ξέρω πολύ καλά τι είναι...υποψιάζομαι...αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ποιοι γεμίζουν τα πάρτι, εκτός από τα πρώτα τραπέζια των εφοπλιστών.Φυσικά και είμαι διατεθειμένος! Για τα Ποσειδώνια δεν το κατάλαβα το σχόλιο. Η ερώτηση μου ήταν ειλικρινής.
Δεν με καταλαβες.ουτοπία για την ελληνική νοοτροπία άσχετα αν υπαρχουν ατομικά άνθρωποι που έχουν αυτές τις αξιες.δεν υπαρχει τουλαχιστον κατα την άποψη μου κανεις αυτή τη στιγμη να εφαρμόσει τέτοια πολιτικη του ολοι ίσοι και εργασία με αξιοπρέπεια αξιοκρατία και σεβασμο στον συνάνθρωπο.αν υπαρχει κατι τετοιο και μου διαφεύγει ζητω συγγνωμηΟυτοπία, ο ανθρωπισμός, η αξιοπρέπεια, η εθνική κυριαρχία, το εθνικό νόμισμα, η δουλειά, η κοινωνική δικαιοσύνη ; Τι να πω. Τότε ας δέσουμε μια πέτρα και ας πέσουμε στο Φάληρο.