Είναι στο Μακεδονία starter packφαρσι τα παει τα σλαβικα παντως
![Stick Out Tongue :p :p](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Είναι στο Μακεδονία starter packφαρσι τα παει τα σλαβικα παντως
Μ' αρέσει που κάποιοι εξεπλάγησαν !
Κανένα λάθος, και το ζόρι το τραβάει η δική μας γενιά!Χρυσαυγιτης δεν είμαι με την καμία.
Για έσχατη προδοσία πρέπει να πάνε οι κυβερνώντες που κακοδιαχειριστικαν την δημόσια περιουσία και μας βάλαν στα μνημόνια.
Η κάνω λάθος;
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣΠοσο μεγαλη αληθεια λέει το παραπάνω σκιτσο!!!
ποσο αληθεια ρε φιλε!
Αν πιάναμε όλοι το αληθινό νόημα της ζωής,θα είμασταν καλύτεροι άνθρωποι
.....θα τους παλουκωνα στο Σύνταγμα,να περνάει ο κοσμάκης να βγάζει το άχτι του.
Σιγουρα έχουμε και εμείς ευθύνη αλλά τους παίζεις 1Χ2 και τους χάνεις, δεν υπάρχει ίσο παΐδι!ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ
Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι υπεύθυνοι δεν είναι τόσο αυτοί που αποφασίζουν, όσο αυτοί που ψηφίζουν αυτούς που αποφασίζουν. Έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία. Εκείνη λοιπόν τη μεγάλη στιγμή, που βάζουμε ένα χαρτί στον φάκελο και τον φάκελο στην κάλπη, κρίνονται όλα. Να μη ζητάμε ευθύνες από κανέναν παρά από τον ίδιο μας τον εαυτό. Και να μην ακούσω "Εγώ δεν τους ψήφισα". Ο πατέρας όλων μας, ο Μακρυγιάννης, φρόντισε να απαντήσει : Είμαστε εις το "εμείς" και όχι εις το "εγώ".
Άστα αυτά κ πιες άλλη μια σουμαΌλα καλά και ωραία. Τους έχουμε δοκιμασει όλους, μα όλοι κρατάνε την ίδια γραμμή.
Στις επόμενες εκλογές τι γίνεται;
Για μένα οι τωρινοί 300 είναι άχρηστοι και να υπάρχουν μερικοί πατριώτες, ή σωπαίνουν ή τους τρώει το σύστημα.
Εγώ προσωπικά εάν είχα οικονομική επιφάνεια, θα κατέβαζα κόμμα,θα έλεγα την αλήθεια στο λαό, ότι μας έχουν ξεπουλήσει και ειμαστε δεμένοι με τον αγέννητο Γιωργάκη που τον φυλάνε κιόλας.
Εφόσον έβγαινα, το πρώτο που θα έκανα,θα έπαιρνα και τους 300 και θα τους πήγαινα να δουλέψουν σε δημόσια έργα, θα επανεφερα τη μομμα και τους κυβερνώντες από το 2000 και μετά, θα τους παλουκωνα στο Σύνταγμα,να περνάει ο κοσμάκης να βγάζει το άχτι του.
Θα έβαζα τάξη παντού και Θα υπήρχε κράτος δικαίου. Όσο για τους φόρους κλπ, πάντα υπάρχουν λύσεις,αρκεί να έχεις το τσαγανό να τις κάνεις. Πάντως θα τιμωρουσα πολλούς, θα έκανα πολλά πράγματα για το συμφέρον της πατρίδος, ότι μπορούσα πάντα για το καλο του λαού.
Θα καθάριζα την Ελλάδα σε ένα μήνα από όλα και ας με τρώγανε...
Ούτε λαθρομετανάστες,ούτε πουστικες παρελάσεις ούτε λαμόγια να τρώνε τα λεφτά των ανθρώπων. Θα τηρούνται οι νόμοι και Θα υπάρχει τιμωρία στους παράνομους,εγκληματίες κλπ και όχι τους δίνουμε άδεια να βγουν από τις φυλακές.
Θα λειτουργουσα πάλι την Μακρόνησο και άλλες περιοχές και θα τους έβαζα να κάνουν σπορές, να εκτρέφουν διαφορα ζωντανα κλπ ,ώστε να εμπλουτίζεται ο τόπος και να πηγαίνουν όλοι οι κυνηγοί να βρίσκουν θηράματα.
Τουλάχιστον να προσφέρουν κάτι και όχι να τους ταΐζουμε τζάμπα.
Ποινή θανάτου δεν θα επανεφερα,διότι τη ζωή του ανθρώπου δικαίωμα έχει να την αφαιρέσει ο δημιουργός του. Αλλά θα υπήρχαν αυστηρά τηρούμενοι νόμοι και τιμωρία για όλους,χωρίς διάκριση και χωρίς να επεμβαίνουν άλλοι(γνωριμίες,μέσων κλπ).
Γιώργο μου,καταλαβαίνω πολυ καλα τι λες,παντού εισαι εύστοχος, ομως με αυτούς δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Να σου πω,επειδή αυτοί κινούν το νήμα,θα πλήρωναν κανονικά,όπως όλοι οι πολίτες και εάν είχαν αντιρρήσεις,θα βλέπαμε αλλα ισοδύναμα μέτρα. Αυτούς δεν τους ακουμπάει κανείς,απλά θέλει διπλωματία και σο μπορείς να τους ρίξεις στο φιλότιμο και στον πατριωτισμό τους.........
Διαμαντέα, αν σου ζήταγε ο Βαρδινογιάννης να μην πληρώσει όλο τον ΕΝΦΙΑ, τι θα έκανες; think