Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
35486567_2073455302893594_1886230747413479424_o.jpg

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΝ.ΕΛ. Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού ΑΝ.ΕΛ. Κ. Μακεδονίας
Ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού ΑΝ.ΕΛ. Αν. Μακεδονίας - Θράκης
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Ημαθίας
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Θεσσαλονίκης
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Κιλκίς
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Πέλλας
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Σερρών
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Χαλκιδικής (Προποντίδα)
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Έβρου
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Θάσου
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Καβάλας
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Ξάνθης
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ν. Ροδόπης

Δηλώνουμε ότι στεκόμαστε δίπλα στον Πρόεδρο του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τον Πάνο Καμμένο, ανυποχώρητοι στις τάξεις του Κινήματός μας και στις αρχές που υπηρετεί, για να συνεχίσουμε μέχρι τέλους, τον αγώνα μας για την ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας, για την Έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και για την καταπολέμηση της Διαπλοκής που οδήγησε τη χώρα μας στη χρεοκοπία."
κλπ κλπ κλπ
Τα ονοματα τους τα ρεζιλια της κοινωνιας ντραπηκαν να τα βαλουν στην υπογραφη του δελτιου τυπου
χειροκροτηστε τους

Ό,τι αλλάζει κι ό,τι επηρεάζεται είναι μόνο η δική μας ικανότητα να δούμε τα πράγματα καθαρά και με ψυχραιμία.
Οπότε μάλλον εμένα μου λείπει η ικανότητα και η ψυχραιμία για να αντιλειφθώ ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα όταν από το 1999, έχασα την δουλειά μου στον ιδιωτικό τομέα, το 2015, έμεινα δύο χρόνια άνεργος και τώρα παίρνω ψίχουλα. Ενώ αν ήμουν στο δημόσιο από τότε, τώρα θα συνέχιζα να είμαι μια χαρά.
Ας μην γελιόμαστε, στην Ελλάδα του σήμερα, αυτοί που συνεχίζουν λιγότερο αλώβητοι είναι οι παλιοί δημόσιοι υπάλληλοι.
Είναι αυτοί που συνεχίζουν να απολαμβάνουν πράγματα όπως το να πάρουν ένα αυτοκίνητο, να πάνε διακοπές κτλ, κτλ.
Ποτέ δεν μπήκα στην αντιπαλότητα δημοσίου -ιδιωτικού, αλλά μην τρελαθούμε κι'ολας.

29 χρόνια δημόσιος υπάλληλος εγώ και άλλα 19 η γυναίκα μου,με τρία παιδιά και ζούμε ισα ισα τώρα. Βεβαια τα μεγαλά αγορια δεν με επιβαρύνουν,γιατί δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα,αλλά ούτε δίνουν τίποτα στο σπίτι. Ίσα ισα που τους βοηθάμε εμείς σε καμιά δυσκολία τους,χαλάλι όμως.
Καλά περνάγαμε ΟΛΟΙ μέχρι πρίν το 2011 ,που παίρναμε τα δώρα,που δεν είχαμε τόσους φόρους,που δεν μας είχαν ρίξει το μισθό....
Απλά το καλό του δημοσίου είναι το βρέξει χιονίσει θα πέσει ο μισθός,αλλά τώρα ουτε αυτό ισχύει,γιατί άνετα πια μπορούν να σε διώξουν,καταργώντας τον κλάδο σου κλπ. Εμένα μου συνέβη,μόνιμος υπάλληλος,με έφγαλαν σε διαθεσιμότητα επι Σαμαρά και αν δεν είχε βγεί ο Σύριζα,τώρα θα ήμουν στην Χίο να κάνω αγροτικές δουλειές....(το μόνο καλό που έκανε ο Συριζα,πήρε τον κόσμο πίσω στην δουλειά)
Εχω περιορίσει πολλά πράγματα, το τσιγάρο(καλό δεν μου έκανε), τις μετακινήσεις με αμάξι ιδίως και στο κυνήγι βέβαια(πιο πολύ κάθεται στο πεζοδρόμιο),άδεια κυνηγίου εδώ και τρία χρόνια μου βγάζουν οι δικοί μου,τα τέλη του ραβ εκεί που τα φτάσανε,τα βάζω σε 8 δόσεις με κάρτα. Θέλω να πάω λίγο μακρυά για κυνήγι και για ορτύκια στην Μάνη και για μπεκάτσες στην Φθιώτιδα-Αρκαδία ή κάπου αλλού,αλλά δεν μορώ,δεν φτάνουν τα χρήματα πιά. Και έτσι ψευτογυρίζω γύρω γύρω εδώ κοντινά και κρατάω άδεια για το χωριό μου.
Και άλλα πολλά που δεν θέλω να τα αναφέρω γιατί πάνω κάτω είναι γνωστά σε όλους μας. Ότι κάνω με το ζόρι πια...θέλω να πάρω ενα δυο καλά σκυλιά,πάντα ξεκινημένα και δεν μπορώ και εγώ θέλω να πάρω ενα καινούριο όπλο,ένα σκοπευτικό όπλο,να πάω μια φορά έξω για κυνήγι(εδω πες δεν μπορούμε να πάμε εδω),μου αρέσει η σκοποβολή και θα ήθελα να ασχοληθώ παραπάνω,αλλά δεν μπορώ.Και ότι όπλα έχω μέχρι τώρα,μου τά εχου πάρει ,η μάνα μου την es 100 και η πεθερά μου τώρα το 686. Το μόνο όπλο που έχω πάρει με δικά μου λεφτά είναι ενα μπαϊκαλ πλαγιόκανο το 1984, το οποίο έχω παροπλισμένο.
Υπάρχουν ακόμα θέσεις στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα,που αμείβονται ακόμα καλά,αλλά πρέπει να έχεις προσόντα και όχι ενας απλός αποφοιτος Λυκείου. Υπάρχουν δουλειές σε κατι εταιρίες που αμοίβονται πολύ καλά,κάτι ναυτηλιακές,φαρμακευτικές και άλλες πολλές και είναι τυχεροί όσοι δουλευουν σε τέτοιες. Το δημόσιο έχει τελειώσει από μισθούς φίλοι μου.
Υπάρχουν επαγγέλματα που ακόμα δουλεύουν,αλλά να είναι δικιά σου η δουλειά και να την κυνηγάς.Εμενα προσωπικά μου ανοιχτηκαν στα νιάτα μου κάτι καλές καταστάσεις, ΣΜΥΝ, αστυνομία και Λιμενικό,αλλά βαριόμουν να διαβάσω κάτι υποτιπόδης μαθήματα και τα λάθη μου τα πληρώνω...Τώρα θα ημουν συνταξιούχος και θα προλάβαινα να βγώ τις "καλές" εποχές και θα είχα κάνει τα γούστα μου.
ΟΛΟΙ στο ιδιο καζάνι βράζουμε πάντως,μην ξεχωρίζετε δημόσιο ιδιωτικό. Το μόνο καλό στο δημόσιο,είναι ότι είναι πιο "χαλαρά" κάποια πράγματα,τίποτα άλλο.

29 χρόνια δημόσιος υπάλληλος εγώ και άλλα 19 η γυναίκα μου,με τρία παιδιά και ζούμε ισα ισα τώρα. Βεβαια τα μεγαλά αγορια δεν με επιβαρύνουν,γιατί δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα,αλλά ούτε δίνουν τίποτα στο σπίτι. Ίσα ισα που τους βοηθάμε εμείς σε καμιά δυσκολία τους,χαλάλι όμως.
Καλά περνάγαμε ΟΛΟΙ μέχρι πρίν το 2011 ,που παίρναμε τα δώρα,που δεν είχαμε τόσους φόρους,που δεν μας είχαν ρίξει το μισθό....
Απλά το καλό του δημοσίου είναι το βρέξει χιονίσει θα πέσει ο μισθός,αλλά τώρα ουτε αυτό ισχύει,γιατί άνετα πια μπορούν να σε διώξουν,καταργώντας τον κλάδο σου κλπ. Εμένα μου συνέβη,μόνιμος υπάλληλος,με έφγαλαν σε διαθεσιμότητα επι Σαμαρά και αν δεν είχε βγεί ο Σύριζα,τώρα θα ήμουν στην Χίο να κάνω αγροτικές δουλειές....(το μόνο καλό που έκανε ο Συριζα,πήρε τον κόσμο πίσω στην δουλειά)
Εχω περιορίσει πολλά πράγματα, το τσιγάρο(καλό δεν μου έκανε), τις μετακινήσεις με αμάξι ιδίως και στο κυνήγι βέβαια(πιο πολύ κάθεται στο πεζοδρόμιο),άδεια κυνηγίου εδώ και τρία χρόνια μου βγάζουν οι δικοί μου,τα τέλη του ραβ εκεί που τα φτάσανε,τα βάζω σε 8 δόσεις με κάρτα. Θέλω να πάω λίγο μακρυά για κυνήγι και για ορτύκια στην Μάνη και για μπεκάτσες στην Φθιώτιδα-Αρκαδία ή κάπου αλλού,αλλά δεν μορώ,δεν φτάνουν τα χρήματα πιά. Και έτσι ψευτογυρίζω γύρω γύρω εδώ κοντινά και κρατάω άδεια για το χωριό μου.
Και άλλα πολλά που δεν θέλω να τα αναφέρω γιατί πάνω κάτω είναι γνωστά σε όλους μας. Ότι κάνω με το ζόρι πια...θέλω να πάρω ενα δυο καλά σκυλιά,πάντα ξεκινημένα και δεν μπορώ και εγώ θέλω να πάρω ενα καινούριο όπλο,ένα σκοπευτικό όπλο,να πάω μια φορά έξω για κυνήγι(εδω πες δεν μπορούμε να πάμε εδω),μου αρέσει η σκοποβολή και θα ήθελα να ασχοληθώ παραπάνω,αλλά δεν μπορώ.Και ότι όπλα έχω μέχρι τώρα,μου τά εχου πάρει ,η μάνα μου την es 100 και η πεθερά μου τώρα το 686. Το μόνο όπλο που έχω πάρει με δικά μου λεφτά είναι ενα μπαϊκαλ πλαγιόκανο το 1984, το οποίο έχω παροπλισμένο.
Υπάρχουν ακόμα θέσεις στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα,που αμείβονται ακόμα καλά,αλλά πρέπει να έχεις προσόντα και όχι ενας απλός αποφοιτος Λυκείου. Υπάρχουν δουλειές σε κατι εταιρίες που αμοίβονται πολύ καλά,κάτι ναυτηλιακές,φαρμακευτικές και άλλες πολλές και είναι τυχεροί όσοι δουλευουν σε τέτοιες. Το δημόσιο έχει τελειώσει από μισθούς φίλοι μου.
Υπάρχουν επαγγέλματα που ακόμα δουλεύουν,αλλά να είναι δικιά σου η δουλειά και να την κυνηγάς.Εμενα προσωπικά μου ανοιχτηκαν στα νιάτα μου κάτι καλές καταστάσεις, ΣΜΥΝ, αστυνομία και Λιμενικό,αλλά βαριόμουν να διαβάσω κάτι υποτιπόδης μαθήματα και τα λάθη μου τα πληρώνω...Τώρα θα ημουν συνταξιούχος και θα προλάβαινα να βγώ τις "καλές" εποχές και θα είχα κάνει τα γούστα μου.
ΟΛΟΙ στο ιδιο καζάνι βράζουμε πάντως,μην ξεχωρίζετε δημόσιο ιδιωτικό. Το μόνο καλό στο δημόσιο,είναι ότι είναι πιο "χαλαρά" κάποια πράγματα,τίποτα άλλο.
Μακραν το καλυτερο ποστ εδω μεσα.well done.

Πατρίδα συμφωνώ σε όλα που αναφέρεις αλλά έχω δύο ενστασεις
1. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ξανά πίσω τους Δημόσιους που ήταν σε διαθεσιμότητα
με αντάλλαγμα να μετατρεψει τους Ιδιωτικους σε συγχρονα δουλικα που θα εξυπηρετουν τον καθε λογής Επιχηρηματια χωρίς δικαιώματα και χωρίς απαιτήσεις
2. Αυτά που ζεις εσύ τα τελευταία 5-6 χρόνια και λογικό είναι να σου φαίνονται παραξενα
εγώ ως Εργαζόμενος του Ιδιωτικού τομέα
τα έχω βιώσει από την ημέρα που βγήκα για μεροκάματο και μιλάμε για τις λεγόμενες χρυσές εποχές του 1996-2009
:p:p:p
Αρκετές φορές απλήρωτος υπερωρίες υπέρ πιστεως και ένσημα μαμησετα :p:p
ΥΓ
Γιατί να πας στην Χίο για αγροτικές δουλειές
τα δικά μας τα χώματα δεν σου αρέσουν ? :D:D
Πάμε κάτω να βάλουμε καμία χιλιαδα κεφάλια και κάθε πρωί να ανταμώνουμε στον Επικουριο αγναντεύοντας τα λιοστασια τα Μεσσηνιακα την Ζαχάρω από δωθε και την Τριπολιτσά από κειθε :D:D
Χορταριασανε οι στρουγγες ορεεεεε :D:D

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back