Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
τί έχεις Γιάννη ;;; τί είχα πάντα....

Από τον περασμένο Νοεμβρη μετά τις καταστροφικές πλημμύρες
έτυχε να περάσω από την περιοχή για πρωτη φορά πριν δύο εβδομάδες
Αν εξαιρέσεις το αμαξοστάσιο του δήμου που έχει μεταφερθεί από το ρέμα
όλο το άλλο κομμάτι της διαδρομής
από την πρωην καντίνα μέχρι και τις τελευταίες ανηφορικές στροφές που βγαίνεις στο οροπέδιο
δεν έχει μετακινηθεί ούτε χαλικακι
Όλη η διαδρομή της παλαιάς Εθνικής είναι γεμάτη κονους και μπάζα με χαντάκια
ενώ σε πολλά σημεία είναι μονόδρομος που θυμίζει ντοκιμαντέρ από τα ορεινες διαδρομες του Καζακστάν
Πέρασαν 7 μήνες και οι εξαγγελίες για αμεση αποκατάσταση των ζημιών με συγχρονα έργα οδοποιίας
πήγαν περίπατο
Ίσως η φωταγώγηση της Βουλής με τα χρώματα των πισωγλεντιδων
οι παρελάσεις κάθε ανώμαλης φραγκοκοτας
το ξεπούλημα της Μακεδονίας
και η κοροϊδία της ελάφρυνσης του χρεους και της φορολογίας του λαου
που περιλαμβάνει έξοδο από τα μνημόνια με συνοδεία μπορντω γραβάτας για περιλαιμιο
έχουν μεγαλύτερη αξία
για τα πρόβατα που βελαζουν μέσα στην στρούγκα
πιστευοντας ότι ο Τσοπάνης
έχει καλές προθέσεις για το μέλλον της ζωής τους και δεν θα οδηγηθούν ποτέ στο λεπιδι του
ΣΥΡΙΖΑ και ξερό ψωμί λεμεεεεεεεε .sheep.sheep.exciting.

Για να δείτε ότι δεν έχει να κάνει με "αριστερούς" και δεξιούς και ενθυμούμενος τα όσα έχουν αναφερθεί για τα πουστοparade στο παρελθόν, θα πω τα παρακάτω.
Εδώ και κάποιες μέρες παίζει σε όλα τα κανάλια της tv μια διαφήμιση από ιδιωτική και φαντάζομαι δεξιά στοιχηματικη εταιρία, μια εμετική διαφήμιση με έναν μουσάτο που φοράει περούκα και ταγιέρ κάνοντας την κυρία διαφημίζοντας τα προϊόντα τους. Όταν την πρωτοειδα σκέφτηκα αν είναι δυνατόν όλο το 24ωρο να παίζει αυτό το αισχος για διαφήμιση και τι ερωτήματα θα προκύψουν αν την δει ενα παιδάκι. Δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο;
Στο ημίχρονο των απογευματινών παιχνιδιών.....τσουπ.....ο μουσατος με το ταγιέρ και εκεί δέχτηκα την ερώτηση, μπαμπά αυτό είναι αγόρι ή κορίτσι; :(:mad::mad::mad:
Μου ήρθε μια βλακεία και είπα ότι μπερδευτηκαν και έβαλαν την διαφήμιση από τις απόκριες τώρα.
Πολύ θα ήθελα να μαζευτουμε και να πατήσουμε μια μήνυση στην εταιρεία αυτή και μετά στο ΕΣΡ....ζητώντας την μάνα τους και τον πατέρα τους.

Για να δείτε ότι δεν έχει να κάνει με "αριστερούς" και δεξιούς και ενθυμούμενος τα όσα έχουν αναφερθεί για τα πουστοparade στο παρελθόν, θα πω τα παρακάτω.
Εδώ και κάποιες μέρες παίζει σε όλα τα κανάλια της tv μια διαφήμιση από ιδιωτική και φαντάζομαι δεξιά στοιχηματικη εταιρία, μια εμετική διαφήμιση με έναν μουσάτο που φοράει περούκα και ταγιέρ κάνοντας την κυρία διαφημίζοντας τα προϊόντα τους. Όταν την πρωτοειδα σκέφτηκα αν είναι δυνατόν όλο το 24ωρο να παίζει αυτό το αισχος για διαφήμιση και τι ερωτήματα θα προκύψουν αν την δει ενα παιδάκι. Δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο;
Στο ημίχρονο των απογευματινών παιχνιδιών.....τσουπ.....ο μουσατος με το ταγιέρ και εκεί δέχτηκα την ερώτηση, μπαμπά αυτό είναι αγόρι ή κορίτσι; :(:mad::mad::mad:
Μου ήρθε μια βλακεία και είπα ότι μπερδευτηκαν και έβαλαν την διαφήμιση από τις απόκριες τώρα.
Πολύ θα ήθελα να μαζευτουμε και να πατήσουμε μια μήνυση στην εταιρεία αυτή και μετά στο ΕΣΡ....ζητώντας την μάνα τους και τον πατέρα τους.

.... μαζί σου 100%.
αλλά μόνο αυτό είναι ? Εδώ όλα τα ελληνικά σήριαλ γύρω από τέτοιους πρωταγωνιστές είναι στημένα , όλα τα ξεφτιλοπρωινάδικα το ίδιο. 'Οτι να δεις στην τηλεόραση προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτό είναι το φυσιολογικό.
Κάποια στιγμή είδα τη γυναίκα μου να βλέπει ένα τούρκικο σήριαλ και της λέω
.... καλά δεν ντρέπεσαι ?
και μου λέει
..... και τι να δω , τα ελληνικά είναι όλα γεμάτα με αδελφές , τουλάχιστον τα τούρκικα δεν έχουν τέτοια.

Φίλε Γιώργο άστο , δεν υπάρχει σωσμός.

Υπάρχει μιά διαφορά, μουσάτος με ταγιέρ δεν υπάρχει στα πρωινάδικα ούτε στα απογευματινά σήριαλ, στο σήριαλ πάει στο διάολο μπορεί να σου πει ότι απαιτείται γονική συναίνεση.
Εδώ είναι τελείως διαφορετικό...!
Χωρίς να είμαι δικηγόρος, πιστεύω ότι όποιος τους κάνει μήνυση θα τους πάρει ότι έβγαλαν από το μουντιάλ.

Δυστυχως ρε σεις εχει χαθει το μετρο. Προκειμενου να βγαλουν μια κωλοδιαφημιση, δεν λογαριαζουν τιποτα, και σας το λεω εγω που ξερετε πως ειλικρινα χεστηκα για το τι δειχνει το σκουπιδοκουτι.

Το κακο ειναι ομως, πως με το τροπο αυτο, ενισχυουν και τα πιο συντηρητικα ενστικτα της κοινωνιας, ουσιαστικα αποκοπτοντας αυτο ακριβως που υποτιθεται πως επρεπε να μας νοιαζει, δηλαδη το να αποδεχτουμε τελικα και τη διαφορετικοτητα (φτανει αυτη να εκφραζεται με νορμαλ τροπο και οχι φορωντας μονο ενα στριγκ στο δρομο)

Το γελοίο είναι οτι ενισχύουν τα συντηρητικά ενστηκτα όχι μόνο αυτοί που θέλουν να δείξουν τη διαφορετικότητα τους και να κάνουν την κοινωνία να τους αποδεχτεί έστω με λάθος τρόπο , αλλά και ενα μέρος της κοινωνίας και των ΜΜΕ , που κατω απο την "τρύπια" ομπρέλα του εκμοντερνισμού και του νέου ,θεωρεί φυσιολογικό αλλά και υποχρέωση να ανέχεται το καραγκιοζιλίκι .
Αποτέλεσμα ; ακριβώς το αντίθετο απο το επιδιωκόμενο.

Καταρχην να το ξαναπω, οτι ειναι εκ του ασφαλους. Ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα και πως θα αισθανομουν, πιθανοτατα οχι βολικα, γιατι αυτο μας εμαθαν απο μικρα, να μην αισθανομαστε βολικα. Ομοιως αβολα θα αισθανομουν αν ο γιος ή η κορη μου, διαλεγαν ενα μαυρο ή μαυρη ως ταιρι.

Αυτο ομως που θα ηθελα να αισθανομουν ειναι να με ενδιαφερει πρωτιστως το παιδι μου να ειναι σωστος ανθρωπος, να μην ειναι λαμογιο και ας του στοιχιζει, να μην παταει επι πτωματων για το προσωπικο του συμφερον και να ειναι ενταξει απεναντι στην κοινωνια και τους συνανθρωπους του γενικως. Και αν ειναι gay να ειναι αξιοπρεπης, γιατι το να εισαι αξιοπρεπης ειναι θεμα χαρακτηρα, και οχι σεξουαλικου προσανατολισμου. Θα θελα ομως, οπως σου πα, γιατι ολα αυτα ειναι μονο θεωρητικα, με την ασφαλεια του οτι δεν εχω παιδια

..... Θα θελα ομως, οπως σου πα, γιατι ολα αυτα ειναι μονο θεωρητικα, με την ασφαλεια του οτι δεν εχω παιδια

όταν πήγα 1η φορά ξημερώματα στο σπίτι σε ηλικία 16 ετών η μάνα μου με περίμενε στην πόρτα φώναζε ήθελε να με κτυπήσει κ.λ.π.
βγήκε ο πατέρας μου με 2 καντήλια την έβαλε μέσα και γυρίζοντας σε μένα μου είπε:
αυτή την πόρτα για να την περνάς κλέφτης ας γίνεις πούστης και χασικλής δεν θέλω να γίνεις
αν γίνω κλέφτης,του είπα χαμογελώντας
θα σε ταίζουν άλλοι στη φυλακή,μου είπε κλείνοντας μου το μάτι με νόημα ;)

Καταρχην να το ξαναπω, οτι ειναι εκ του ασφαλους. Ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα και πως θα αισθανομουν, πιθανοτατα οχι βολικα, γιατι αυτο μας εμαθαν απο μικρα, να μην αισθανομαστε βολικα. Ομοιως αβολα θα αισθανομουν αν ο γιος ή η κορη μου, διαλεγαν ενα μαυρο ή μαυρη ως ταιρι.

Αυτο ομως που θα ηθελα να αισθανομουν ειναι να με ενδιαφερει πρωτιστως το παιδι μου να ειναι σωστος ανθρωπος, να μην ειναι λαμογιο και ας του στοιχιζει, να μην παταει επι πτωματων για το προσωπικο του συμφερον και να ειναι ενταξει απεναντι στην κοινωνια και τους συνανθρωπους του γενικως. Και αν ειναι gay να ειναι αξιοπρεπης, γιατι το να εισαι αξιοπρεπης ειναι θεμα χαρακτηρα, και οχι σεξουαλικου προσανατολισμου. Θα θελα ομως, οπως σου πα, γιατι ολα αυτα ειναι μονο θεωρητικα, με την ασφαλεια του οτι δεν εχω παιδια

.............. VICTOR ....... τεράστιο θέμα ανοίγεις.

e62T3ET.jpg

αυτό το έχω κολήσει μποστά μου , για να το βλέπω κάθε μέρα και να μην ξεχνιέμαι.

Συνεχίζω εδώ την συζητηση από τα τουρκικα όπλα...
ένα γενικό συμπέρασμα κατά την γνώμη μου πάντα...ο πραγματικός κίνδυνος της Ελλαδας,είναι εκ των έσω προδοτών...αυτος ο κίνδυνος διαχρονικά έχει δείξει ότι το 90% των δεινων αυτού του κράτους ήταν εκ των έσω Τσολακογλουλεων...και σήμερα αυτό είναι τόσο επίκαιρο οσο ποτέ...η χώρα προδιδετε καθημερινά τωρα και πολλα χρόνια από ανθρώπους πληρωμένους να καταστρέψουν αυτό το κράτος..
Πολυεπίπεδα δεν εξελισσόμαστε καθόλου ως λαός και αυτό είναι λυπηρό..μεγάλα μυαλά και οι καλύτεροι επιστήμονες φεύγουν έξω και διαπρέπουν..οι Τούρκοι αντίθετα δείχνουν να εξελίσσονται σε πολλούς τομείς αυτή είναι η αλήθεια.τα κυνηγετικά όπλα είναι στραγάλια για αυτούς..αυτή τη στιγμή φτιάχνουν ακόμα και αεροπλανοφόρο.θα έχουν το δικη τους κατασκευή τανκς και πολλα αλλα που δεν τα ξέρω.προσπαθουν και προοδεύουν..εμείς τι κάνουμε εδώ? Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας τι θα γίνουμε που θα πάμε τελικα..δεν είμαι αισιόδοξος καθόλου για το μέλλον μας.μια πολεμική βιομηχανία είχε αυτό το κράτος που έφτιαχνε κάποια πράγματα και την ξεπουλήσαμε επι πινακίου φακής και άλλοι τομείς που εντάσσονται στην κατασκευή παντως είδους πολεμικού υλικού ακόμα και κυνηγετικού υλικού (πυρκαλ) τα κλείσαμε..και λέω τα κλείσαμε γιατί μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι μας..εμείς ψηφίζουμε και βγάζουμε αυτά τα τσογλανια 30 χρόνια τωρα.

Πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια!!!!.hair.

Οσο για το "αριστεροι"... Ποτε ηταν? 1969 και μαζεψαν ολους τους φακελωμενους στον υποδρομο. Ενα ηγετικο στελεχος της αριστερας και μετεπειτα στελεχος του εσωτερικου και ΣΥΝ ηταν αυτος που δεχτηκε να κατεβασει το παντελονι και να τρεχει γυρο γυρο για ξεφτιλισμα οπως διεταξε η ΕΔΑ. Οταν τον ειδαν να σπαει, σπασαν σχεδον οι περισσοτεροι.

Status
Not open for further replies.
Back