Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είδες ήμουν κύριος έβαλα "αριστεροί"...γελάνε και οι πέτρες...από τις πιο δεξιές κυβερνήσεις που έχουν περάσει...μόνο με τους λάθρο βλέπω να συγκινουνται!
τα πιο σκληρά μέτρα χωρις να ανοιξει ρουθουνι μόνο μια τέτοια κυβερνηση θα μπορουσε να περάσει... ουτε καηκε η Αθηνα, ουτε πυρκαγιες πιασαμε, ολα πανε ρολόι στη χώρα!
και αμα παμε σε κανα συλλαλητηριο για το ξεπουλημα της Μακεδονιας ειμαστε αμορφωτα εθνικια!!!
στα 8 μέτρα ρεεεεε.sarcastic.

τα πιο σκληρά μέτρα χωρις να ανοιξει ρουθουνι μόνο μια τέτοια κυβερνηση θα μπορουσε να περάσει... ουτε καηκε η Αθηνα, ουτε πυρκαγιες πιασαμε, ολα πανε ρολόι στη χώρα!
και αμα παμε σε κανα συλλαλητηριο για το ξεπουλημα της Μακεδονιας ειμαστε αμορφωτα εθνικια!!!
στα 8 μέτρα ρεεεεε.sarcastic.
Και ας μην ξεχνάμε την μαρφιν...αλλά αυτή ήταν Ελληνίδα όχι λάθρο με παιδί που το έβαλε μέσα για πούλημα....βλέπεις τα εναλλακτικά και οι "αριστεροί" με δεξιές τσέπες ειναι μεγάλο τρέντυ!

Είδες ήμουν κύριος έβαλα "αριστεροί"...γελάνε και οι πέτρες...από τις πιο δεξιές κυβερνήσεις που έχουν περάσει...μόνο με τους λάθρο βλέπω να συγκινουνται!
Δυστυχώς η επιβίωση τους προέρχεται από την ανοχή της κάθε αυτού Αριστεράς ή ένα μέρος αυτής πχ ΚΚΕ
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους επιτρέπουν με τόσα αντιλαικα μέτρα που έχουν περάσει στο Κοινοβούλιο
να αποκαλούνται Αριστεροί
Θα πρέπει κάποια στιγμή το ΚΚΕ να αντιδρασει
να βγει μπροστά να ξεσηκώσει τον Λαό να εξοντώσει αυτό το καρκίνωμα που Κυβερνάει εδώ και τρία χρόνια
και να το οδηγήσει στην απόλυτη καταστροφή είναι υποχρέωση τους στο όνομα της Αριστεράς και των αξιών που πρεσβεύουν

Δυστυχώς η επιβίωση τους προέρχεται από την ανοχή της κάθε αυτού Αριστεράς ή ένα μέρος αυτής πχ ΚΚΕ
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους επιτρέπουν με τόσα αντιλαικα μέτρα που έχουν περάσει στο Κοινοβούλιο
να αποκαλούνται Αριστεροί
Θα πρέπει κάποια στιγμή το ΚΚΕ να αντιδρασει
να βγει μπροστά να ξεσηκώσει τον Λαό να εξοντώσει αυτό το καρκίνωμα που Κυβερνάει εδώ και τρία χρόνια
και να το οδηγήσει στην απόλυτη καταστροφή είναι υποχρέωση τους στο όνομα της Αριστεράς και των αξιών που πρεσβεύουν
Δεν μπορώ να καταλαβω πως έχουν την εύνοια των αριστερών...αυτοί οι προδότες του έθνους..

μια χαρά βολεύεται το ΚΚΕ Α.Ε. με τους μισθούς και τις κομματικές επιχορηγήσεις συντηρούν ένα στρατό κομματικών μελών, άεργων...
η καλύτερη επιχείρηση της Ελλάδας είναι!
η πρώτη επιχείρηση που εκμεταλλεύτηκε τις διατάξεις του μνημονίου και απέλησε κόσμο η Τυποεκδοτική είναι... ακόμα περιμένουν λεφτά οι εργαζόμενοι απ' τον 902 διάβαζα πέρσι στην Καθημερινή...
όλοι οι βουλευτές τους με τα ακριβά κουστούμια και τα ρολεξάκια είναι και πουλάνε ιδεολογία...

άμα κάνει δήλωση στον Άρειο Πάγο ότι σέβεται το Σύνταγμα, ας κατέβει...:cool:
το ΚΚΕ δεν έχει κάνει ακόμα νομίζω...:rolleyes:
Το ΚΚΕ που κολλάει;
Γιατί το εμπεριέχεις σε κάθε σου κουβέντα;
Γιατί τόσο έρωτα με το Σύνταγμα;
Δεν γουστάρεις αναθεώρηση;
Δεν είσαι μεταρυθμιστής;

Το ΚΚΕ που κολλάει;
Γιατί το εμπεριέχεις σε κάθε σου κουβέντα;
Γιατί τόσο έρωτα με το Σύνταγμα;
Δεν γουστάρεις αναθεώρηση;
Δεν είσαι μεταρυθμιστής;
Πιστεύω ότι είναι μια χαρά το Σύνταγμά μας, γιατί να το αλλάξουμε...
Αυτούς που δεν το τηρούν πρέπει να αλλάξουμε!

Πιστεύω ότι είναι μια χαρά το Σύνταγμά μας, γιατί να το αλλάξουμε...
Αυτούς που δεν το τηρούν πρέπει να αλλάξουμε!
Κανέναν άλλον που να είναι στην Βουλή και να μην σέβεται το σύνταγμα, έχεις πάρει χαμπάρι;

Βγάλε τα μαύρα γυαλιά .my man.
ε ποιος το σέβεται τότε??? η Κυβερνηση??? η αξιωματικη αντιπολιτευση που ηταν κυβερνηση??? η ελασσων αντιπολιτευση που θα ηθελε να γινει με αλλα μέσα κυβερνηση???
οι Ρουβικωναιοι λενε ενα ωραιο... αν οι εκλογές μπορουσαν να αλλαξουν κατι θα τις ειχαν κηρυξει παρανομες!
δεν εχω παει σε εθνικες να ψηφισω, δεν νιωθω οτι εχασα κατι... δεν προπαγανδιζω την αποχη, ειμαι ατομο που θελω να εχω αποψη και να την εκφραζω, αλλα δεν βλεπω κατι να μπορω να το πιστεψω

ε ποιος το σέβεται τότε??? η Κυβερνηση??? η αξιωματικη αντιπολιτευση που ηταν κυβερνηση??? η ελασσων αντιπολιτευση που θα ηθελε να γινει με αλλα μέσα κυβερνηση???
οι Ρουβικωναιοι λενε ενα ωραιο... αν οι εκλογές μπορουσαν να αλλαξουν κατι θα τις ειχαν κηρυξει παρανομες!
δεν εχω παει σε εθνικες να ψηφισω, δεν νιωθω οτι εχασα κατι... δεν προπαγανδιζω την αποχη, ειμαι ατομο που θελω να εχω αποψη και να την εκφραζω, αλλα δεν βλεπω κατι να μπορω να το πιστεψω
Μην τρελαίνεσαι, στο αβαταρ αναφέρομαι...:)

Μην τρελαίνεσαι, στο αβαταρ αναφέρομαι...:)
giphy.gif

Δεν μπορώ να καταλαβω πως έχουν την εύνοια των αριστερών...αυτοί οι προδότες του έθνους..
Ηλία....κατι δε κατάλαβες καλά....αυτή ειναι η αριατερά της χώρας μας...πότρ έπραξε ορθά προς το συμφέρον και για το συμφέρον της χώρας μας...ποτέ!!! Ούτε καν στην υποτυθέμενη αντίσταση!!! Αναφερόμενος πάντα στην ηγεσία και όχι στον απλό λαο.

Status
Not open for further replies.
Back