Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
...... σε αυτό ακριβώς βασίζονται ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ του κόσμου.
Στην ΕΛΠΙΔΑ.
....... και την χρησιμοποιούν με εμπειρία και σοφία βγαλμένη από αιώνων "επιχειρηματική" δραστηριότητα στο συγκεκριμένο θέμα.
Οι θρησκείες του κόσμου είναι τα μεγαλύτερα και καλλίτερα μακράν , πολυεθνικά μαγαζιά του πλανήτη. Δεν επηρεάζονται από κυβερνήσεις , πολέμους , αλλαγές κοινωνικές και πολιτικές , και είναι ίσως η μόνη επιχειρηματική δραστηριότητα που δεν επηρεάζεται ούτε από το πέρασμα του χρόνου.

Tα ειπες ακριβως ως εχουν .Μπραβο, μακαρι να ειχαμε παρει ολοι χαμπαρι την απατη της θρησκειας.Θα ζουσαμε καλυτερα ,θα ειχαμε ελευθερο πνευμα με οτι αυτο συνεπαγεται

Tα ειπες ακριβως ως εχουν .Μπραβο, μακαρι να ειχαμε παρει ολοι χαμπαρι την απατη της θρησκειας.Θα ζουσαμε καλυτερα ,θα ειχαμε ελευθερο πνευμα με οτι αυτο συνεπαγεται
Απάτη δεν είναι η θρησκεία...αλλά αυτοί που την οικιοποιηθήκανε...κ εκμεταλεύονται την αδυναμία κ την πίστη του κόσμου!

Είναι λυπηρό κάποιοι Συμπατριώτες μας εν ετη 2018 να διαχωριζουν τους Ελληνες
σε Νότιους και Βόρειους Πρωτευουσιανους και Επαρχιωτες και τούμπαλιν
Αυτήν την τακτική την εφάρμοσαν κάποια Πολιτικά τσογλανια και μάλιστα έβγαιναν και δημόσια στα ΜΜΕ
κραυγάζοντας μπας και τσιμπήσουν κανένα ψηφαλακι βλέπε Νομάρχη Ψωμιάδη
Αλήθεια αυτήν την αθλιοτητα δεν την ξεπεράσαμε ακόμα ?
Δηλαδή τι θέλουμε σαν Λαός να ξυπνήσουμε κανένα πρωί και να μας πηδάνε οι Τούρκοι ?
Την Μακεδονία την χαρίσαμε
οι Αλβανοί ζητουν επεκτάσεις μέχρι το Μεσολόγγι
οι Τούρκοι έχουν φυλακισμένα εδώ και 2 μήνες τα Αδέρφια μας και σε καθημερινή βάση κάνουν υπερπτήσεις πάνω από τα Νησιά μας κατακλύζοντας τα με Ταλιμπαν
και εμείς αντί να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά τρωγομαστε για την καταγωγή μας ?
Ελεεεεεοοοοοοος .pray to God.fgrfgrfgrfgr

σε Νότιους και Βόρειους Πρωτευουσιανους και Επαρχιωτες και τούμπαλιν
Αυτήν την τακτική την εφάρμοσαν κάποια Πολιτικά τσογλανια και μάλιστα έβγαιναν και δημόσια στα ΜΜΕ
κραυγάζοντας μπας και τσιμπήσουν κανένα ψηφαλακι βλέπε Νομάρχη Ψωμιάδη
Αλήθεια αυτήν την αθλιοτητα δεν την ξεπεράσαμε ακόμα ?
Δηλαδή τι θέλουμε σαν Λαός να ξυπνήσουμε κανένα πρωί και να μας πηδάνε οι Τούρκοι ?
Την Μακεδονία την χαρίσαμε
οι Αλβανοί ζητουν επεκτάσεις μέχρι το Μεσολόγγι
οι Τούρκοι έχουν φυλακισμένα εδώ και 2 μήνες τα Αδέρφια μας και σε καθημερινή βάση κάνουν υπερπτήσεις πάνω από τα Νησιά μας κατακλύζοντας τα με Ταλιμπαν
και εμείς αντί να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά τρωγομαστε για την καταγωγή μας ?
Ελεεεεεοοοοοοος .pray to God.fgrfgrfgrfgr
Οσον αφορα το το νοτιοι και βορειοι που λες συμφωνω αλλα ειναι βαθυτερο και εξυπηρετει την αναβαθμηση της κεντρικης μακεδονιας τα επομενα χρονια στα πλαισια της αναπτυξης. Δες και ΣΑΒΒΙΔΗΣ κλπ. Ειναι το μεγαλυτερο αστικο κεντρο διπλα στα βαλκανια που τεκτονται τοσοι σχεδιασμοι. 3 μεγαλες βιομηχανικες ζωνες, παραλιες, ξενοδοχεια κλπ...

............ και Επαρχιωτες
Κώστα πώς μπορούμε περιφραστικά να αποκαλέσουμε τον Έλληνα που έχει την τύχη να ζει εκτός του αστικού ιστού των μεγαλουπόλεων, χωρίς η λέξη που θα χρησιμοποιήσουμε να γίνει αιτία για αναγωγες σε μειζοντα εθνικά θέματα;
Εμπειρικά γνωρίζω ότι οι λέξεις που μπορούν να εκλειφθουν προσβλητικά-υποτιμητικά, είναι π.χ. βλάχος, βλαχαδερό, βλαχάρα, χωριάτης και τα υποκοριστικά αυτών, λέξεις που όταν τις ακούω τρελαίνομαι.
Αν ο προσδιορισμός επαρχιώτης αποτελεί ντροπή, πως αλλιώς θα μπορούσαμε να τον αναφέρουμε. Ειλικρινά θέλω να μάθω.

Κώστα πώς μπορούμε περιφραστικά να αποκαλέσουμε τον Έλληνα που έχει την τύχη να ζει εκτός του αστικού ιστού των μεγαλουπόλεων, χωρίς η λέξη που θα χρησιμοποιήσουμε να γίνει αιτία για αναγωγες σε μειζοντα εθνικά θέματα;
Εμπειρικά γνωρίζω ότι οι λέξεις που μπορούν να εκλειφθουν προσβλητικά-υποτιμητικά, είναι π.χ. βλάχος, βλαχαδερό, βλαχάρα, χωριάτης και τα υποκοριστικά αυτών, λέξεις που όταν τις ακούω τρελαίνομαι.
Αν ο προσδιορισμός επαρχιώτης αποτελεί ντροπή, πως αλλιώς θα μπορούσαμε να τον αναφέρουμε. Ειλικρινά θέλω να μάθω.
Γιωργο δεν εχω θεμα με την εκφραση Επαρχιωτης ουτε την θεωρω προσβλητικη -μειονεκτικη
Εγω προσωπικα μπορει να γεννηθηκα και να μεγαλωσα στην Αθηνα αλλα νοιωθω ποιο πολυ Επαρχιωτης
απο τους ιδιους που ζουν εκτος των μεγαλοπολεων το εχω δειξει αλλωστε εδω και χρονια
ισως να σας τα εχω πρηξει κιολας ( βλεπε μουσικη :p:p )
Η ενσταση μου ηταν αλλου καμια σχεση με την δικη σου παραθεση
αλλα ας το καλυτερα δεν εχω ορεξη κανει και ζεστη ;)

...«Και θα πρέπει να μάθεις να κάνεις τα πράγματα με τη σωστή σειρά. Όταν θες να κάνεις επανάσταση, θα πρέπει πρώτα να έχεις μάθει πώς να έχεις ένα πτυχίο και δουλειά, ώστε να τρέφεσαι μόνος σου, εντάξει; Τότε θα πας να δώσεις μαθήματα και σε άλλους»....
Μόλις έχει ακυρώσει ας πούμε, την επανάσταση του Πολυτεχνείου ο π@π@ρ@ς... .hair.

Και να το συνδυάσω με τη χώρα μας, γενικά είναι σαν να μιλούν τα "αγορασμένα" πτυχία με τα ανύπαρκτα ένσημα...
.big smile.

Παραθέτω τα δυο ποστ μου. Διαβάστε τα προσεκτικά, γιατί νομίζω πως όσον αφορά στο νόημα των πσοτ μου, δεν βγάλατε τα σωστά συμπεράσματα...
Στο κάτω-κάτω υπάρχουν και άλλοι τρόποι να συμβουλέψεις κάποιον νέο φοιτητή (που "βράζει" το αίμα του) από το αλαζονικό τόνο και ύφος... ;)
Είναι και θέμα οπτικής. Σύμφωνα με τη δική μου οπτική υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να συνετίσεις και να συμβουλέψεις κάποιους που να θέλεις να τους κερδίσεις και όχι να τους αποτρέψεις με τον αλαζονικό σου ύφος. Πιστεύω πως ήταν σόου κάμερας και όχι απάντηση συμβουλευτικού χαρακτήρα...

Και όποιος δεν συνετιστεί, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι: .sarcastic.
http://www.real.gr/kosmos/arthro/le_monde_stenos_synergatis_tou_makron_ksylokopise_diadiloti-483516/

Ο λαικισμός της Αυριανής ήταν ένα πταίσμα....:)
Ωστόσο συμφωνώ με την ουσία, αυτοί πατατάκια, οι προηγούμενοι καναπεδάκια με φουα γκρά.
Η Μυρτώ και η κάθε Μυρτώ θέλει νόμους που να εξυπηρετούν το δίκιο της. Όσο οι νόμοι δεν εξυπηρετούν το δίκιο της Μυρτούς, χαΐρι δεν θα δει.

Ο λαικισμός της Αυριανής ήταν ένα πταίσμα....:)
Ωστόσο συμφωνώ με την ουσία, αυτοί πατατάκια, οι προηγούμενοι καναπεδάκια με φουα γκρά.
Η Μυρτώ και η κάθε Μυρτώ θέλει νόμους που να εξυπηρετούν το δίκιο της. Όσο οι νόμοι δεν εξυπηρετούν το δίκιο της Μυρτούς, χαΐρι δεν θα δει.
α)Είναι λαϊκισμός η εικόνα;
β)Γιατί πάντα να συγκρίνουμε πριν με νυν; Τα ίδια είναι...
γ)Από νόμους γκώσαμε... Βούληση να εφαρμοστούν δεν υπάρχει, ούτε στην εκάστοτε Κυβέρνηση, αλλά ούτε και σε εμάς τους πολίτες!!

Status
Not open for further replies.
Back