Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μην μπερδεύετε την θρησκεία και την πίστη με την εκμετάλλευση και την εμπορευματοποίηση.αλλο το ένα άλλο το άλλο.η πίστη είναι εσωτερική και ο καθένας την αντιλαμβάνεται όπως θέλει.δυστυχως πονηροί υπάρχουν παντού κι εκμεταλλεύονται την ανάγκη κάποιων για πίστη.οταν πάω στην εκκλησία δεν πάω ούτε για μόστρα ούτε για να σχολιάσω ούτε μ ενδιαφέρει ποιος είναι ο παπάς και τι κάνει .αυτόν θα τον κρίνει άλλος όπως και όλους μας.η θρησκεία δυστυχώς από αρχαιοτάτων χρόνων έχει γίνει αφορμή για μεγάλα εγκλήματα και αιματηρούς πολέμους αλλά δεν φταίει η θρησκεία για αυτο αλλά οι φανατικοί που την εκμεταλλεύτηκαν.οι καθολικοί με τις σταυροφορίες και την Ιερά εξέταση οι μωαμεθανοί με τα πιλάφια και τα μέλια και σφάζανε τους αλλόθρησκους και πάει λέγοντας.μην ξεχνάμε όμως ότι σε πολλές περιπτώσεις της ιστορίας μας η πίστη σε κάτι ανώτερο μας κράτησε.γι αυτό καλό είναι να μην τα μηδενίζουμε ολα

Το πως αντλει ο καθενας μας ψυχικη δυναμη μου ειναι απολυτος σεβαστο [και εγω μαζι σου] το θεμα ειναι ο ανθρωπισμος, ο ανθρωπος, η διαφορα για μενα ειναι, ο ανθρωπος που ειναι ανθρωπος γιατι φοβαται την τιμωρια και ακολουθει καποιους κανονες,η προσπαθει να τους ακολουθηση μεχρι να πεσουν στην μεση τα συμφεροντα, και ο δευτερος αυτος που δινει αλλα και εισπρατει ανθρωπισμο με βαση αλλα τα οποιαδηποτε κριτηρια. Τωρα αμα εισπραξης αρ@ιδια τοτε .fiurius..sex hard..sex hard..sex hard..sex hard..vert funny..vert funny.

Το θέμα είναι ότι η κάθε θρησκεία υπάρχει ουσιαστικά για να κρατάει τον άνθρωπο στο δρόμο της ηθικής διδάσκοντας και δίνοντάς του κατι να προσβλέπει όχι κάτι να φοβάται. Αυτό είναι δουλειά των νόμων και της αστυνομίας. Κάποτε ένας ανοιχτομυαλος θρησκευτικός που είχα στο σχολείο που ηταν θρησκευόμενος άνθρωπος αλλά είχε μελετήσει και όλες τις μεγάλες θρησκείες κάνοντας μας πραγματικά θρησκευτικά και όχι κατήχηση μου είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση... 'ο Θεός συγχωρεί, δεν τιμωρεί'...

Το θέμα είναι ότι η κάθε θρησκεία υπάρχει ουσιαστικά για να κρατάει τον άνθρωπο στο δρόμο της ηθικής διδάσκοντας και δίνοντάς του κατι να προσβλέπει όχι κάτι να φοβάται. Αυτό είναι δουλειά των νόμων και της αστυνομίας. Κάποτε ένας ανοιχτομυαλος θρησκευτικός που είχα στο σχολείο που ηταν θρησκευόμενος άνθρωπος αλλά είχε μελετήσει και όλες τις μεγάλες θρησκείες κάνοντας μας πραγματικά θρησκευτικά και όχι κατήχηση μου είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση... 'ο Θεός συγχωρεί, δεν τιμωρεί'...
Στεφανε κατα την γνωμη μου οταν υπαρχει κολαση και παραδεισος,αριστερα και δεξια,δευτερα παρουσια που θα κριθουν ολοι υπαρχει τιμωρια,και μετα την δευτερα τι υπαρχει; η τριτη.vert funny. ετσι για να μην ξεχνιωμαστε

Παιδιά καλό είναι καποια πράγματα να μην τα διακομοδούμε...είπαμε την θρησκεία ο καθένας την εκλαμβάνει και την εκφράζει όπως νομίζει αυτός καλύτερα για τον εαυτό του!! Τωρα τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε.

Στεφανε κατα την γνωμη μου οταν υπαρχει κολαση και παραδεισος,αριστερα και δεξια,δευτερα παρουσια που θα κριθουν ολοι υπαρχει τιμωρια,και μετα την δευτερα τι υπαρχει; η τριτη.vert funny. ετσι για να μην ξεχνιωμαστε
Εεεερεεεεε....ιερά εξέταση που χρειαζετε σε μερικούς που βγάζουν κ γλώσσα....yelling..sex hard..sex hard.

Προσοχή Χανιώτες συνάδελφοι γιατί την νέα σεζόν έχουμε απαγορεύσεις σε περιοχές που μαζεύουν πόλλους κυνηγούς στα μπασίματα τσίχλας-τρυγονιου..
Γελοίες οι αιτίες της απαγόρευσης και είναι φως φανάρι ότι αυτοί που έχτισαν μέσα στο δάσος (παράνομα πολλές φορές )δεν θελουν τωρα κυνηγούς και πίεσαν κρατικους φορεις γί´αυτη την απαγόρευση.το δάσος και η πανίδα θα σωθούν αν κάνει κανένα έλεγχο το δασαρχείο μέσα σε αυτές τις περιοχές και κατά ποσο έχουν οικοδομικές άδειες αυτοί που έχτισαν εκεί..κριμα.
46LSlNB.png

Προσοχή Χανιώτες συνάδελφοι γιατί την νέα σεζόν έχουμε απαγορεύσεις σε περιοχές που μαζεύουν πόλλους κυνηγούς στα μπασίματα τσίχλας-τρυγονιου..
Γελοίες οι αιτίες της απαγόρευσης και είναι φως φανάρι ότι αυτοί που έχτισαν μέσα στο δάσος (παράνομα πολλές φορές )δεν θελουν τωρα κυνηγούς και πίεσαν κρατικους φορεις γί´αυτη την απαγόρευση.το δάσος και η πανίδα θα σωθούν αν κάνει κανένα έλεγχο το δασαρχείο μέσα σε αυτές τις περιοχές και κατά ποσο έχουν οικοδομικές άδειες αυτοί που έχτισαν εκεί..κριμα.
46LSlNB.png
Πόσο μαλακες δηλαδή πια.σε 10 χρόνια δηλαδή θα φύγουν οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις ή θα γκρεμιστούν τα σπίτια?

Έχουμε να δούμε πολλά τετοια πλέον στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης κ τις επικράτησης μεγαλο ιδιωτικών συμφερόντων!!!
Ετσι ακριβως.Και η ζημια του ΤΑΠ μπορεις να πεις "τρωγεται".Εκεινο το κακο με τις ανεμογενητριες ομως ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back