Όντως η είδηση πηγάζει από την Ν.Κορέα αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να αμφισβητηθεί ο θάνατος του ανθρώπου γιατί πολύ απλά θα μπορούσε να καταρρεύσει το ψέμα με μια απλή παρουσίαση του. Το θέμα είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ τους πραγματικούς λόγους, και εκεί ακριβώς έγκειται η ορθότητα ή όχι της είδησης και προσωπικά μου μοιάζει για πολύ φθηνή προπαγάνδα.Τι να πιστεψει ομως κανεις, και οι Βοριεοκορεατες ειναι ικανοι για κατι τετοιο, και οι φιλοδυτικοι Νοτιοκορεατες ικανοι για διασπορα ψευδων ειδησεων.
A, νομισα οτι σου φανηκε περιεργη η πρακτικη. Στην ουσια δεν ειναι ειδησεις, ουτε εκπομπες λογου. Απλα μαζευονται διαφοροι εκει μεσα με σκοπο να επικροτησουν την ατελειωτη αυτοπροβολη του παρουσιαστη και των θεσεων που θελει να επιβαλλει. Καθε τι αλλο αντιμετωπιζεται με τροπο κατασταλτικο.
Αντιρρησιας συνειδησης για να μην φορεσω το χακι και υπηρετησω την πατριδα μου μηπως και βρεθω στα συνορα φοβουμενος μην κρυωσει το δεξι μου η το αριστερο μου αχαμνο η λειψω απο την μαμα και τον μπαμπα και μου παθουν ψυχολογικο τραλαλα
Θα θέλανε κάποιοι να απαλλοτριώσουν καμιά τράπεζα μωρέ...
εμάς θα μας κράξουνΤι θα λέγατε να μαζευτούμε έξω από τη βουλή για να διεκδικήσουμε και εμείς κανένα άτοκο δάνειο σαν τους φουκαράδες τους βουλευτές ;