Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Mε αντιαεροπορικο οπως ακουστηκε. Τι να πιστεψει ομως κανεις, και οι Βοριεοκορεατες ειναι ικανοι για κατι τετοιο, και οι φιλοδυτικοι Νοτιοκορεατες ικανοι για διασπορα ψευδων ειδησεων.

Τι να πιστεψει ομως κανεις, και οι Βοριεοκορεατες ειναι ικανοι για κατι τετοιο, και οι φιλοδυτικοι Νοτιοκορεατες ικανοι για διασπορα ψευδων ειδησεων.
Όντως η είδηση πηγάζει από την Ν.Κορέα αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να αμφισβητηθεί ο θάνατος του ανθρώπου γιατί πολύ απλά θα μπορούσε να καταρρεύσει το ψέμα με μια απλή παρουσίαση του. Το θέμα είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ τους πραγματικούς λόγους, και εκεί ακριβώς έγκειται η ορθότητα ή όχι της είδησης και προσωπικά μου μοιάζει για πολύ φθηνή προπαγάνδα.

Koιτα, οταν ακουω οτι εκτελουνται ανθρωποι εκει κατω, με βολες αντιαεροπορικων, βομβαρδισμους, πυρηνικες βομβες και πατημα απο τανκς, μου φαινεται γελοια η ειδηση και δεν την παιρνω στα σοβαρα. Δυστυχως ομως πολλες φορες εχει αποδεικτει οτι και τα καθεστωτα αυτα ειναι ικανα για τετοιες θεατρικες δολοφονιες, ενω αλλες τοσες οτι απλα ειναι προπαγανδα

Αρχιζω και ανησυχω. Παρατηρω τις τελευταιες μερες τον Χρ. Κωνστα να περιφερεται απο καναλι σε καναλι... .xm.
Αυτην τη στιγμη βλεπω στο mega την εκπομπη τρεμη και ευαγγελατου και ειναι ο Μπαλαφας που του την εχουν πεσει 10 ατομα μαζι, ειναι μονος του, δεν τον αφηνουν να μιλησει και σε καποια στιγμη του λεει ο ευαγγελατος ¨κ. Μπαλαφα βελτε μια τελεια¨ .big smile.

Last edited:
Βίκτωρα αν δεν είναι ρητορικό το ερώτημά σου, ανησυχώ γιατί ο σκοπός κάποιων τέτοιων τεράτων της δημοσιογραφίας είναι να έρθουν λεφτά στην Ελλάδα με οποιοδήποτε κόστος και να πάνε σε λάθος ανθρώπους ενώ παράλληλα να πληρώσουν το κόστος πάλι λάθος άνθρωποι... ;)

• Like
Reactions: jnp
A, νομισα οτι σου φανηκε περιεργη η πρακτικη. Στην ουσια δεν ειναι ειδησεις, ουτε εκπομπες λογου. Απλα μαζευονται διαφοροι εκει μεσα με σκοπο να επικροτησουν την ατελειωτη αυτοπροβολη του παρουσιαστη και των θεσεων που θελει να επιβαλλει. Καθε τι αλλο αντιμετωπιζεται με τροπο κατασταλτικο.

Ότι χειρότερο έχει να δείξει αυτός ο τόπος...
Δημοσιογράφοι που εδώ και χρόνια έχουν χάσει το νόημα της δουλειάς τους και απλά εκτελούν εντολές.
Οι εντολές έρχονται από τους εργοδότες τους οι οποίοι είναι μπλεγμένοι σε ότι λογής κομπίνα υπάρχει.
Δυστυχώς όσο υπάρχουν άμυαλοι θεατές και ευήκοα ώτα τόσο αυτοί θα γιγαντώνονται .

A, νομισα οτι σου φανηκε περιεργη η πρακτικη. Στην ουσια δεν ειναι ειδησεις, ουτε εκπομπες λογου. Απλα μαζευονται διαφοροι εκει μεσα με σκοπο να επικροτησουν την ατελειωτη αυτοπροβολη του παρουσιαστη και των θεσεων που θελει να επιβαλλει. Καθε τι αλλο αντιμετωπιζεται με τροπο κατασταλτικο.

Ακριβώς έτσι.
Επιβάλλονται οι θέσεις των αφεντικών του συστήματος μέσω των ρεμαλιών που πληρώνονται καλά για να κάνουν αυτό που κάνουν .
Το λειτούργημα της ενημέρωσης
.....................
.crying smile.

Αντιρρησιας συνειδησης για να μην φορεσω το χακι και υπηρετησω την πατριδα μου μηπως και βρεθω στα συνορα φοβουμενος μην κρυωσει το δεξι μου η το αριστερο μου αχαμνο η λειψω απο την μαμα και τον μπαμπα και μου παθουν ψυχολογικο τραλαλα .no.

Αλλα στην Μυκονο και στην Σαντορινη να ριχνω της βουτιες μου πινοντας σφηνακια και κανοντας οφθαμολουτρο οταν την ιδια ωρα καποιοι συνομιλικοι μου βαρανε τριωρες σκοπιες σε παρατηρητηρια και σε φυλακια για να φυλανε εμενα και την πατριδα μου εκει δεν γινομαι αντιρρησιας στα π@π@ρια μου για τους αλλους.violin..violin.
Γιαυτο οδηγουμαστε στην καταστροφη .asking.

Κώστα γι αυτό ποστάρισα την είδηση.Είναι ένα θέμα που χωράει πολύ κουβέντα.

Ωστόσο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι άλλο πράγμα να είσαι λαμόγιο κοπανατζής (βλέπε γνωστούς δημοσιογράφους , τραγουδιστές, θεατράνθρωπους κλπ ) και να θες να αποφύγεις τον στρατό με διάφορες προφάσεις (ψυχολογικά προβλήματα, σωματική ανικανότητα κλπ) και άλλο πράγμα ο Θρησκευτικός "Αντιρρησίας συνείδησης " ο οποίος δεν θέλει να υπηρετήσει τις ένοπλες δυνάμεις λόγω των θρησκευτικών πεποιθήσεων του (πχ μάρτυρες του Ιεχωβά ) ή ο πολιτικός "Αντιρρησίας συνείδησης" λόγων των ιδεολογικών πεποιθήσεων του .
Επίσης ο αντιρρησίας συνείδησης δεν πάει για μπάνια στην Μύκονο αλλά μέχρι πρότινος πήγαινε φυλακή.
Αν δεν κάνω λάθος εδω και μερικά χρόνια μετατίθεται για εργασία σε φορείς του δημοσίου η οποία έχει διάρκεια 15 μήνες.

Last edited by a moderator:
Διονυση οι μαρτυρες του Ιεχωβά είναι μια άλλη κατηγορια ανθρωπων που ζουνε στον δικο τους κοσμο
Γενικα αρνουνται τα παντα πχ Ηθη-Εθιμα-Παραδοσεις-Σημαια-Εθνος -Ιστορια μονο ο ιεχωβάς είναι γιαυτους οποτε δεν μπορω να τους βαλω στην ιδια λιστα
Tωρα βεβαια κατά ποσο πιστευουν στον μαρτυρα και δεν το κανουν για την οικονομα αυτό είναι άλλο .sarcastic.
Τωρα ολοι οι αλλοι δεν εχουν δικαιολογια
Απλα δηλωνουν αντιρρησιες συνειδησης για να την σκαπουλαρουν βλεπεις ειναιι βαρια η καλογερικη ;)
βρισκουν και κατι δικηγοράκους που ψοφάνε να βρεθουν στα δικαστηρια να αγορευσουν μπας και κολλησουν κανενα ενσημο
και όλα βαινουν καλως πουλώντας τρελιτσα .ghe.
Τοσα παλικαρια υπηρετησαν την Στρατιωτικη τους Θητεια χιλιαδες οπου και ανηκαν πολιτικα η θρησκευτικα
Ολοι οσα χρονια και αν περασαν εχουν να θυμούνται κατι από την Θητεια τους και ελάχιστοι μετανοιωσαν που υπηρετησαν
Οσο γιαυτους τους καλοθρεμενους βουτυρομπεμπεδες τους λεγομενους και αντιρρησιες ?
Λιγο τσιπα δεν βλαπτει

Τι θα λέγατε να μαζευτούμε έξω από τη βουλή για να διεκδικήσουμε και εμείς κανένα άτοκο δάνειο σαν τους φουκαράδες τους βουλευτές ;

Τι θα λέγατε να μαζευτούμε έξω από τη βουλή για να διεκδικήσουμε και εμείς κανένα άτοκο δάνειο σαν τους φουκαράδες τους βουλευτές ;
εμάς θα μας κράξουν
αυτούς τους χειροκροτούν

Status
Not open for further replies.
Back