Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Tελικα εισαι ρομαντικος Διονυση ε; Και το λεω με καλη διαθεση, το ξερεις.

Καμμια κυβερνηση δεν αφηνει ανεκμεταλλευτο τετοιο εργαλειο προωθησης του εργου της. Και ως ενα σημειο ειναι θεμιτο. Οχι να κατανταει ομως ευλογια και ωραιοποιηση.

Tελικα εισαι ρομαντικος Διονυση ε; Και το λεω με καλη διαθεση, το ξερεις.
.
Το ξέρω ......:)

Κοίτα φίλε τι θα σου πω!!!!
Με τα χρόνια φεύγει ο αυθορμητισμός και μαζί με αυτόν φεύγει η "εμμονή" στις θεωρίες.
Σιγά σιγά αρχίζουμε να γινόμαστε πιο ρεαλιστές και πιο υπομονετικοί.

Αν δεν δούμε την σύσταση των δημοσιογραφικών πάνελ και αν δεν δούμε πως θα αντιμετωπίζουν την πολιτική επικαιρότητα , πως θα βγάλουμε συμπεράσματα;;;;;;;

Πριν λίγες μέρες άνοιξα το χαζοκούτι και έπεσα στην εκπομπή του Μπογδάνου στον ΣΚΑΙ.Μόλις είχε αποφασίσει η κυβέρνηση να μην πληρώσει την δόση στο ΔΝΤ (κάτι που προβλέπεται απο το καταστατικό).Ο τύπος σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει για πιστωτικό γεγονός (δηλαδή χρεοκοπία) . Αστραπιαία το νέο διέρρευσε και ένας σχετικός πανικός έπιασε τον κόσμο αφου σε όλα τα ΑΤΜ παρουσιάστηκε συνωστισμός.
Φυσικά δεν έγινε τίποτα , μείναμε όμως εμείς να βλέπουμε την δύναμη που έχει ένας δημοσιογράφος της τηλεόρασης που αδιαφορεί για το καλό της πατρίδας του αλλά είναι σταθερά προσηλωμένος στα συμφέροντα των αφεντικών του.
Μπορώ να σου αναφέρω εκατοντάδες τέτοια παραδείγματα.

Εσυ μπορείς να μου αναφέρεις έστω και ένα περιστατικό με δημοσιογράφους της νέας ΕΡΤ;;;;;;
Οχι δεν μπορείς διότι η νέα ΕΡΤ ξεκίνησε χθές.

Καταλήγω σε αυτό που είπα στην αρχή περί αυθορμητισμού κλπ.Η λογική λεει ακριβώς αυτό που λες και θεωρητικά μάλλον θα έχουμε μια απο τα ίδια.
Όμως για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα πρέπει όλα αυτά να τα δούμε και στην πράξη.

Θα σου πω τι ειδα σε ενα 5λεπτο που παρακολουθησα. Ευχες για καλη λειτουργια της ΕΡΤ απο την Κωσταντοπουλου, τον Σκουρλετη, αλλον ενα ΣΥΡΙΖΑ που δεν θυμαμαι, και ακομα μερικους που δεν ξερω. Προσπαθω να ειμαι μακρια απο προκαταληψεις, αλλα δεν βοηθανε και αυτοι λιγο... .sarcastic.

Η Ελπίδα άρχισε να παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά, άνοιξε η ΕΡΤ.... :(

Ρωσσοποντιοι οι Ελληνες του Ποντου συμφωνα με την αποψη της Χριστοδουλοπουλου
Τραβα να κανεις παρεα με την Ρεπουση και εσυ :mad::mad:
http://www.pontos-news.gr/article/135811/i-hristodoylopoyloy-milise-gia-rosopontioys-sti-voyli
Η Ρεπούση ήταν επικίνδυνη, αυτή επιπλέον είναι και γελοία... Η μις "λιάζονται" και "εξαφανίζονται" .buy buy.

θα μας το περιορίσουν το κυνήγι τα καλόπαιδα που είναι στην Κυβέρνηση;;;

Είναι πραγματικά μεγάλο καραγκιοζιλίκι όλη αυτή η αναμονή για συμφωνία, όταν ο πρώτος και απαράβατος όρος αυτής της συμφωνίας θα είναι η τήρηση των μέχρι τώρα νομοθετημάτων.....what.
Πόσο κοροϊδία αντέχεις ρε φουκαρά Λαέ ακόμα ... .xm.

Είναι πραγματικά μεγάλο καραγκιοζιλίκι όλη αυτή η αναμονή για συμφωνία, όταν ο πρώτος και απαράβατος όρος αυτής της συμφωνίας θα είναι η τήρηση των μέχρι τώρα νομοθετημάτων.....what.
Πόσο κοροϊδία αντέχεις ρε φουκαρά Λαέ ακόμα ... .xm.

Η ζωή μας αναλώνεται σε μια ακόμη συμφωνία που αν δεν έρθει θα καταστραφούμε.
Πόσες φορές ακόμη το ίδιο έργο ; άλλα να λέω πρίν αλλά λόγω του ότι πρέπει να σωθεί η χώρα πρέπει να υπογράψουμε συμφωνία.
Για ποόν φουκαρά λαό μιλάς ωρε αλεπουδιάρη ;
Ασε με και δεν έχω όρεξη τέτοια ώρα......

Για ποόν φουκαρά λαό μιλάς ωρε αλεπουδιάρη ;
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα Μήτσο, τους ψήφισαν γιατί τους πίστεψαν και πολλοί άνθρωποι με την πλάτη στο τοίχο. Τους ψήφισαν μπας και, μόνο και μόνο επειδή το ΚΚΕ είναι μακριά από την εξουσία. Την πάτησαν, αλλά είναι οι μόνοι που δεν πρέπει να κατηγορούμε. Τώρα για τους υπόλοιπους που υπονοείς με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο ...

Και δεν θα έχεις ούτε σκοπευτήριο ...... .asking.
Άστα ρε φίλε, σε λίγο θα αρχίσουμε να παίζουμε μπουνιές μεταξύ μας για να ξεδώσουμε. Τέλειωσαν και τα ποδόσφαιρα να πάω κάνα γήπεδο να ξεχαρμανιάσω. Το σπίτι τους μέσα ...

Πόσο θα ήθελα ρε Γιώργο με ένα μαγικό ραβδί να χτύπαγα στο κεφάλι όλα αυτά τα εκατομμύρια των ανόητων Ελλήνων και να τους έκανα να ασπαστούν τις απόψεις των μερικών χιλιάδων σοφών του ΚΚΕ και να πήγαιναν αύριο στην κάλπη και να τους ψήφιζαν!!!!!!!!!

Να σταμάταγε επιτέλους αυτό το "" λέω ότι γουστάρω""" (τα περισσότερα είναι όμορφα και αρέσουν σχεδόν σε όλους) , αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κληθώ να τα υλοποιήσω.
Οχι 750 ο μισθός αλλά 1750 γουστάρω εγώ....όχι αφορολόγητο στα 12.000 χιλιαδες ευρώ αλλά στα 30.0000 , να πάνε να γ@μηθούν τα αφεντικά και τα εργοστάσια τους , να τους επιβληθεί ίση μοιρασιά στα κέρδη με τους εργάτες.
Ούτε εγω θέλω να υπάρχουν κοινωνικά παντοπωλεία διότι δεν θέλω να υπάρχουν φτωχοί , ποιος το θέλει !!!!!
Οι φτωχοί όμως υπάρχουν και ευτυχώς που υπάρχουν τα κοινωνικά παντοπωλεία , ευτυχώς που θα γίνουν περισσότερα .
Μπορώ να σου γράφω ώρες για πράγματα που γουστάρω και φαντάζομαι ......
Με λίγα λόγια, αν τα βάλουμε κάτω, στην χώρα του χαρυ πότερ δεν νομίζω να μην γουστάρει ούτε ένας Ελληνας να είναι κομουνιστής.

Για το πως θα έχουμε απο αύριο όλοι δουλειά και θα ζούμε σε ένα δίκαιο κράτος ισότητας , ισονομίας κλπ κλπ , υπάρχουν θεωρητικές εξηγήσεις που φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υλοποιηθούν διότι ο πολιτικός χώρος που αντιπροσωπεύει όλες αυτές τις θεωρητικές προσεγγίσεις διολισθαίνει διαρκώς σε όλο και χαμηλότερα ποσοστά.

Τέλος πάντων , ατέρμονες συζητήσεις που πραγματικά δεν βγάζουν πουθενά.
Αυτή την στιγμή ένας ολόκληρος λαός παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων μπας και αλλάξει η ζωή του προς το καλύτερο, παρακολουθεί τους πολιτικούς που ψήφισε δημοκρατικά να παλεύουν για αυτά που τους έστειλε να κάνουν και το κάνουν στην πράξη και όχι οχυρωμένοι πίσω απο συνθήματα.

Last edited by a moderator:
.very funny..very funny..very funny. Έτσι λέει το Mega?
Πραγματικά ρε φίλε , εμένα ρωτάς αν το λέει το Mega;;;;.asking..asking.
Οσους ξέρω εγω πραγματικά παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα και μπορω να σου πω μερικούς...

Πρώτος εγώ , διότι όλη αυτή η ιστορία έχει φτάσει την δουλειά στο απόλυτο ΜΗΔΕΝ και μάλλον με βλέπω σύντομα να σουλατσάρω και εγω στα κοινωνικά παντοπωλεία.sarcastic..sarcastic.
Δεύτερον οι γονείς μου οι οποίοι αγωνιούν αν αύριο θα πάρουν την σύνταξη τους απο την οποία είναι άμεσα εξαρτώμενοι....δηλαδή οι άνθρωποι χωρίς την σύνταξη είναι τελειωμένοι.
Τρίτον ο γείτονας μου που μίλαγα πριν λίγο και κάνει χημειοθεραπείες και δεν ξέρει αν αύριο καταρρεύσει το ασφαλιστικό σύστημα και δεν μπορεί να κάνει τις θεραπείες του.
Τέταρτον , πέμπτον .......δεν τελειώνει ο κατάλογος των ανθρώπων που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης .

Δεύτερον οι γονείς μου οι οποίοι αγωνιούν αν αύριο θα πάρουν την σύνταξη τους απο την οποία είναι άμεσα εξαρτώμενοι....δηλαδή οι άνθρωποι χωρίς την σύνταξη είναι τελειωμένοι.
Πόσο θα ήθελα ρε Γιώργο με ένα μαγικό ραβδί να χτύπαγα στο κεφάλι όλα αυτά τα εκατομμύρια των ανόητων Ελλήνων και να τους έκανα να ασπαστούν τις απόψεις των μερικών χιλιάδων σοφών του ΚΚΕ και να πήγαιναν αύριο στην κάλπη και να τους ψήφιζαν!!!!!!!!!

Γι'αυτό να τους πεις την επόμενη φορά να ψηφίσουν ΚΚΕ ώστε να μην κινδυνεύσει η σύνταξη τους ποτέ. Υπάρχει πλούτος που θα έχουν να παίρνουν σύνταξη για δύο ζωές, αρκεί να βρεθεί κάποιος να του βάλει χέρι.

Status
Not open for further replies.
Back