Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άσχετα απο το αν πιστευει κάποιος η όχι στην θρησκεια( και αυτό είναι κατι προσωπικο που εμένα δεν με αφορά)..
Πιστευω οτι η παρουσια αυτου του ανθρωπου σημαδεψε παρα πολυ έντονα την χώρα μας...
Τα λόγια του τα βλεπουμε να συμβαινουν μπροστα μας έπειτα από χρόνια κ κανεις μας δεν ξέρει τι έχουμε ακόμα να δουμε....

Άσχετα απο το αν πιστευει κάποιος η όχι στην θρησκεια( και αυτό είναι κατι προσωπικο που εμένα δεν με αφορά)..
Πιστευω οτι η παρουσια αυτου του ανθρωπου σημαδεψε παρα πολυ έντονα την χώρα μας...
Τα λόγια του τα βλεπουμε να συμβαινουν μπροστα μας έπειτα από χρόνια κ κανεις μας δεν ξέρει τι έχουμε ακόμα να δουμε....

Επειδη τον φοβοντουσαν τον ''φαγανε''....

Ηγέτης αλλά άτυχος τον φάγανε τα κοράκια και οι προσκυνημένοι στις μεγάλες δυνάμεις

.shake hands..pray to God..shake hands..pray to God..shake hands..pray to God. Τα είπε όλα από τότε , αλά δεν άρεσε και μας έφυγε νωρίς . Και άλλοι που τα είπαν από πιο παλιά . Πραγματικά ο Θεός να μας φυλάει .

Γεια σας παλικάρια. Εμένα με ανησυχούν 2 πράγματα που συμβαίνουν με αφορμή τον κορονοϊό. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι η τηλεκπαίδευση. Πολύ φοβάμαι ότι ήρθε για να μείνει ειδικά στα ακριτικά νησιά. Αν θες να κάνεις κακό και να περιορίσεις έναν άνθρωπο μεγάλωσε τον αμόρφωτο. Το βλέπουμε να γίνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια με τα βιβλία που πασάρουν στα παιδιά τα οποία γράφουν ανακρίβειες και είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Κανέναν δεν είδα να διεκδικεί κάτι για αυτό βέβαια γιατί δεν είναι εύκολο να φανεί σαν πρόβλημα. Μόνο κάποιοι εκπαιδευτικοί μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Το δεύτερο που με ανησυχεί είναι ότι πλέον έχει χαθεί κάθε μέτρο και στο όνομα της υγείας στην κυριολεξία κάνουν ότι θέλουν οι πολιτικοί μας (και όχι μόνο). Το τελευταίο που άκουσα είναι να λένε ότι στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα πρέπει όταν δεν τρώμε να φοράμε την μάσκα! Αν είναι δυνατόν!! Ποιος το πρότεινε αυτό από την ομάδα λοιμοξιολόγων και να βγει να πει αν και ο ίδιος θα το κάνει. Και ακόμα τα δύσκολα δεν πέρασαν γιατί τα εμβόλια φοβάται όλος ο κόσμος να τα κάνει. Οι γιατροί-νοσηλευτές και τα στρατιωτάκια μας θα γίνουν τα πειραματόζωα. Ακόμα και αν το εμβόλιο κάνει αυτό που υποσχονται, θα χρειαστούν τουλάχιστον 2 χρόνια για να δημιουργηθεί μια ομπρέλα προστασιας όπως γίνεται με τα άλλα εμβόλια.

Δεν ξέρω τι να πω ρε παιδιά αλλά ώρες ώρες δεν υπάρχει καμία λογική. Δεν μιλάω για τον τρόπο σκέψης του κάθε ανθρώπου αλλά για κοινή λογική. Φανταστείτε τον εαυτό σας με την οικογένεια σας στο τραπέζι να κατεβάζετε την μάσκα να τρώτε και μετά να την βάζετε πάλι. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. ΑΠΗΥΔΗΣΑ!

Εχουν ξεκινησει τα οργανα τωρα με τα εμβολια.Οι μισες δοσεις θα ερθουν τελικα γιατι λεει η εταιρια
δεν εχει πρωτες υλες...Μαλιστα!!Κοιτα να δεις που οι μεγαλες χωρες τωρα θα φανε τις μικρες
και το και καλα Ευρωπαικο νοημα θα γινει υποθετο για τον πατο της ελευθεριας-ισοτητας.

Last edited:
Ο ευαγγελατος ρουφιανεψε τα μαγαζια με της καμερες ..ο αδονις τα ηδε και τα κληνει με προστημα για παραβιαση τον μετρον του click away
Ηλία είδες σε πόση ώρα κατέβασε τον άλλο που έλεγε για τον νόμο με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό; Και εντελώς τυχαία πήρε τηλέφωνο και ο Άδωνης και εντελώς τυχαία ψιλοδιαφωνησανε για το click away....
Ρε αυτοί νομίζουνε ότι καταπινουμε αμασητες τις μαλακίες που λένε ...

Last edited:

Προς καθολικό lockdown: Χωρίς ρεβεγιόν και click away στις "κόκκινες" περιοχές​

https://www.news247.gr/politiki/pro...home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1

Και περιμένουμε να πάμε για κυνήγι εμείς...
Τον Ιουνιο θα ειμαστε χωρις νερο τηλεφωνο και με αδειο ψυγειο,κατσε να δεις...
Ειναι τοση μεγαλη η ζημια που ακομα και τα 40 εκ μεικαπ των τσοντοκαναλων
δεν μπορουνε να κρυψουν.Οσο για το ρεβεγιον χεστηκαμε πες τους.Μελλον θελουμε!

Ηλία είδες σε πόση ώρα κατέβασε τον άλλο που έλεγε για τον νόμο με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό; Και εντελώς τυχαία πήρε τηλέφωνο και ο Άδωνης και εντελώς τυχαία ψιλοδιαφωνησανε για το click away....
Ρε αυτοί νομίζουνε ότι καταπινουμε αμασητες τις μαλακίες που λένε ...
Το ιδα ρε φιλε τον κολορουφιανο

Ακουσατε την πηριοτη η οπως την λενε δυμοσιαγραφο τσουτσεκι της ν.δ...που ελεγε οτι ειμαστε οι μοναδηκοι στην ευρωπη ..που τους περνανε μετρα και δεν κουνιεται κουνουπι ..ωραιο κατορθωμα.... Σε μια χωρα γεματη τσουτσεκια και ρουφιανους

Ρε παιδιά σχεδόν σε όλα όσα αναφέρεστε είμαι μέσα. Πραγματικά όμως θα ήθελα να υπήρχε ένας τρόπος,να είμαι δίπλα σας στην κάλπη,να δω πως θα ψηφίζατε ( και εγώ προφανώς). Θα ψηφίζατε με το θυμικο,με το αααα εγώ από παππού προς παππού...........η για το συνολικό καλό και το καλό της Ελλάδας;(Αυτό το τελευταίο,όπως το αντιλαμβάνεται βέβαια ο καθένας)

Θέλω να πιστεύω ότι είμαι πιστός και θρήσκος άνθρωπος εάν όμως κάποιοι νομίζουν ότι ο εν λόγω ιεράρχης ήταν άμεμπτος και ταπηνος τότε πλανονται με μεγάλη πλάνη.Για τους γνωριζονες τα της εκκλησίας η ρήση για την γυναίκα του Καίσαρα παραφρασμενη είναι .Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται τίμια πρέπει και να είναι.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back