Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα ηταν οντως αστειο, αν δεν αναβιωνε το φαντασμα του ανα την Ευρωπη. Δεν το λεω για σενα Βασιλη, γενικα μιλαω.

Στο χερι μας ειναι να μην. Αλλα αντε πες το σε οσους τους ψηφιζουν και θεωρουν οτι θα "ξεβρωμισει" η Ελλαδα

Δεν το φοβάστε μόνο εσείς, (θέλω να) πιστεύω και στην κυβέρνηση το έχουν αυτό υπόψη...

Τι αλλο θα δουμε ρε φουστη μου αυτες τις ημερες ? .what.
Μεχρι και ο πρωην βιταμινακιας ο Πρωθυπουργος της Βουλγαριας μας κραζει .buy buy..buy buy.
http://www.topontiki.gr/article/134...ton-hrono-stis-synodoys#.VYxJ9-byeuQ.facebook
Ρε λιγουρι πειναλεε
Αν εχεις να φορεσεις καινουργιο σωβρακο το οφειλεις στην Ελλαδα και στους Ελληνες ρεεεεεεε .fiurius.

Καλα μας κανουν .congrats.

Τραβατε Νεοελληναραδες στην Βουλγαρια να επενδυσετε δημιουργωντας καινουργιες επιχηρησεις
να κανετε τα ψωνια σας και να αφησετε τον μισθο σας εκει
Βοηθηστε την οικονομια της Βουλγαριας και την αναπτυξη της και αφηστε ολοι την Β Ελλαδα να μαραζωνει απο τα λουκετα και την ανεργια
Εκει στην Βουλγαρια βεντουζα -βεντουζα .violin..violin.

Ο μπούλης μίλησε.
Ως απο παρθενογέννηση και απαλαγμένος απο τα βάρη και ευθύνες που φέρει ως πρωθυπουργός της 6αετίας του τίποτα ,το παιδί βγήκε και μίλησε για το καλό μας.Να μας πει τι είναι το σωστό και τι εξυπηρετεί την δημοκρατία.
Ρε Ουστ....

Φίλε Μένιο το σχόλιο σου για το άνοιγμα των εργοστασίων ζάχαρης θα το θεωρήσω απλά "ατυχές".

Φίλε Μένιο το σχόλιο σου για το άνοιγμα των εργοστασίων ζάχαρης θα το θεωρήσω απλά "ατυχές".
Εξαρτάται από τις συνθήκες φίλε Δημήτρη...
Το έχω δεί το έργο εκατοντάδες φορές... Νομίζω ότι και εσύ το χεις δει αλλά κάνεις πως δεν θυμάσαι...
Γιατί είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους 100 εργάτες που πιθανά να χρειάζονται στο εργοστάσιο, θα προσληθφούν 150 εργάτες και 30-40 διοικητικό προσωπικό...και κηπουροί , και οδηγοί , και συντηρητές και τεχνικοί και παρατρεχάμενοι κλπ κλπ
Με χαρτάκια από την τοπική τοπική του ΣΥΡΙΖΑ .... οπως παλιά από κλαδικές πράσινες και μπλέ...
Και 10-20 γραμματείς και φαρισαίοι... και Γενικός Διευθυντής, Υποδιευθυντής, αναπηρωτή Διευθυντής, Δντες τμημάτων, κλπκλπ , θα συγκροτηθεί ΔΣ από καμιά 15ριά τεμπέληδες συμβούλους , πάλι αξιοκρατικά πάντα... που θα πληρώνονται τις αργομισθίες...
Και θα παραλαμβάνουν οι υπάληλλοι τα τεύτλα μαζί με τις πέτρες... θυμάσαι όλα τα κιλά όλα τα λεφτά στο βαμβάκι... και θα κονομάνε οι τοπικοί παραγωγοί .... και θα παίρνουν και το κατιτίς τους οι υπεύθυνοι... αυτοί πληρώνουν ?? όχι βέβαια, άλλοι είναι τα κορόιδα.......
Και θα δουλεύουν 3 μήνες και θα κάθονται τους υπόλοιπους 8...
Και οταν κάνει τη σούμα το εργοστάσιο, και διαιρέσεις την παραγωγή με τα έξοδα θα σου κοστίσει τετραπλάσια η ζάχαρη...
Και το παραπάνω κόστος όλων αυτών θα το πληρώσει είτε ο τελικός καταναλωτής εγώ και εσύ δηλαδή , είτε οι φορολογούμενοι με τη γνωστή επιδότηση ... δηλαδή πάλι εγώ και εσύ θα πληρώνουμε όλους τους παραπάνω...
Τι χες Γιάννη τι χα πάντα....

Ωραία να μην ανοίξουν λοιπόν τα εργοστάσια. Μιλάμε έχω χάσει την μπάλα... ☺

Να ανοιξει το εργοστασιο, σαφως. Και 100 ατομα που θα βρουν δουλεια, ειναι 100 λιγοτερες οικογενειες στα ορια της φτωχειας, συν οσοι επιχειρηματιες δουλεψουν τριγυρω, και μαλιστα σε επαρχια. Ειναι θετικη ειδηση. Ασχημη εντυπωση ομως κανει το οτι ακομα και σε μια ευχαριστη ειδηση, πετιεται η προπαγανδα υπερ του ΟΧΙ (ή του ΝΑΙ αν ηταν καποιος αλλος)

Θα περιμένουν τίποτα σύντροφοι και συγγενείς να βολευτούν και εκεί...αξιοκρατικά πάντα ...
Ακουσα ότι θα ανοίξει και ΕΡΤ 4 ... αντε με το καλό...
Κουκουρούκου Μένιο.goodboy..big smile.

Κουκουρούκου Μένιο.goodboy..big smile.

Αλλος ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ άλλος ΣΑΝΟ... ´Οτι θέλει ο κόσμος ...

Μήνυμα Μαδούρο: «Μη φοβάστε Ελληνες. Κι εμείς τρώγαμε ζωοτροφές αλλά διώξαμε το ΔΝΤ!»

Ελεύθερη χώρα είμαστε , μέχρι στιγμής τουλάχιστον... .sarcastic..sarcastic.

Last edited:
Εξαρτάται από τις συνθήκες φίλε Δημήτρη...
Το έχω δεί το έργο εκατοντάδες φορές... Νομίζω ότι και εσύ το χεις δει αλλά κάνεις πως δεν θυμάσαι...
Γιατί είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους 100 εργάτες που πιθανά να χρειάζονται στο εργοστάσιο, θα προσληθφούν 150 εργάτες και 30-40 διοικητικό προσωπικό...και κηπουροί , και οδηγοί , και συντηρητές και τεχνικοί και παρατρεχάμενοι κλπ κλπ
Με χαρτάκια από την τοπική τοπική του ΣΥΡΙΖΑ .... οπως παλιά από κλαδικές πράσινες και μπλέ...
Και 10-20 γραμματείς και φαρισαίοι... και Γενικός Διευθυντής, Υποδιευθυντής, αναπηρωτή Διευθυντής, Δντες τμημάτων, κλπκλπ , θα συγκροτηθεί ΔΣ από καμιά 15ριά τεμπέληδες συμβούλους , πάλι αξιοκρατικά πάντα... που θα πληρώνονται τις αργομισθίες...
Και θα παραλαμβάνουν οι υπάληλλοι τα τεύτλα μαζί με τις πέτρες... θυμάσαι όλα τα κιλά όλα τα λεφτά στο βαμβάκι... και θα κονομάνε οι τοπικοί παραγωγοί .... και θα παίρνουν και το κατιτίς τους οι υπεύθυνοι... αυτοί πληρώνουν ?? όχι βέβαια, άλλοι είναι τα κορόιδα.......
Και θα δουλεύουν 3 μήνες και θα κάθονται τους υπόλοιπους 8...
Και οταν κάνει τη σούμα το εργοστάσιο, και διαιρέσεις την παραγωγή με τα έξοδα θα σου κοστίσει τετραπλάσια η ζάχαρη...
Και το παραπάνω κόστος όλων αυτών θα το πληρώσει είτε ο τελικός καταναλωτής εγώ και εσύ δηλαδή , είτε οι φορολογούμενοι με τη γνωστή επιδότηση ... δηλαδή πάλι εγώ και εσύ θα πληρώνουμε όλους τους παραπάνω...
Τι χες Γιάννη τι χα πάντα....

Μένιο δεν κάνω καθόλου πως δεν θυμάμαι όπως και συ καταλαβαίνεις πολύ καλά τι θέλω να πω.
Εχω βαρεθεί να συζητάω τα αυτονόητα γιατί σ αυτή τη χώρα μονίμως αυτό κάνουμε.
Τα εργοστάσια πρεπει να ανοίξουν και να λειτουργήσουν με σύγχρονα δεδομένα.Τα λάθη του παρελθόντος είναι βέβαιο ότι δεν πρέπει να ξαναγίνουν.Καποτε βάλανε τους αγρότες να αλλάξουν καλλιέργεια και να καλλιεργούν ζαχαρότευτλα.Ζούσαν χιλιάδες άτομα τόσο απο την καλλιέργεια όσο και απο την εργασία στα εργοστάσια.
Εγιναν λάθη αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν κάνουμε τίποτα η απλά κλείνουμε τα εργοστάσια.Η αγορά γέμισε απο Γερμανική ζάχαρη και οι περισσότεροι την αγοράζουν ασχετα με το αν έχει ίδια τιμή με την ελληνική.Αν αυτή τη στιγμή που η χώρα υποφέρει απο ανεργία και περιμένει την πολυπόθητη ανάπτυξη στα λόγια δεν ανοίξουν οι παραγωγικές μονάδες που έχει η χώρα τότε ας χορέψουμε το χορό του Ζαλόγγου.

Λοιπόν Ζολώτα το εργοστάσιο ζάχαρης για να είναι καλό πρέπει να είναι κλειστό, τι δεν καταλαβαίνεις; .xm.
Αλλιώς πρέπει να ανοίξει όταν θα έρθει ο Σαμαράς πάλι στην εξουσία, να το πουλήσει στον Μυτιληναίο ή στον Μελισανίδη, να έχουν καταργηθεί οι συλλογικές συμβάσεις, να έχουν ψηφιστεί οι ομαδικές απολύσεις, να δίνει μισθό 450€ για 12 ώρες εργασία με λίγους 8ώρους και τους περισσότερους 4 ώρους λάστιχο με 200€ .
Πραγματικά τι δεν καταλαβαίνεις; Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Βέβαια το παιδί μου δεν θα το στείλω εκεί για δουλειά, στείλε καλύτερα το δικό σου, εγώ που είμαι δεξιάρας πατριώτης με λεφτά κάργα, θα του ανοίξω κλινική να κάνει επεμβάσεις ανοικτής καρδιάς. .yelling. .violin..guitar.

Status
Not open for further replies.
Back