D
DrV
Εγώ γέλασα πολύ πάντως που ψαρώσατε.ban.Καλα του κανεις
Εγώ γέλασα πολύ πάντως που ψαρώσατε.ban.Καλα του κανεις
Εξαρτάται από τις συνθήκες φίλε Δημήτρη...Φίλε Μένιο το σχόλιο σου για το άνοιγμα των εργοστασίων ζάχαρης θα το θεωρήσω απλά "ατυχές".
Κουκουρούκου Μένιο.goodboy.Θα περιμένουν τίποτα σύντροφοι και συγγενείς να βολευτούν και εκεί...αξιοκρατικά πάντα ...
Ακουσα ότι θα ανοίξει και ΕΡΤ 4 ... αντε με το καλό...
Κουκουρούκου Μένιο.goodboy.
Εξαρτάται από τις συνθήκες φίλε Δημήτρη...
Το έχω δεί το έργο εκατοντάδες φορές... Νομίζω ότι και εσύ το χεις δει αλλά κάνεις πως δεν θυμάσαι...
Γιατί είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους 100 εργάτες που πιθανά να χρειάζονται στο εργοστάσιο, θα προσληθφούν 150 εργάτες και 30-40 διοικητικό προσωπικό...και κηπουροί , και οδηγοί , και συντηρητές και τεχνικοί και παρατρεχάμενοι κλπ κλπ
Με χαρτάκια από την τοπική τοπική του ΣΥΡΙΖΑ .... οπως παλιά από κλαδικές πράσινες και μπλέ...
Και 10-20 γραμματείς και φαρισαίοι... και Γενικός Διευθυντής, Υποδιευθυντής, αναπηρωτή Διευθυντής, Δντες τμημάτων, κλπκλπ , θα συγκροτηθεί ΔΣ από καμιά 15ριά τεμπέληδες συμβούλους , πάλι αξιοκρατικά πάντα... που θα πληρώνονται τις αργομισθίες...
Και θα παραλαμβάνουν οι υπάληλλοι τα τεύτλα μαζί με τις πέτρες... θυμάσαι όλα τα κιλά όλα τα λεφτά στο βαμβάκι... και θα κονομάνε οι τοπικοί παραγωγοί .... και θα παίρνουν και το κατιτίς τους οι υπεύθυνοι... αυτοί πληρώνουν ?? όχι βέβαια, άλλοι είναι τα κορόιδα.......
Και θα δουλεύουν 3 μήνες και θα κάθονται τους υπόλοιπους 8...
Και οταν κάνει τη σούμα το εργοστάσιο, και διαιρέσεις την παραγωγή με τα έξοδα θα σου κοστίσει τετραπλάσια η ζάχαρη...
Και το παραπάνω κόστος όλων αυτών θα το πληρώσει είτε ο τελικός καταναλωτής εγώ και εσύ δηλαδή , είτε οι φορολογούμενοι με τη γνωστή επιδότηση ... δηλαδή πάλι εγώ και εσύ θα πληρώνουμε όλους τους παραπάνω...
Τι χες Γιάννη τι χα πάντα....