Αυτό που έχει κουτσαθη και κάνει τον πελαργό πάνω στο παλούκι. ...Πιο επεισοδιο απο ολα ειναι
Αυτό που έχει κουτσαθη και κάνει τον πελαργό πάνω στο παλούκι. ...Πιο επεισοδιο απο ολα ειναι
Αυτό που έχει κουτσαθη και κάνει τον πελαργό πάνω στο παλούκι. ...
Η φωτογραφία ειναι απο την επένδυση στο Ελληνικό ;Έχουμε και τον αρχηγό που θα τα φτιάξει όλα. ...Μην ανησυχείτε. ..
View attachment 24385
Έχει ένα ύφος όμως ε.....επιβητορας.
Λαμπη ο Τασος Παπαδόπουλος ήταν ο τελευταίος μεγάλος Έλληνας ηγέτης του προηγούμενου αιωνα μαζι με Βενιζέλο και Πλαστήρα. Η πλειοψηφία των πολιτικών μας διαγωνίζονται στη μειοδοσία σκυμενοι στα τέσσερα.Αυτά τροχοδρομεί μέσα απο μια μακρόπνοη πολιτική ο Ερντογάν και οι νενέκοι * εν Κύπρω κι'εν Ελλάδι ακροβατούν
μέσα απο ουτοπιστικές πολιτικές διερευνητικών (βλέπε παζάρι ξεπουλήματος )ο ένας και .....άτυπης πενταμερούς ο άλλος
για να λύσει (βλέπε διάλυση Κυπριακής Δημοκρατίας ) ο άλλος !!
* Νενέκοι : Έτσι χαρακτήρισε ο μ.Τάσσος Παπαδόπουλος τους υποστηρικτές του σχεδίου ΑΝΑΝ που τουρκοποιούσε την Κύπρο .(Μητσοτακέικο -ΣΥΡΙΖΑ-ΓΑΠ -Μπεννυ -Ανανστασιάδης -Αβέρωφ κλπ κλπ)
Εξ ού κι ο εικονιζόμενος Ερντογάν υπήρξε θερμός υποστηρικτής του ΑΝΑΝ ..........
Υ.Γ Δυστυχώς αυτοί ηγούνται τώρα του Ελληνισμού σε Κύπρο και Ελλάδα και δεν πρέπει να κοιμόμαστε
καθόλου μα καθόλου ήσυχοι ....
Επί μ.Τάσσου ένοιωθα ένα αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας ότι είχαμε άξιο τιμονιέρη .
https://www.philenews.com/eidiseis/...hartis-me-ti-misi-ellada-ypo-toyrkiki-katochi
Φορτώνουν τα μπάζα ρε φιλε μη βιαζεσαι .Ειναι πολλά . Στους πρώτουςς μηνες θα διακυβέρνησης θα ξεκίναγε η επένδυση στο Ελληνικο ,οπως και η πωληση του υπόλοιπου ποσοστού του ΑΔΜΗΕ και άλλα.Καλημερα. Καλα ακομα δεν εγινε η επενδυση στο Ελληνικο ακομα σκαβουν .Στο τελος σκαψε σκαψε Αυστραλια θα βγουν.
Ακόμη μερικοί αναρωτιούνται γιατι ειναι απομονωμενοι ;Πρόεδρος αστυνομικών για τροχαίο στη Βουλή: «Κινδυνεύουμε να απομονωθούμε από την κοινωνία - Μας εκθέτει όλους»
Αρχικά ο κ. Καλλιακμάνης, ξεκίνησε την τοποθέτησή του, λέγοντας: «Ήταν τροχαίο ατύχημα, γίνεται δικογραφία, γίνεται προανάκριση. Ο οδηγός που οδηγούσε το αυτοκίνητο, κατέβαινε την Βασιλίσσης Σοφίας και πήγε να μπει αριστερά στην Βουλή. Εγώ δεν έχω καταλάβει, εκεί σε αυτό τον δρόμο, για ποιο λόγο να μπαίνουν αριστερά στην Βουλή, κατεβαίνοντας την Βασιλίσσης Σοφίας. Εκεί δεν υπάρχει φανάρι που να στρίβει αριστερά. Αριστερά δεν είναι δρόμος, μπαίνεις στον προαύλιο χώρο της Βουλής.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Φυσικά ο αστυνομικός δεν είχε πρόθεση να δημιουργήσει ατύχημα γιατί κάποιοι συγχέουν την αστυνομική βία που ακούγεται τελευταία, με το περιστατικό αυτό», ενώ μίλησε και για τις κάμερες που μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση:
«Εκεί υπάρχουν κάμερες που έχουν αγοραστεί τελευταία με φοβερή ευκρίνεια. Απο τις κάμερες μπορούν να δουν ακριβώς τι έγινε. Δεν ξέρω αν υπήρχε τροχονόμος και έκανε ρύθμιση και το παιδί δεν τον είδε. Αν δεν υπήρχε, γιατί από οτι ακούω το παιδί πέρασε με πράσινο», με τους δημοσιογράφους να του τονίζουν πως δεν υπήρχε τροχονόμος στον δρόμο για να ρυθμίζει την κυκλοφορία.«Υπήρχε λόγος αυτός ο άνθρωπος... Τι να πω; Δεν υπήρχε κανένας λόγος ο αστυνομικός να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο, όταν κάτω ψυχορραγεί ένα νέο παιδί. Δεν το συζητάω από αυτό. Θα πρέπει να πω στους συναδέλφους μου να σέβονται τον πολίτη, είμαστε εντεταλμένοι να προστατεύουμε τον πολίτη, τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει λόγος για υπέρμετρη βία, για άσκηση εξουσίας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κινδυνεύουμε να απομονωθούμε από την κοινωνία γιατί είναι ότι χειρότερο».
Το είπαν και στις ειδήσεις.Σε αμισθί διαθεσιμοτητα ο οδηγος, και τα ιδια για τον τροχονομο που διωχνει απειλώντας τον αυτόπτη μαρτυρα.. Στέφανε αυτό επιβλήθηκε η απλά εσύ το έγραψες?
Εγω πάντως το πόιντερ που εχασα μπροστά στα μάτια μου στο Ηλιόκαστρο Αργολίδας από φολα...αν είχα εκεί η τη στιγμή μπροστά μου αυτόν που έριξε τη φολα ευχαρίστως τον έβαζα να τη φάει.View attachment 24428
Αυτό καρφώθηκε για κάποιον ασυνείδητο που βάζει φόλες. Αγρίμια με συνείδηση λέει στο τέλος δηλαδή έχουν συνείδηση αυτοί που θα σκοτώσουν άνθρωπο γτ σκώτωσε σκύλο. Τα αγρίμια αυτά κυνηγάνε και τους κυνηγούς.