Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.
απ'το 20ο περιπου λεπτο μεχρι το 1.17, σκαρτη ωρα αλλα αξιζει απολυτα, παρακολουθειστε προσεκτικα τον καθηγητη και μαθετε πραγματα που κρυβονται εντεχνως απο ολα τα συστημικα μμε. για να σηκωθουμε πρωτα πρεπει να ξυπνησουμε......

Αυτά τροχοδρομεί μέσα απο μια μακρόπνοη πολιτική ο Ερντογάν και οι νενέκοι * εν Κύπρω κι'εν Ελλάδι ακροβατούν
μέσα απο ουτοπιστικές πολιτικές διερευνητικών (βλέπε παζάρι ξεπουλήματος )ο ένας και .....άτυπης πενταμερούς ο άλλος
για να λύσει (βλέπε διάλυση Κυπριακής Δημοκρατίας ) ο άλλος !!
* Νενέκοι : Έτσι χαρακτήρισε ο μ.Τάσσος Παπαδόπουλος τους υποστηρικτές του σχεδίου ΑΝΑΝ που τουρκοποιούσε την Κύπρο .(Μητσοτακέικο -ΣΥΡΙΖΑ-ΓΑΠ -Μπεννυ -Ανανστασιάδης -Αβέρωφ κλπ κλπ)
Εξ ού κι ο εικονιζόμενος Ερντογάν υπήρξε θερμός υποστηρικτής του ΑΝΑΝ ..........

Υ.Γ Δυστυχώς αυτοί ηγούνται τώρα του Ελληνισμού σε Κύπρο και Ελλάδα και δεν πρέπει να κοιμόμαστε
καθόλου μα καθόλου ήσυχοι ....
Επί μ.Τάσσου ένοιωθα ένα αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας ότι είχαμε άξιο τιμονιέρη .

https://www.philenews.com/eidiseis/...hartis-me-ti-misi-ellada-ypo-toyrkiki-katochi

Last edited:
Αυτά τροχοδρομεί μέσα απο μια μακρόπνοη πολιτική ο Ερντογάν και οι νενέκοι * εν Κύπρω κι'εν Ελλάδι ακροβατούν
μέσα απο ουτοπιστικές πολιτικές διερευνητικών (βλέπε παζάρι ξεπουλήματος )ο ένας και .....άτυπης πενταμερούς ο άλλος
για να λύσει (βλέπε διάλυση Κυπριακής Δημοκρατίας ) ο άλλος !!
* Νενέκοι : Έτσι χαρακτήρισε ο μ.Τάσσος Παπαδόπουλος τους υποστηρικτές του σχεδίου ΑΝΑΝ που τουρκοποιούσε την Κύπρο .(Μητσοτακέικο -ΣΥΡΙΖΑ-ΓΑΠ -Μπεννυ -Ανανστασιάδης -Αβέρωφ κλπ κλπ)
Εξ ού κι ο εικονιζόμενος Ερντογάν υπήρξε θερμός υποστηρικτής του ΑΝΑΝ ..........

Υ.Γ Δυστυχώς αυτοί ηγούνται τώρα του Ελληνισμού σε Κύπρο και Ελλάδα και δεν πρέπει να κοιμόμαστε
καθόλου μα καθόλου ήσυχοι ....
Επί μ.Τάσσου ένοιωθα ένα αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας ότι είχαμε άξιο τιμονιέρη .

https://www.philenews.com/eidiseis/...hartis-me-ti-misi-ellada-ypo-toyrkiki-katochi
Λαμπη ο Τασος Παπαδόπουλος ήταν ο τελευταίος μεγάλος Έλληνας ηγέτης του προηγούμενου αιωνα μαζι με Βενιζέλο και Πλαστήρα. Η πλειοψηφία των πολιτικών μας διαγωνίζονται στη μειοδοσία σκυμενοι στα τέσσερα.

Καλημερα. Καλα ακομα δεν εγινε η επενδυση στο Ελληνικο ακομα σκαβουν .Στο τελος σκαψε σκαψε Αυστραλια θα βγουν.
Φορτώνουν τα μπάζα ρε φιλε μη βιαζεσαι .Ειναι πολλά . Στους πρώτουςς μηνες θα διακυβέρνησης θα ξεκίναγε η επένδυση στο Ελληνικο ,οπως και η πωληση του υπόλοιπου ποσοστού του ΑΔΜΗΕ και άλλα.
Ομως ακόκομη στο Βιλαμπαχο......τον τρίβουν !

Από τα πιο σκληρά επαγγέλματα που μπορεί να κανει κάποιος κ να η κατάντια του...

Και μετά μας φταινε οι λυκοι....

Είναι φανερό πως αυτοί που έκλεψαν δεν ήταν άνθρωποι που πειναγαν γιατί τότε θα υπήρχε μια δικαιολογία...
Καταστροφή......

Last edited:

Στο έλεος τους οι κάτοικοι της Λέσβου: Αλλοδαποί κυκλοφορούν οπλισμένοι και η αστυνομία επιβάλει πρόστιμα για τον covid!​

Στο έλεος τους οι κάτοικοι της Λέσβου με τους παράνομους μετανάστες να κυκλοφορούν οπλισμένοι και να σφάζουν τα ζώα τους, την ώρα που η αστυνομία αντί να τους προστατεύσει ασχολείται με το να επιβάλει πρόστιμα σε Έλληνες πολίτες.

Πρόεδρος αστυνομικών για τροχαίο στη Βουλή: «Κινδυνεύουμε να απομονωθούμε από την κοινωνία - Μας εκθέτει όλους»​

Αρχικά ο κ. Καλλιακμάνης, ξεκίνησε την τοποθέτησή του, λέγοντας: «Ήταν τροχαίο ατύχημα, γίνεται δικογραφία, γίνεται προανάκριση. Ο οδηγός που οδηγούσε το αυτοκίνητο, κατέβαινε την Βασιλίσσης Σοφίας και πήγε να μπει αριστερά στην Βουλή. Εγώ δεν έχω καταλάβει, εκεί σε αυτό τον δρόμο, για ποιο λόγο να μπαίνουν αριστερά στην Βουλή, κατεβαίνοντας την Βασιλίσσης Σοφίας. Εκεί δεν υπάρχει φανάρι που να στρίβει αριστερά. Αριστερά δεν είναι δρόμος, μπαίνεις στον προαύλιο χώρο της Βουλής.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Φυσικά ο αστυνομικός δεν είχε πρόθεση να δημιουργήσει ατύχημα γιατί κάποιοι συγχέουν την αστυνομική βία που ακούγεται τελευταία, με το περιστατικό αυτό», ενώ μίλησε και για τις κάμερες που μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση:
«Εκεί υπάρχουν κάμερες που έχουν αγοραστεί τελευταία με φοβερή ευκρίνεια. Απο τις κάμερες μπορούν να δουν ακριβώς τι έγινε. Δεν ξέρω αν υπήρχε τροχονόμος και έκανε ρύθμιση και το παιδί δεν τον είδε. Αν δεν υπήρχε, γιατί από οτι ακούω το παιδί πέρασε με πράσινο», με τους δημοσιογράφους να του τονίζουν πως δεν υπήρχε τροχονόμος στον δρόμο για να ρυθμίζει την κυκλοφορία.«Υπήρχε λόγος αυτός ο άνθρωπος... Τι να πω; Δεν υπήρχε κανένας λόγος ο αστυνομικός να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο, όταν κάτω ψυχορραγεί ένα νέο παιδί. Δεν το συζητάω από αυτό. Θα πρέπει να πω στους συναδέλφους μου να σέβονται τον πολίτη, είμαστε εντεταλμένοι να προστατεύουμε τον πολίτη, τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει λόγος για υπέρμετρη βία, για άσκηση εξουσίας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κινδυνεύουμε να απομονωθούμε από την κοινωνία γιατί είναι ότι χειρότερο».

Πρόεδρος αστυνομικών για τροχαίο στη Βουλή: «Κινδυνεύουμε να απομονωθούμε από την κοινωνία - Μας εκθέτει όλους»​

Αρχικά ο κ. Καλλιακμάνης, ξεκίνησε την τοποθέτησή του, λέγοντας: «Ήταν τροχαίο ατύχημα, γίνεται δικογραφία, γίνεται προανάκριση. Ο οδηγός που οδηγούσε το αυτοκίνητο, κατέβαινε την Βασιλίσσης Σοφίας και πήγε να μπει αριστερά στην Βουλή. Εγώ δεν έχω καταλάβει, εκεί σε αυτό τον δρόμο, για ποιο λόγο να μπαίνουν αριστερά στην Βουλή, κατεβαίνοντας την Βασιλίσσης Σοφίας. Εκεί δεν υπάρχει φανάρι που να στρίβει αριστερά. Αριστερά δεν είναι δρόμος, μπαίνεις στον προαύλιο χώρο της Βουλής.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Φυσικά ο αστυνομικός δεν είχε πρόθεση να δημιουργήσει ατύχημα γιατί κάποιοι συγχέουν την αστυνομική βία που ακούγεται τελευταία, με το περιστατικό αυτό», ενώ μίλησε και για τις κάμερες που μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση:
«Εκεί υπάρχουν κάμερες που έχουν αγοραστεί τελευταία με φοβερή ευκρίνεια. Απο τις κάμερες μπορούν να δουν ακριβώς τι έγινε. Δεν ξέρω αν υπήρχε τροχονόμος και έκανε ρύθμιση και το παιδί δεν τον είδε. Αν δεν υπήρχε, γιατί από οτι ακούω το παιδί πέρασε με πράσινο», με τους δημοσιογράφους να του τονίζουν πως δεν υπήρχε τροχονόμος στον δρόμο για να ρυθμίζει την κυκλοφορία.«Υπήρχε λόγος αυτός ο άνθρωπος... Τι να πω; Δεν υπήρχε κανένας λόγος ο αστυνομικός να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο, όταν κάτω ψυχορραγεί ένα νέο παιδί. Δεν το συζητάω από αυτό. Θα πρέπει να πω στους συναδέλφους μου να σέβονται τον πολίτη, είμαστε εντεταλμένοι να προστατεύουμε τον πολίτη, τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει λόγος για υπέρμετρη βία, για άσκηση εξουσίας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κινδυνεύουμε να απομονωθούμε από την κοινωνία γιατί είναι ότι χειρότερο».
Ακόμη μερικοί αναρωτιούνται γιατι ειναι απομονωμενοι ;
Γιατι να στρίβουν αριστερα στη Β.Σοφιας για να μπουν στη βουλη ; Ο νομος κανει εξαίρεση για τα μούτρα τους ;
Αναρωτιούνται ακομη μερικοί αστυνομικοί γιατι απομονώνονται απ την κοινωνία ;
Οταν γινεται ενα ατύχημα τετοιο και χρησιμοποιειται σαν επιχείρημα οτι ο αστυνομικός δεν ειχε πρόθεση να δημιουργήσει ατυχημα , αναρωτιούνται ακομη μερικοί αστυνομικοί γιατι απομονώνονται απ την κοινωνία ;
Αν το ειχα κανει εγω αυτο το ατυχημα θα το έψαχναν καμια βδομάδα να βεβαιωθεί οτι παραβίασα τον ΚΟΚ ;; Ουτε εγω θα ειχα προθεση αλλα με με τραβούσαν πισω απ τα σίδερα .
Αναρωτιούνται ακόμη μερικοί αστυνομικοί γιατι απομονώνονται απ την κοινωνία ;
Αναρωτηθείτε λοιπον κι εσεις και τα μπρόκολα που προστατεύετε και κουβαλάτε. Απ τις κακές παρέες ήρθε η καταστροφή σας ,οπως ελεγε το άσμα .Εμεις τα πρόβατα συμπάσχουμε στον προβληματισμό σας !

Σε αμισθί διαθεσιμοτητα ο οδηγος, και τα ιδια για τον τροχονομο που διωχνει απειλώντας τον αυτόπτη μαρτυρα... Προφανως τιποτα δεν θα φερει πισω τον οδηγο που πεθανε αλλα αυτα που διαδραματίζονται στο βιντεο ειναι εγκληματικά...
Σχετικα με τους τροχονόμους εχω βαρεθει να μαλωνω καθε πρωί στην Βασιλίσσης Σοφίας, με τροχονόμους που ενώ βρίσκονται στο φαναρι, εχουν γυρισμενη πλατη, τα χερια κατεβασμενα, και δεν ξερεις τι να κανεις? Να ακολουθήσεις το φαναρι? Να μην το ακολουθησεις?

Γερμανία και Τουρκία διαπραγματεύονται νέα συμφωνία για το μεταναστευτικό​

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας Handelsblatt, στις διαβουλεύσεις εμπλέκονται η γερμανική καγκελαρία, το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών και η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας Άρμιν Λάσετ. Από τουρκικής πλευράς την ευθύνη της διαπραγμάτευσης έχει το γραφείο του αντιπροέδρου Φουάτ Οκτάι.
Η Ελλάδα δεν έχει προσκληθεί στη διαπραγμάτευση αυτήν. Η καγκελάριος Μέρκελ είχε στις 5 Μαρτίου βιντεοσύσκεψη με τον Ταγίπ Ερντογάν. Στο Συμβούλιο της 25ης Μαρτίου θα συζητηθεί το σύνολο των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας. Η συμφωνία του 2016 προέβλεπε οικονομική βοήθεια για την Τουρκία, η οποία εξαντλήθηκε, σύμφωνα με δηλώσεις ανθρωπιστικών οργανώσεων στην «Χάντελσμπλατ».
Παράλληλα, στη συμφωνία αναφέρονταν επίσης η απελευθέρωση της βίζας για τους τούρκους πολίτες και η επέκταση της επέκταση της τελωνειακής Ένωσης ΕΕ-Τουρκίας, η οποία δεν προχώρησε. Η Άγκυρα ζητά μεταξύ άλλων η επέκταση της τελωνειακής Ένωσης να αναφέρεται ρητά στο νέο προσφυγικό σύμφωνο. Η Γερμανία είναι ανοιχτή στην επέκταση της τελωνειακής ένωσης, αλλά προτιμά να μην περιλαμβάνεται στη συμφωνία για το προσφυγικό. Η Ελλάδα είναι κατά της επέκτασης της τελωνειακής Ένωσης ΕΕ-Τουρκίας.

1615816828121.png
Αυτό καρφώθηκε για κάποιον ασυνείδητο που βάζει φόλες. Αγρίμια με συνείδηση λέει στο τέλος δηλαδή έχουν συνείδηση αυτοί που θα σκοτώσουν άνθρωπο γτ σκώτωσε σκύλο. Τα αγρίμια αυτά κυνηγάνε και τους κυνηγούς.

1615818124253.png
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης εκφράζει την δυσαρέσκεια του και τον έντονο προβληματισμό του για την δημιουργία Αιολικού πάρκου στον ορεινό όγκο της οροσειράς της Ροδόπης.
ε μια περιοχή με τόση έντονη βιοποικιλότητα, με προστατευόμενα δάση βάση διεθνών συνθηκών, με έντονο οικοτουριστικό ενδιαφέρον είναι παράλογο να σκεφτόμαστε για τοποθέτηση ανεμογεννητριών. Τεράστιες επιπτώσεις θα επιφέρει μια τέτοια απόφαση για δημιουργία ενός Αιολικού πάρκου.
Η χλωρίδα και η πανίδα θα δεχθούν τεράστιο πλήγμα κάτω από το βάρος των βίαιων επεμβάσεων. Οι εκατοντάδες ανεμογεννήτριες οι υποσταθμοί και οι γραμμές μεταφοράς θα εξαφανίσουν το κάλλος των φυσικών τοπίων.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης θα σταθεί στο πλευρό κάθε προσπάθειας οποιουδήποτε ενάντια στην τοποθέτηση των εν λόγω ανεμογεννητριών.

View attachment 24428
Αυτό καρφώθηκε για κάποιον ασυνείδητο που βάζει φόλες. Αγρίμια με συνείδηση λέει στο τέλος δηλαδή έχουν συνείδηση αυτοί που θα σκοτώσουν άνθρωπο γτ σκώτωσε σκύλο. Τα αγρίμια αυτά κυνηγάνε και τους κυνηγούς.
Εγω πάντως το πόιντερ που εχασα μπροστά στα μάτια μου στο Ηλιόκαστρο Αργολίδας από φολα...αν είχα εκεί η τη στιγμή μπροστά μου αυτόν που έριξε τη φολα ευχαρίστως τον έβαζα να τη φάει.

Status
Not open for further replies.
Back