Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εύχομαι ο Τσίπρας και ο θίασος του σύντομα να είναι παρελθόν...
Τ @@σανε όλα.... ο κος καθηγητης κλασσικό παράδειγμα θεωρίας που δεν μπορεί να εφαρμοστεί... και δηλώνει οτι αι τράπεζαι λειτουργούν κανονικά απλά όλα γίνονται ηλεκτρονικά...
Αντε ρε αγαπήσου... λέω εγώ... μακρία μακρία ....

Last edited by a moderator:
Χωσε Πανουτσο φιρφιρι που χεις μια πουτσα σαν σφυρι.. ☺
Πάνω οι τράπεζες, κάτω οι άνθρωποι.. ☺
Αντε ρεεεεεεε....

Χωσε Πανουτσο φιρφιρι που χεις μια πουτσα σαν σφυρι.. ☺
Πάνω οι τράπεζες, κάτω οι άνθρωποι.. ☺
Αντε ρεεεεεεε....
Με προκαλεις αλλα δεν απαντω....goodboy.

Απαντα ρε φιλαράκι, τουλάχιστον με σένα δεν φοβάμαι οτι θα παρεξηγηθώ. Τι θα μου απαντήσεις δηλαδή; Ότι δυο φράγκα που έχω μαζέψει δουλεύοντας απο τα 21, τα έχω σε τράπεζα;
Που έπρεπε να τα έχω, σε σεντουκι; Σε παρακαλώ πολυαγαπημενε μου φιλε και αδερφέ να απαντήσεις, γιατί έτσι διαφενεται ότι είμαι κάπου λάθος και υποκρινομαι.

Λαθος δεν εχεις, εχεις την γνωμη σου& σεβαστη.αν δεν εισαι κατι φιλε αυτο ειναι υποκριτης.

Κανονικα αν ισχυει κατι τετοιο θα επρεπε να επεμβει ο εισαγγελεας να αφαιρεθει η αδεια λειτουργιας του καταστηματος η εστω να υποβλιθει χρηματικο προστιμο για καταπατηση των δικαιωματων των εργαζομενων
Δεν φτανει που πληρωνομαστε με τρεις και εξηντα θα μας κανουν και κουμαντο τι θα ψηφισουμε στο δημοψηφισμα
Ρε ουστ λιμοκοντοροι .kkk..kkk.
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/leroy-merlin.html?m=1

Γελάει ο κόσμος όλος με αυτόν τον καραγκιόζη.
Επιτέλους ας κάνουμε το αυτονόητο.
Πλήρη αποχή από τα κανάλια της ντροπής και της διαπλοκής. Μόνο η πτωση της τηλεθέασης είναι η κατάλληλη τιμωρία τους.
Για μενα τελείωσαν ολοι αυτοί , έτσι κι αλλιώς μονο σκουπίδια μας παρουσιαζουν.
Υπάρχουν υπέροχα βιβλία για τον ελεύθερο χρόνο μας , απαραίτητα για να κρατάμε ζωντανό το μυαλό μας.

H λυση ειναι οσοι εχουνε μηχανακια που μετρανε τηλεθεαση, να επικοινωνησουν με την εταιρια να τα γυρισουν πισω. Το τι βλεπω εγω απο το σπιτι μου ή ο Διονυσης μικρη σημασια εχει στην τηλεθεαση. Οσοι εχουνε μηχανακια, αυτοι μετρανε.

Πολύ καλά τους τα είπε ο κουρουμπλης,απο κάπου έπρεπε να τα ακούσουν.Απιστευτη προπαγάνδα το συγκεκριμένο κανάλι..

Αυτό με το "κούρεμα" των "μεταναστών καταθέσεων" δεν ξέρω δυστυχώς κατα πόσο μπορεί να υλοποιηθεί...θα ήταν όμως σούπερ...και θα είχε και μια λαϊκή νομιμοποίηση....

(το άλλο με τα...πετρέλαια...συγγνώμη αλλά μου φαίνεται ότι είναι "ληγμένη" αναδημοσίευση... χώρια που αμφιβάλλω κατα πόσο θα είναι εύκολη η εκμετάλλευση κοιτασμάτων σε ένα καινούργιο γεω-πολιτικό περιβάλλον που θα έχει διαμορφωθεί στην περιοχή μας μετά από μια ενδεχόμενη έξοδο μας από την Ευρωζώνη ή την Ε.Ε., μεγάλη κουβέντα και χωρίς να ξέρουμε και όλες τις παραμέτρους...τουλάχιστον εγώ...)

Εκεί πάνω έχω και εγώ τις αμφιβολίες μου...στο πως γίνεται η διάκριση των καταθέσεων που "κουρεύονται"...
Σίγουρα είναι νομικά δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο. Γιατί μιλάμε για άλλες τράπεζες που διέπονται από άλλο νομικό πλαίσιο και όχι ελληνικές ή θυγατρικές ελληνικών.

Status
Not open for further replies.
Back