Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τριχες κατσαρες μαγκες.
Για να δώσω ενα παραδειγμα της απυθμενης μαλακιας που ζουμε ,οι ξηροι καρποι παρεμειναν στο 13% εκτος απο το φυστικι αραπικο που πηγε στο 23%.

Μάλλον είναι αλατισμένο. Ισως όσο το αλατίζεις τόσο ανεβαίνει και ο φπα του.
Αντιγράφω απο τα παραδείγματα του νόμου
----------------------------
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΠΑ(1) - Κρέατα:

Κρέας από: άλογο, φραγκόκοτες, πάπιες, χήνες, περιστέρια και λοιπά πτηνά, φάλαινες, φώκιες, τάρανδο, κυνηγιού (πλην κουνελιού), βατράχου, ερπετών κλπ., σε οποιαδήποτε μορφή, βρώσιμα (Δ.Κ.ΕΧ0207, ΕΧ0208): 23%
----------------------------------------
Επιτράπηκε το εμπόριο κυνηγιού και δεν το πήραμε χαμπάρι; Αλλη μια αντιγραφή νόμων απο άλλες χώρες, μη μεταφρασμένη και προσαρμοσμένη στα δικά μας πρότυπα. Επίσης εσείς που ψαρεύετε προσέξτε αν πιάσετε καμιά φάλαινα. 23% μη το ξεχάσετε. Αντε τώρα να πάρεις κιμά μισο χοιρινό μισό μοσχαρίσιο.13 και 23.

Η γλαρόσουπα και αυτή στο 23;

Συγνωμη, δεν εχετε δει κυνηγι σε σουπερμαρκετ; Δεν επιτρεπεται η αγοραπωλησια των θηραματων που θηρευουμε εμεις, αλλα συχνα ειδικα τις γιορτες, μεγαλα σουπερμαρκετ φερνουν κυνηγια απέξω

Κουίζ Νο 1 ...Το αμύγδαλο είναι στο 13% . Το αλάτι είναι στο 23% .Το καβουρντισμένο και αλατισμένο αμύγδαλο σε ποιον συντελεστή είναι;;;;;;;.sarcastic..sarcastic.

Κουιζ Νο 2.....Το ψωμί είναι στο 13%.Η σταφίδα και αυτή στο 13%.Γιατί το σταφιδόψωμο είναι στο 23%;;;;;;;.,,,,,..,,,,,.

Θα επανέλθω με καινούργια.hit..sex..badboys..micle..violin.

Κουίζ Νο 1 ...Το αμύγδαλο είναι στο 13% . Το αλάτι είναι στο 23% .Το καβουρντισμένο και αλατισμένο αμύγδαλο σε ποιον συντελεστή είναι;;;;;;;.sarcastic..sarcastic.

Κουιζ Νο 2.....Το ψωμί είναι στο 13%.Η σταφίδα και αυτή στο 13%.Γιατί το σταφιδόψωμο είναι στο 23%;;;;;;;.,,,,,..,,,,,.

Θα επανέλθω με καινούργια.hit..sex..badboys..micle..violin.

http://www.entertv.gr/article/38451...-i-timi-toy-santoyits-imarton-kyrie-tsakaloto

Εγω το εχω ξαναπει για τα φορολογικα... Καποια αρρωστα μυαλα καθονται κ μαλακιζονται κ οτι τους ερθει στο κεφαλι το "δοκιμαζουν" στους πολιτες... Δεν εξηγουνται διαφορετικα τα χιλια δυο παραλογα του φορολικου συστηματος...

30 Αυγούστου θα βγει νέος αρχηγός στην ΝΔ από ότι φαίνεται, οπότε μετά πάμε σε εκλογές...

Φαντάζομαι ότι μετά τα τελευταία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την Αγροτική τράπεζα, να καταλάβουν μερικοί τους λόγους που πτωχευουν και καταρρεουν οι δημόσιες επιχειρήσεις ... :-)

Διονύση αυτή η χώρα θα πάει μπροστά όταν:
1. Υπάρξουν πολιτικοί πατριώτες και δημοκράτες
2. Εκτός από πατριώτες να είναι και ικανοί πολιτικοί με όλη τη σημασία της λέξης. Η πολιτική για κάποιους άσχετους θα πρέπει να σταματήσει να σημαίνει την επαγγελματική τους αποκατάσταση.
3. Οι πολιτικοί αυτοί θα πρέπει να μπορέσουν να πείσουν τον λαό για τα δύο προηγούμενα ώστε να τους ψηφίσει.

Έτσι πολύ απλά.
Εγώ πλέον από εδώ και πέρα θα έχω αυτό το τρίπτυχο στο μυαλό μου και δεν θα κάνω εκπτώσεις στις επιλογές μου. Δεν ξέρω αλλά ελπίζω και νοιώθω ότι σύντομα θα έρθουν οι μέρες που θα ικανοποιηθούν οι τρεις προϋποθέσεις που έθεσα. Ίσως να είμαι όμως πολύ ρομαντικός...

Last edited:
Εγώ πλέον από εδώ και πέρα θα έχω αυτό το τρίπτυχο στο μυαλό μου και δεν θα κάνω εκπτώσεις στις επιλογές μου
Συμφωνώ.well done.
Δεν ξέρω αλλά ελπίζω και νοιώθω ότι σύντομα θα έρθουν οι μέρες που θα ικανοποιηθούν οι τρεις προϋποθέσεις που έθεσα
Δεν συμφωνώ.....αργεί πολύ αυτή η ώρα

Δυστυχως ετσι οπως ειμαστε "αλυσοδεμενοι" κ "εξαρατημενοι" οικονομικα, κ το τριπτυχο να συμβει θα το απορροφησει το συστημα... Πιο πιθανο ειναι να αλλαξει λογω συγκυριων το "αξιοθαυμαστο" ευρωπαικο οικοδομημα, παρα να καταφερουμε να αλλαξουμε εμεις αυτο...

Γιατι ομως επιμενετε να συγκρινετε ανομοια πραγματα αναρωτιεμαι. Οι Ισλανδοι δεν θελουν να μπουν στην ΕΕ, γιατι θα εχουν επιπτωσεις απο την ποσοστωση στην αλιεια, τον κατεξοχιν παραγωγικο τομεα της χωρας. Στην παρουσα φαση αυτο φαινεται σωστο, καθως την οικονομια τους την στηριζουν οι ιδιοι, και οχι κατευθυντηριες γραμμες απο τις Βρυξελες. Ομως αναρωτιεμαι πως γινεται να ειμαστε Ευρωσκεπτικιστες οσον αφορα την ενταξη μιας χωρας στην ΕΕ, και να την επικροτουμε, και απο την αλλη σαν κυνηγοι να ζηταμε διαχειριση σε επιπεδο ΕΕ για τα μεταναστευτικα πουλια οπως ειναι το τρυγονι.

Ειτε το θελουμε, ειτε οχι, οι ποροι στο ζωικο κεφαλαιο στη θαλασσα μειωνονται δραματικα απο την υπεραλιευση. Δεν γινεται λοιπον απο τη μια να επικροτουμε κινησεις οπως αυτη της Ισλανδιας, ή της Ιαπωνιας και της Νορβηγιας, να μην δεχονται κανονες οσον αφορα την διαχειριση αυτη, και απο την αλλη να θελουμε να λεγομαστε σκεπτομενοι κυνηγοι και ψαραδες.

Όταν είσαι στην Ε.Ε. και σου δίνουν λιγότερα από αυτά που ορίζει σαν Ε.Ε, λογικό δεν είναι να διεκδηκίσεις τουλάχιστον τα δικαιώματά σου στα πλαίσιά της; Αν είσαι εκτός Ε.Ε. απλά κάνεις του κεφαλιού σου...

Status
Not open for further replies.
Back