Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπιλ θα έστελνες το παιδί σου σε παιδικό σταθμό με παιδιά που δεν έχουν κάνει τα εμβόλια τους;
Τα κανονικά εμβόλια εννοείς ή τα μπόλια :)

Δεν εμβολιάζονται παιδιά κατά του κορωνοιού ... φαντάσου γιατί ...

Εγώ μπολιάστηκα πάντως.

Τα κανονικά εμβόλια εννοείς ή τα μπόλια :)

Δεν εμβολιάζονται παιδιά κατά του κορωνοιού ... φαντάσου γιατί ...

Εγώ μπολιάστηκα πάντως.
Μήπως γιατι η θνητότητα σε αυτές τις ηλικίες είναι σχεδόν μηδενική;

Έρχεται και αυτό σιγά σιγα...
Όταν έρθει θα αποφασίσω.
Όπως αποφάσισα και για εμένα.

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στον εμβολιασμό.
Υπάρχουν ρίσκα τα οποία παίρνεις σε κάθε περίπτωση.

Κάνατε το εμβόλιο MMR στα παιδιά σας ; Δείτε πόσο μελάνι έχει πέσει για αυτό και τον αυτισμό.
Θα κάνετε το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας Β στα παιδιά σας ; Είναι ασφαλές ; Πως το ξέρετε ; Το λέει η εταιρία κατασκευής ;

Δεν είμαι αντιεμβολιαστής ούτε τυφλά υπέρμαχος των εμβολίων.
Προσπαθώ να παίρνω το μικρότερο δυνατό ρίσκο, με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Μήπως γιατι η θνητότητα σε αυτές τις ηλικίες είναι σχεδόν μηδενική;
Το σχεδόν δεν είναι μηδέν.
Μήπως γιατί ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ θάνατος ή εντατική από το εμβόλιο σε αυτές τις ηλικίες είναι κάτι δυσβάσταχτο ;
Τα γνωστά λέω όχι του κορονοϊού.
Όταν ο μικρός πήγαινε παιδικό, δεν ήξερα ποιά παιδιά είχαν κάνει όλα τα εμβόλια οπότε εκ των γεγονότων η απάντηση είναι ναι, θα το έστελνα.

Last edited:
Με μια γνωστή μου από Αργεντινή μίλαγα πιο νωρίς και μου είπε ότι τώρα και εκεί η corona έχει αλλάξει μορφή και τα περνάει όλα τα γνωστά φάρμακα σαν βρεγμένες χαρτοπετσέτες.Νομιζω το λένε lambda .Άμα έρθει και Ευρώπη καηκαμε.Θελουν να φτιάξουν καινούργια εμβόλια γιατί τα προηγουμενα τα αφοπλιζει.Εκει πήγαν τώρα και οι Κινέζοι ερευνητές.

Με μια γνωστή μου από Αργεντινή μίλαγα πιο νωρίς και μου είπε ότι τώρα και εκεί η corona έχει αλλάξει μορφή και τα περνάει όλα τα γνωστά φάρμακα σαν βρεγμένες χαρτοπετσέτες.Νομιζω το λένε lambda .Άμα έρθει και Ευρώπη καηκαμε.Θελουν να φτιάξουν καινούργια εμβόλια γιατί τα προηγουμενα τα αφοπλιζει.Εκει πήγαν τώρα και οι Κινέζοι ερευνητές.
Φτάνουμε στο ωμέγα ... Υπομονή :)

Άσε την γνωστή, διάλεξε και πάρε ...

https://www.google.com/search?client=firefox-b-m&sxsrf=ALeKk01hbGUiWmBIhIdeS5j4q5l6RjrKUw:1625953051416&q=lambda+corona+argentina&oq=lambda+corona+argentina&aqs=heirloom-srp..

Έτσι λένε και στην Αργεντινή.Δεν το πιάνουν αυτά τα γνωστά εμβόλια.Τωρα τους κάνουν δοκιμές και βελτιώσεις να πιάνουν τις νέες ακίδες πρωτεινης.

Καν ποσους νεκρους πραγματικα απο covid εχουμε στην Ελλαδα δεν γνωριζουμε με τον τροπο που προσμετρωνται, και με οτι θανατο χρεωνεται στον covid
Ειναι εντελως αστειο.
Εχουμε μια τρομοκρατημενη πολη των 50.000 ανθρωπων, επι εναμισι χρονο , με αστεια μετρα χωρις κανενα νεκρο, με τους μισους χωρις καθολου μασκα, και αλλους να σκαβουν το χωραφι με αυτην.
Σε κλεινουν , σε ανοιγουν.
Σε κανουν κοκκινο, πρασινο και εμπριμε,απλα με την μεθοδο της κρουσματοθηριας.
Μετα εμβολιαζεται το 30% με τρομοκρατικες η αλλες μεθοδους, και στην συνεχεια σου λενε οτι παμε καλα ,και λογω εμβολιασμου δεν υπαρχουν θυματα .
Οι πανηληθιοι επιπλεον πηραν τα ιδια μετρα για την Ομονοια, οσο και για ενα κατσικοχωρι στα ορεινα.
Ειναι απιστευτο πραγμα ο φοβος, οταν συνδιαζεται με την απολυτη πιστη
Καταργει την λογικη, μεχρι και ρατσιστη σε κανει

Δεν θέλω να βγαίνει ο κάθε ηθοποιός ο κάθε τραγουδιστης.....να μου πει να πάω να κάνω το εμβόλιο ...θέλω να με πείσει ο καθόλα αρμόδιος ο γιατρός. ..αλλά πώς θα γίνει αυτό όταν και οι ίδιοι οι γιατροί δεν συμφωνούν μεταξύ τους ......και καλο θα ήταν αντί αυτά τα 150 ευρώ να τα δίνει να τα δίνει στα πιτσιρίκια.....ας τα δώσει στους γονείς με μικρά παιδιά να πάρουν το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας που φυσικά δεν συνταγογραφειται γτ είναι ακριβό......και που πραγματικα αξίζει να το κάνουν .....ζούμε το θέατρο του παραλόγου ....

Μια απορια εχω.Σκοτωσε ο αλλος τη γυναικα του στα γλυκα νερα και μαθαμε μεχρι ποσα σταγονιδια βγαζει στο ρεψιμο.
Αυτοι οι "παππουδογιαγιαδες" που βαζουν φωτια στα "ξεροκλαρα" στα χωραφια τους και πεθαινουν μερικες δεκαδες ατομα (πχ Ματι 2019 100 ατομα,Ηλεια 2007 84 ατομα),πως και δεν τους μαθαμε ποτε;;;;
.think.
Λεω και καμια μλκ να περναει η ωρα...
Έλα μου ντε την ίδια απορία έχω και εγώ

Status
Not open for further replies.
Back