Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλά που έχουμε το χωριό συγγενείς και φιλαράκια και θα μου στείλουν το κατσικάκι σε τιμή σπέσιαλ.
Πας στον βοσκο
Διαλεγεις
Το περνεις το σφαζεις και τελος
Περνει και ο ανθρωπος σωστα τα λεφτα του κοπου του αντι να το παει στον κασαπη να του το φαει δωρεαν και αγοραζεις και γνησιο και πιο φτηνα
Και αν δεν ξερεις να σφαξεις θα μαθεις
Δεν ειναι κατι δυσκολο
 
Δεν έχω τέτοια θέματα με τα σφαξιματα αλλά αφού δε πάω χωριό θα το σφάξουν επί τόπου και θα μου το στείλουν οπότε πω, και ξέρω και τι θα φάω γιατί είναι ζώα που τα ξέρω θα μου στείλουν και κάνα 3λιτρο κατσικίσιο γάλα για να φτιαχτουν και οι παραδοσιακές γαλοτοπιτες όσο υπάρχει ακόμα η μάνα και μπορούμε να τα απολαμβάνουμε αυτά .
 
Δεν έχω τέτοια θέματα με τα σφαξιματα αλλά αφού δε πάω χωριό θα το σφάξουν επί τόπου και θα μου το στείλουν οπότε πω, και ξέρω και τι θα φάω γιατί είναι ζώα που τα ξέρω θα μου στείλουν και κάνα 3λιτρο κατσικίσιο γάλα για να φτιαχτουν και οι παραδοσιακές γαλοτοπιτες όσο υπάρχει ακόμα η μάνα και μπορούμε να τα απολαμβάνουμε αυτά .
Γενικα μιλουσα Γιαννη
Οχι για εσενα συγκεγριμενα φιλε

Τι πρεπει να κανουμε οσοι μπορουμε πλεον
 
Οι επιχειρηματίες είναι άνθρωποι θετικοί και με ορθολογική σκέψη και με επιχειρήματα που δεν προσβάλλουν την κοινή λογική. Επιμύθιο: Θέλουν να μας επιβάλλουν την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όταν δυσκολευόμαστε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ! Χαχαχα!
 
Ηλεκτρικά από το 2030 και μετά καλό εδώ φυσικό αέριο καίνε αυτοκίνητα και δεν έχει που να βάλεις στις επαρχίες και θέλουμε ηλεκτρικό θα πέσει πολύ πλιάτσικο όταν ο κάθε ένας θα φορτίζει σπίτι με μπαλάντεζες καθώς οι μισοί και παραπάνω στην Αθήνα δεν έχουν πάρκινγκ.Το καλύτερο όχημα είναι αυτό που καίει νερό ,υδρογόνο δηλ που παράγεται από απευθείας ηλεκτρόλυση και να πεις ότι δεν υπάρχει τέτοια γνώση υπάρχει και εδώ από δικούς μας Έλληνες αλλά που να την εμφανίσεις μετά ούτε τα κόκαλα σου δε θα βρουν .
 
....Επιμύθιο: Θέλουν να μας επιβάλλουν την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όταν δυσκολευόμαστε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ! Χαχαχα!

Εγώ πάντως βρήκα το όχημα για τα βαφτιστήρια μου - φόρτωμα όποτε γουστάρω χωρίς καλώδια, ή πρίζες:

transport_n.jpg
 
Με ποιό θέμα θα κατέβουν;
  • τους σκοπιανούς, συγνώμη "μακεδόνες" ήθελα να πω, τους εξυπηρέτησε ήδη αυτός που όταν τον ακούω/βλέπω με πιάνει αναγούλα.
  • Την πράσινη ανάπτυξη την ξεκινησε ο γιωργάκης και την αναπτύσσει επιτυχώς ο κούλης,
  • ΛΑΟΤΚΙ; τους πρόλαβε πάλι ο κούλης.
  • Διάλυση της Γιουγκοσλαβίας ή της Λιβύης; το έκαναν οι πράσινοι της Γερμανίας
Βέβαια τώρα μένουν
  • τα "ορυκτά", καλό θέμα, να δώσουν τα βρώμικα στους γείτονες, μαζί με κανα νησάκι
  • οι μπροκολοφονιάδες, δηλ. η κατάργηση της κρεατο- και ψαροφαγίας, με συνέπεια
  • την κατάργηση του κυνηγιού και του ψαρέματος.
Ξέχασα κάτι;

ΥΓ: προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: είμαι 100% υπέρ της προσωπικής ελευθερίας και της προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά πάντα μέσα στα εθνικά πλαίσια και τον σεβασμό στην ελληνική κοινωνία και παράδοση και όχι σαν λωτοφάγος και καταναλωτής εισαγωμένων ψευτοπροοδευτικών ιδεασμάτων και καταναγκαστικών και ψυχαναγκαστικών συμπεριφορών.
ΥΥΓ: Η γνώμη μου: το κόμμα των πρασίνων στην Ελλάδα είναι από τα πιό επικίνδυνα για την ελληνική κοινωνία - αλλά και για την ανθρωπότητα γενικά, είναι μία άλλη οργουελινιακή εκδοχή διακυβέρνησης.
Για τσόντα,θα κατέβουν.
 
Ακόμα και εάν κάθιδρος τα καταφέρει ο Μακρόν την επομένη Κυριακή, ο «αντισυστημισμός» έχει απλώσει βαθιές ρίζες στην Ευρώπη. Και δικαίως. Πώς θα αντιδρούσε δηλαδή η πάλαι ποτέ εργατική τάξη και οι εκπεσόντες μικροαστοί; Θα φτώχαιναν ραγδαία με την εκτίναξη των τιμών της ενέργειας, θα έβλεπαν τις προοπτικές τους να εξαφανίζονται και θα επέμεναν να ομνύουν στα ιδανικά της φιλελεύθερης δημοκρατίας; «Η στοιχειώδης όμως παιδεία…» Ποιά παιδεία; Εδώ εξωπέταξαν τις κλασσικές σπουδές απ’τα πανεπιστήμια - δεν τις ζητάει, λέει, η αγορά… Εάν μετατρέπεις τους πολίτες σε καταναλωτές, μην εξανίστασαι μετά που λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα το πορτοφόλι τους.
 
Ετυχε να γεννηθουμε και να μεγαλωσουμε σε ησυχα χρονια.
Αυτο μας εκανε να θεωρουμε δεδομενο οτι ετσι - και ακομα καλυτερα- θα συνεχισουμε....
Κατα την γνωμη μου, σηκωσαμε ψηλα την μυτη.
Δειξαμε στοιχεια νεοπλουτου.
Αν δουμε λιγο πισω την ιστορια θα μας δειξει οτι ειναι μικρα τα διαστηματα ηρεμιας.
Μη ξεχνατε οτι απο την επανασταση εχουν περασει μολις 200 χρονια!
Ειναι πολυ λιγα.
 
Το τιμόνι είναι στα δεξιά ; ή είναι drone ;
Εχει πολλά Unique Value Propositions :p , που κανένα άλλο high-tech μεταφορικό μέσο δεν έχει
Είναι
  • αμφιδέξιο
  • αυτόνομο, βρίσκει το δρόμο για το παχνί του πάντα!
  • με user-friendly wireless φωνητικό remote control, αποτελούμενο από απλές εντολές διεθνούς γλώσσας,π.χ. μμπρρ, τστστσ, ουστ, χοπ-χοπ.
  • αλλά και με wired σύστημα κατεύθυνσης, κοινώς καπίστρι (προέρχεται από το αμερικάνικο CAP IS TR).
  • και άλλα πολλά καλούδια...
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top