Πλάκα μας κάνειςέχουμε Σύνταγμασόρρυ δεν το ήξεραRTFM
read the fucking manual όπως λένε και στο χωριό μου
Το εγχειρίδιο στην περίπτωσή σου λέγετε Σύνταγμα της Ελλάδος και περισσότερο από το 10% των γραφομένων του απαντά στο ερώτημα σου.
Αν το είχες διαβάσει δεν θα ρωτούσες κάτι τέτοιο, διάβασε με προσοχή και το τελευταίο άρθρο το 120.
Από που παραλαμβάνω το εισιτήριο μου? Είναι ανοιχτό?
Σόρρυ το εισιτήριο σου ξέχασα...απορώ όμως πως δεν είσαι ήδη από μόνος σου εκείRTFM
read the fucking manual όπως λένε και στο χωριό μου
Το εγχειρίδιο στην περίπτωσή σου λέγετε Σύνταγμα της Ελλάδος και περισσότερο από το 10% των γραφομένων του απαντά στο ερώτημα σου.
Αν το είχες διαβάσει δεν θα ρωτούσες κάτι τέτοιο, διάβασε με προσοχή και το τελευταίο άρθρο το 120.
Από που παραλαμβάνω το εισιτήριο μου? Είναι ανοιχτό?
Δεν κυκλοφορούνΑπορώ πως μπορεί να κυκλοφορεί στους δρόμους τοσο αυτος οσο και κάποιοι άλλοι και να μη βρέχει γιαούρτια ,ντομάτες ,ροχαλες
Αποστολακη και μπαρμπατζιμ εχω δοκιμασει1.αποστολακη
2.ηδωνικο
3.δεκαρακι
Πααααααντα χωρίς γλυκάνισο
Κ πααααααντα σβήσιμο με μπύρα
https://www.news247.gr/politiki/vas...y-mas-eipe-oti-to-tzampa-pethane.9612335.htmlΣάλο προκάλεσε η αδιανόητη επίθεση του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου (ο οποίος έχει περάσει επίσης από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) στους πολίτες, με αφορμή τις χιλιάδες διακοπές ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που αδυνατούν να πληρώσουν τους εξωφρενικούς λογαριασμούς.
Ο κ. Οικονόμου λοιπόν ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς ότι «δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του» φαίνεται ότι δεν δυσκολεύεται να κάνει τέτοιες δηλώσεις, με 18 ακίνητα στην κατοχή του και χρέος 259.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (σύμφωνα με το Vouli Watch)
Σάλο προκάλεσε η αδιανόητη επίθεση του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου (ο οποίος έχει περάσει επίσης από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) στους πολίτες, με αφορμή τις χιλιάδες διακοπές ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που αδυνατούν να πληρώσουν τους εξωφρενικούς λογαριασμούς.
Ο κ. Οικονόμου λοιπόν ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς ότι «δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του» φαίνεται ότι δεν δυσκολεύεται να κάνει τέτοιες δηλώσεις, με 18 ακίνητα στην κατοχή του και χρέος 259.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (σύμφωνα με το Vouli Watch)
Το ωραίο είναι ότι πρέπει να είχε φύγει από το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν ήθελε να υπογράψει τα μνημόνια ο ψυχοπονιάρης
Να προσέχει πολύ ο κατρουγκαλος μη ξαναβγούν κυβέρνηση με τη μαλάκια που δέρνει τον Έλληνα και αλλάξουν ονόματα στα νησιά και δώσουν τουρκικά (το έχουν ξανακάνει αλλά αναποδα )έτσι δε θα έχουμε καμία παραβίαση θα πετάνε οι Τούρκοι πάνω από δικά τους νησιά .Δε γαμιουνται όλοι μαζί .Έθνος: Ενεργοποιείται η αντιαεροπορική άμυνα στα νησιά του Αιγαίου μετά τις τουρκικές παραβιάσεις.
https://www.ethnos.gr/Politics/arti...stanhsiatoyaigaioymetatistoyrkikesparabiaseis
Ο άνθρωπος δεν αξίζει ούτε για φτύσιμο.