Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έτσι λοιπόν και γω έχω δικαίωμα να λέω, ας κάνουν 2 από αυτά που λένε ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...;)

Εδώ στην Κρήτη είπε ένας ντόπιος βουλευτής:Αφού είδατε ότι φέραμε το τρίτο μνημόνιο,γιατί μας ξαναψηφίσετε;;;;;;;;;;

οσο δεν βγαζει ο λαος δεξια κυβερνηση τοσο ξυλο θα τρωει απο την ευρωπη ...πρεπει να το καταλαβουμε παιδια ειτε το θελουμε ειτε οχι η δεξια πρεπει να παρει να ηνια...γνωμη μου καλοπροαιρετα και παντα φιλικα...

Ωπ φιλαράκι και παπιοκυνηγέ μου, εσένα έψαχνα. Για πες, για πες, ο λαός δεξιά κυβέρνηση ... αμάν έχουμε ψωμί εδώ. Πως ακριβώς θα συμπορευθούν τα συμφέροντα του λαού με εκείνα της δεξιάς;

Κ
οσο δεν βγαζει ο λαος δεξια κυβερνηση τοσο ξυλο θα τρωει απο την ευρωπη ...πρεπει να το καταλαβουμε παιδια ειτε το θελουμε ειτε οχι η δεξια πρεπει να παρει να ηνια...γνωμη μου καλοπροαιρετα και παντα φιλικα...
Και τόσα χρόνια με τη δεξιά;τι γινότανε;

Κ
Και τόσα χρόνια με τη δεξιά;τι γινότανε;
.exciting.....Όχι ρε φίλε μην μου το κάνετε καφενείο. Τι ερώτηση είναι αυτή; Άσε τον άνθρωπο να μας πει την γνώμη του. Μάλλον δεν εννοεί ακριβώς δεξιά αλλά ας τον αφήσουμε να μας πει .... :)

Α μην βάζεις λόγια που δεν είπα στο στόμα μου. Εγώ μιλάω για όποιον αποδεδειγμένα δεν μπορεί, για το κατά πόσο μπορεί ο οποιοσδήποτε άλλος, δεν το ξέρω. Μην ξεχνάς ότι το μότο σας, σαν ψηφοφόροι του Σύριζα, ήταν ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
""Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω"".yelling.
Εγω τουλάχιστον αδερφέ βαρέθηκα να κάθομαι σε μια γωνιά και να τα χώνω εκ του ασφαλούς, χωρίς να έχω να προτείνω κάτι ρεαλιστικό .
Δεν υπάρχει κανείς λέμε που να μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό , τι δεν καταλαβαίνεις;;;;
Θες να λέμε συνθήματα και να φωνάζουμε για πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε;;;;;
Αμα θες είσαι ελεύθερος να το κάνεις , εγώ έκανα την (μάταιη όπως αποδείχθηκε) προσπάθεια μου με τον Τσίπρα .
Ρωτάω εσένα, διότι εγώ με το μυαλό που κουβαλάω δεν βλέπω αυτή την στιγμή κάποιον ικανό και διατεθειμένο να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.......Ποιος κατά την άποψη σου μπορεί να βοηθήσει την χώρα μας;;;

Δεν ειμαι ακραιος συνονοματε....πιθανως να προτιματε μερικοι το διεφθαρμενο κομματι του Πασοκ που μας κυβερνα τωρα....τωρα για αυτους που ειναι ακραιοι και ριζοσπαστες θελουν ενα μαθημα στειρου καπιταλισμου για να βαλουνε μυαλο

Θες να λέμε συνθήματα και να φωνάζουμε για πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε;;;;;
Σε μένα το λες αυτό; Πες το στον εαυτό σου που ήθελες να μας πείσεις πως Ευρώπη και Αριστερά μπορούν να συνυπάρξουν.

Δεν ειμαι ακραιος συνονοματε....πιθανως να προτιματε μερικοι το διεφθαρμενο κομματι του Πασοκ που μας κυβερνα τωρα....τωρα για αυτους που ειναι ακραιοι και ριζοσπαστες θελουν ενα μαθημα στειρου καπιταλισμου για να βαλουνε μυαλο

Θες να μου προσδιορίσεις λίγο την Δεξιά που θα ήθελες; Την εκπροσωπεί κάποιος αυτήν την στιγμή; Επίσης αν θες πες μας με τι ασχολείσαι, εγώ ήμουν υπάλληλος σε πρώην πολυεθνική και είμαι άνεργος τους τελευταίους 3 μήνες μετά από 16 χρόνια σε αυτή την εταιρία.

προσωπικα θελω συγκυβερνηση με αρκετα κομματα και κορμο κεντροδεξια
Οκ με πρόλαβες. Αν θες πες μας τι δουλειά κάνεις. Γενικά, δεν είναι ανάγκη να λέμε λεπτομέρειες αν δεν θέλουμε.

Σε μένα το λες αυτό; Πες το στον εαυτό σου που ήθελες να μας πείσεις πως Ευρώπη και Αριστερά μπορούν να συνυπάρξουν.
Ρε Γιώργο ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ , πως αλλιώς να το πω;;;;
Πάνω στην απελπισία μου , στην ανάγκη μου να πιστέψω κάπου , έκανα την απερισκεψία να πιστέψω ότι υπάρχει τρόπος .
Έκανα όμως μια προσπάθεια ,την πάτησα τελέιωσε , δεν συνέχισα να υποστηρίζω ανέφικτες θεωρίες.
Ο Τσίπρας τα έκανε μπουρδέλο , χειρότερα απ ότι ήταν , τώρα τι κάνουμε ρε φίλε;;;;;;;;

Φοιτητης ιατρικης ειμαι καταγομαι απο αγροτικη περιοχη ...η γη θα σε ανταμειψει οταν βλεπει την προσπαθεια σου...δεν θυμαμαι ποτε την κεντροδεξια να περασε μετρο εις βαρος των αγροτων

κατ αρχην κεντροδεξια και κεντροαριστερα δεν υπαρχει πολλα χρονια τωρα.το πασοκ υποτιθεται οτι ηταν κεντροαριστερο αλλα ηταν πιο δεξιο απο δεξια οπως και ο συριζα ειναι πιο δεξιο απο δεξια τελικα.τασο θαυματα στις μερες μας δεν υπαρχουν.υπαρχουν οι πολιτικες πους μας θελουν σκλαβους των λιγων και ο τσιπρας και ο καθε τσιπρας το παιζει καλα το παιχνιδακι.οι ξενοι πολυ καλα ηξεραν οτι μονο με μια υποτιθεμενη αριστερη κυβερνηση θα περνουσαν αυτα που ηθελαν χωρις μεγαλη αντισταση.ειμασρε σ ενα ατερμονο τελμα και κανεις δεν μπορει να να μας βγαλει απο εκει.ανεργια πεινα αστεγοι και τα πραγματα θα γινουν χειροτερα.ολοι ξερουμε το μονο πραγμα που μπορει να μας σωσει αλλα αν το πω φοβαμαι οτι θα παρεξηγηθω

κατ αρχην κεντροδεξια και κεντροαριστερα δεν υπαρχει πολλα χρονια τωρα.το πασοκ υποτιθεται οτι ηταν κεντροαριστερο αλλα ηταν πιο δεξιο απο δεξια οπως και ο συριζα ειναι πιο δεξιο απο δεξια τελικα.τασο θαυματα στις μερες μας δεν υπαρχουν.υπαρχουν οι πολιτικες πους μας θελουν σκλαβους των λιγων και ο τσιπρας και ο καθε τσιπρας το παιζει καλα το παιχνιδακι.οι ξενοι πολυ καλα ηξεραν οτι μονο με μια υποτιθεμενη αριστερη κυβερνηση θα περνουσαν αυτα που ηθελαν χωρις μεγαλη αντισταση.ειμασρε σ ενα ατερμονο τελμα και κανεις δεν μπορει να να μας βγαλει απο εκει.ανεργια πεινα αστεγοι και τα πραγματα θα γινουν χειροτερα.ολοι ξερουμε το μονο πραγμα που μπορει να μας σωσει αλλα αν το πω φοβαμαι οτι θα παρεξηγηθω
ειναι ακραιο φιλε αστο δεν κανουν...καταλαβαινω τι θες να πεις και οι περισσοτεροι αυτο ψαχνουμε....πιστευω οτι θα το βρουμε στην κεντροδεξια ομως...σε εναν αρχηγο εκει .....και πολυ εκτος αυτων των τεσσαρων υποψηφιων

Καλά ρε παιδιά με αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας εδώ και 6 χρόνια, ακόμη μιλάτε για δεξιά, για αριστερά και για κέντρο; Πιστεύετε ότι υπάρχουν ακόμη ιδεολογίες; Εδώ συγκυβέρνησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και μου μιλάτε για ιδεολογίες; .fff.
Το μόνο κόμμα που είναι σταθερό ιδεολογικά είναι το ΚΚΕ. Για μένα όμως χωρίς ενδιαφέρον αφού όπως το βλέπω εγώ, είναι ιδεολογία που δεν μου προτείνει λύσεις...

Last edited:
Από το 74 μας κυβερνάνε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και είδαμε που φτάσαμε!!!
Εδώ και λίγο καιρό μας κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πάτος συνεχίζει!!!
Σαν ελεύθερος επαγγελματίας βλέπω το μέλλον πιο αβέβαιο από ποτέ...
Οπότε όταν ακούω για κόμματα μου έρχεται να ξεράσω!
Όποιος επιβιώσει κύριοι....

Status
Not open for further replies.
Back