Αυτόν να εκτοξεύσουμε στην Τουρκία να μη μείνει κολυμπηθροξυλο
Αυτόν να εκτοξεύσουμε στην Τουρκία να μη μείνει κολυμπηθροξυλο
Καλά πήγε αυτό....
Και εμενα το ιδιο.......Πως μου βγάζουν αυτοί το κακό μου εαυτό προς τα έξω όταν τους βλέπω ...
Φορητή θερμοπυρηνική βόμβα είναι ο φούστης ... αχαχαχα
Όχι τα δικά σας συγκεκριμένα των Ελλήνων πολιτικών τα παιδιά δε πρέπει να δουλεύουν γιατί απλά δεν έχουν ανάγκη έχετε κατακλεψει όλη τη χώρα ,αν είσαστε αξιόλογοι δεν θα ήταν η χώρα έτσι και θα το συζητούσαμε με άλλα δεδομένα το θέμα των παιδιών σας έτσι έπρεπε να του απαντήσει ένας .Ελπίζω να μην αρχίσουμε τα αδιευκρίνιστα πόσα και στους λογαριασμούς των αρίστων παιδιών και των πλουσίων τρυπών που έχουν παντρευτεί όλοι οι Έλληνες πολιτικοί και μόλις ζοριστουν που τα βρήκες ,γίνονται της γυναίκας της πεθεράς ,της θείας από το Σικάγο και ότι δε δικαιολογείται αδιευκρίνιστο ποσο δεν τρέχει μια.Οπως και κάτι ποινές σε γνωστούς άγνωστους 15 χρόνια με αναστολή χαχαχαχα ή Κολομβία είναι παιδική χαρά μπροστά μας ,όλα είναι λεφτά και τίποτε άλλο .Χάθηκε και η επιτροπή των σοφών νεοελλήνων ρε παιδί μου κολομβιαααααα - Ελλάδαααα. 0-1
ΠοιεςΠοιες ελπίδες αυτές που ξεκινούν αριστερές γίνονται ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγουν πασοκαυνζιδες και όλοι έχουν όμως δεξιές τσέπες.Επριδη έχω γνωρίσει αρκετές ελπίδες από αυτές που ήταν μπροστινοί στα εκλογικά των πανεπιστημίων και ξέρω τις θέσεις πήραν και τι έγιναν μετά για το μόνο που είναι ελπίδα είναι για τη πάρτη τους.Μόνο το ποσοστό συμμετοχής δεν αναφέρουν, οι ελπίδες μας.....https://www.in.gr/2022/05/19/apopsi/ntropi-ton-foititikon-eklogon-kai-elleimma-dimokratias/
Είναι να κλαίμεΚαλά,στα σοβαρά τώρα,είπε ο άλλος στις δηλώσεις του στο Κογκρέσο,ότι: "Η Μαριούπολη,είναι,το νέο Μεσολόγγι"!!!
Θυμάμαι κάτι μαλακίες ολκής από κάτι κηραλοιφοπωλητές και δίποδα με μυαλό 40ποδου ότι θα μας σώσει το ξανθό γένος και με πιάνουν τα κλάματα από τα γέλια ...
Ούτε μπλοντ ούτε Μπρούνετ,όπως στρώνεις κοιμάσαιΘυμάμαι κάτι μαλακίες ολκής από κάτι κηραλοιφοπωλητές και δίποδα με μυαλό 40ποδου ότι θα μας σώσει το ξανθό γένος και με πιάνουν τα κλάματα από τα γέλια ...
Γιατί ο άλλος ο επαναστάτης με τα μύρια στο Μονακό ;;;Ούτε μπλοντ ούτε Μπρούνετ,όπως στρώνεις κοιμάσαι
Αυτός ο τύπος με τα μύρια του ....γελάει στη φάτσα μας