D
dionisis
Δεν λεγεται χιβ ρε Βασίλη ουτε η Ελληνική μεταφραση ειναι χιβ.Το ότι είπε το HIV χρησιμοποιώντας ελληνικά γράμματα δεν είναι κάτι σημαντικό...άποψή μου πάντα!
Γελάει ο κόσμος ολος
Δεν λεγεται χιβ ρε Βασίλη ουτε η Ελληνική μεταφραση ειναι χιβ.Το ότι είπε το HIV χρησιμοποιώντας ελληνικά γράμματα δεν είναι κάτι σημαντικό...άποψή μου πάντα!
Διονύση ξέρω πως λέγεται. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι μακάρι να ήταν το μοναδικό λάθος του...Δεν λεγεται χιβ ρε Βασίλη ουτε η Ελληνική μεταφραση ειναι χιβ.
Γελάει ο κόσμος ολος
Κοίτα Βασίλη αυτά που υποστηρίζει ο Πολάκης μπορεί να βρίσκουν κάποιους σύμφωνους , όπως επίσης ο αυταρχικός του τρόπος (φασιστικός θα έλεγα) πάλι πιθανόν κάποιοι να τον αποδέχονται και να τον επικροτούν.Διονύση ξέρω πως λέγεται. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι μακάρι να ήταν το μοναδικό λάθος του...
Η αδιαφορία ,είναι χειραγώγηση, είναι απραξία, είναι μεμψιμοιρία, είναι δειλία και το βασικότερο είναι υποθήκευση για το μέλλον τόσο το δικό μας αλλά περισσότερο των νέων .
Η αδιαφορία του μη συνειδητοποιημένου πολιτικά ατόμου, που δεν βασίζεται στις δικές τους δυνατότητες και κυρίως στην δύναμη της συλλογικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των κοινωνικών ζητημάτων, αποτελεί «βούτυρο» στο «ψωμί» των «επαγγελματιών» της πολιτικής.
Γι αυτό είπα πριν κάντε προτάσεις , για να δούμε τελικά τι υπάρχει αυτή την στιγμή που θα ήταν ικανό να μας βγάλει από το τέλμα.
Εγώ λέω δεν υπάρχει , ο Γιώργος είπε το ΚΚΕ , εσύ μου μιλάς γενικά και αόριστα , πριν λίγες μέρες ο Ευριπίδης είπε οι συνταγματάρχες .....για να δούμε και άλλες απόψεις και στο τέλος ας κάνουμε μία σούμα να δούμε ποια είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα........εγώ πάντως με τις θεωρίες έχω τελειώσει προ πολλού
Ο Διονύσης ψάχνει τον κυβερνήτη με το μαγικό ραβδάκι, που θα ξυπνήσει ένα πρωί κ θα του τα έχει λύσει όλα τα προβλήματα. Αυτό ακριβώς ψηφίζει ο Έλληνας τα τελευταία 40 χρόνια. Εδώ μας είπε ότι ο αγώνας κ η πάλη δεν έχει νόημα, μόνο η ψήφος λέει μετράει...
Ενδιαφέρον. Θα μας δώσεις ένα παράδειγμα;ειναι κι αυτο ενα κομμα που μονο στην κριτικη μενει κι οταν ερθει η ωρα της ευθυνης ειναι σαν τον ποντιο πιλατο.νιπτει τας χειρας του
το οχι σε ολα κι εξω απ ολα χωρις αντιπροτασεις απλα παμε οπου μας βγαλει ο γυαλος καλο ειναι αλλα το εκανε κι ο συριζα και τελικα ψηφισε μνημονια.αφου θελει το λαο κυριαρχο γιατι δεν συγκυβερνει να δουμε τι αντιπροτεινει? αλλα εχουμε μεινει στην επανασταση των μπολσεβικων η οποια κι αυτη απετυχε και στα λογια των πατερων λενιν και μαρξ οπου και οι ιδιοι εκαναν τους πλουσιους πλουσιοτερους και τους φτωχους φτωχοτερους.θελετε η μαλλον θελουμε ολοι σωστο σοσιαλιστικο κρατος αλλα οχι στυλ αντρεοπασοκ??τοτε φιλοι μου καλοι καλο θα ειναι να κοιταμε προς σουηδια μερια.οχι οτι ειναι το ιδεατο αλλα τουλαχιστον υπαρχει κοινωνικη μεριμνα πραγματικη και με το παραπανωΕνδιαφέρον. Θα μας δώσεις ένα παράδειγμα;
Δεν υπάρχει παράδειγμα μαστρογιωργη και ουτε πρόκειται να υπάρξειΕνδιαφέρον. Θα μας δώσεις ένα παράδειγμα;