Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Με ευχαριστεί που οι απόψεις που διαβάζω εδώ με βρίσκουν σύμφωνο, δεν βλέπω όμως κανένα άτομο να διαφοροποιειται και έστω και διπλωματικα να υπερασπιζεται το κατεστημένο πολιτικό σύστημα, τι συμβαίνει. ; Όλο το πολιτικό περιθώριο είναι εδώ και γράφουν ή συναινουν ; Και η κοινοβουλευτικη πλειοψηφία από ποιους προκύπτει ; Αν υποθέσουμε ότι και εδώ στο φόρουμ οι πολλοί διαφωνούν με εμάς τους ελάχιστους, γιατί δεν αντιλεγουν ; Αν συμβαίνει αυτό και παραμένουν σιωπηροι από έλλειψη επιχειρηματων, αλλά και πάλι θα στηρίζουν αυτήν την παρακμιακη πραγματικότητα, τότε τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι νομίζουμε.
Ποιος νοήμον άνθρωπος θα μπορουσε να υπερασπιστεί το πολιτικό σύστημα….εδώ γράφουμε ελάχιστοι για να μπορούμε να βγάλουμε κυβέρνηση ούτε δήμαρχο δεν μπουρουμε!!!!

Με ευχαριστεί που οι απόψεις που διαβάζω εδώ με βρίσκουν σύμφωνο, δεν βλέπω όμως κανένα άτομο να διαφοροποιειται και έστω και διπλωματικα να υπερασπιζεται το κατεστημένο πολιτικό σύστημα, τι συμβαίνει. ; Όλο το πολιτικό περιθώριο είναι εδώ και γράφουν ή συναινουν ; Και η κοινοβουλευτικη πλειοψηφία από ποιους προκύπτει ; Αν υποθέσουμε ότι και εδώ στο φόρουμ οι πολλοί διαφωνούν με εμάς τους ελάχιστους, γιατί δεν αντιλεγουν ; Αν συμβαίνει αυτό και παραμένουν σιωπηροι από έλλειψη επιχειρηματων, αλλά και πάλι θα στηρίζουν αυτήν την παρακμιακη πραγματικότητα, τότε τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι νομίζουμε.
Ακριβώς έτσι είναι.Τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι φαίνεται.

''Θα πάρω το βάρος της απόψης μου να πω ότι για ότι τραγωδία συμβαίνει τις περισσότερες φορές φταίμε όλοι αφού εμείς τοποθετούμε ότι πιο σάπιο υπάρχει να καθορίσει το μέλλον μας δυστυχώς''.Διαφωνώ φίλε μου με το ΟΛΟΙ φταίμε και δεν βγάζω την ουρά μου απ΄έξω.Απλώς ο καθένας μας έχει μόνο ΜΙΑ ψήφο.Άντε να κάνουμε προσπάθεια να πείσουμε και μερικούς ακόμα για το δίκαιο των απόψεών μας.Όμως στις εκλογές ψηφίζουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ψηφοφόροι.Άρα πώς φταίμε όλοι για το αποτέλεσμα;Για να μην πούμε και για τη φρικτή χειραγώγηση από sites και ΜΜΕ:αυτά μάλιστα έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη!!Και ελπίζω να ΜΗΝ υπάρχει και περίπτωση νοθείας όπως λέγεται διότι τότε βράστα εντελώς... :mad:
Αν το δεις βαθύτερα έτσι είναι διότι και κάποιος που δεν ψηφίζει και δεν συμφωνεί εφόσον δεν αντιδρά συναινεί και βάζω τον εαυτό μου πρώτο και ας μην ασχολούμαι με τα κοινά διότι βλέπω παντού τη σαπιλα και τη βρωμιά και με χαλάει και παραμένω στο να τους βρίζω και να τους εκθέτω κόσμια .

Αν το δεις βαθύτερα έτσι είναι διότι και κάποιος που δεν ψηφίζει και δεν συμφωνεί εφόσον δεν αντιδρά συναινεί και βάζω τον εαυτό μου πρώτο και ας μην ασχολούμαι με τα κοινά διότι βλέπω παντού τη σαπιλα και τη βρωμιά και με χαλάει και παραμένω στο να τους βρίζω και να τους εκθέτω κόσμια .
.RESPECT.
ffff

παιδεςςςς την ευθινη σε οτι εχη συνεβη και θα συνβη την εχουμε εμηςςςςς :oops: διωτι τους εχουμε γνωριση σαν την καλπικη λυρα ολουστους αυτα τα χρονια που τους βγαζουμε εμειςςςςς και βγαζουμε δηλ μωνημας τα ματιαμαςςςςς,,,εας ειναι το τελευτεω ατυχημααααα και η εκλογες ειναι μπρωσταμας να ανηξουμε τελικα εστω και την τελευτεα ωρα τα ματιαμαςςςςς την ωρα της καλπηςςςς φτανη ρε παιδεςςςςς το δουλεμα .hair.απωλουστουςςςς ,,,ΥΓ το αιμα τον νεκρον ωπος ειπε μια κυρια χανωντας το παιδιτηςςς πρεπη να το παρουμε πισωωωωω,,,,,,;)

Προσπαθώντας να βρώ μια διέξοδο ελπίδας στα τεράστια αδιέξοδα που οδηγηθήκαμε σαν
κοινωνία ,σαν έθνος όπου όλα καταρρέουν κάτι που μου ήρθε στο μυαλό αφορούσε το πώς
επιτέλους κάνουμε αυτή την κατάρα που ονομάζεται δημόσια - κρατική μηχανή καί πώς παίρνει μπρός ....
Έχεις απόλυτο δίκιο !!! Η μονιμότητα καί το όλοι άριστοι στην αξιολόγηση είναι παρά φύσιν φαινόμενα .
Αυτό που σκέφτηκα καί κατέθεσα δημόσια σε ραδιοφωνική εκπομπή με πολύ μεγάλη ακροαματικότητα
εδώ στο νησί είναι ότι πιό απλό μπορεί να σκεφτεί ο καθένας μας .
Άμεση εργοδότηση στο δημόσιο χωρίς εξετάσεις κ.α διαπλεκόμενα κόλπα όλων των ΑΡΙΣΤΩΝ επιστημόνων
αποφοίτων ΑΕΙ .
Επιβράβευση της αριστείας αλλά καί κίνητρο στους πιό μικρούς μαθητές να επιδιώκουν την αριστεία .
Έτσι πιστεύω θα ανατραπεί καί ο κατήφορος της καταρρέουσας παιδείας μας .
Ο μεγαλος μου γιος ειναι ατην 6 δημοτικου
Καθε βραδυ μπαινοντας στο σπιτι σχεδον καθε φορα αργα ελεγχω τα μαθηματα τους εαν τυχον εχουν αποριες η κατι που δεν μπορεσαν να κανουν μονοι
Προχτες με ρωταει λοιπον
Μπαμπα τι ειναι αυτο;
Ηταν μια ασκηση των ελληνικων με κατι συνθετους ορισμους
Φυσικα τα γνωριζω αλλα οχι να κανω παραδοση στον μικρο
Με δικα μου παραδειγματα
Του εξηγω λοιπον αλλα η μικρος θελει την επισημη επεξηγηση
Γιε μου του λεω ειναι 30 χρονια που τα εκανα εγω!
Δεν θυμαμαι ακριβως πως εξηγειται
Γιατι δεν πας πισω στην παραδοση που σας εκανε η δασκαλα να το βρεις και με περιμενεις;
Αλλιως γκουγκλαρε το! Δεν μπορω να σου πω τον ορισμο σαν δασκαλος!
Και περνω την απαντηση!!!!
Μπαμπα δεν μας εγινε παραδοση
Μας δωθηκε το φυλαδιο και μας ειπε ακριβως αυτο
Γκουγκλαρετε το να βρειτε τι ειναι και λυστε το!!!!!
Τα νευρα μου εμενα σπαραλια δεν με εφτανε η κουραση της μερας!!!

Τα συμερασματα δικα σου φιλε……

Υπολογησε οτι ειναι και οι τρεις αριστοι μαθητες
Τι θα εκανα εγω εαν τα παιδια ειχαν αδυναμιες;
Πρεπει ενας γονιος να κανει και την παραδοση που πληρωνεται να κανει καποιος αλλος αδρα και με πληρωμενη αδεια χωρις εργασια 4 μηνες το χρονο!!!!

Το συστημα πρεπει να αλλαξει
Ο γονιος καλειτε να δουλευει τοσες ωρες και να πληρωνει βενζινες χαμενη εργασια και φορντιστηρια για να μορφωσει τα παιδια του ενω καποιοι αλλοι κωλοβαρουν

Τα παιδια χανουν την παιδικη τους ηλικια κλεισμενα και δυστυχισμενα σε ύπερβολικα ωραρια και πιεση για ολα αυτα και μετα ψαχνιφν δουλεια!

Αν τα βαλεις σε χαμενα χρονια κοπο χρηματα και χρονο αλλα και την επιπτωση απο την χαμενη τους ´παιδικη ηλικια που δημιοθυργει ανθρωπους αγχωμενους πιεσμενους αγελαστους καη αμιλητους καταλαβαινεις οτι απλα χανετε η συνεχεια της ζωης

Βαλε και ατην εξισωση και την εξαφανιση του θεσμου της οικογενειας και των ιδανικων που προσφερει στην αναπτυξη ενος υγιους ανθρωπου

Και καταλαβαινεις οτι απλα σαν ανθρωποι εχουμε άποτυχει!!!!

Γιατι δεν μετρα η προσωπικα προσπαθεια αλλα το συνολο της κοινωνιας!

Και στο συνολο παμε για τον κρεμμο!

Ο μεγαλος μου γιος ειναι ατην 6 δημοτικου
Καθε βραδυ μπαινοντας στο σπιτι σχεδον καθε φορα αργα ελεγχω τα μαθηματα τους εαν τυχον εχουν αποριες η κατι που δεν μπορεσαν να κανουν μονοι
Προχτες με ρωταει λοιπον
Μπαμπα τι ειναι αυτο;
Ηταν μια ασκηση των ελληνικων με κατι συνθετους ορισμους
Φυσικα τα γνωριζω αλλα οχι να κανω παραδοση στον μικρο
Με δικα μου παραδειγματα
Του εξηγω λοιπον αλλα η μικρος θελει την επισημη επεξηγηση
Γιε μου του λεω ειναι 30 χρονια που τα εκανα εγω!
Δεν θυμαμαι ακριβως πως εξηγειται
Γιατι δεν πας πισω στην παραδοση που σας εκανε η δασκαλα να το βρεις και με περιμενεις;
Αλλιως γκουγκλαρε το! Δεν μπορω να σου πω τον ορισμο σαν δασκαλος!
Και περνω την απαντηση!!!!
Μπαμπα δεν μας εγινε παραδοση
Μας δωθηκε το φυλαδιο και μας ειπε ακριβως αυτο
Γκουγκλαρετε το να βρειτε τι ειναι και λυστε το!!!!!
Τα νευρα μου εμενα σπαραλια δεν με εφτανε η κουραση της μερας!!!

Τα συμερασματα δικα σου φιλε……

Υπολογησε οτι ειναι και οι τρεις αριστοι μαθητες
Τι θα εκανα εγω εαν τα παιδια ειχαν αδυναμιες;
Πρεπει ενας γονιος να κανει και την παραδοση που πληρωνεται να κανει καποιος αλλος αδρα και με πληρωμενη αδεια χωρις εργασια 4 μηνες το χρονο!!!!

Το συστημα πρεπει να αλλαξει
Ο γονιος καλειτε να δουλευει τοσες ωρες και να πληρωνει βενζινες χαμενη εργασια και φορντιστηρια για να μορφωσει τα παιδια του ενω καποιοι αλλοι κωλοβαρουν

Τα παιδια χανουν την παιδικη τους ηλικια κλεισμενα και δυστυχισμενα σε ύπερβολικα ωραρια και πιεση για ολα αυτα και μετα ψαχνιφν δουλεια!

Αν τα βαλεις σε χαμενα χρονια κοπο χρηματα και χρονο αλλα και την επιπτωση απο την χαμενη τους ´παιδικη ηλικια που δημιοθυργει ανθρωπους αγχωμενους πιεσμενους αγελαστους καη αμιλητους καταλαβαινεις οτι απλα χανετε η συνεχεια της ζωης

Βαλε και ατην εξισωση και την εξαφανιση του θεσμου της οικογενειας και των ιδανικων που προσφερει στην αναπτυξη ενος υγιους ανθρωπου

Και καταλαβαινεις οτι απλα σαν ανθρωποι εχουμε άποτυχει!!!!

Γιατι δεν μετρα η προσωπικα προσπαθεια αλλα το συνολο της κοινωνιας!

Και στο συνολο παμε για τον κρεμμο!
Αγαπητέ μου,νόμιζα ότι μόνο στο ελληνικό Κράτος απαντώνται τέτοια φαινόμενα!Με έκπληξη μαθαίνω όμως από σένα ότι συμβαίνουν και στην Κύπρο...Να φταίει συνολικά ο Λαός μας ή μήπως οι ηγεσίες μας(ελλαδίτικες και κυπριακές) εδώ και αρκετές δεκαετίες,που σιγά-σιγά διαφθείρουν τον Λαό;

Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία προκύπτει από το σύνολο των ποσοστών αυτών που έχουν ψηφίσει.
Άν στις εκλογές το 60% των εκλογέων με δικαίωμα ψήφου πάει να Μ@Λ@ΚΙΣΤΕΙ στις παραλίες, στο χωριό του, στην γκόμενά του, στο καζίνο ή στο τοπικό μαγαζάκι του ΟΠΑΠ, στο σπίτι του, στο χιονοδρομικό, στις ψησταριές, στο εξωτερικό για shopping και σε ότι άλλο εκτός από το συνταγματικό ΚΑΘΗΚΟΝ του εκείνη τη μέρα τότε το απομένον 40% θα εκπροσωπεί (σοβαρά ;;; ) τον περήφανο ελληνικό λαό (της κακιάς συμφοράς). Από αυτούς άν το 40%-50% ή ότι άλλο ποσοστό του ενός κόμματος (ή κομμάτων άν συνασπιστούν) πλειοψηφεί τότε γίνεται κυβέρνηση και γ@μ@ει - καταστρέφει - βασανίζει χωρίς τέλος ή έλεος το 100% του συνολικού πληθυσμού. Το 40+% του 40% του συνόλου των ψηφοφόρων - σας μοιάζει αυτό για "αντιπροσώπευση" της βούλησης του λαού;
Πιό απλά γι' αυτούς που καμώνονται πώς δεν καταλαβαίνουν.
Άς πούμε πώς οι ενεργοί ψηφοφόροι είναι 7.000.000 (ένα νούμερο στην τύχη).
Άν δεν πάνε να ψηφίσουν οι 6.999.990 και εμφανιστούν και φηφίσουν μόνο 10 άτομα σε όλη τη χώρα και πάλι θα βγεί κυβέρνηση άν υπάρξει πλειοψηφία ενός "κόμματος".
Αυτή είναι η "δημοκρατία" μας!

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι θεωρούσαν ΑΧΡΗΣΤΟ όποιον δεν έπαιρνε θέση στα κοινά και στις αποφάσεις της πολιτείας - όποια κι άν ήταν αυτή - και τον τιμωρούσαν ανάλογα. Σήμερα η αδιαφορία έχει "χτυπήσει" ταβάνι...

το 60% των εκλογέων με δικαίωμα ψήφου πάει να Μ@Λ@ΚΙΣΤΕΙ στις παραλίες
Δεν λες πάλι καλά ... φαντάσου πως θα ψήφιζαν ...

Θα θέσω μια απλή ερώτηση ... ποιος πιστεύει ότι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ και να "βγει" στις εκλογές θα εφαρμόσει αυτά που έχει εξαγγείλει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΣΤΟΥΣ για την κοινωνία και για τον ίδιο ?
Η σύντομη απάντηση είναι κανένας.
Η οποιαδήποτε κυβέρνηση νομοθετεί όπως γουστάρει με ορίζοντα τετραετίας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!
Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα ... λύσεις υπάρχουν αλλά δεν θα εφαρμοστούν ΠΟΤΕ όσο το πράμα ψιλοτσουλάει.

Δεν λες πάλι καλά ... φαντάσου πως θα ψήφιζαν ...

Θα θέσω μια απλή ερώτηση ... ποιος πιστεύει ότι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ και να "βγει" στις εκλογές θα εφαρμόσει αυτά που έχει εξαγγείλει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΣΤΟΥΣ για την κοινωνία και για τον ίδιο ?
Η σύντομη απάντηση είναι κανένας.
Η οποιαδήποτε κυβέρνηση νομοθετεί όπως γουστάρει με ορίζοντα τετραετίας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!
Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα ... λύσεις υπάρχουν αλλά δεν θα εφαρμοστούν ΠΟΤΕ όσο το πράμα ψιλοτσουλάει.
Οι "κυβερνήσεις" δεν υπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών της χώρας όπου εκλέχτηκαν - αυτό το έχουν χωνέψει αρκετοί πλέον εδώ και κάμποσες γενιές.
Εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους που εδρεύουν ΕΞΩ από εδώ.

Οι "κυβερνήσεις" δεν υπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών της χώρας όπου εκλέχτηκαν - αυτό το έχουν χωνέψει αρκετοί πλέον εδώ και κάμποσες γενιές
Εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους που εδρεύουν ΕΞΩ από εδώ.
Αν είναι έτσι ... γιατί να πάει κάποιος να ψηφίσει με αυτή την λογική ?

Δεν διαφωνώ με αυτό που λες ... εξυπηρετούν όμως και τα συμφέροντα διαφόρων "συνομοταξιών" του εσωτερικού.
topic.

Αν είναι έτσι ... γιατί να πάει κάποιος να ψηφίσει με αυτή την λογική ?

Δεν διαφωνώ με αυτό που λες ... εξυπηρετούν όμως και τα συμφέροντα διαφόρων "συνομοταξιών" του εσωτερικού.
topic.
Γιατί ο ψηφοφόρος - πολίτης - εργαζόμενος κλπ αυτής της έρμης χώρας ΔΕΝ πρέπει να περιμένει την ώρα πρό των εκλογών για να διαλέξει "ομάδα" που θα "παίξει μπαλίτσα"...
Με την λογική του e-food : "να πάρω γύρο; ή μήπως πίτσα; ή σουβλάκια; ή μακαρονάδα; ή κρέπα; "
Η απόφασή του δεν πρέπει να βγαίνει εν θερμώ αλλά ούτε στο "πίτς φυτίλι" ανάλογα με τα γούστα και την περίσταση.
Δεν είναι στοίχημα.
Στη ζωή του έχει συλλέξει κάμποσες εμπειρίες - ξέρει τι είναι καλό και τι κακό, τι επιζήμιο ή επικίνδυνο.
Απλά πρέπει να αποφασίσει ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙ@ΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;
Θέλει μπο@ρδέλο να επικρατεί ο νόμος της ζούγλας για να ωφελείται και ο ίδιος και όποιος είναι πιό γρήγορος ή επιδέξιος ή πονηρός ή ισχυρός να καταπίνει όλους τους άλλους ; (ακόμα κι άν γίνει θύμα ο ίδιος μια μέρα αυτής της κατάστασης)
Να κλέβει από παντού και να καταπατεί κάθε νόμο εις βάρος των άλλων, της φύσης και του περιβάλλοντος για να "κονομήσει" ;
Να δίνει άλλοθι στους εκάστοτε κυβερνώντες που θέλουν να μας πείοσυν πώς "μαζί τα φάγαμε" ;
Να φτάνει να θάβει τα παιδιά του με τα "δημοσία δαπάνη" έξοδα των κυβερνώντων και να χαρτζηλικώνεται με επιδόματα για να ξεχάσει;
Άμα θέλει αυτά - κανένα πρόβλημα - άς πάει να τους ξαναψηφίσει.

Άν θέλει δικαιώματα και αξιοπρεπή εργασία και αποδοχές και προστασία της ζωής του, της ιδιοκτησίας του, της υγείας του, της ευημερίας του, της χώρας του τότε ΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΓΚΑΒΩΘΕΙ και να δεί ΠΟΙΟΣ και ΠΩΣ θα του τα εξασφαλίσει.

Άν δεν θέλει τίποτε απ' όλα αυτά τότε άς μείνει στην αδράνειά του να μυξοκλαίγεται και να καταριέται αόριστα την "κακή του τύχη" και την "κακιά ώρα". Μέχρι να γίνει το επόμενο θύμα αυτής της αδράνειας και απάθειας.

Γιατί ο ψηφοφόρος - πολίτης - εργαζόμενος κλπ αυτής της έρμης χώρας ΔΕΝ πρέπει να περιμένει την ώρα πρό των εκλογών για να διαλέξει "ομάδα" που θα "παίξει μπαλίτσα"...
Με την λογική του e-food : "να πάρω γύρο; ή μήπως πίτσα; ή σουβλάκια; ή μακαρονάδα; ή κρέπα; "
Η απόφασή του δεν πρέπει να βγαίνει εν θερμώ αλλά ούτε στο "πίτς φυτίλι" ανάλογα με τα γούστα και την περίσταση.
Δεν είναι στοίχημα.
Στη ζωή του έχει συλλέξει κάμποσες εμπειρίες - ξέρει τι είναι καλό και τι κακό, τι επιζήμιο ή επικίνδυνο.
Απλά πρέπει να αποφασίσει ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙ@ΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;
Θέλει μπο@ρδέλο να επικρατεί ο νόμος της ζούγλας για να ωφελείται και ο ίδιος και όποιος είναι πιό γρήγορος ή επιδέξιος ή πονηρός ή ισχυρός να καταπίνει όλους τους άλλους ; (ακόμα κι άν γίνει θύμα ο ίδιος μια μέρα αυτής της κατάστασης)
Να κλέβει από παντού και να καταπατεί κάθε νόμο εις βάρος των άλλων, της φύσης και του περιβάλλοντος για να "κονομήσει" ;
Να δίνει άλλοθι στους εκάστοτε κυβερνώντες που θέλουν να μας πείοσυν πώς "μαζί τα φάγαμε" ;
Να φτάνει να θάβει τα παιδιά του με τα "δημοσία δαπάνη" έξοδα των κυβερνώντων και να χαρτζηλικώνεται με επιδόματα για να ξεχάσει;
Άμα θέλει αυτά - κανένα πρόβλημα - άς πάει να τους ξαναψηφίσει.

Άν θέλει δικαιώματα και αξιοπρεπή εργασία και αποδοχές και προστασία της ζωής του, της ιδιοκτησίας του, της υγείας του, της ευημερίας του, της χώρας του τότε ΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΓΚΑΒΩΘΕΙ και να δεί ΠΟΙΟΣ και ΠΩΣ θα του τα εξασφαλίσει.

Άν δεν θέλει τίποτε απ' όλα αυτά τότε άς μείνει στην αδράνειά του να μυξοκλαίγεται και να καταριέται αόριστα την "κακή του τύχη" και την "κακιά ώρα". Μέχρι να γίνει το επόμενο θύμα αυτής της αδράνειας και απάθειας.
Σωστά, αλλά βλέπεις κανέναν έτοιμο να ματώσει και να πεθάνει για να αλλάξει κάτι ? ή έστω να χάσει μεροκάματο ?
Πότε είδες πχ την τελευταία απεργία γενικά και συγκεκριμένα των εργαζομένων του ΟΣΕ ή των μηχανοδηγών ?
Από ανακοινώσεις, καταγγελίες και διαμαρτυρίες άλλο τίποτα.

Σωστά, αλλά βλέπεις κανέναν έτοιμο να ματώσει και να πεθάνει για να αλλάξει κάτι ? ή έστω να χάσει μεροκάματο ?
Πότε είδες πχ την τελευταία απεργία γενικά και συγκεκριμένα των εργαζομένων του ΟΣΕ ή των μηχανοδηγών ?
Από ανακοινώσεις, καταγγελίες και διαμαρτυρίες άλλο τίποτα.
Δεν θέλω να κάνω πολιτική ανάλυση ούτε πρόταση.
Στα λίγα χρόνια που παρακολουθώ αυτή την "ταινία τρόμου" έχω διαμορφώσει άποψη και έχω πειστεί πέραν πάσης αμφιβολίας πώς υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που και θα ματώσουν και θα βάλουν "το κεφάλι τους στον ντορβά" στην προσπάθεια να αλλάξει η κατάσταση πρός το αντικειμενικά καλύτερο.
Το κακό με αυτή την αντίληψη όμως είναι πώς η στεναχώρια είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με πρίν που δεν γνώριζα πράγματα ανθρώπους και καταστάσεις.

Όποιος πιστεύει ότι,με τις εκλογές και από τις εκλογές θα αλλάξουν τα πράγματα,ας γυρίσει πλευρό.
Κι όποιος πιστεύει ότι,οι κυβερνήσεις που προκύπτουν, είναι μή ελεγχόμενες,ας ξαναγυρίσει.
Το ζητούμενο είναι,να ανεβάσεις τη συνείδηση σου και την προσωπική σου ποιότητα.Έτσι θα ανέβει και το σύνολο.
Αυτό και τρέμουν οι από πάνω.

Εγώ δεν έχω δεί κανέναν που να με πείθει, όποιος έχει βρεί τον χαίρομαι και το εννοώ δεν ειρωνεύομαι
Ειδικά στο ΠΩΣ, γιατί στα λόγια όλοι είναι καλοί και άξιοι

έχω πειστεί πέραν πάσης αμφιβολίας πώς υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που και θα ματώσουν και θα βάλουν "το κεφάλι τους στον ντορβά" στην προσπάθεια να αλλάξει η κατάσταση πρός το αντικειμενικά καλύτερο.
Σίγουρα δεν είναι πολιτικός ... ή αν είναι μην είσαι και τόσο σίγουρος.
Το έχουμε δει το έργο πολλές φορές.

Εγώ δεν ξέρω κανέναν πάντως πολιτικό ή μη.

Το ζητούμενο είναι,να ανεβάσεις τη συνείδηση σου και την προσωπική σου ποιότητα.Έτσι θα ανέβει και το σύνολο.
Αυτό και τρέμουν οι από πάνω.
Έχουν φροντίσει να υποβαθμίσουν την παιδεία ... μην τους έχεις για τόσο κουτούς.

Όποιος πιστεύει ότι,με τις εκλογές και από τις εκλογές θα αλλάξουν τα πράγματα,ας γυρίσει πλευρό.
Κι όποιος πιστεύει ότι,οι κυβερνήσεις που προκύπτουν, είναι μή ελεγχόμενες,ας ξαναγυρίσει.
+1000........

Status
Not open for further replies.
Back