Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πάει ξεκουτιανε τελείως :confused:
Το θέμα με κάποιους από αυτούς δεν είναι ότι έχουν ξεμωραθει είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν τα όσα λένε καθως και ένας κλήρος παραπέει διότι δεν είδα σε τόσο ανόητη δήλωση καμία σοβαρή απάντηση από κάποιον.

Βλέπω από το προι διάφορους…πολιτικούς να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα ένας να πει παο σπητι μου γιατί απέτυχα να προστατεύσω τα παιδιά μας δεν άκουσα να το λέει!!! Δεν έχουμε ελπηδα καμία οποίος και να βγει….αλίμονο στης ψυχές που θα ξανα χαθούν…
Άν ξεκινάμε με βάση ότι δεν υπάρχει καμιά ελπίδα άς αυτοκτονήσουμε ομαδικώς από τώρα για να μην μας "φάει" η αγωνία πότε και με ποιό τρόπο θα συμβεί και σε μάς το "κακό".
Όχι άλλη ηττοπάθεια.
Δεν μας αρμόζει αυτή η κατάντια.

Με λάδι και ήθελε να της πούμε και τα ονόματα των σκυλιών 🤣
Πέρα από την πλάκα η γιαγιά μου άρχιζε να ξεματιαζει τα σκυλιά από το σπίτι.Οταν έριχνε κανένα κλαμπανι ο παππούς,της έλεγε... Κατίνα!Στουμπια!Λιβανισε!

Μάλιστα.....ο Σκέρτσος μας λεει ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει την ευθύνη να διορθώσει το μεγάλο αυτό πρόβλημα που υπάρχει στον ΟΣΕ.
Θα αναλάβει την ευθύνη να το διορθώσει !
Φωτιά και τσεκούρι στο σβέρκο σου καργιόλη , γιατί άλλες εποχές θα σε χαρακτήριζα διαφορετικά.

Μάγκες είναι!!! Σε κάνα χρονακο θα είναι έξω!!! Σαν τα τσιμπούρια πάνω μας και κάνουν και τούς άνετους!!! Προχτές πάω να βάλω το αμάξι μπρος να πάω στο νοσοκομείο την γυναίκα μου σε ένα πολύ σοβαρό ραντεβού με τον γυναικολόγο της!! Τα μουνια μου είχαν κλέψει τόν καταλύτη!!!! Πάω στην αστυνομία να το δηλώσω!!! Και μου λένε οι αστυνομικοί ότι είναι γνωστή συμμορία γύφτων!!!! Εδώ στο Ίλιον μας έχουν γαμησει, κοιμόμαστε με το ένα μάτι ανοιχτό!!

Μάγκες είναι!!! Σε κάνα χρονακο θα είναι έξω!!! Σαν τα τσιμπούρια πάνω μας και κάνουν και τούς άνετους!!! Προχτές πάω να βάλω το αμάξι μπρος να πάω στο νοσοκομείο την γυναίκα μου σε ένα πολύ σοβαρό ραντεβού με τον γυναικολόγο της!! Τα μουνια μου είχαν κλέψει τόν καταλύτη!!!! Πάω στην αστυνομία να το δηλώσω!!! Και μου λένε οι αστυνομικοί ότι είναι γνωστή συμμορία γύφτων!!!! Εδώ στο Ίλιον μας έχουν γαμησει, κοιμόμαστε με το ένα μάτι ανοιχτό!!
Μάλιστα ,τουλάχιστον έκαναν διαπίστωση. Το χουν μάθει το παραμύθι από τους πολιτικούς. :rolleyes:

Τι μετάλλαξη έχουν πάθει οι γύφτοι , τα πάντα γύρω αλλάζουν, αυτοί και μετά από 1000 χρόνια απαράλλαχτοι. Δεν γνωρίζω ούτε έναν που να έχει εργαστεί ( εκτός από <εμποριο>), και να έχει κολλήσει έστω 1 ένσημο στην ζωή του . Δεν το λέω από προκατάληψη, κυριολεκτω, αν υπάρχει έστω μία εξαίρεση είμαι περίεργος να το μάθω.

Μάλιστα ,τουλάχιστον έκαναν διαπίστωση. Το χουν μάθει το παραμύθι από τους πολιτικούς. :rolleyes:
Μητσαρα μου στην Ελλάδα ευημερούν μόνο οι αρπαγές, μικροί μεγάλοι! Οι υπόλοιποι τους ταιζουμε σαν τον Προμηθέα από τα συκωτια μας!

αυτοί και μετά από 1000 χρόνια απαράλλαχτοι.
Άλλαξαν προς το χειρότερο
Εδώ και αρκετά χρόνια έχουν περάσει σε σκληρές παραβατικές συμπεριφορές
Παλιότερα έκλεβαν καμία κότα κανένα σπίτι όταν μπορούσαν πιό light καταστάσεις
Τώρα ναρκωτικά, όπλα, ένοπλες ληστείες,ξυλοδαρμοί και πάει λέγοντας

Τους έχουν πιάσει από δέκα φορές τουλάχιστον τον καθένα
Χρειάζεται πολιτική βούληση για να μαζευτεί όσο γίνεται το θέμα αυτό και μετά είναι θέμα αστυνομίας
Αλλά δεν πρόκειται να γίνει για διάφορους λόγους

Status
Not open for further replies.
Back