Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Στο μεταξυ η ακτιβιστρια- ζοωφιλη του αρθρου δηλωνει ορκισμενη βιγκαν. Εγω νηστευω 50 μερες τωρα αλλα σαβουρωνω και θαλασσινα που επιτρεπει η νηστεια και εχω χασει 4 κιλα. Θα ηθελα να πολυ να μαθω πως η συγκεκριμενη βιγκαν κυρια που ειναι σε μονιμη χορτοφαγικη διαιτα 365 μερες το χρονο , ειναι στρουμπουλη να τω πω, σαν μικρη φωκια με ποδια και χερια να το πω??? Και για να μην με πειτε ρατσιστη , και εγω τα εχω τα 10 παραπανισια κιλακια μου....
Έχεις δεί καμιά αγελάδα που τρώει αδύνατη;

Μήπως ψηφίζουμε τους λάθος ανθρώπους;
Μήπως το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά κάτι βαθύτερο ;
Οι υποψήφιοι δεν προέρχονται με παρθενογένεση.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε αυτές τις εκλογές θα ψηφιστούν οι "σωστοί" από τους ίδιους ανθρώπους ;

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.
Όποιος μας δώσει την δύναμη, με κάποιο θεσμικό τρόπο, να στέλνουμε νομοσχέδια στο καλάθι των αχρήστων οποιαδήποτε στιγμή αυτός θα έχει την ψήφο μου.

Βρες μου έναν που το υποστιρίζει και θα το κάνει.
Πρέπει να υπάρχει ΕΛΕΓΧΟΣ.
Αφού δεν υπάρχει "βαθύ κράτος" να τους ελέγχει, θα πρέπει να το κάνουμε εμείς.

Στο μεταξυ η ακτιβιστρια- ζοωφιλη του αρθρου δηλωνει ορκισμενη βιγκαν. Εγω νηστευω 50 μερες τωρα αλλα σαβουρωνω και θαλασσινα που επιτρεπει η νηστεια και εχω χασει 4 κιλα. Θα ηθελα να πολυ να μαθω πως η συγκεκριμενη βιγκαν κυρια που ειναι σε μονιμη χορτοφαγικη διαιτα 365 μερες το χρονο , ειναι στρουμπουλη να τω πω, σαν μικρη φωκια με ποδια και χερια να το πω??? Και για να μην με πειτε ρατσιστη , και εγω τα εχω τα 10 παραπανισια κιλακια μου....
Ρατσιστής

Βασικά αυτοί οι τύποι όλοι είναι κεφτέδες γιατί σαβουρωνουν ότι υπάρχει από αρτοσκευασματα και διάφορα άλλα που ναι μεν δεν ειναι κρέας αλλά παχαινουν πιο πολύ και από ολόκληρη προβατίνα.
Αν ανοίξεις ένα καρβέλι και το πασαληψεις με φυστικοβουτηρο η ταχίνι έγινες σαν ρινόκερος.

Έχεις δεί καμιά αγελάδα που τρώει αδύνατη;
Οι αγελαδες , οι ελεφαντες και ολα τα φυτοφαγα ειναι απο την φυση τους ετσι. Ανθρωπος που να μασαει ραδικια , κουνουπιδια και προιοντα σογιας ολο τον χρονο δεν γινεται να ειναι χοντρος!!! Εκτος και αν η παραγωγη αεριων απο την πρασιναδα και τα οσπρια μεταφερει το φουσκωμα σε ολο το σωμα....

Ρατσιστής

Βασικά αυτοί οι τύποι όλοι είναι κεφτέδες γιατί σαβουρωνουν ότι υπάρχει από αρτοσκευασματα και διάφορα άλλα που ναι μεν δεν ειναι κρέας αλλά παχαινουν πιο πολύ και από ολόκληρη προβατίνα.
Αν ανοίξεις ένα καρβέλι και το πασαληψεις με φυστικοβουτηρο η ταχίνι έγινες σαν ρινόκερος.
Σωστα!!! Αλλα εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι τρωνε κοψιδια. Αποδειξη μια λεσβια "σεφ" που ειχε παει σε ριαλιτι μαγειρικης και δηλωνε ως βιγκαν δυσκολια στο να μαγειρεψει κρεατα και ψαρια. Φωτογραφιες που βγηκαν και εδειχναν αυτη και την επισης δηλωμενη βιγκαν συντροφο της να χλαπακιαζουν καθε ειδους κοψιδια σε ταβερνα απεδειξαν οτι χρησιμοποιουν την ανωμαλη μοδα του βιγκανισμου για να τραβανε προσοχη και τιποτα αλλο και οι περισσοτεροι ετσι ειναι.

Μήπως το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά κάτι βαθύτερο ;
Οι υποψήφιοι δεν προέρχονται με παρθενογένεση.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε αυτές τις εκλογές θα ψηφιστούν οι "σωστοί" από τους ίδιους ανθρώπους ;

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.
Όποιος μας δώσει την δύναμη, με κάποιο θεσμικό τρόπο, να στέλνουμε νομοσχέδια στο καλάθι των αχρήστων οποιαδήποτε στιγμή αυτός θα έχει την ψήφο μου.

Βρες μου έναν που το υποστιρίζει και θα το κάνει.
Πρέπει να υπάρχει ΕΛΕΓΧΟΣ.
Αφού δεν υπάρχει "βαθύ κράτος" να τους ελέγχει, θα πρέπει να το κάνουμε εμείς.

Κάπου εδώ να θυμηθούμε ότι πολιτικές συζητήσεις απαγορεύονται.

Σταματώ εδώ.

Σωστα!!! Αλλα εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι τρωνε κοψιδια. Αποδειξη μια λεσβια "σεφ" που ειχε παει σε ριαλιτι μαγειρικης και δηλωνε ως βιγκαν δυσκολια στο να μαγειρεψει κρεατα και ψαρια. Φωτογραφιες που βγηκαν και εδειχναν αυτη και την επισης δηλωμενη βιγκαν συντροφο της να χλαπακιαζουν καθε ειδους κοψιδια σε ταβερνα απεδειξαν οτι χρησιμοποιουν την ανωμαλη μοδα του βιγκανισμου για να τραβανε προσοχη και τιποτα αλλο και οι περισσοτεροι ετσι ειναι.
Την θυμάμαι αυτή.
Χλαπακιαζε και τα σαλάμια στο σπίτι που τους είχαν έγκλειστους.
Ενω εγώ δηλώνω κρεατοφαγος αλλά χλαπακιαζω φανερά και χορταρικά.
Ναι είμαι σκληρος

Κόψετε φάτσες και βγάλτε συμπεράσματα.
Χρήσιμοι ηλίθιοι που στο μέλλον θα είναι ακόμα πιό χρήσιμοι
Γενικά έχει αρχίσει και προβάλλεται πολύ ο βιγκανισμός και δεν πρέπει να είναι πάνω από το 5% άντε και λίγο παραπάνω του πληθυσμού βιγκαν
Τώρα εάν μου πούνε ότι ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα μιάς μικρής μειοψηφίας και για τα δικαιώματα των ζώων,την στιγμή που έχουν δημιουργήσει μία κοινωνία ζούγκλα καταπατώντας και υποβαθμίζοντας τα πάντα,συγνώμη αλλά δεν θα τους πιστέψω.....

Ο κόσμος ζει σε μια ομαδική παράκρουση αποτέλεσμα του διαδηκτιου και του εθελούσιου εγκλεισμού του.. ότι βλέπουν στα διαφωρα ψυχοτρόπα τικ τοκ/fb.. τα κάνουν και οι ίδιοι… τα αποτελέσματα τα βλέπουμε μπροστά μας 15 Χρονά να πλακώνονται μεχρει θανατου βιασμοί ανηλίκων γυναίκες που από της πλάστηκες έχουν γίνει σαν @@@@@@…γκει και βιγκαν σε μαζηκη παράκρουση που προσπαθούν να μας πησουν για την ορθότητα τον πράξεων τους.. ο άνθρωπος υπάρχει γιατί η φύση έπλασε το αρσενικό και το θηλυκό οτιδήποτε άλλο ειναι μη φυσιολογικό αυτοί ειναι η μεγάλη αλήθεια…..δυστηχως μέσα σε αυτό το χάος ούτε η θρησκεία στάθηκε εκεί που πρέπει όταν που λένε εμένα άγιοι γέροντες ότι όταν δω γυναίκα στο δρόμο και σκαιφτο πονηρά μετά πρέπει να παο για εξομολόγηση….. τι να λεμε τώρα απλα εσχως

Χρήσιμοι ηλίθιοι που στο μέλλον θα είναι ακόμα πιό χρήσιμοι
Γενικά έχει αρχίσει και προβάλλεται πολύ ο βιγκανισμός και δεν πρέπει να είναι πάνω από το 5% άντε και λίγο παραπάνω του πληθυσμού βιγκαν
Τώρα εάν μου πούνε ότι ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα μιάς μικρής μειοψηφίας και για τα δικαιώματα των ζώων,την στιγμή που έχουν δημιουργήσει μία κοινωνία ζούγκλα καταπατώντας και υποβαθμίζοντας τα πάντα,συγνώμη αλλά δεν θα τους πιστέψω.....
Από την στιγμή που μπαίνεις σε μια ιδιωτική επιχείρηση και πετάς μπογιές νεκρωνοντας την κίνηση στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να μπει η αστυνομία και στην πρώτη αντίσταση να βγούνε τα γκλοπ.Να τους τουλουμιασουν για να ξέρουν την επόμενη.Δε θέλω να επεκταθω στο θέμα ελληνικής αστυνομίας γιατί θα χαλάσουμε τις καρδιές μας εδώ μέσα μέρες που είναι...

Ελπίζω να λειτουργήσει ο νόμος, γιατί μιλάμε για βανδαλισμό της περιουσίας του ανθρώπου. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν έρχονταν μέσα στην περιουσία μου να παίξουν με το ψωμί μου. Μάλλον όχι και πολύ καλά. Άραγε αυτοί πως βιοποριζονται; Θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζαμε.

Από την στιγμή που μπαίνεις σε μια ιδιωτική επιχείρηση και πετάς μπογιές νεκρωνοντας την κίνηση στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να μπει η αστυνομία και στην πρώτη αντίσταση να βγούνε τα γκλοπ.Να τους τουλουμιασουν για να ξέρουν την επόμενη.Δε θέλω να επεκταθω στο θέμα ελληνικής αστυνομίας γιατί θα χαλάσουμε τις καρδιές μας εδώ μέσα μέρες που είναι...
Αλέξανδρε, αυτούς στο super market, τους συνέλαβε η αστυνομία, όμως επειδή η επιχείρηση (super market) δεν έκανε μήνυση, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Status
Not open for further replies.
Back