Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μην κρίνετε κατά τρομαγμένους μετανάστες που ήρθαν για μια καλύτερη ζωή σε ένα Ευρωπαϊκό κράτος που σέβονται και προσπαθούν να ζήσουν τις οικογενεις τους σκληρά εργαζόμενοι.Ανθρωποι είναι και αυτοί και έχουν καύλες.

Κάποιοι δικηγόροι είναι πολύ ικανοί στο να δημιουργούν αμφιβολίες.
Μην είμαστε ούτε για αυτό σίγουροι.
Αν μπούνε, θα μάθουν καλύτερα τα κόλπα. Εξέλιξη ...
Ότι θα εξελιχθούν προς το χειρότερο είναι σίγουρο,είτε μέσα είτε έξω
Από ότι διαβάζω ήταν γνωστά φυντάνια και πριν το συγκεκριμένο περιστατικό

Πρώτα μας κατήγγειλαν γιατί δεν κάνουμε επιχείριση εκκένωσης,αλλά μετά αποδείχτηκε ότι η νησίδα είναι τουρκική
Την Τουρκία αραιά και που την αναφέρουν,ο κακός της ιστορίας είναι πάντα η Ελλάδα
Είναι καλό το μεροκάματο........

Η Alarm Phone καταγγέλλει ότι οι πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στο σημείο εδώ και ημέρες και πως οι ελληνικές αρχές γνωρίζουν την παρουσία τους και δεν έχουν επιχειρήσει να τους εκκενώσουν

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο έλεγχος της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού με βάση τη συνοριακή γραμμή που καθορίζεται στο πρωτόκολλο του 1926 έδειξε ότι η νησίδα είναι τουρκική, εξού και η Ελλάδα έστειλε ειδοποίηση με ΝΟΤΑΜ στον τριεθνή συνοριακό σταθμό του Καπιτάν Αντρέεβο.

Οι ίδιες πηγές ενημερώνουν ότι οι τουρκικές αρχές απάντησαν το βράδυ της Τρίτης με ΝΟΤΑΜ ότι θα κάνουν επιχείρηση περισυλλογής των προσφύγων στις συντεταγμένες που αναφέρθηκαν, κάτι που έγινε σήμερα το πρωί.

Μην κρίνετε κατά τρομαγμένους μετανάστες που ήρθαν για μια καλύτερη ζωή σε ένα Ευρωπαϊκό κράτος που σέβονται και προσπαθούν να ζήσουν τις οικογενεις τους σκληρά εργαζόμενοι.Ανθρωποι είναι και αυτοί και έχουν καύλες.
Ευρωπαϊκή χώρα για τον π- - - -ο και γι αυτο συμπεριφέρθηκαν ανάλογα ,αλλα σε λάθος ατομο

Αποφεύγω να γράφω σε αυτό το θέμα γιατί αν γράψω ότι πραγματικά πιστεύω θα με μαζέψουν.

Είμαι επίσης αρκετά μεγάλος ώστε να μην έχω αυταπάτες ότι μπορεί κάποιος να αλλάξει κάτι σημαντικά σε αυτή την χώρα, άσχετα με το τι λέει.
Όποιος νομίζει ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, ας κάνει αυτό που πιστεύει.
Προτιμώ να δίνω μικρές μάχες τις οποίες υπάρχει πιθανότητα να κερδίσω.

Τις μεγάλες τις αφήνω για τους νεότερους που αντέχουν το ξύλο γιατί αυτό που μου αναλογούσε προσωπικά το έχω φάει 🤣 🤪

Έχοντας σώας τα φρένας ακόμα!!!!μου προκαλούν γέλια με αυτά που λένε τα φιντάνια της βουλις και αδηνατο να πηστευω ότι αυτός ο λαός τους πιστεύει και τους δίνει ψήφους…για μένα αυτός ο λαό είναι βαθιά άρρωστος και δια φθαρμένος όσο δεν Πάει…, μην γελάμε με τους Τούρκους είμαστε χειρωτεροι… δείτε τους δυο θανάτους μιας 19χρονης έγκυος μαζί με το παιδί της και της γιαγιάς φορτομενη σε καρότσα αγροτικού

Last edited:
και αδηνατο να πηστευω ότι αυτός ο λαός τους πιστεύει και τους δίνει ψήφους…
Είναι διαχρονικό φαινόμενο ...

Χώρες χωρίς όραμα και σχέδιο για να το πετύχουν απλά πεθαίνουν κάποια στιγμή.
Εεε νομίζω ότι απλά ήρθε η ώρα μας.
Αλλά μην φοβάσαι, θα μας σώσουν ξανά οι πολιτικοί μας.

Ηλία κοίτα τα παρακάτω και την χρονολογία θανάτου του Σουρή.

αρχείο λήψης.jpg
98346639_2660719524199834_713446453581709312_n.jpg

Status
Not open for further replies.
Back