Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Απορώ οι περήφανοι γιατί δεν έχουν ζητήσει να κατασκευαστούν επιπλέον τουαλέτες πλέον των αντρών και γυναικών.
Άσε γιατί εχθές πρέπει να ήταν καμία 10αρια στο γάμο.Ειχαμε ψοφισει στο γέλιο με τον αδελφό μου.Ο κουμπάρος του έκλεινε και το μάτι.Ειχε γίνει ο Δημητράκης πράσινος .sarcastic.

Αν εσυ θέλεις να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου και να σε βομβαρδίζουν με την ατζέντα μέρα νύχτα να εχεις εμένα τις πρώτες μέρες της ψευτο πανδημίας προσγειώθηκαν κάπου μακρυά και ησύχασα τουλάχιστον έχω για δύο πράγματα καθαρή τη συνείδησαρα μου
Mαζί σου όσον αφορά τις διάφορες νεοταξίτικες προπαγάνδες που μας ταΐζουν απλόχερα τα ΜΜΕ. Δυστυχώς όμως η tv είναι και απαραίτητη για να δει κανείς μερικές ταινίες, κάποια ντοκυμαντέρ,ακόμη και κάποια προσεκτικά επιλεγμένη ενημέρωση...

Mαζί σου όσον αφορά τις διάφορες νεοταξίτικες προπαγάνδες που μας ταΐζουν απλόχερα τα ΜΜΕ. Δυστυχώς όμως η tv είναι και απαραίτητη για να δει κανείς μερικές ταινίες, κάποια ντοκυμαντέρ,ακόμη και κάποια προσεκτικά επιλεγμένη ενημέρωση...
Δεν υπάρχει καθαρή ενημέρωση στην τελεόραση όσο και να ψάξεις είναι όλα σενάριο που τους δίνουν μέχρι την τελευταία λέξη τώρα για καμιά και κανένα ντοκιμαντέρ υπάρχει και το ταμπλετ που επιλέγεις και ότι θέλεις όχι ότι θέλουν αυτοί να δεις

...Δυστυχώς όμως η tv είναι και απαραίτητη για να δει κανείς μερικές ταινίες, κάποια ντοκυμαντέρ,ακόμη και κάποια προσεκτικά επιλεγμένη ενημέρωση...
Καθόλου απαραίτητη δεν είναι φίλε.
Τη συσκευή τηλεόρασης την πέταξα στα σκουπίδια το 2007. Από τότε δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου.

Εκείνη την εποχή είχε έρθει στη δουλειά μία πολύ όμορφη νεαρή συνάδελφος. Ένα πρωί που προσπαθούσα να της πιάσω συζήτηση, τη ρώτησα «το είδες το τάδε χθες στην τηλεόραση;» Και μου απαντάει «δεν έχω τηλεόραση». Τότε αντέδρασα σαν και εσένα. Τη ρώτησα «τί εννοείς δεν έχεις τηλεόραση;». Μου λέει «δεν έχω συσκευή τηλεόρασης στο σπίτι». Είχα σοκαριστεί που άνθρωπος μπορεί να ζει χωρίς τηλεόραση. Μετά από μήνες πέταξα και τη δικιά μου στα σκουπίδια και δεν το μετάνιωσα ποτέ.

Τα πλεονεκτήματα που έχεις είναι πάμπολλα και δε θέλω να τα αναφέρω.
Επίσης στις μέρες μας με το ίντερνετ και το youtube μπορείς να δεις ότι ταινία και ντοκιμαντέρ θέλεις.

Το «αρνητικό» είναι ότι μετά από χρόνια χωρίς τηλεόραση και αφού πλέον κάνεις δικές σου σκέψεις και έχεις δικές σου απόψεις αρχίζεις να «αποξενώνεσαι» από το κοινωνικό σύνολο λόγω του ότι όλοι οι άλλοι έχουν τι ίδιες 2-3 απόψεις για όλα τα θέματα. Εκεί είναι στο χέρι σου να τους δεις με απέχθεια και να γίνει ερημίτης, ή να τους δεις με οίκτο και να συνεχίσετε να είστε φίλοι.

Το πιπίνι τελικά μπορεί να μη μου έκατσε, αλλά μου άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο. Να είναι καλά.

Ελάχιστα βλέπω τηλεόραση και εγώ ... δηλαδή μπορεί στους 2-3 μήνες να μην την ανοίξω ούτε μια φορά.
Ειδήσεις έχω σταματήσει να βλέπω από πολλά χρόνια.

""Eνημέρωση"" από internet (σε εισαγωγικά το ενημέρωση) ο κάθε πικραμένος και εκεί ότι θέλει λέει.

Όποιος νομίζει ότι τα '' ελεύθερα '' μέσα εγγυώνται ελεύθερη πληροφόρηση πλανάται πλάνην οικτράν. Κανάλι της Βουλής , ΕΡΤ3 και λίγο ΕΡΤ2 όαση πολιτισμού στη χυδαιότητα του ιδιώτη .

Status
Not open for further replies.
Back