Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Θα κάνω εδώ μια ερώτηση γιατί δεν ξέρω σε τι θέμα πάει και χρειάζομαι τις γνώσεις οποίου ξέρει με πήγαν στην αστυνομία γιατι γαυγίζει ένας σκύλος μου και έφυγαν κάτι τουρίστες πελάτες από ένα rnb που ειναι εδώ στη γειτονιά και έλεγε αυτός ότι του έγραψαν κακά σχόλια και του δυσφιμουν το σπίτι οι αστυνομικοί ήθελαν να με γράψουν 500 ευρώ και με την πολύ φασαρία μου είπαν αν ξανάρθουμε δεν τη γλυτώνεις μπορούν να μου βάλουν πρόστιμο για αυτό το λόγο?
Επιπροσθέτως, το άρθρο 35 του Ν. 4830/2021 Διοικητικές Κυρώσεις ορίζει ότι «η παράλειψη τήρησης των κανόνων ευζωίας, των υγειονομικών διατάξεων και των αστυνομικών διατάξεων περί κοινής ησυχίας για τα ζώα συντροφιάς που διατηρούνται σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ ανά ζώο».

Θα κάνω εδώ μια ερώτηση γιατί δεν ξέρω σε τι θέμα πάει και χρειάζομαι τις γνώσεις οποίου ξέρει με πήγαν στην αστυνομία γιατι γαυγίζει ένας σκύλος μου και έφυγαν κάτι τουρίστες πελάτες από ένα rnb που ειναι εδώ στη γειτονιά και έλεγε αυτός ότι του έγραψαν κακά σχόλια και του δυσφιμουν το σπίτι οι αστυνομικοί ήθελαν να με γράψουν 500 ευρώ και με την πολύ φασαρία μου είπαν αν ξανάρθουμε δεν τη γλυτώνεις μπορούν να μου βάλουν πρόστιμο για αυτό το λόγο?

Η μη τήρηση των διατάξεων περί κοινής ησυχίας τιμωρείται με 500 ευρώ​

Το άρθρο 35 του Ν.4830/2021 ορίζει ότι «η παράλειψη τήρησης των κανόνων ευζωίας, των υγειονομικών διατάξεων και των αστυνομικών διατάξεων περί κοινής ησυχίας για τα ζώα συντροφιάς που διατηρούνται σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ ανά ζώο».

Βλέπω τον Τσίπρα να παραιτείται και να ξαναβγαίνει πρόεδρος με 100%.
Μετά από αυτόν το χάος.

Πάρτε τα μέτρα σας για Μητσό ... ηφαίστιο Σαντορίνης μανιτάρι προβλέπω.
Αλλά και τι μέτρα να πάρουμε;Αφού τον εξέλεξε ο ''κυρίαρχος ελληνικός λαός''...

Μετά από αυτόν το χάος.

Αυτός είχε την ευκαιρεια του μαζη και όλοι της αριστεράς την πέταξαν στα σκουπίδια…καλά να πάθουν…

Η μη τήρηση των διατάξεων περί κοινής ησυχίας τιμωρείται με 500 ευρώ​

Το άρθρο 35 του Ν.4830/2021 ορίζει ότι «η παράλειψη τήρησης των κανόνων ευζωίας, των υγειονομικών διατάξεων και των αστυνομικών διατάξεων περί κοινής ησυχίας για τα ζώα συντροφιάς που διατηρούνται σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ ανά ζώο».
Nαι αλλά εμένα δεν είναι σε διαμέρισμα αλλά σε ένα βουνό

Επιπροσθέτως, το άρθρο 35 του Ν. 4830/2021 Διοικητικές Κυρώσεις ορίζει ότι «η παράλειψη τήρησης των κανόνων ευζωίας, των υγειονομικών διατάξεων και των αστυνομικών διατάξεων περί κοινής ησυχίας για τα ζώα συντροφιάς που διατηρούνται σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ ανά ζώο».
Τα σκυλια μου είναι σε ένα βουνό όχι σε σπίτι

Εδώ απ οτι μου ειπαν σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του Μαίου και με δεδομένη την αποχη που υπήρχε ,σήμερα πολλοί λιγότεροι αυτοι που ψηφίσαν.
Γιατι,θα εκαναν διαφορα οι παραπανω???
Γνωστος μου,που ειχε να ψηφισει απο το 2009,φανατικος ψαρας και κυνηγος,ψηφισε τον Μαϊο το κομμα Ενωνω,πιστευοντας ακραδαντα μεχρι αποψε,οτι ψηφισε ΝΔ,γτ τον προσεγγισε ενας υποψηφιος...
Δεν πηρε ειδηση ποτε,οτι ο αλλος ηταν του Ενωνω και του το απεδειξα αποψε...

Σημερα,πηγε και ψηφισε ενα που λεγεται Πρασινο-Μωβ (καπως ετσι)...
Το σκεπτικο;Να βρει απλα ενα μικρο κομμα,αφου ετσι και αλλιως,η ΝΔ θα βγει παλι...

Τον εκραξα λεγοντας του οτι ψηφισε οικολογικο-αντικυνηγετικο κομμα...
Μου απαντησε οτι δεν τρεχει κατι,αφου η ΝΔ θα βγει παλι...

Φαντασου ποσοι τετοιοι θα υπαρχουν...

Να συνεχισουμε να μιλαμε για το εκλογικο σωμα???

Μετά από αυτόν το χάος.

Τουλαχιστον βγηκε κατι καλο...
Εκτός βουλης ο Γιανης...
Ακρως επικινδυνοι...

Status
Not open for further replies.
Back