Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αστο Γιαννη μου....και μην μου λες για παπαδες και πατριαρχες......δεν τα παω καλα μαζι τους....και αυτος
ειναι ο λογος που προσευχομαι μονο ξωκλησια....και δεν παταω στην εκκλησια!!
Δεν δεχομαι ολα αυτα τα χρυσαφια που φορανε και κουβαλανε επανω τους....
Ο Χριστος δεν φοραγε χρυσαφια....απλος και ταπεινος ηταν......
Και εχουμε τους καραγκιοζηδες ( παπαδες ) να μας λενε οτι αυτα που φορανε δειχνουν μεγαλοπρεπεια ???
Η μεγαλοπρεπεια....ειναι στην ψυχη του ανθρωπου....και οχι στα ρουχα του !!
Αστο σου λεω....ανοιξαμε μεγαλο θεμα φιλαρα μου !!!
Άνθρωποι είναι και αυτοί σαν εμάς Νίκο.
Άλλοι "Άγιοι" και άλλοι για τον γάιδαρο καβάλα.
Τα βλέπουμε κάθε μέρα.

Όταν η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει μικρότερη σημασία από τα "πιστεύω" μας, τότε πρέπει να ξαναδούμε τα πιστεύω μας ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.
Όταν βγάζουμε μαχαίρια και όπλα για πλάκα κάτι δεν πάει καλά.
Ο φανατισμός δεν έχει πολιτική απόχρωση
Συμφωνώ, απολύτως, σ'αυτό.

Γιατρός που το έκανε μας είπε για την ενημέρωση που τους είχαν στείλει.....δεν θυμάμαι αριθμό σελίδων θυμάμαι ότι ήταν όλα σβησμένα‼️anyway.....εγώ είμαι από αυτούς που μαζί με το Μεξικό(βλέπε απαγόρευση πτήσεων για ψεκασμούς)που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν‼️άι καλημέρες‼️
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση με κανέναν μας.

Ψεκασμένος δεν είναι αυτός που δεν έκανε το εμβόλιο, ούτε αυτός που διάβαζε άρθρα ή άκουγε "ειδικούς" που έλεγαν ότι ήταν επικίνδυνα, ούτε αυτός που φοβόταν, ούτε αυτός που δεν ήθελε για τους δικούς του προσωπικούς λόγους ή το είπε σε 5-6 άτομα διότι το θεωρούσε σωστό.

Ψεκασμένοι είναι όλοι αυτοί (οι άσχετοι ή οι χρηματιζόμενοι ή ... ή ... ή ...) που έχουν γνώμη και άποψη για το οτιδήποτε (πέρα των γνώσεων τους) και τις διασπείρουν σε μεγάλη κλίμακα, χρησιμοποιώντας (μονομερώς) προς επίρρωση των απόψεών τους, "απόψεις" άλλων ψιλοάσχετων ή καρα-άσχετων, ... και όλα αυτά για να πετύχουν ιδιοτελείς στόχους.

Last edited:
Η δικαιοσύνη Βασίλη όταν πρυτανευει η λογική δεν είναι σχετική , όπως δεν είναι σχετική η ηθική ή η αρετή. Σχετική ή και άσχετη με την δικαιοσύνη είναι η νομοθεσία ή οι δικαστές όταν ΔΕΝ πρυτανευει ή λογική. Και σαν λογική ορίζεται μόνο η μαθηματική λογική, δηλαδή σε απλά ελληνικά, 1+1 =2, η μαθηματική λογική λέει ( και αυτό είναι αξίωμα) ότι σε κάθε περίπτωση η αλήθεια είναι μία, ( όπως στο πιο πάνω παράδειγμα 1+1=2) , τα μη αληθή όμως είναι άπειρα, 1+1= α,β,γ.κλπ. Το ότι ο κάθε Μητσοτάκης ή και η όποια κυβέρνηση επιτρέπεται να αυθαιρετεί επιβαλλοντας αντισυνταγματικες αποφάσεις με την βία ή έστω τον καθαναγκασμο, με το πρόσχημα ότι όλα γίνονται για το καλό μας, δεν το δέχομαι. Αν πράγματι θέλεις το καλό κάποιου δεν το επιβάλεις με την βία, εκτός και αν θεωρήσουμε όλους αυτούς τους Pfizer, von der Layen, Μητσοτάκη κλπ, απεσταλμενους του Θεού που κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και όλους εμάς ανίκανους να αποφασίζουμε για την ζωή μας.

Επίσης η θεία κοινωνία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κομμάτι άρτο
Μανώλη καλησπέρα δεν θέλω να σχολιάζω σε τέτοια θέματα θρησκείας γιατί η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή πως σκέφτεται και τι πιστεύει
Μια ερώτηση να σου κάνω μόνο
Ένα κομμάτι ψωμί αν το αφήσεις εκτεθειμένο σε ένα χώρο του σπιτιού ποσο χρόνο μπορεί να συντηρηθεί

Για να μην υπάρχει παρεξήγηση με κανέναν μας.

Ψεκασμένος δεν είναι αυτός που δεν έκανε το εμβόλιο, ούτε αυτός που διάβαζε άρθρα ή άκουγε "ειδικούς" που έλεγαν ότι ήταν επικίνδυνα, ούτε αυτός που φοβόταν, ούτε αυτός που δεν ήθελε για τους δικούς του προσωπικούς λόγους ή το είπε σε 5-6 άτομα διότι το θεωρούσε σωστό.

Ψεκασμένοι είναι όλοι αυτοί (οι άσχετοι ή οι χρηματιζόμενοι ή ... ή ... ή ...) που έχουν γνώμη και άποψη για το οτιδήποτε (πέρα των γνώσεων τους) και τις διασπείρουν σε μεγάλη κλίμακα, χρησιμοποιώντας (μονομερώς) προς επίρρωση των απόψεών τους, "απόψεις" άλλων ψιλοάσχετων ή καρα-άσχετων, ... και όλα αυτά για να πετύχουν ιδιοτελείς στόχους.
Μα δεν υπήρχε κ πουθενά πάνω από μια μέρα κάτι εναντίον του εμβολίου,ο μοντανιε ήταν άσχετος❓ασχετοι κ οι ιατροί που δεν το έκαναν❓στην Ιταλία δε που γινόταν ο χαμός από πτώματα,οι Ιταλοί ξεσηκώθηκαν να βγουν έξω εγώ θα έμενα μέσα μέχρι νεωτέρας αν έξω μύριζε ψοφιμι ....στα γιουτιουμπια,φεης μόλις ο αλγόριθμος έβλεπε εμβολιο καααααατευθειαν fake.....εγώ έβλεπα κ βλέπω τα κενά στο παζλ ,,,,μη φοράτε μάσκες δεν διατρέχετε κίνδυνο,πουθενά χωρίς μάσκα,πουθενά χωρίς μηνυμα(ακόμη φοράνε κάποιοι)λοκνταουν 1.5 χρόνο αντί για 14 μέρες όσο ζει ο ιός,σελοφαν στα φέρετρα αλλά αν ήθελες δωριζες τα οργανα και ένα σκασμό ακόμη, που δεν συναδουν με τη σοβαρότητα.... της καταστασης ,ξέρω άτομα που νόσησαν βαριά το ξεπέρασαν ,ελαφρά που δεν το κατάλαβαν καθως κ αλλά που πέθαναν μετά από 15 + μέρες νοσηλείας ΜΕΘ.για τους ψεκασμούς δεν είχα καμία θεία φώτιση κάπου πήρε το μάτι μου να απαντούν ΝΑΙ ΨΕΚΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΖΟΝ, το Μεξικό τους έχει μπαναρει....ειπώθηκε στα συστημικά κανάλια,τωρα άμα μας τρολαρουν τι να πω‼️

Μανώλη καλησπέρα δεν θέλω να σχολιάζω σε τέτοια θέματα θρησκείας γιατί η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή πως σκέφτεται και τι πιστεύει
Μια ερώτηση να σου κάνω μόνο
Ένα κομμάτι ψωμί αν το αφήσεις εκτεθειμένο σε ένα χώρο του σπιτιού ποσο χρόνο μπορεί να συντηρηθεί
*Ο αγιασμός❓τι γίνεται εκεί κ αλλοιώνεται η φύση του νερού❓ αν εγώ διαβάσω την ευχή δεν πιάνει ....από τον πιο ξεφτίλα όμως ιερέα(ορθόδοξο) πιάνει‼️....μυστήρια πράγματα‼️

Η δικαιοσύνη Βασίλη όταν πρυτανευει η λογική δεν είναι σχετική , όπως δεν είναι σχετική η ηθική ή η αρετή. Σχετική ή και άσχετη με την δικαιοσύνη είναι η νομοθεσία ή οι δικαστές όταν ΔΕΝ πρυτανευει ή λογική. Και σαν λογική ορίζεται μόνο η μαθηματική λογική, δηλαδή σε απλά ελληνικά, 1+1 =2, η μαθηματική λογική λέει ( και αυτό είναι αξίωμα) ότι σε κάθε περίπτωση η αλήθεια είναι μία, ( όπως στο πιο πάνω παράδειγμα 1+1=2) , τα μη αληθή όμως είναι άπειρα, 1+1= α,β,γ.κλπ. Το ότι ο κάθε Μητσοτάκης ή και η όποια κυβέρνηση επιτρέπεται να αυθαιρετεί επιβαλλοντας αντισυνταγματικες αποφάσεις με την βία ή έστω τον καθαναγκασμο, με το πρόσχημα ότι όλα γίνονται για το καλό μας, δεν το δέχομαι. Αν πράγματι θέλεις το καλό κάποιου δεν το επιβάλεις με την βία, εκτός και αν θεωρήσουμε όλους αυτούς τους Pfizer, von der Layen, Μητσοτάκη κλπ, απεσταλμενους του Θεού που κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και όλους εμάς ανίκανους να αποφασίζουμε για την ζωή μας.
Έχει υποχρέωση να φροντίσει για τη δημόσια υγεία και γινόταν πόλεμος με έναν αόρατο εχθρό,άρα έκτακτη αναγκη.Δεν είναι συνταγματικό δικαίωμα να κολλήσεις και να διασπειρεις αρρώστιες,ιούς.

Έχει υποχρέωση να φροντίσει για τη δημόσια υγεία και γινόταν πόλεμος με έναν αόρατο εχθρό,άρα έκτακτη αναγκη.Δεν είναι συνταγματικό δικαίωμα να κολλήσεις και να διασπειρεις αρρώστιες,ιούς.
Ας απαλλάξει πρώτα τα νοσοκομεία απ' τις ενδονοσοκομειακες λοιμώξεις κ έχουμε για τα άλλα.....τώρα έχει προαναγγελθεί Νιού βαιρους δεν είδαμε τίποτα λέει‼️πες μαρή τι ξερς❓ουοοοοοοχ θα του ειδειτει😆😆😆😆από φθινόπωρο κάτι σαν κ τα μας θα μας βαφτίζουν τρομοκράτες‼️

Άνθρωποι είναι και αυτοί σαν εμάς Νίκο.
Άλλοι "Άγιοι" και άλλοι για τον γάιδαρο καβάλα.
Τα βλέπουμε κάθε μέρα.

Ανθρωποι σαν και εμας ειναι...δεν αντιλεγω....Δεν τα ''εχω'' με τον ανθρωπο παπά....Με την ενδυμασια του
τα εχω....και με θεατρο που παιζουν μεσα στην εκκλησια...
Εχεις δει ποτε απο την ΤV...λειτουργια απο την Μητροπολη Αθηνων....το θεατρο σε ολο του το μεγαλειο...
Ολα στημενα....και τα χρυσαφια -χρυσαφια....Μηπως με αυτα που φορανε θελουν να μας πουν οτι πιστευουν
περισσοτερο στον Θεο....απο τους αγιορειτες πατερες που φορανε ενα απλο ρασο χωρις χρυσαφια ??
Χριστιανος Ορθοδοξος ειμαι.....αλλα με αυτο το θεατρο και την ενδυμασια τους δεν συμφωνω φιλε !!!

Όσο υπάρχει τράπουλα
θα βγαίνουνε ρηγάδες,
κι όσο υπάρχουν δάσκαλοι
θα βγαίνουν μαθητάδες.
Στράτος‼️👈😎‼️

Ανθρωποι σαν και εμας ειναι...δεν αντιλεγω....Δεν τα ''εχω'' με τον ανθρωπο παπά....Με την ενδυμασια του
Εχεις δει ποτε απο την ΤV...λειτουργια απο την Μητροπολη Αθηνων....το θεατρο σε ολο του το μεγαλειο...
Ολα στημενα....και τα χρυσαφια -χρυσαφια....Μηπως με αυτα που φορανε θελουν να μας πουν οτι πιστευουν
περισσοτερο στον Θεο....απο τους αγιορειτες πατερες που φορανε ενα απλο ρασο χωρις χρυσαφια ??
Χριστιανος Ορθοδοξος ειμαι.....αλλα με αυτο το θεατρο και την ενδυμασια τους δεν συμφωνω φιλε !!!
Πάει κ το Άγιο όρος Νίκο ,από κάτι ασκητές στα καρούλια κρατιέται η ορθοδοξία κ από κάποιους ιερεις‼️οι πιο πολλες Μόνες σκρολαρουν στο ίντερνετ ‼️

unnamed.jpg

Status
Not open for further replies.
Back