Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Όταν με πετσωνεις λοκνταουν 1.5χρονο αντί 14 μερες κ απ' την άλλη αμέσως μέτα τις γιορτές μου βάζεις αεροπλάνο για να φέρεις πίσω όσους πήγαν Λονδίνο κ Ντουμπάι,όταν δίνεις μεγαμπαιτ,βάζεις πρόστιμο,μειώνεις τις απολυμανσεις στα νοσοκομεία από 6 το χρόνο στις 2,όταν μου λες οτι ο κύκλος ζωής του ιού είναι 14 μέρες αλλά στέλνεις συνεργεία απολύμανσης στα σχολεία που ήταν κλειστά,όταν αφού πρώτα αρχίσεις ντομεστικ παραγωγή μασκών κατόπιν τις επιβάλεις κ στον ύπνο ....όταν οι φραγκατοι ...βγάζουν μουφά πιστοποιητικό κ αυτό δεν έγινε μόνο στο Παλαμά Καρδίτσας αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη όταν δεν μπορείς να χαρτογραφισεις....τους μαύρους επενδυτές,όταν απαγορεύεις τον εκκλησιασμό αλλά επιτρέπεις συγκεντρώσεις πακιστανων κ εεεεεενα σωρό ακόμα ,εγώ ως αμόρφωτος κ απαίδευτος έχω κάθε δικαίωμα να μην,τώρα εσύ αν παρόλο που έκανες το εμβολ, φοβάσαι μη σε κολλήσω ,στείλε με στη Γυάρο‼️σταααααααρχιδια μας‼️κ που έστελνα μνμ για να βγω πλατεία όπου είμαστε όλη η Καρδίτσα μαζεμένη,πολύ ήταν‼️

Μα αυτό που λες είναι φασιστικό βρε Ηλία ...
Ο καθένας έχει την άποψή του ... κουτσή, στραβή για κάποιον άλλο, ... αυτή είναι, την σεβόμαστε και την απορρίπτουμε.…….., το ξέρω τι είναι βασιλη… απλος όπως έκανε και αυτός.. έτσι έπραξα και εγώ δεν είμαι καλός χρηστιανος να γέρνω το άλλο μάγουλο

47 χρονών είμαι, εχω χορτασει π@@τσα κι εγω...
Αυτή που τρώω εγώ όμως (νομίζω) είναι μεγαλύτερη. 😂 😂 😂 🤪🤪🤪
Κάνουμε κόντρες φορολογίας στο εκκαθαριστικό ? .sarcastic.
Κάτσε μην πάθεις ότι δεν έπαθες από το εμβόλιο 🤪
Θαραπαύκα .sex hard. από όλους.

Για την δική μου τσέπη "όλοι ίδιοι είναι" φίλε.
Αυτοί που "έχουν να λαβαίνουν" ας κάνουν τους αγώνες τους.
Αυτή είναι η κεντρική ιδέα για εμένα, τόσο απλοϊκή.
Δεν μπορώ τις πολύπλοκες σκέψεις. 🧐

Το μόνο που πραγματικά με πειράζει είναι οι άνεργοι, η παιδεία και η υγεία.
Σκατά και τα τρια.

Last edited:
Αυτή που τρώω εγώ όμως (νομίζω) είναι μεγαλύτερη. 😂 😂 😂 🤪🤪🤪
Κάνουμε κόντρες φορολογίας στο εκκαθαριστικό ? .sarcastic.
Κάτσε μην πάθεις ότι δεν έπαθες από το εμβόλιο 🤪
Θαραπαύκα .sex hard. από όλους.

Για την δική μου τσέπη "όλοι ίδιοι είναι" φίλε.
Αυτοί που "έχουν να λαβαίνουν" ας κάνουν τους αγώνες τους.
Αυτή είναι η κεντρική ιδέα για εμένα, τόσο απλοϊκή.
Δεν τις μπορώ τις πολύπλοκες σκέψεις. 🧐

Το μόνο που πραγματικά με πειράζει είναι οι άνεργοι, η παιδεία και η υγεία.
Σκατά και τα τρια.
Ο επίλογος σου αποτελεί κ τον βαθμό ανάπτυξης της χώρας‼️μιας χώρας που συνέχιζει να πράττει την ιιιιιιδια μλκ ευελπιστώντας σε άλλο αποτέλεσμα‼️anyway ....είμαστε άξιοι της μοίρας μας‼️

Το αντιβιοτικό φάρμακο δρα ενάντια μικροβίων, δε δρα ενάντια ιών. Εάν δώσεις αντιβιοτικό σε ίωση δεν κάνεις τίποτα. Για τους ιούς είτε περιμένουμε να κάνουν τον "κύκλο" τους , είτε εμβολιαζομαστε προληπτικά, είτε σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε αντιικά φάρμακα, όπως πχ στον ιό του επιχείλιου έρπητα. Άρα δεν υπάρχει σύνδεση της χρονικής στιγμής απαγόρευσης ελεύθερης διάθεσης αντιβιοτικών φαρμάκων με τον κορονοϊό.
Τα αντιβιοτικά φάρμακα ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΆ επιβλήθηκε η διάθεση τους με συνταγή ιατρού, καθώς προηγούμενα οι φαρμακοποιοί με σκοπό το κέρδος πουλούσαν αβερτα για ψύλλου πήδημα σε περιπτώσεις, όπου δε χρειαζόταν αντιβιοτική αγωγή ή έδιναν λάθος κατηγορία αντιβιοτικού (αναντίστοιχου με τον τύπο μικροβίου που είχε προκαλέσει λοίμωξη) με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ανθεκτικότερα μικρόβια, τα οποία δεν καταπολεμούνταν μετά με τις κλασικές αντιβιοτικές αγωγές. Συν το γεγονός ότι κάποια αντιβιοτικά κάνουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένους ανθρώπους και εκεί έπρεπε να χορηγηθεί, αν και εφόσον απαιτείτο, άλλη κατηγορία.
Δεν ειπα οτι θα παρεις αντιβιωση για ιωση αλλα οταν αρωστησεις απο κατι που χρειαζεται αντιβιωση οπως ειπες μια λοιμωξη και η χρονικη στιγμη δλδ ηταν ''συμπτωση''.

Στις πολύ αρχές του covid υπήρχε κόσμος που υποστήριζε πως δεν υπάρχει ο ιός κι όλα είναι ψέματα.
Όταν βγήκε το εμβόλιο "δεν είχε άδεια", και γι'αυτό δεν το έκαναν.
Όταν έδειχναν τον πρωθυπουργό ή και κάτι στελέχη της κυβέρνησης που πήραν τη σειρά ευπαθών ατόμων για να εμβολιαστούν νωρίτερα, ακούσαμε πως το εμβόλιο ήταν φυσ. ορός (ή νεράκι) για να μας ξεγελάσουν. Αργότερα, ότι αλλοιώνει το DN
Ύστερα, τα εμβόλια είχαν μέσα τσιπάκια για να πιάνουμε 5G.
Αργότερα ακούγαμε το "Αφού είναι εμβολιασμένος, γιατί κόλλησε " λες και το εμβόλιο ήταν πολυουρεθάνη να σφραγίζει τα σημεία εισόδου του ιού.
"Αφού ήταν εμβολιασμένος, γιατί πέθανε?" ,λες και το εμβόλιο ήταν ελιξίριο αθανασίας...
Ετσι ετσι, που μπλεξαμε με τους ψεκασμενους.................

Ούτε από καρκίνο πεθαίνει κάποιος Λάμπη ... από επιπλοκές πεθαίνει.
Φαντάσου να είχαν ελεύθερα τα αντιβιοτικά και να φόρτωνε όσα ήθελε ο καθένας.
Στις αρχές του covid ακούγονταν αρκετά χάπια για πρόληψη τα οποία στο φαρμακείο της περιοχής μας είχαν εξαντληθεί.

Από το Augmentin πάντως ένας φίλος παραλίγο να δει τα ραδίκια ανάποδα !!!!
ΤΙ σχεση εχει ο καρκινος????εδω μιλαμε για σουπερ ντουπερ ιωσης και ''μαγικα'' μρνει ενεσεις......

Έχει μάλλον λίγο παραδάκι παραπάνω η υπουργοποίηση και δημιουργούν τσικό για το μέλλον.
Απλά μεταφέρονται αρμοδιότητες από άλλα υπουργεία.
Ψηλά τα μανίκια όλοι !!!

ps
Αίσθηση προκαλεί στη χώρα μας ο αριθμός των 62 υπουργών και υφυπουργών που αποτελούν το νέο κυβερνητικό σχήμα μετά τις εκλογές της Κυριακής και τον ορισμό τους από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

View attachment 74014

https://www.xalkidikipolitiki.com/2023/06/28/γιατί-η-χώρα-μας-έχει-τόσους-υπουργούς/
Ειναι τετοιος ο ογκος εργασιας, ο ρυθμος αναπτυξης και οι δουλειες που πρεπει να διεκπεραιωθουν,που δεν μπορει ενας υπουργος να αναλαβει εξ ολοκληρου ενα χαρτοφυλακειο απο μονος του...
.drunk.

@Χάρης Π @Alex37 @Duca di Montefeltro θέλω βαθμολογία από 0-10

Εγώ ψηφίζω Έφη πάντως στις επόμενες εκλογές, όχι ΣΥΡΙΖΑ.
Όλοι ίδιοι είναι αλλά η Εφάρα κάνει την διαφορά.
.sarcastic.

View attachment 74069View attachment 74070
Το νου σου, μη σε πάρει γραμμή ο μουσάτος.. έχει νευρα, πλακώθηκε με κάποιον εχθές ακουσα

@Χάρης Π @Alex37 @Duca di Montefeltro θέλω βαθμολογία από 0-10

Εγώ ψηφίζω Έφη πάντως στις επόμενες εκλογές, όχι ΣΥΡΙΖΑ.
Όλοι ίδιοι είναι αλλά η Εφάρα κάνει την διαφορά.
.sarcastic.

View attachment 74069View attachment 74070
Δε μπορώ να σου πω εδώ αλλά πριν παρατηθεί ο τσιπρας μιλούσα με κάποιον γνωστό μου ότι θα βγει για παραίτηση και προτείνουν αχτσιογλου αλλά επειδή είναι ζευγάρι με τον άλλον μάλλον όχι παντος με χίλια εγώ

Δε μπορώ να σου πω εδώ αλλά πριν παρατηθεί ο τσιπρας μιλούσα με κάποιον γνωστό μου ότι θα βγει για παραίτηση και προτείνουν αχτσιογλου αλλά επειδή είναι ζευγάρι με τον άλλον μάλλον όχι παντος με χίλια εγώ
Μα δεν υπάρχει άλλος.
Τον Τσακαλώτο που θες google translate για να καταλάβεις τι λέει θα βγάλουν ?

Να τον χωρίσει, σιγά το πρόβλημα 🤣

Status
Not open for further replies.
Back