Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εβρος . Ενα απ τα ευρήματα
https://fb.watch/mAFs7IUuif/
Ελαφρά την καρδία ορισμένοι θα πούνε ότι αυτά είναι στημένα ψέμματα ,δεν υπάρχουν οργανωμένοι εμπρησμοί και είναι όλα συνωμοσιολογία
Εγώ δεν πιστεύω ότι πίσω από κάθε φωτιά υπάρχει ντέ και καλά κάποιο σατανικό σχέδιο αλλά
Πολλές φωτιές ο τρόπος ο τόπος και η στιγμή που ξεκινάνε,και οι εστίες που ξεπηδάνε δεξιά και αριστερά δεν είναι τυχαία γεγονότα ούτε και αμέλεια
Εάν είναι έργο ενός πυρομανή ή εάν είναι οργανωμένο σχέδιο ούτε και εγώ ξέρω ποιών και από πού, οφείλει το κράτος να το βρεί
Το να καίγεται η Ελλάδα κάθε χρόνο και εκ των υστέρων να μιλάνε με υπονοούμενα για οργανωμένο σχέδιο δεν μου λέει κάτι
Πιάστε τους.......

Εννοείται ότι όλες οι φωτιές δεν είναι εμπρησμός.
Όταν ξεσπούν ταυτόχρονα όμως,πολλές εστίες,δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός,για να το καταλάβεις.
Εγώ, δεν πιστεύω ότι τις έβαλαν λαθρομετανάστες .
Μιλάω για Αλεξανδρούπολη -Έβρο.

https://www.google.com/amp/s/www.th...sta-gnosta-perasmata-ton-metanaston/?amp=true

Ελαφρά την καρδία ορισμένοι θα πούνε ότι αυτά είναι στημένα ψέμματα ,δεν υπάρχουν οργανωμένοι εμπρησμοί και είναι όλα συνωμοσιολογία
Εγώ δεν πιστεύω ότι πίσω από κάθε φωτιά υπάρχει ντέ και καλά κάποιο σατανικό σχέδιο αλλά
Πολλές φωτιές ο τρόπος ο τόπος και η στιγμή που ξεκινάνε,και οι εστίες που ξεπηδάνε δεξιά και αριστερά δεν είναι τυχαία γεγονότα ούτε και αμέλεια
Εάν είναι έργο ενός πυρομανή ή εάν είναι οργανωμένο σχέδιο ούτε και εγώ ξέρω ποιών και από πού, οφείλει το κράτος να το βρεί
Το να καίγεται η Ελλάδα κάθε χρόνο και εκ των υστέρων να μιλάνε με υπονοούμενα για οργανωμένο σχέδιο δεν μου λέει κάτι
Πιάστε τους.......
Δικα τους ''παιδια΄΄ ειναι.....

Εννοείται ότι όλες οι φωτιές δεν είναι εμπρησμός.
Όταν ξεσπούν ταυτόχρονα όμως,πολλές εστίες,δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός,για να το καταλάβεις.
Εγώ, δεν πιστεύω ότι τις έβαλαν λαθρομετανάστες .
Μιλάω για Αλεξανδρούπολη -Έβρο.

https://www.google.com/amp/s/www.thetoc.gr/koinwnia/best-of-internet/periergo-fainomeno-oi-12-tautoxrones-esties-ston-ebro--oles-xespasan-sta-gnosta-perasmata-ton-metanaston/?amp=true
Ποσους πιασαν περυσι που ηταν αλλοδαποι? για τον Εβρο θα καταλαβουμε αργοτερα το ''εργο''.

Δικα τους ''παιδια΄΄ ειναι.....
Δεν ξέρω τι είναι Γιώργο, αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε χρόνο έχουμε ανθρώπους, περιουσίες και χιλιάδες στρέμματα να γίνονται στάχτη, και κάθε χρόνο ακούμε τις ίδιες ή και νέες μαλακίες
Κάντε κάτι ή σκάστε επιτέλους, έχει ξεπεράσει τα όρια της αηδίας και της κοροϊδίας αυτή η ιστορία
Δεν ζητάμε θαύματα, πάντα θα έχουμε φωτιές και μεγάλες μάλιστα, αλλά κάθε χρόνο είμαστε <<θωρακισμένοι>> και <<έτοιμοι>> στα λόγια και κάθε χρόνο δεν μένει τίποτα

Δεν ξέρω τι είναι Γιώργο, αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε χρόνο έχουμε ανθρώπους, περιουσίες και χιλιάδες στρέμματα να γίνονται στάχτη, και κάθε χρόνο ακούμε τις ίδιες ή και νέες μαλακίες
Κάντε κάτι ή σκάστε επιτέλους, έχει ξεπεράσει τα όρια της αηδίας και της κοροϊδίας αυτή η ιστορία
Δεν ζητάμε θαύματα, πάντα θα έχουμε φωτιές και μεγάλες μάλιστα, αλλά κάθε χρόνο είμαστε <<θωρακισμένοι>> και <<έτοιμοι>> στα λόγια και κάθε χρόνο δεν μένει τίποτα
Απλα δεν τους καιγεται καρφι, κανουν τα αντιθετα απ'οτι λεει η κοινη λογικη χρονια τωρα, σκεψου ποσες φορες λεμε γιατι δεν κανουν αυτο ή εκεινο, δλδ εμεις το θεωρουμε αυτονοητο και αυτοι κανουν το τελειως αναποδο και παραλογο, τελευταια το χοντραινουν και καποιοι το ευχαριστιουνται κιολας γιατι απλα εχουν Ελληνικο ονομα αλλα ΔΕΝ ειναι Ελληνες. Το σταματαω εδω γιατι θα με θεωρησουν και γραφικο καποια ''ζωα''.

Πιάστε τους.......
Όπως τα λες πιάστε τους .
Η σεναριολογία και η συνωμοσιολογία το μόνο που κάνουν είναι να οξύνει τα πνεύματα και να και να καταφέρουν να εκτρέπουν τη σκέψη μας απο την απαίτηση απόδοσης ευθυνών και απαίτηση αγοράς περισσότερων σύγχρονων μέσων για κατάσβεση.
Ο πραγματικός πόλεμος για τον Έλληνα αυτός είναι.

Status
Not open for further replies.
Back