Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ακραίες καταστάσεις οι οποίες καλλιεργούνται με συνωμοσιολογίες και σεναριολογίες ,αφου το κράτος μας χρονια τώρα όχι μόνο δεν έχει κάνει τίποτα αλλά εκμεταλλεύεται και την όλη κατάσταση με δαύτους όπως το βολεύει την κάθε φορά μέσω των εκπροσώπων του.
Εδώ να συμπληρώσω ότι αυτός ο κύριος ο Υότα Απόστολος είναι Αλβανός και τώρα έχει αναλάβει χρέη σερίφη στην Ελλάδα να συλλαμβάνει και να χώνει στην κλούβα τους λαθρομετανάστες. Ποιος ο Αλβανος!
Οταν τρέχατε μεσα απο τα βουνα και τα ποτάμια για να μπείτε στην Ελλαδα ηταν καλα ε ;
Τα ξεχάσετε ή μήπως γεια σας έπρεπε να υπάρχει εξαίρεση;
Τωρα θα το παίξετε και εξουσία ε;
Ποιος σου το δωσε το δικαίωμα ;
Χώρα παρωδία !

https://l.facebook.com/l.php?u=http...S5tQuV-imXyY2Dm3uLtXbl01t2HjzgQuqz82VNaYs&s=1

FB_IMG_1692821440408.jpg
Ο Αλβανός σα Βαλκάνιος και αιώνες συγχροτισμενος με το ελληνικό στοιχείο, ήρθε παράνομα ναι και αφομοιώθηκε όμως και εντάχθηκε πλήρως στην ελληνική κοινωνία. Σε τέτοιο σημείο που να πονάει σήμερα το μέρος που τον δέχτηκε σαν να γεννήθηκε εδώ, περισσότερο απ' τους ελληνόφωνους που γεννήθηκαν εδώ.
Τα αναρχοαπλυτα στην Αλεξανδρούπολη έκαναν πορεία για τους λάθρο που κάηκαν. Γι αυτό δεν πρόκειται να πέσει ποτέ ο Κούλης γιατί δεν έχει απέναντι του σοβαρή αντιπολίτευση. Για την καταστροφή της πατρίδας μουγκα. Αυτοί οι λάθρο θα ήταν σήμερα ζωντανοί εάν α) επέλεγαν έναν νόμιμο τρόπο μετακίνησης Ή β) εμείς είχαμε σοβαρή φύλαξη συνόρων και δεν είχαν μπει ποτέ στην επικράτεια μας.

Ο Αλβανός έχει ένα καλό (ακόμη τουλάχιστον) που ο Έλληνας το έχει απολέσει πολλά χρόνια. Το έχω ζήσει στο πετσί μου στη δουλειά μου.
Ο Αλβανός λοιπόν ΣΈΒΕΤΑΙ και ξέρει τη θέση του όταν μπαίνει σε μία δημόσια υπηρεσία, όπως το νοσοκομείο, για να εξυπηρετηθεί.
Απ'την ανάποδη ο Έλληνας (κατά μέσο όρο) δε σέβεται τίποτε και συμπεριφέρεται σαν να σου κάνει τη χάρη και είσαι ο δούλος του, ενώ έχει έρθει για να εξυπηρετηθεί.
Εγώ όταν έβλεπα απ' το ονοματεπώνυμο ότι έχω ασθενή Αλβανό χαιρομουν μέσα μου, γιατί ήξερα ότι θα έχω μια άψογη συνεργασία.
Αντιθέτως έχω αντιμετωπίσει ό,τι παλαβομαρα μπορείτε να φανταστείτε απ' τους ελληνόφωνους Γραικούς.

View attachment 77688
Ο Αλβανός σα Βαλκάνιος και αιώνες συγχροτισμενος με το ελληνικό στοιχείο, ήρθε παράνομα ναι και αφομοιώθηκε όμως και εντάχθηκε πλήρως στην ελληνική κοινωνία. Σε τέτοιο σημείο που να πονάει σήμερα το μέρος που τον δέχτηκε σαν να γεννήθηκε εδώ, περισσότερο απ' τους ελληνόφωνους που γεννήθηκαν εδώ.
Τα αναρχοαπλυτα στην Αλεξανδρούπολη έκαναν πορεία για τους λάθρο που κάηκαν. Γι αυτό δεν πρόκειται να πέσει ποτέ ο Κούλης γιατί δεν έχει απέναντι του σοβαρή αντιπολίτευση. Για την καταστροφή της πατρίδας μουγκα. Αυτοί οι λάθρο θα ήταν σήμερα ζωντανοί εάν α) επέλεγαν έναν νόμιμο τρόπο μετακίνησης Ή β) εμείς είχαμε σοβαρή φύλαξη συνόρων και δεν είχαν μπει ποτέ στην επικράτεια μας.
Αυτό που αναφέρεται ότι βρέθηκε πάνω τους αυτοσχέδια κατασκευή και μ αυτή τη διατύπωση, υπάρχει μόνο στην daily post. Ούτε στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η αστυνομία δεν υπάρχει αναφορα
Ως εκ τούτου προσωπικά δεν μου λέει τίποτα γιατί αυτό βασίζεται σε μαρτυρίες του Αλβανού και των φίλων του.και Daily παιζει το παιχνιδι της.
Ή θα μιλάνε με αποδείξεις ή θα λένε παπαρολογίες.
Είναι σαν τις συλληψεις που κάνουν για εμπρησμό Παράδειγμα μία από τις πέντε συλλήψεις που έγιναν χθες η μία ήταν εδώ κοντά στα Γιάννενα Συνελήφθη για εμπρησμό κάποιος που είχε βάλει φωτιά στην αυλή του. Τέτοιου είδους συλλήψεις κάνουν και γράφει το κοντέρ"Χ" συλλήψεις για εμπρησμό . Τους πραγματικούς εμπρηστές δεν τους ακουμπάει κανείς.
Τώρα για το πόσο αφομοιώθηκε και προσαρμόστηκε ο Αλβανός στην Ελληνική κοινωνία ,άστο γιατί έχω πολλές εμπειρίες. Το τι λένε για τον Έλληνα και πώς τον βλέπουν καλύτερα να μην τα αναφέρω.
Δεν ξέρω τι κάνουν όταν έρχονται σε σένα σαν γιατρός γιατί εκεί μπορεί να κάνουν την κότα γιατί τους βολεύει για να εξυπηρετηθούν.

Αυτό που αναφέρεται ότι βρέθηκε πάνω τους αυτοσχέδια κατασκευή και μ αυτή τη διατύπωση, υπάρχει μόνο στην daily post. Ούτε στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η αστυνομία δεν υπάρχει αναφορα
Ως εκ τούτου προσωπικά δεν μου λέει τίποτα γιατί αυτό βασίζεται σε μαρτυρίες του Αλβανού και των φίλων του.και Daily παιζει το παιχνιδι της.
Ή θα μιλάνε με αποδείξεις ή θα λένε παπαρολογίες.
Είναι σαν τις συλληψεις που κάνουν για εμπρησμό Παράδειγμα μία από τις πέντε συλλήψεις που έγιναν χθες η μία ήταν εδώ κοντά στα Γιάννενα Συνελήφθη για εμπρησμό κάποιος που είχε βάλει φωτιά στην αυλή του. Τέτοιου είδους συλλήψεις κάνουν και γράφει το κοντέρ"Χ" συλλήψεις για εμπρησμό . Τους πραγματικούς εμπρηστές δεν τους ακουμπάει κανείς.
Τώρα για το πόσο αφομοιώθηκε και προσαρμόστηκε ο Αλβανός στην Ελληνική κοινωνία ,άστο γιατί έχω πολλές εμπειρίες. Το τι λένε για τον Έλληνα και πώς τον βλέπουν καλύτερα να μην τα αναφέρω.
Δεν ξέρω τι κάνουν όταν έρχονται σε σένα σαν γιατρός γιατί εκεί μπορεί να κάνουν την κότα γιατί τους βολεύει για να εξυπηρετηθούν.
https://www.naftemporiki.gr/society/1506373/alexandroypoli-dioxi-kata-13-metanaston-gia-emprismo/
Δεν πειράζει περαστικά μας

Ρε Βασίλη μην ασχολούμαστε με τα αυτονόητα Αυτό το διαβάσαμε Το θέμα είναι ότι αν βρεθηκε πάνω τους κάτι και είναι αποδεδειγμένο.
Τώρα το τι λέει ο Αλβανός και η παρέα του φυσικά θα ισχυρίζεται κάτι τέτοιο για να ελαφρώς στη θέση του.
Τι περαστικά μας...

Ρε Βασίλη μην ασχολούμαστε με τα αυτονόητα Αυτό το διαβάσαμε Το θέμα είναι ότι αν βρεθηκε πάνω τους κάτι και είναι αποδεδειγμένο.
Τώρα το τι λέει ο Αλβανός και η παρέα του φυσικά θα ισχυρίζεται κάτι τέτοιο για να ελαφρώς στη θέση του.
Τι περαστικά μας...
<<Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, εναντίον των 13 μεταναστών ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα εμπρησμού.>>
Ρε θείε με τα αυτιά διαβάζεις;;;;
Περαστικά μας!!!!

Ο Αλβανός έχει ένα καλό (ακόμη τουλάχιστον) που ο Έλληνας το έχει απολέσει πολλά χρόνια. Το έχω ζήσει στο πετσί μου στη δουλειά μου.
Ο Αλβανός λοιπόν ΣΈΒΕΤΑΙ και ξέρει τη θέση του όταν μπαίνει σε μία δημόσια υπηρεσία, όπως το νοσοκομείο, για να εξυπηρετηθεί.
Απ'την ανάποδη ο Έλληνας (κατά μέσο όρο) δε σέβεται τίποτε και συμπεριφέρεται σαν να σου κάνει τη χάρη και είσαι ο δούλος του, ενώ έχει έρθει για να εξυπηρετηθεί.
Εγώ όταν έβλεπα απ' το ονοματεπώνυμο ότι έχω ασθενή Αλβανό χαιρομουν μέσα μου, γιατί ήξερα ότι θα έχω μια άψογη συνεργασία.
Αντιθέτως έχω αντιμετωπίσει ό,τι παλαβομαρα μπορείτε να φανταστείτε απ' τους ελληνόφωνους Γραικούς.
Εχω βιωσει ακριβως αυτο απο γιατρους αρκετες φορες, οι σωστοι γιατροι ειναι λιγοι, οι πιο πολλοι το παιζουν επιστημωνες με μια μυτη μεχρι το ταβανι και νιωθουν οτι μας κανουν και χαρη διοτι θεωρουν οτι παιρνουν λιγα λεφτα στο δημοσιο λες και τους αναγκασε καποιος να κανουν αιτηση να μπουν στο δημοσιο, και αν δεν δωσεις και φακελακι δεν κανουν και τιποτα.Αν ημουνα εργενης θα ημουνα φυλακη, τους Ελληνες στο φτυσιμο και στους γυφτους σουζα......Να μην σχολιασουμε την εποχη του κορονοιου, εκει καταλαβαινες ποιοι ειναι γιατροι με αρχιδια και ποιοι αρχιδια γιατροι, απο τον απλο μεχρι το διευθυντη....Ειμαι υπερβολικος???? Να πουμε για τα δωρακια των φαρμακευτικων, να πουμε για την Παγωνη, να πουμε για τον Θεωδορακοπουλο που την επεσε στη κορη του ταβερνιαρη και ζηταγε τα ρεστα που το τραπεζι ηταν πληρωμενο απο τη γνωστη φαρμακευτικη? ΕΤΣΙ ειναι ο γιατρος??????? πουλωντας εξουσια μεσα σε δημοσιο νοσοκομειο λες και ειναι οικοπεδο του???? τωρα ποιοι ειναι Ελληνοφωνοι γραικοι ας το παραβλεψω και ας κρινουν αυτοι που μας διαβαζουν......

.
Αυτός τους έπιασε και τους παρέδωσε ... εγώ αν έβλεπα να βάζουν φωτιά και κράταγα όπλο, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα !

Αν τους έβλεπα και έβαζαν φωτιά δεν το συζητάμε φίλε Γιώργο.
Το θέμα είναι τα στοιχεία αυτά για τα οποία αναφέρεται ο Αλβανός και η παρέα του υπάρχουν; Λογικά θα πρέπει να υπάρχουν και θα έπρεπε να έχουν παραδοθεί στην αστυνομία .
Εδώ είναι το ερώτημα μου. και η δυσπιστία μου ως προς αυτο Γιατί η αστυνομία δεν αναφέρει τίποτα στο δελτίο τύπου ;

Εχω βιωσει ακριβως αυτο απο γιατρους αρκετες φορες, οι σωστοι γιατροι ειναι λιγοι, οι πιο πολλοι το παιζουν επιστημωνες με μια μυτη μεχρι το ταβανι και νιωθουν οτι μας κανουν και χαρη διοτι θεωρουν οτι παιρνουν λιγα λεφτα στο δημοσιο λες και τους αναγκασε καποιος να κανουν αιτηση να μπουν στο δημοσιο, και αν δεν δωσεις και φακελακι δεν κανουν και τιποτα.Αν ημουνα εργενης θα ημουνα φυλακη, τους Ελληνες στο φτυσιμο και στους γυφτους σουζα......Να μην σχολιασουμε την εποχη του κορονοιου, εκει καταλαβαινες ποιοι ειναι γιατροι με αρχιδια και ποιοι αρχιδια γιατροι, απο τον απλο μεχρι το διευθυντη....Ειμαι υπερβολικος???? Να πουμε για τα δωρακια των φαρμακευτικων, να πουμε για την Παγωνη, να πουμε για τον Θεωρακοπουλο που την επεσε στη κορη του ταβερνιαρη και ζηταγε τα ρεστα που το τραπεζι ηταν πληρωμενο απο τη γνωστη φαρμακευτικη? ΕΤΣΙ ειναι ο γιατρος??????? πουλωντας εξουσια μεσα σε δημοσιο νοσοκομειο λες και ειναι οικοπεδο του???? τωρα ποιοι ειναι Ελληνοφωνοι γραικοι ας το παραβλεψω και ας κρινουν αυτοι που μας διαβαζουν......
Μαζί σου σε όλα, προσυπογράφω.
Αυτό δεν αλλάζει κάτι για τους ελληνόφωνους Γραικούς. Σε αυτούς ανήκουν και γιατροί και δικαστικοί και καθηγητές και και και και .....

.

Αν τους έβλεπα και έβαζαν φωτιά δεν το συζητάμε φίλε Γιώργο.
Το θέμα είναι τα στοιχεία αυτά για τα οποία αναφέρεται ο Αλβανός και η παρέα του υπάρχουν; Λογικά θα πρέπει να υπάρχουν και θα έπρεπε να έχουν παραδοθεί στην αστυνομία .
Εδώ είναι το ερώτημα μου. και η δυσπιστία μου ως προς αυτο Γιατί η αστυνομία δεν αναφέρει τίποτα στο δελτίο τύπου ;
Γράφουν ότι τα βρήκαν ... είχε και φωτογραφίες κάτι λάστιχα με κάτι ξύλα κ.λ.π. ...

Το θέμα είναι τα στοιχεία αυτά για τα οποία αναφέρεται ο Αλβανός και η παρέα του υπάρχουν;
<<Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, εναντίον των 13 μεταναστών ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα εμπρησμού.>>
Πού ακριβώς γράφει για ισχυρισμούς αλβανού δε μπορώ να καταλάβω

Ρε θείε με τα αυτιά διαβάζεις;;;;
Περαστικά μας!!!!
Τον να ασκηθεί δίωξη εναντίον κάποιου , σημαίνει ότι υπάρχουν τα στοιχεία ρε Βασίλη ; Μπορει να υπαρχουν ενδειξεις ή αναφορες .Θα με τρελάνεις απόψε;
Αν εγώ δω εσένα στο δάσος αύριο το πρωί και μετά από λίγο ανάψει μία φωτιά και πάω και σε καταγγείλω, εις βάρος σου δεν θα ασκηθεί δίωξη ;
Αν υπαρχουν τα στοιχεία κλείνει το θέμα . Το παρακολουθούμε
Τώρα με το τι διαβάζω εγώ και τα περαστικά μας ας τα καλύτερα

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back