Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτό το χάλι του φ.μπ. χρόνια το λέμε και μάλλον έχει πάει πρός το χειρότερο αντί για καλύτερα
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, τζάμπα σάλιο, αφού ορισμένοι είναι εντελώς στον κόσμο τους
Μην πιάσουμε και τα βίντεο,που ανεβάζουν τις παρανομίες τους και σε στυλ ταινίας,όλα στην φόρα
Και είναι να απορείς, δεν τους ενδιαφέρει ή είναι τόσο βλάκες και το ανεβάζουν χωρίς να το καταλαβαίνουν;
Ρε φιλε..
Ο αλλος ο ξεφτιλας ,δεν φτανει που πηγε και θέρισε οτι φετιναρι κοτσύφι υπηρχε..Ελεος..Τα ανεβαζει κιολας το ζώο..
Δεν ειναι κυνήγι αυτο ρε φιλε ,εγω αλλιως το εχω μαθει..
Δεν θελω να εχω καμια σχεση με αυτους..

Last edited:
Ρε φιλε..
Ο αλλος ο ξευτιλας ,δεν φτανει που πηγε και θέρισε οτι φετιναρι κοτσύφι υπηρχε..Ελεος..Τα ανεβαζει κιολας το ζώο..
Δεν ειναι κυνήγι αυτο ρε φιλε ,εγω αλλιως το εχω μαθει..
Δεν θελω να εχω καμια σχεση με αυτους..
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το ίδιο κάνει ο συγκεκριμένος

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το ίδιο κάνει ο συγκεκριμένος
Ευτυχώς που αυτό το fb με αφήνει αδιάφορο και δεν βλέπω και δεν έχω και δεν θα φτιαξω .Όχι ότι φταίει η εφαρμογή αλλα όταν ο χρήστης δεν καταλαβαίνει τι να πεις.Και δε λέω και το άλλο ότι έχει κανείς τους άντρες μαλάκες αφού προσπαθούν να βγάλουν γκόμενα από κει αντί να διεκδικούν τετ α τετ .

https://fb.watch/mEMkD_gblk/

Πάμε σε ενα άλλο κομματι , δεν συμπάθησα ποτέ τον Ευάγγελατο αλλά εδώ τα λέει λίγο σωστά . Η κυρία έχει smartphone και σίγουρα Facebook όπως και μηχανή αναζητήσεις Google για να διαβάζει κουτσομπολιά .

Λέει το κινητό δεν έχει το ΑΦΜ μου . Αν η κυρία διαβάσει ποτέ το τι αποδέχεται στα cookies για να μπορέσει να δει το κουτσομπολιό πιστεύω θα βάλει τα κλάματα , θα πιει καμία 10 αγιασμούς κτλπ κτλπ .

Δυστυχώς ούτε τσιπάκια χρειάζονται για μα σε παρακολουθούν πλέον ούτε ο έξω από εδώ περιμένει μια ταυτότητα .

ο Έλληνας έχει πατρίδα οικογένεια θρησκεία . Οι κυβερνήσεις ανά τον χρόνο προσπαθούν να μας αποκλίνουν από αυτό το τρίπτυχο . Και σίγουρα όχι με το τσιπάκι της ταυτότητας .

https://fb.watch/mEMkD_gblk/

Πάμε σε ενα άλλο κομματι , δεν συμπάθησα ποτέ τον Ευάγγελατο αλλά εδώ τα λέει λίγο σωστά . Η κυρία έχει smartphone και σίγουρα Facebook όπως και μηχανή αναζητήσεις Google για να διαβάζει κουτσομπολιά .

Λέει το κινητό δεν έχει το ΑΦΜ μου . Αν η κυρία διαβάσει ποτέ το τι αποδέχεται στα cookies για να μπορέσει να δει το κουτσομπολιό πιστεύω θα βάλει τα κλάματα , θα πιει καμία 10 αγιασμούς κτλπ κτλπ .

Δυστυχώς ούτε τσιπάκια χρειάζονται για μα σε παρακολουθούν πλέον ούτε ο έξω από εδώ περιμένει μια ταυτότητα .

ο Έλληνας έχει πατρίδα οικογένεια θρησκεία . Οι κυβερνήσεις ανά τον χρόνο προσπαθούν να μας αποκλίνουν από αυτό το τρίπτυχο . Και σίγουρα όχι με το τσιπάκι της ταυτότητας .
Στην χώρα που κανουν μεταφορα εικόνων για να βρεξει ,εσυ περιμένεις να μην φοβούνται τις ταυτότητες?

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο να καταφέρονται έτσι με τόσο μίσος και μένος εναντίον της δικής μας κοινωνικής ομάδας. Δεν είναι παράνομο να είναι κανείς κυνηγός ούτε κακό. Αλήθεια, γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν;
Διότι είναι γνήσιοι και εμπαθείς ΦΑΣΙΣΤΕΣ!! :mad:

Στην χώρα που κανουν μεταφορα εικόνων για να βρεξει ,εσυ περιμένεις να μην φοβούνται τις ταυτότητες?
Για μας που πιστεύουμε στο Θεό δεν είναι καθόλου παράλογο να καταφεύγουμε στους αγίους του για βοήθεια,κυρίως στα πολύ δύσκολα. Από ποιον άνθρωπο άραγε θα ζητήσουμε έλεος; Οι άνθρωποι γενικά είτε δε θα μπορούν να βοηθήσουν είτε δε θα θέλουν...

Αυτή μας μάχεται...

Και επειδή η πρώην μου την ακολουθούσε από πριν πολιτευτει και μου διάβαζε διάφορες αναρτήσεις της, έχω καταλάβει ότι είναι απίστευτα προκλητική

Αυτή μας μάχεται...

Και επειδή η πρώην μου την ακολουθούσε από πριν πολιτευτει και μου διάβαζε διάφορες αναρτήσεις της, έχω καταλάβει ότι είναι απίστευτα προκλητική

100 κιλά αηδία ...
Τι κάνει ο άνθρωπος για τα ψηφαλάκια ... μέχρι και νεκροφιλία :D

Αυτή μας μάχεται...

Σε ενα σημειο της ξεφευγει η αληθεια αλλα ο γλειωδης Παπαδακης το περναει ντουκου...Παλιοσαβουρα...

Mην ξεχνάμε ότι και ο ογκόλιθος της δημοσιογραφίας Αυτιάς κάνει πολύ συχνά εκτενείς αναφορές και παρουσιάσεις στα μερομήνια...:D
Έχει φάει πολύ κόσμο αυτός στο χρηματιστήριο.
Αλλά ο ελληνικός λαός δεν έχει ούτε μνήμη ούτε κρίση.

Αυτή μας μάχεται...

Ααααχ η μαυρη
απο οτι φαινεται εχει χρονια να κελαηδησει η ζουζουνα της .sex hard.
ουτε τα κηπευτικα πλεον δεν την χαλαρωνουν
οποτε ας περασουμε στην φροντιδα του τσοπανοσκυλου και καθε περιπλανομενου ζωιφιου
που ξερεις ολο και καποιος Τσελιγκας μπορει να μας κανει να βροντοφωναξουμε
ζητωωωωωωω ειδαμε το φως το αληθινο hippo .sex hard..sex hard.

Status
Not open for further replies.
Back