Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εκει Έλληνες , εδώ Αλβανοί.
Παρά το κυνηγητό και την καταπίεση, κρατάνε ψηλά τον ελληνισμό και την πίστη τους .
Εμείς εδω δεν ξέρω τι κάνουμε .
Θα στον γραψω κόσμια στον π@@@@@ ο ελληνας 🙃

Είδα ένα βίντεο από πρόσφατη ομιλία του Τράμπ και βρήκα σοκαριστικες τις ομοιότητες που έχουν οι διαπιστώσεις που έκανε (για την διαφθορά, οικογενειοκρατια, προτεραιότητες των νεοταξιτων και παρακμή της πολιτικής,) ανάμεσα σε Αμερική και Ελλάδα. Αναμενόμενο ήταν, μιας και από τα ίδια κέντρα εξουσίας ελέγχονται και η καραμέλα για τον όχλο ( η ατζέντα όπως λένε οι <δημοσιογράφοι >) είναι η ίδια.

Εκει Έλληνες , εδώ Αλβανοί.
Παρά το κυνηγητό και την καταπίεση, κρατάνε ψηλά τον ελληνισμό και την πίστη τους .
Εμείς εδω δεν ξέρω τι κάνουμε .
Προχτές μπαίνω σε ένα ψιλικατζιδικο και μπαίνει και ένας Αλβανός που αποδειχθείκε μεγάλος πλακατζης παίρνει μια AMSTEL και μου λέει φίλε το ξέρεις πως αυτή τη μπύρα την έχει ανακαλύψει Αλβανός και της έχει δώσει και το όνομα του .Για συνέχισε του λέω και μου λέει κοίτα τι γράφει ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ=ΑΜΣΤΕΛ. Για να γελάσουμε λίγο

https://ellas2.wordpress.com/2021/05/27/νέα-παράνοια-με-νομοσχέδιο-για-το-ψάρε/
Και φυσικά ξέρετε ότι ισως σε ένα δύο χρόνια θα απαγορευτεί το κυνήγι σχεδόν σε όλη την Αττική. Μητσοτάκη δεν ψηφίσαμε ή δεν πήγαμε καν να ψηφίσουμε; φάτε τώρα και τον Χαρδαλια στη μάπα.
Η μαλακια δεν έχει όρια… παρανια τέλειος!!!!

Όποιος είχε την προνοητικότητα από παλιά να επενδύσει σε ευγενή μέταλλα τα όποια περισσευουμενα ( λέμε τώρα) χρήματα είχε, έκανε πολύ καλά. Σήμερα και χρήματα δεν υπάρχουν και αν υπάρχουν δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια επένδυση που θα είναι όντως επένδυση και όχι χασουρα. Εγώ ΑΝ είχα θα τα είχα" επενδύσει " σε όπλα και μπαρουτοβολα o_O
Χθες η χρυσή λίρα Αγγλίας επωλείτο από την Τράπεζα 504 €!!Οπότε ναι,έπρεπε παλιότερα να επενδύσουμε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ περίσσευμά μας...;) Σήμερα χρειάζονται πάρα πολλά λεφτά για λίγες μόνο χρυσές λίρες και πιθανότατα με χασούρα μακροπρόθεσμα,εφόσον βέβαια πέσει η τιμή της στο μέλλον....think.

δεν νομίζω οτι ποινικο αδικημα κατι τετοιο, ασε που ο σκυλος δεν μιλάει, οπότε...

Χθες η χρυσή λίρα Αγγλίας επωλείτο από την Τράπεζα 504 €!!Οπότε ναι,έπρεπε παλιότερα να επενδύσουμε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ περίσσευμά μας...;) Σήμερα χρειάζονται πάρα πολλά λεφτά για λίγες μόνο χρυσές λίρες και πιθανότατα με χασούρα μακροπρόθεσμα,εφόσον βέβαια πέσει η τιμή της στο μέλλον....think.

αγόρασε στην τρεχουσα τιμή οποιδήποτε στιγμή, χασουρα δεν εχει ποτε ο χρυσός.

Δασοφύλακας συνελήφθη για παράνομο νυχτερινό κυνήγι​

Είναι και μαλάκας είναι και ...μαρτυριάρης.
Χωρίς άδεια για φετος ανέβαζε φωτογραφίες με σκοτωμένους λαγούς!!!

https://www.kynigesia.gr/epikairotita/dasofylakas-synelifthi-gia-paranomo-nychterino-kynigi/
Είναι ψηλα ο πήχης επιλογής στο δημόσιο ,άλλους τους κάνουνε σταθμαρχες.

Αναμονη 25 λεπτά στην πλατφόρμα του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στο Μοναστηράκι 3μμ ,κοροϊδία με τους χρόνους διέλευσης των συρμών ,ασφυκτικά γεμάτη η πλατφόρμα κοσμο που ερχόταν ειτε απο τη γραμμή του ΜΕΤΡΟ η απο το Μοναστηράκι γενικότερα δεν άντεξα.
Έθεσα το θέμα στην φόρμα επικοινωνίας της ΣΤΑΣΥ και εν ολίγοις η απάντησή τους και ενώ αναγνωρίζουν το χάλι του ηλεκτρικού ,ειναι οτι " ουδέν επιλήψιμο !" Απάντηση που εχω πάρει πολλές φορές από δεκαετίες πριν.Απάντηση που σε κανει να πεις "αι στο διάολο με σας δεν βγάζω άκρη" Αυτο επιδειωκουν.Να σε αποτρέψουν να διαμαρτύρεσαι ,
Αυτό ειναι το ξεφτιλισμένο ελληνικό δημόσιο και κατ επέκταση ελληνικό κράτος .
Διαβάστε τι μαλακιες μου εγραψαν στην απάντηση που μου έστειλαν.
Τα 25 λεπτα και μαλιστα 3 με 3,30μμ , γι αυτούς δεν ειναι καμιά σημαντική καθυστέρηση !
Φωτιά και μπουρλότο !

Σε απάντηση του εν θέματι μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βασικό μέλημα της ΣΤΑ.ΣΥ. ΜΟΝ. Α.Ε. είναι το συγκοινωνιακό έργο της να εκτελείται σύμφωνα με τον ανακοινωμένο προγραμματισμό (δρομολόγια, χροναποστάσεις), ο οποίος βρίσκεται διαθέσιμος στους σταθμούς του δικτύου της και αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Urban Rail Transport S.A MailScanner has detected a possible fraud attempt from "eur01.safelinks.protection.outlook.com" claiming to be www.stasy.gr.

Τυχόν ολισθήσεις δρομολογίων παρατηρούνται είτε από απρόοπτα γεγονότα που επηρεάζουν την κίνηση των συρμών και οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα (π.χ. παρεμπόδιση κλεισίματος θύρας συρμού κατά την επιβίβαση επιβατών, άσκοπο πάτημα του κομβίου κινδύνου επιβατών, αδιαθεσία επιβάτη κλπ) είτε από απρόοπτα τεχνικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουμε με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο, ώστε η όποια ταλαιπωρία του επιβατικού να περιορίζεται στο ελάχιστο.

Ειδικότερα για τη Γραμμή 1 οι συρμοί παρουσιάζουν συχνότερα έκτακτα τεχνικά προβλήματα, λόγω της παλαιότητάς τους (πολλοί εξ αυτών κυκλοφορούν εδώ και 38 χρόνια), με αποτέλεσμα την προσωρινή απόσυρσή τους από την κυκλοφορία και την συνακόλουθη έλλειψη συρμών που οδηγεί σε καθυστερήσεις.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες ολικής ανακαίνισης 14 συρμών της Γραμμής 1. Με την σταδιακή παραλαβή των συρμών αυτών, αναμένεται να ομαλοποιηθούν τα όποια προβλήματα στη Γραμμή 1 και να ενισχυθεί η συχνότητα των δρομολογίων.

Για τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα που μας αναφέρεται δεν διαπιστώθηκε κάποια σημαντική καθυστέρηση στο δίκτυο.

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Με εκτίμηση,

Ωρες ώρες αναρωτιέμαι αν ο άνθρωπος ειναι η πιο εξελίξιμη μορφή ζωής στον πλανήτη
Σύρμα περασμένο δυο φορές γύρω απο τη κοιλιά του σκύλου και σφιγμένο με πένσα .Αυτό στον Πολύγυρο ,αλλα δεν εχει και τοση σημασία το που .

1698434821865.png
1698434845250.png
1698434869200.png
1698434893497.pngΜ

Status
Not open for further replies.
Back