Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.

Οι πολιτικοί κήρυξαν πόλεμο στους αγρότες περικόπτοντας τις επιδοτήσεις.
Να κάνουν τη γεωργία μη βιώσιμη για να μπορούν να κλέψουν τη γη τους
Θέλουν να δημιουργήσουν μια τεχνητή έλλειψη τροφίμων (σκοτώνοντας το γεωργικό κλάδο), να ακολουθήσει μια πείνα... και όταν είναι "έτοιμη η αγορά"...
..θα εμφανιστούν οι σωτήρες με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Και οι αγρότες ξεσηκωθηκαν
Νομίζω πρώτη φορά γίνονται τόσο μεγάλες κινητοποιήσεις στην Γερμανία .

Οι πολιτικοί κήρυξαν πόλεμο στους αγρότες περικόπτοντας τις επιδοτήσεις.
Να κάνουν τη γεωργία μη βιώσιμη για να μπορούν να κλέψουν τη γη τους
Θέλουν να δημιουργήσουν μια τεχνητή έλλειψη τροφίμων (σκοτώνοντας το γεωργικό κλάδο), να ακολουθήσει μια πείνα... και όταν είναι "έτοιμη η αγορά"...
..θα εμφανιστούν οι σωτήρες με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Και οι αγρότες ξεσηκωθηκαν
Και πολύ καλά τους κάνουν, όχι όπως εδώ. Κάθε χρόνο μας πατάνε και πιο πολύ και δεν γίνονται τέτοιες εξεγέρσεις. Αν και τώρα τελευταία σαν να ψευτοξυπνάμε (βλέπε κινητοποιήσεις που έγιναν για τις αποζημιώσεις επειδή είχαν απορριφθεί).

" Δεν γίνεται ένας πατέρας που έχει μείνει μόνος να έχει δικαίωμα να μεγαλώσει το παιδί και να μην έχουν δικαίωμα να μεγαλώσουν το παιδί δύο πατεράδες.Πρεπει επιτέλους να ακολουθήσουμε την πολιτισμένη Ευρώπη".

Αυτά είπε ο μεγαλοδημοσιογραφος Χατζηπαπαρας.
Αυτός που του χάρισαν τα χρέη...
Και τα πληρώνουμε εμείς...

Εμεις Φταιμε .Αυτοι Καλα Κανουν. Βρισκουν λαο ξεφτυλισμενο και δειλο ,και κανουν οτι γουσταρουν.
Πριν περιπου δυο χρονια, Κυριακη, ειμαι σε ενα παρκινγκ σουπερ μαρκετ και κανω εργασιες .
Επειδη απεναντι απο εκει υπαρχει μια καφετερια ερχοντουσαν καποιοι να παρκαρουν για να πανε για καφε.
Οι περισσοτεροι με το που εβλεπαν οτι κανουμε εργασιες εφευγαν και παρκαραν ακριβως απεναντι , διπλα στην καφετερια οπου υπαρχει μια αλανα ..
Καποιοι, παρκαραν κανονικα και τους φωναζα ενα ε , και τους εκανα νοημα να φυγουν και εφευγαν.
Σε καποια φαση ερχετε ενα αυτοκινητο με τρεις πακιστανους.
Παρκαρουν και κατεβαινουν.
Τους φωναζω ενα ε και τους κανω νοημα να φυγουν γιατι ενοχλει το αμαξι εκει.
Μπαινουν μεσα, περνουν απεναντι, παρκαρουν στην αλανα και ο ενας απο αυτους ερχετε ξανα πισω να μου ζητησει το λογο γιατι ειπα λεει, ε και δεν μιλαω ευγενικα.
Ελληνικα δεν ξερεις? μου λεει?
Του απαντησα καταλληλα με καλα Ελληνικα...

Last edited:
Πριν περιπου δυο χρονια, Κυριακη, ειμαι σε ενα παρκινγ σουπερ μαρκετ και κανω εργασιες .
Επειδη απεναντι απο εκει υπαρχει μια καφετερια ερχοντουσαν καποιοι να παρκαρουν για να πανε για καφε.
Οι περισσοτεροι με το που εβλεπαν οτι κανουμε εργασιες εφευγαν και παρκαραν ακριβως απεναντι , διπλα στην καφετερια οπου υπαρχει μια αλανα ..
Καποιοι, παρκαραν κανονικα και τους φωναζα ενα ε , και τους εκανα νοημα να φυγουν και εφευγαν.
Σε καποια φαση ερχετε ενα αυτοκινητο με τρεις πακιστανους.
Παρκαρουν και κατεβαινουν.
Τους φωναζω ενα ε και τους κανω νοημα να φυγουν γιατι ενοχλει το αμαξι εκει.
Μπαινουν μεσα, περνουν απεναντι, παρκαρουν στην αλανα και ο ενας απο αυτους ερχετε ξανα πισω να μου ζητησει το λογο γιατι ειπα λεει, ε και δεν μιλαω ευγενικα.
Ελληνικα δεν ξερεις? μου λεει?
Του απαντησα καταλληλα με καλα Ελληνικα...
Φιλική συμβουλή μη μπλέκεις μιλάμε για ανθρώπους άγριους σε κάπως χειρότερα επίπεδα από τους Αλβανούς... Δε το έχουν σε τίποτα να σκοτώσουν για την τιμή. Επίσης οι άνθρωποι από το Πακιστάν έχουν αρκετά γενετικά προβλήματα λόγω αιμομιξιών εξου και τείνουν να είναι επιθετικοί, βίαιοι με περιορισμένη αντίληψη των συνεπειών είναι γνωστό ότι στο πακισταν έχουν έθιμο να παντρεύονται τη πρώτη τους ξαδέρφη εδώ και αιώνες με αποτέλεσμα αν δεν απατώμαι να είναι η χώρα με τα μεγαλύτερα ποσοστά αιμομιξιών και γενετικών προβλημάτων. Και πριν τολμίσει να με κατηγορίσει κανείς ή πει οτι λέω λόγια του αέρα ορίστε και σχετικά https://www.dw.com/en/pakistan-cousin-marriages-create-high-risk-of-genetic-disorders/a-60687452 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8155442/

Φιλική συμβουλή μη μπλέκεις μιλάμε για ανθρώπους άγριους σε κάπως χειρότερα επίπεδα από τους Αλβανούς...
Καλα, εγω δεν ειμαι ανθρωπος που ψαχνομαι για φασαρια, αντιθετως.
Δεν μπορουσα ομως να τον αφησω ετσι.

Status
Not open for further replies.
Back