Μόνο η ΓΑΔΑ μπορεί να παίζει Πάριο από στικάκι μπουρδέλου.Καλα, μην το ''δενεις και κομπο'' οτι λενε αληθεια.....
Μόνο η ΓΑΔΑ μπορεί να παίζει Πάριο από στικάκι μπουρδέλου.Καλα, μην το ''δενεις και κομπο'' οτι λενε αληθεια.....
Τις κλωτσιές,τις θέλουν οι γονείς,που μάλλον, αυτοί το πήγαν εκεί.Έχουμε μπλέξει με τους τραπερ και τα τάπερ σε αυτό το κόσμο το καλό η μαλάκια δε πάει στο βουνό μόλις έγινα τραπερ (τρομερό) να τους φωνάξουμε αφού πιούμε κάνα δυο μπουκάλια ουίσκι μήπως και ακούσω τίποτα δυστυχία μεγάλη βλέπω από τη κακόγουστια και την αξία που δίνεται σε μηδαμινά πράγματα .
kαι το ΑΤ ΟμόνοιαςΜόνο η ΓΑΔΑ μπορεί να παίζει Πάριο από στικάκι μπουρδέλου.
...Καλημέρα Γιάννη!Φιλαράκι εγώ ξέρω ότι αν ήμουν στο χωριό θα έβγαζα έναν μισθό ακόμη από το μεσημέρι και μετά που εγώ εκεί που είμαι μόνο ελιές έχει τώρα ο κάθε ένας πως το βλέπει δυστυχώς οι σημερινοί νέοι προτιμούν να κάνουν τα γκαρσονακια (ευχαριστώ /παρακαλώ ) και τα ντιλιβερι τρέχοντας όλη μέρα με ένα μηχανάκι παρά να πάνε στη φύση να ιδρώσουν για να μάθουν πως βγαίνει το ψωμί ,αυτή είναι η εξέλιξη που οδηγεί στο να απομακρύνονται και από τα αθλήματα που έχουν να κάνουν με τη φύση ψάρεμα και κυνήγι.Να ξερεται άνθρωπος που δεν γνωρίζει και δεν βιώνει τη φύση ο τσιμεντανθρωπος δηλαδή δεν θα γίνει ποτέ ολοκληρωμένος άνθρωπος τα γράμματα και οι υπολογιστές χωρίς βιώματα έχουν όση διαφορά έχει η θεωρία με τη πράξη άλλο να γνωρίζουμε γιατί μας το δίδαξαν και άλλο να το έχουμε ζήσει αλλιώς αντιλαμβανόμαστε την αξία και τη σημασία του καθενός.Ειναι κάτι που φαίνεται εξαλου στην εξέλιξη της κοινωνίας η ποιότητα των ανθρώπων ξευτιζει γιατί απλά τα βλέπει όλα επιφανειακά και τα θέλει εύκολα,χωρίς να κοπιάσει.
Είχαν καταλάβει και τα ψάρια ότι έρχεται το ΠΑΣΟΚ σε λίγο και είχαν ζαλιστεί από τη χαρά τούς.
Τριαντάφυλλε οι τιμές από το χωράφι στο σούπερ μάρκετ είναι η μέρα με τη νύχτα. Πώληση σουλτανίνας ( ένα είδος σταφυλιού για όσους δεν ξέρουν) από 0.43€ έως 0.50€ στον παραγωγό, πωλείται 2.50€ στο τοπικό σούπερ μάρκετ. Έτσι είναι για όλα τα φρούτα και οπωροκηπευτικά. Λιπάσματα 100% πάνω φάρμακα, εργατικά, νερά και πάει λέγοντας, όλα τεράστια αύξηση. Και η εφορία συνέταιρος. Δεν χρειάζεται να είναι μάντης κάνεις για να καταλάβει ότι στο κοντινό μέλλον και οι εναπομείναντες αγροτοκτηνοτροφοι θα μεταπηδήσουν σε άλλα επαγγέλματα για να επιβιώσουν και τότε η επισιτιστική κρίση δεν θα αποφευχθεί, όσες εισαγωγές και αν κάνουν.Σε βαράει απελπισία, και δεν ξέρει τι να κάνεις μπέρδεμα είναι όλα,τι θέλω να πω, καλλιεργώ μαρούλια αυτή είναι η δουλειά μου από αυτό ζω, κόστος στο κάθε μαρούλι από το σπόρο μέχρι τη συγκομιδή έχει 0.15 έως 0.18 λεπτά. Το κάθε στρέμμα περνει 5.500 έως 6.000 μαρούλια . Έρχεται η ώρα της συγκομιδής ζητάς 0.20 λεπτά και σου λέει ισε ακριβώς. Και την ίδια στιγμή στο ράφι έχει 0.70 λεπτά. Και γιατί γίνονται όλα αυτά; Γιατί πάνε η περισσότερη έμποροι δίνουμε χρημα στους παραγωγούς κηπευτικών να καλιεργεισουν για να τα πάρουν όσο θέλουν. Και αυτόν που δεν χρωστάει του περνούν κάτι λίγα για να μην κλείσουν την πόρτα τελείως και να σε έχουν σταμπαει γιατί κάποια στιγμή θα σε χρειαστούν. Και σήμερα κατάλαβα τούς χρωστάς θα τα πουλήσεις.δεν τούς χρωστάς θα μείνουν στο χωράφι όπως έγινε και με έμενα φέτος άργησα να πάρω χαμπάρι το τι παίζεται. Έχουν βγει πολύ παραγωγή εκτός γιατί δεν έχουν λεφτά για να καλιεργεισουν και θα βγουν και πολύ ακόμα. Παντού υπάρχει βρωμιά.
Το μεροκάματο φέτος στην Κορινθία για εργάτες γης 35 ευρώ, νερό- καφές - κολατσιό από τον παραγωγό.Εγώ δεν έχω ακούσει μεροκάματο κάτω των 25/30 και δεν νομίζω να υπάρχει ούτε αλλοδαπός να δουλέψει με 15 €
Μην νομίζεις ότι θα κάτσει και πάρα πολύ μέσαΘα τον βάλουμε μέσα,να τον ταιζουμε κι αυτόν;Και η μάνα λέει, ήταν η νταντά.
Να σου πω μ'αυτούς που κυβερνάνε και τους προηγούμενους, θεωρώ πιθανότερο να νομιμοποιήσουν την παιδοφιλία από το να αυστηροποιήσουν τις ποινές.Μην νομίζεις ότι θα κάτσει και πάρα πολύ μέσα
Μήπως μετά από τόσα μαζεμένα περιστατικά ήρθε η ώρα να αλλάξουν τον νόμο προς το αυστηρότερο;
Γιατί δεν ακούω τίποτα....
Στις δυτικές πολιτισμένες χώρες το έχουμε ρίξει στον λανθάνων <<προοδευτισμό-δικαιωματισμό>>Να σου πω μ'αυτούς που κυβερνάνε και τους προηγούμενους, θεωρώ πιθανότερο να νομιμοποιήσουν την παιδοφιλία από το να αυστηροποιήσουν τις ποινές.