Φιλαράκι εγώ ξέρω ότι αν ήμουν στο χωριό θα έβγαζα έναν μισθό ακόμη από το μεσημέρι και μετά που εγώ εκεί που είμαι μόνο ελιές έχει τώρα ο κάθε ένας πως το βλέπει δυστυχώς οι σημερινοί νέοι προτιμούν να κάνουν τα γκαρσονακια (ευχαριστώ /παρακαλώ ) και τα ντιλιβερι τρέχοντας όλη μέρα με ένα μηχανάκι παρά να πάνε στη φύση να ιδρώσουν για να μάθουν πως βγαίνει το ψωμί ,αυτή είναι η εξέλιξη που οδηγεί στο να απομακρύνονται και από τα αθλήματα που έχουν να κάνουν με τη φύση ψάρεμα και κυνήγι.Να ξερεται άνθρωπος που δεν γνωρίζει και δεν βιώνει τη φύση ο τσιμεντανθρωπος δηλαδή δεν θα γίνει ποτέ ολοκληρωμένος άνθρωπος τα γράμματα και οι υπολογιστές χωρίς βιώματα έχουν όση διαφορά έχει η θεωρία με τη πράξη άλλο να γνωρίζουμε γιατί μας το δίδαξαν και άλλο να το έχουμε ζήσει αλλιώς αντιλαμβανόμαστε την αξία και τη σημασία του καθενός.Ειναι κάτι που φαίνεται εξαλου στην εξέλιξη της κοινωνίας η ποιότητα των ανθρώπων ξευτιζει γιατί απλά τα βλέπει όλα επιφανειακά και τα θέλει εύκολα,χωρίς να κοπιάσει.