Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Για ποιο λόγο ας πούμε ,εσύ ,θα ήθελες να πουλάς σε σούπερ μάρκετ?δεν είναι καλύτερα η λαϊκή‼️?
Γιάννη καλημέρα. Θέλω η παραγωγή να φεύγει από το χωράφι γιατί είναι μεγάλη ποσότητα.Στη λαϊκή θα ήταν η καλύτερη λύση, αλλά δεν μπορώ γιατί θέλει να έχεις κάποιον πίσω να φροντίζει την καλλιέργεια, και δεν ξέρω αν μπορεί να απορροφήσει τόσο μεγάλες ποσότητες, παράδειγμα Πέρση εκοβα μέσον όρο 6000 μαρούλια κάθε μέρα, ήταν μια καλή χρονιά
Φέτος εκοβα 3000 κάθε 10 μέρες με τους ίδιους εμπόρους, και είπα ποιο πάνω γιατί το έκαναν, μέσα από όλο αυτό ξεχώρισαν 2 έμποροι που είναι σταθερή και δεν σε άφησαν. Και δεν θα τους αφήσω και εγώ στο μέλλον.

Το καλύτερο για την επιστροφή πετρελαίου που λένε μπήκαν στο λογαριασμό 36 ευρώ αυτά δικαιούμαι. Και με 40 ευρώ δεν γεμίζει το 20 λίτρο μπετονι. Και από την αλλαγή του χρόνου δεν ξέρω μην έχω κάψει μισό βυτίο πετρέλαιο. Ρε τους αλήτες είναι για γέλια .sarcastic. .sarcastic.

Στην Συρία βρέθηκε ψηφιδωτό <ρωμαϊκό >, κατά την πάγια τακτική του εγχώριου ρουφιανισταν να κρύβει την αλήθεια και να αποδίδει οτιδήποτε ελληνικό σε άσχετους έως ανύπαρκτους πολιτισμούς. Ενώ σε όλη την Συρία, Ιορδανία, Λίβανο, Ισραήλ, Σινά τα παλαιότερα ευρήματα είναι ελληνικά, αντί να το τονίσουμε το διαγράφουμε, και αντ'αυτου υιοθετουμε όποια εικασία ή αυθαιρεσία υποστηρίζει ο κάθε σωβινιστης, αρκεί να μην φανεί το ελληνικό αποτύπωμα. Το συγκεκριμένο είναι λένε το πιο σημαντικό που έχει βρεθεί εκεί, ΟΛΕΣ οι παραστάσεις αναπαριστούν Έλληνες θεούς και ήρωες, ΟΛΑ τα ονόματα είναι Ελληνικά, τα παλαιότερα οικιστικά απομεινάρια είναι της ελληνικής πόλης Αρεθουσα, αλλά για τους αρθρογράφους πρόκειται για ρωμαϊκό.

Το ξέρω πώς πληρώνουν, όσο για την παραγωγή υπάρχει, δεν σταματά, το θέμα είναι ότι μπορεί να θέλει την Άρτα με τα Γιάννενα μαζί, για να μπεις.
Νομίζω ότι ζητούν σταθερή τροφοδοσία και βάζουν ποινικές ρήτρες γι'αυτό.

Νομίζω ότι ζητούν σταθερή τροφοδοσία και βάζουν ποινικές ρήτρες γι'αυτό.
Έτσι είναι έχω πιάσει κάτι κουβέντες την ώρα που ξεφορτωνο , όπως και κάτι επιστροφές γιατί ξεπερνούσαν τα 600 γραμμάρια, για αυτό και κρατάω μικρό καλάθι, αλλά θα ήθελα να κάνω μια κουβέντα εγώ ο ίδιος για να μου λυθούν πολλές απορίες, όπως και να έχει θα την βρω την λύση έχω πολύ πείσμα , δεν το βάζω εύκολα κάτω. ;)

Στην Συρία βρέθηκε ψηφιδωτό <ρωμαϊκό >, κατά την πάγια τακτική του εγχώριου ρουφιανισταν να κρύβει την αλήθεια και να αποδίδει οτιδήποτε ελληνικό σε άσχετους έως ανύπαρκτους πολιτισμούς. Ενώ σε όλη την Συρία, Ιορδανία, Λίβανο, Ισραήλ, Σινά τα παλαιότερα ευρήματα είναι ελληνικά, αντί να το τονίσουμε το διαγράφουμε, και αντ'αυτου υιοθετουμε όποια εικασία ή αυθαιρεσία υποστηρίζει ο κάθε σωβινιστης, αρκεί να μην φανεί το ελληνικό αποτύπωμα. Το συγκεκριμένο είναι λένε το πιο σημαντικό που έχει βρεθεί εκεί, ΟΛΕΣ οι παραστάσεις αναπαριστούν Έλληνες θεούς και ήρωες, ΟΛΑ τα ονόματα είναι Ελληνικά, τα παλαιότερα οικιστικά απομεινάρια είναι της ελληνικής πόλης Αρεθουσα, αλλά για τους αρθρογράφους πρόκειται για ρωμαϊκό.
Φιλισταίοι κατόπιν Παλαιστίνιοι αν δεν κάνω λάθος....Έλληνες‼️

Κρίμα για τον Ολυμπιονίκη Α.νικολαιδη ήταν από τα πολύ καλά παιδιά και οικογενειάρχης, πολύ κρίμα τόσο μικρός, είχε ακόμα πολλά να προσφέρει για το άθλημα και την Ελλάδα.
Ο καρκίνος κάνει θραύση κ οι ασθενείς είναι τεράστιο παράδειγμα για εμάς τους ωχαδερφιστες ....με την τεράστια θέληση τους για ζωή‼️
Ο Μίκυ Ρουρκ είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ,ότι αν ο αδερφός του δεν είχε πεθάνει από καρκίνο θα αυτοκτονούσε από χρόνια(προσβολή να φαίνονται σημαντικά, τα οποία προβλήματα βιώνει ο καθένας, μπροστά σε αυτό της ασθενείας, πόνος κ γνώση θανατου)...ο θάνατος του αδερφού του δε,του έδωσε θέληση κ κουράγιο για ζωή‼️
Θεός σχωρεστον,κουράγιο στην οικογένεια του‼️

Πάντως με 30% ανεργία στη χώρα πολλούς νέους ανέργους να μην υπάρχει προσωπικό για αγροτική συγκομιδή είναι τρομερή επιτυχία πάλι αυτής της χώρας και της ανατροφής των νέων της .Έχουμε καταφέρει να προτιμούμε το καθισιο από το να είμαστε εργάτες κάπου τρομερό .Δουλειές που αν δεν πονάει η μέση μπορώ να τις κανω και να νιώθω και ευτυχία τις ακούν οι νεότεροι και κουράζονται στα ακουσμα.

Πάντως με 30% ανεργία στη χώρα πολλούς νέους ανέργους να μην υπάρχει προσωπικό για αγροτική συγκομιδή είναι τρομερή επιτυχία πάλι αυτής της χώρας και της ανατροφής των νέων της .Έχουμε καταφέρει να προτιμούμε το καθισιο από το να είμαστε εργάτες κάπου τρομερό .Δουλειές που αν δεν πονάει η μέση μπορώ να τις κανω και να νιώθω και ευτυχία τις ακούν οι νεότεροι και κουράζονται στα ακουσμα.
Δούλεψα ,πιτσιρικωθεν στα χωράφια....ντοματακια,καπνά ,σκάλισμα βαμβακιού....μεροκάματο 5000 δρχ πέρναγα μια εβδομάδα‼️το μεροκάματο έμεινε ίδιο κ διαμορφώθηκε στα 15€‼️δεν προλάβενεις ούτε στο Περίπτερο να φτάσεις‼️για ποιο λοιπόν λόγο να πάει κάποιος???

Δούλεψα ,πιτσιρικωθεν στα χωράφια....ντοματακια,καπνά ,σκάλισμα βαμβακιού....μεροκάματο 5000 δρχ πέρναγα μια εβδομάδα‼️το μεροκάματο έμεινε ίδιο κ διαμορφώθηκε στα 15€‼️δεν προλάβενεις ούτε στο Περίπτερο να φτάσεις‼️για ποιο λοιπόν λόγο να πάει κάποιος???
Γιάννη κάνεις μεγάλο λάθος για το μεροκάματο. Το μεροκάματο αυτή τη στιγμή έχει χωρίς εργοσιμο 30 ευρώ , και με το εργοσιμο 33 ευρώ , τα 3 ευρώ τα κρατάει το εφκα. Και από ότι ακούγεται θα ανέβει. Γιατί δεν υπάρχουν εργάτες και άλλος όταν δεν έχει μόνιμο προσωπικό για να κάνει τη δουλειά του το χτυπάει στην τιμή. Και κάτι άλλο δουλειά υπάρχει αρκεί να έχεις όρεξη να δουλέψεις. Και δεν θα πεινάσει κάνεις. Δηλαδή στην τελική αν πάει κάποιος να δουλέψει στα χωράφια τη θα γίνει η δουλειά δεν είναι ντροπή αρκεί να είναι τίμια, εγώ ξέρω όταν δεν αφήνει μεροκάματο και δουλεύει δεν θα πεινάσει . ;)

Γιάννη στην Μεσσηνία συγκομιδή ελιάς και με φαγητό μόνο κρέας 45-50 ευρώ παίρνουν τα Αλβανα και με παρακάλια

Εγώ δεν έχω ακούσει μεροκάματο κάτω των 25/30 και δεν νομίζω να υπάρχει ούτε αλλοδαπός να δουλέψει με 15 €
Εδώ έμεινε σταθερό‼️είχα γράψει παλιότερα ότι ο άλλος μας πλήρωνε 25 λεπτά την μπάλα τριφυλλιού για φόρτωμα στο αμάξι κ ντανιασμα στην αποθήκη του ,τη στιγμή που οι Πακιστανοί κ οι γύφτοι περνούν το διπλό(50-60 λεπτά)....άμα θέλετε λέει....τον γαμεις η δεν τον γαμεις μετά?

Status
Not open for further replies.
Back