Απορώ πως δεν την μπουζουριασανε ακόμα για συνένοχο....Η δεν κατάλαβε ότι ήταν ανήλικηΕδώ έσκασε η τσατσά με στικάκι από τις κάμερες του σαλονιού στο μπουρδέλο που εξέδιδαν την μικρή και λέει για ηθοποιούς, πολιτικούς, παπάδες.Κατσε να δεις τώρα κουκουλωμα.
Δεν χρειάζεται.Σε καμία εβδομάδα θα πηδήξει από το μπαλκόνι από τις "τύψεις" της και το στικάκι θα πέσει στην λεκάνη αλλά Βενιζέλος.Απορώ πως δεν την μπουζουριασανε ακόμα για συνένοχο....Η δεν κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη
Ελπίζω να μην γίνει κουκούλωμα ...Εδώ έσκασε η τσατσά με στικάκι από τις κάμερες του σαλονιού στο μπουρδέλο που εξέδιδαν την μικρή και λέει για ηθοποιούς, πολιτικούς, παπάδες.Κατσε να δεις τώρα κουκουλωμα.
Αυτόν τον είδες ! ... η τιμωρία μετά είναι άλλο θέμα.Όπως στον Λιγνάδη...
Εγκεφαλική εξαθλίωση και παιδεία ανύπαρκτη.Οικονομική εξαθλίωση , παιδιά .....
Το στικακι δεν το αναγνωρίζει κανένα δικαστήριο σαν αποδεικτικό στοιχείο...Δεν χρειάζεται.Σε καμία εβδομάδα θα πηδήξει από το μπαλκόνι από τις "τύψεις" της και το στικάκι θα πέσει στην λεκάνη αλλά Βενιζέλος.
Στη Μύκονο, γιατί πάνε;Για τον πελεκάνο;Εντάξει , αφού δεν έχουμε φτάσει ακόμα να είμαστε προορισμός σεξοτουρισμού , υπάρχει ελπίδα !
Δεν νομίζω να υπάρχει κομματισμός στα σχολεία....η νεολαία δεν ξέρει ποιος ήταν ο Κολοκοτρώνης θα ξέρει τον μητσοτακη η τον Τσίπρα?στα ΑΕΙ ΤΕΙ ναι εκεί το είδα κ απειχαΝα πω την αμαρτία μου δεν σε πιάνω ! ...αλλά και εσύ από αυτό που γράφεις μάλλον δεν με πιάνεις!!!
Αυτό που πιστεύω (το έζησα) είναι ότι στα τέλη του 70 αρχές 80 μπήκε ο κομματισμός στα σχολεία. Τότε άρχισαν οι καταλήψεις, οι βανδαλισμοί και κάποιες κλοπές ...
Όσες φορές βρέθηκαν κάποιοι που είχαν κάνει τέτοιες παραβάσεις, τα κόμματα (ηθικοί αυτουργοί) παρείχαν κάλυψη (πούλησαν προστασία).
Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης στα χρόνια που ακολούθησαν έθρεψε την παραβατικότητα και την ατιμωρησία στα σχολεία.
η χώρα είναι ένα μπου@@@ για τους αγρότες δεν νιαζεται κανενας .. η ακρίβεια στην ενέργεια τους ήρθε κουτι θα σταματήσουν να καλλιεργούνται χωράφια και θα μπουν ΑΠΕ..η ελλαδητσα θα γίνει ένα απέραντο ξενοδοχεία να έρχονται οι ευρώ-πεοι.. να μας γ@@@@ αυτό είναι αναπτηξει.. οι μικρομεσαίοι δεν θα υπάρχουν πια …οι αγρότες θα εξαφανιστούν μόνο λίγοι μεγάλοαγρωτες θα έπειζησουν και αυτοί γιατί θα είναι της κυβερνήσεις και θα περνουν της επιδοτήσεις!!!! Αν δεν βγει ο κόσμος στο δρόμο να τους πάρει με τα παλούκια θα μας γ@&@@ μεχρει τερμαΣε βαράει απελπισία, και δεν ξέρει τι να κάνεις μπέρδεμα είναι όλα,τι θέλω να πω, καλλιεργώ μαρούλια αυτή είναι η δουλειά μου από αυτό ζω, κόστος στο κάθε μαρούλι από το σπόρο μέχρι τη συγκομιδή έχει 0.15 έως 0.18 λεπτά. Το κάθε στρέμμα περνει 5.500 έως 6.000 μαρούλια . Έρχεται η ώρα της συγκομιδής ζητάς 0.20 λεπτά και σου λέει ισε ακριβώς. Και την ίδια στιγμή στο ράφι έχει 0.70 λεπτά. Και γιατί γίνονται όλα αυτά; Γιατί πάνε η περισσότερη έμποροι δίνουμε χρημα στους παραγωγούς κηπευτικών να καλιεργεισουν για να τα πάρουν όσο θέλουν. Και αυτόν που δεν χρωστάει του περνούν κάτι λίγα για να μην κλείσουν την πόρτα τελείως και να σε έχουν σταμπαει γιατί κάποια στιγμή θα σε χρειαστούν. Και σήμερα κατάλαβα τούς χρωστάς θα τα πουλήσεις.δεν τούς χρωστάς θα μείνουν στο χωράφι όπως έγινε και με έμενα φέτος άργησα να πάρω χαμπάρι το τι παίζεται. Έχουν βγει πολύ παραγωγή εκτός γιατί δεν έχουν λεφτά για να καλιεργεισουν και θα βγουν και πολύ ακόμα. Παντού υπάρχει βρωμιά.
Έτσι ακριβώς η μεγαλοαγροτες είναι τσιράκια των βουλευτών. Δεν θα παράγουμε τίποτα ποιος θα αντέξει και αυτή που είναι υγιείς οικονομικά και έχουν φιλότιμο, έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν θα αντέξουν για πολύ αυτή είναι η αλήθεια. Δεν έχω πάρει ποτέ επιδότηση ούτε προγράμματα. Δουλεύοντας τα έχω αποκτήσει. Έχω ξεκινήσει 2 φορές από το μηδέν και έχω σταθεί στα πόδια μου. Αλλά αυτό που βλέπω να έρχεται με φοβίζει.Η χώρα
η χώρα είναι ένα μπου@@@ για τους αγρότες δεν νιαζεται κανενας .. η ακρίβεια στην ενέργεια τους ήρθε κουτι θα σταματήσουν να καλλιεργούνται χωράφια και θα μπουν ΑΠΕ..η ελλαδητσα θα γίνει ένα απέραντο ξενοδοχεία να έρχονται οι ευρώ-πεοι.. να μας γ@@@@ αυτό είναι αναπτηξει.. οι μικρομεσαίοι δεν θα υπάρχουν πια …οι αγρότες θα εξαφανιστούν μόνο λίγοι μεγάλοαγρωτες θα έπειζησουν και αυτοί γιατί θα είναι της κυβερνήσεις και θα περνουν της επιδοτήσεις!!!! Αν δεν βγει ο κόσμος στο δρόμο να τους πάρει με τα παλούκια θα μας γ@&@@ μεχρει τερμα
Γυρνάμε στους τσιφλικάδες Γιάννη …αλλά στην μοντέρνα τους μορφη βλέπε ΑΠΕ.. τα παιδιά μας αντί να έχουν θέα την υπέροχη φύση θα βλέπουν ανεμογεννήτριες και φωτό…….α.. και μάλιστα θα έχουν πάθη και τόσι πλήση εγκεφάλου που θα τους αρεση αυτο το θέαμαΗ γη άρχισε να συσσωρεύεται στα χέρια λίγων ξανά....όσοι έχουν όλα τα παρελκόμενα.....
Γιάννη δεν είναι να έχεις όλα τα παρελκόμενα . Είναι να έχεις χρήμα και να παίρνει το πετρέλαιο από το διλιστιριο , με άλλη τιμή, είναι να παίρνει τα λιπάσματα από Ιταλία με άλλη τιμή, πολύ χαμηλές, όπου και να το πιάσεις βρωμάει,Η γη άρχισε να συσσωρεύεται στα χέρια λίγων ξανά....όσοι έχουν όλα τα παρελκόμενα.....