Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εδώ έσκασε η τσατσά με στικάκι από τις κάμερες του σαλονιού στο μπουρδέλο που εξέδιδαν την μικρή και λέει για ηθοποιούς, πολιτικούς, παπάδες.Κατσε να δεις τώρα κουκουλωμα.
Απορώ πως δεν την μπουζουριασανε ακόμα για συνένοχο....Η δεν κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη

Η χώρα είναι σε λειτουργία πλατσικου εδώ και χρονιαααααα παλεύουμε ποιος θα πρωτοκλεψει η θα πρωτοαρπαξει ότι μπορεί περισσότερο από το άλλον και από την πολιτεία και τους παράλογους νόμους της και όσο φτωχαινουμε και πλησιάζουν τα όρια της επιβίωσης τόσο χειροτερεύει η κτηνωδία είναι φυσικό επακόλουθο κοινής λογικής .Σταζορια φαίνονται οι αρετές και οι αξίες και όπως βλέπεται δεν υπάρχουν .

Απορώ πως δεν την μπουζουριασανε ακόμα για συνένοχο....Η δεν κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη
Δεν χρειάζεται.Σε καμία εβδομάδα θα πηδήξει από το μπαλκόνι από τις "τύψεις" της και το στικάκι θα πέσει στην λεκάνη αλλά Βενιζέλος.

Εδώ έσκασε η τσατσά με στικάκι από τις κάμερες του σαλονιού στο μπουρδέλο που εξέδιδαν την μικρή και λέει για ηθοποιούς, πολιτικούς, παπάδες.Κατσε να δεις τώρα κουκουλωμα.
Ελπίζω να μην γίνει κουκούλωμα ...
Όπως στον Λιγνάδη...
Αυτόν τον είδες ! ... η τιμωρία μετά είναι άλλο θέμα.
Αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι το κουκούλωμα. Το πρόβλημα είναι ότι οι ποινές που επιβάλλονται από τα δικαστήρια δεν εκτελούνται ... Όλοι ακόμα και με ισόβια (που δεν είναι ισόβια αλλά κάτι λίγα χρόνια) στα 2/3 της ποινής τους κυκλοφορούν άνετα έξω ...

Last edited:
Δεν χρειάζεται.Σε καμία εβδομάδα θα πηδήξει από το μπαλκόνι από τις "τύψεις" της και το στικάκι θα πέσει στην λεκάνη αλλά Βενιζέλος.
Το στικακι δεν το αναγνωρίζει κανένα δικαστήριο σαν αποδεικτικό στοιχείο...

Δεν μου φαίνεται τίποτα παράλογο πια.Ζουμε την απόλυτη τρέλα.Δεν εχει μείνει τίποτα όρθιο,ακόμα και εμείς έχουμε πνίγει από κυνηγαραδες κτλ και παρακολουθούμε με το στόμα ανοικτό.Τα παιδιά έχουν κινητά και βιζιτουδες είδωλα,η Τραπ που ακούνε μιλάει για μπιστολια, χρήμα, κλαρίνα και οι γονείς ψωνίζοντα στο facebook.Αμα είμαστε και 5-6 ικανοί τροφοσυλλέκτες μέσα στην μαλακια που δέρνει τον κόσμο ενοχλούμε τον φιλοζωο με το καναπεδοσκυλο.

Να πω την αμαρτία μου δεν σε πιάνω ! :) ...αλλά και εσύ από αυτό που γράφεις μάλλον δεν με πιάνεις!!! :)

Αυτό που πιστεύω (το έζησα) είναι ότι στα τέλη του 70 αρχές 80 μπήκε ο κομματισμός στα σχολεία. Τότε άρχισαν οι καταλήψεις, οι βανδαλισμοί και κάποιες κλοπές ...
Όσες φορές βρέθηκαν κάποιοι που είχαν κάνει τέτοιες παραβάσεις, τα κόμματα (ηθικοί αυτουργοί) παρείχαν κάλυψη (πούλησαν προστασία).
Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης στα χρόνια που ακολούθησαν έθρεψε την παραβατικότητα και την ατιμωρησία στα σχολεία.
Δεν νομίζω να υπάρχει κομματισμός στα σχολεία....η νεολαία δεν ξέρει ποιος ήταν ο Κολοκοτρώνης ‼️θα ξέρει τον μητσοτακη η τον Τσίπρα?στα ΑΕΙ ΤΕΙ ναι εκεί το είδα κ απειχα‼️

2,029 το v power σήμερα σε προσφορα.tired.οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτώχοι φτωχότεροι… πραβω στο μπ@@@& που λέγεται ευρώ- πεοι… βρήκαν λύση για άλλοι μια φορά…. Και ο κόσμος χαζεμενος από το fb κάθεται αναπαυτικά .. καλά να μας κάνουν γ@@@@χωρις σάλιο … περάστηκα μας

Σε βαράει απελπισία, και δεν ξέρει τι να κάνεις μπέρδεμα είναι όλα,τι θέλω να πω, καλλιεργώ μαρούλια αυτή είναι η δουλειά μου από αυτό ζω, κόστος στο κάθε μαρούλι από το σπόρο μέχρι τη συγκομιδή έχει 0.15 έως 0.18 λεπτά. Το κάθε στρέμμα περνει 5.500 έως 6.000 μαρούλια . Έρχεται η ώρα της συγκομιδής ζητάς 0.20 λεπτά και σου λέει ισε ακριβώς. Και την ίδια στιγμή στο ράφι έχει 0.70 λεπτά. Και γιατί γίνονται όλα αυτά; Γιατί πάνε η περισσότερη έμποροι δίνουμε χρημα στους παραγωγούς κηπευτικών να καλιεργεισουν για να τα πάρουν όσο θέλουν. Και αυτόν που δεν χρωστάει του περνούν κάτι λίγα για να μην κλείσουν την πόρτα τελείως και να σε έχουν σταμπαει γιατί κάποια στιγμή θα σε χρειαστούν. Και σήμερα κατάλαβα τούς χρωστάς θα τα πουλήσεις.δεν τούς χρωστάς θα μείνουν στο χωράφι όπως έγινε και με έμενα φέτος άργησα να πάρω χαμπάρι το τι παίζεται. Έχουν βγει πολύ παραγωγή εκτός γιατί δεν έχουν λεφτά για να καλιεργεισουν και θα βγουν και πολύ ακόμα. Παντού υπάρχει βρωμιά.

Η χώρα
Σε βαράει απελπισία, και δεν ξέρει τι να κάνεις μπέρδεμα είναι όλα,τι θέλω να πω, καλλιεργώ μαρούλια αυτή είναι η δουλειά μου από αυτό ζω, κόστος στο κάθε μαρούλι από το σπόρο μέχρι τη συγκομιδή έχει 0.15 έως 0.18 λεπτά. Το κάθε στρέμμα περνει 5.500 έως 6.000 μαρούλια . Έρχεται η ώρα της συγκομιδής ζητάς 0.20 λεπτά και σου λέει ισε ακριβώς. Και την ίδια στιγμή στο ράφι έχει 0.70 λεπτά. Και γιατί γίνονται όλα αυτά; Γιατί πάνε η περισσότερη έμποροι δίνουμε χρημα στους παραγωγούς κηπευτικών να καλιεργεισουν για να τα πάρουν όσο θέλουν. Και αυτόν που δεν χρωστάει του περνούν κάτι λίγα για να μην κλείσουν την πόρτα τελείως και να σε έχουν σταμπαει γιατί κάποια στιγμή θα σε χρειαστούν. Και σήμερα κατάλαβα τούς χρωστάς θα τα πουλήσεις.δεν τούς χρωστάς θα μείνουν στο χωράφι όπως έγινε και με έμενα φέτος άργησα να πάρω χαμπάρι το τι παίζεται. Έχουν βγει πολύ παραγωγή εκτός γιατί δεν έχουν λεφτά για να καλιεργεισουν και θα βγουν και πολύ ακόμα. Παντού υπάρχει βρωμιά.
η χώρα είναι ένα μπου@@@ για τους αγρότες δεν νιαζεται κανενας .. η ακρίβεια στην ενέργεια τους ήρθε κουτι θα σταματήσουν να καλλιεργούνται χωράφια και θα μπουν ΑΠΕ..η ελλαδητσα θα γίνει ένα απέραντο ξενοδοχεία να έρχονται οι ευρώ-πεοι.. να μας γ@@@@ αυτό είναι αναπτηξει.. οι μικρομεσαίοι δεν θα υπάρχουν πια …οι αγρότες θα εξαφανιστούν μόνο λίγοι μεγάλοαγρωτες θα έπειζησουν και αυτοί γιατί θα είναι της κυβερνήσεις και θα περνουν της επιδοτήσεις!!!! Αν δεν βγει ο κόσμος στο δρόμο να τους πάρει με τα παλούκια θα μας γ@&@@ μεχρει τερμα

Η χώρα

η χώρα είναι ένα μπου@@@ για τους αγρότες δεν νιαζεται κανενας .. η ακρίβεια στην ενέργεια τους ήρθε κουτι θα σταματήσουν να καλλιεργούνται χωράφια και θα μπουν ΑΠΕ..η ελλαδητσα θα γίνει ένα απέραντο ξενοδοχεία να έρχονται οι ευρώ-πεοι.. να μας γ@@@@ αυτό είναι αναπτηξει.. οι μικρομεσαίοι δεν θα υπάρχουν πια …οι αγρότες θα εξαφανιστούν μόνο λίγοι μεγάλοαγρωτες θα έπειζησουν και αυτοί γιατί θα είναι της κυβερνήσεις και θα περνουν της επιδοτήσεις!!!! Αν δεν βγει ο κόσμος στο δρόμο να τους πάρει με τα παλούκια θα μας γ@&@@ μεχρει τερμα
Έτσι ακριβώς η μεγαλοαγροτες είναι τσιράκια των βουλευτών. Δεν θα παράγουμε τίποτα ποιος θα αντέξει και αυτή που είναι υγιείς οικονομικά και έχουν φιλότιμο, έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν θα αντέξουν για πολύ αυτή είναι η αλήθεια. Δεν έχω πάρει ποτέ επιδότηση ούτε προγράμματα. Δουλεύοντας τα έχω αποκτήσει. Έχω ξεκινήσει 2 φορές από το μηδέν και έχω σταθεί στα πόδια μου. Αλλά αυτό που βλέπω να έρχεται με φοβίζει.

Θα σας γράψω την άποψη μου χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν .Έμπορας (συνήθως) είναι ο χειρότερος χαρακτήρας δυστυχώς γιατί το μόνο που ασχολείται είναι πως θα οικονομησει εκμεταλευομενος και τις δύο πλευρές παραγωγό και καταναλωτή και είναι ο μόνος που ποτέ δε χάνει εκτός και αν ηλίθιος γιατί και έντιμος να ναι θα επιβιώνει μια χαρά .Γράφει ο συνάδελφος για τα μαρούλια που να δεις τι γίνεται στη λαχαναγορά τη κεντρική πόσες φορές έχουν πετάξει πράγματα οι χοντρεμποροι για να μην πέσει η τιμή μιλάω για παλαιότερα χρόνια που είχα μέσα δικούς μου και μου τα λέγανε.Αφηστε το ξύνουμε μεγάλες πληγές στη χώρα του πλιάτσικου όπως συνηθίζω να λέω.

δυστυχώς είμαστε μια χώρα παρτάκιδον… και αυτές η χώρες δεν έχουν μέλλον….. μας κατάντησαν να εισάγονται ακόμα και τα κρεμμύδια τι να λεμε τώρα… αν δεν γυρίσουμε στον προτογενούς τομέα θα πάρουμε τον πουλο παραμάσχαλα που λένε στο χωριό μου

Η γη άρχισε να συσσωρεύεται στα χέρια λίγων ξανά....όσοι έχουν όλα τα παρελκόμενα.....
Γυρνάμε στους τσιφλικάδες Γιάννη …αλλά στην μοντέρνα τους μορφη βλέπε ΑΠΕ.. τα παιδιά μας αντί να έχουν θέα την υπέροχη φύση θα βλέπουν ανεμογεννήτριες και φωτό…….α.. και μάλιστα θα έχουν πάθη και τόσι πλήση εγκεφάλου που θα τους αρεση αυτο το θέαμα

Η γη άρχισε να συσσωρεύεται στα χέρια λίγων ξανά....όσοι έχουν όλα τα παρελκόμενα.....
Γιάννη δεν είναι να έχεις όλα τα παρελκόμενα . Είναι να έχεις χρήμα και να παίρνει το πετρέλαιο από το διλιστιριο , με άλλη τιμή, είναι να παίρνει τα λιπάσματα από Ιταλία με άλλη τιμή, πολύ χαμηλές, όπου και να το πιάσεις βρωμάει,

Status
Not open for further replies.
Back