Φοβουμαι πως δεν θα πέφτουν, καλύτερα θα τις χτυπάω με αφανα όπως οι παλιοί μελισσοκόμοιΠάρε 24γρ με piston skeet.
Φοβουμαι πως δεν θα πέφτουν, καλύτερα θα τις χτυπάω με αφανα όπως οι παλιοί μελισσοκόμοιΠάρε 24γρ με piston skeet.
Κρέμασε 10 φυσίγγια Λάμπρο να κολλήσουν όλες πάνω.Φοβουμαι πως δεν θα πέφτουν, καλύτερα θα τις χτυπάω με αφανα όπως οι παλιοί μελισσοκόμοι
Γνώρισε πόδια(συμμαθήτριά μου)λίγο η δασκάλα λοιπον με την κωλαρια....κ το γλωσιδι από μπρος(camel toe)λίγο η τραπ,λίγο τα γκειμς που μπαίνεις να σκοτώσεις κόσμο,λίγο το ένα λίγο το άλλο.....σου κολλάνε την πεταλούδια στο λαρύγγι κ σου παίρνουν το αιφον που έχει ο τάδε κ αυτός δεν.....από την φτηνια που υπάρχει γύρω....μην περιμένεις κάτι ακριβό.....Και στη δική μου εποχή ήταν αδιανόητη αυτή η εμφάνιση δασκάλας, αλλά αυτή η δασκάλα προφανώς και ως μαθήτρια δεν είχε γνωρίσει ούτε ποδιά, ούτε κάποιο περιορισμό στο ντύσιμο ... Το θέμα όμως είναι, ότι το παιδάκι που γίνεται σιγά σιγά αληταράς ολκής, δεν γίνεται επειδή η δασκάλα είναι ντυμένη όπως νομίζει ... Η αιτία και για τα δύο φαινόμενα είναι η ίδια και λέγεται ψηφοθηρία! (και μη με ρωτήσεις να σου αναλύσω πως συμβαίνει αυτό ... είναι γνωστό)
Άσε ρε....εγώ από μόυβις τα ψιλοεμαθααυτές κάθε σαιζόν γκαστρωνονταν μας Φερνάν νιου1νς κ ξανά μάνα ,δις ιζ α κατ δις ιζ α ΝτογκΕξ΄ου και η έφεση στα αγγλικά!!!
Διαφθορέας κανονικός η παλιά συμμαθήτρια !!!Γνώρισε πόδια(συμμαθήτριά μου)λίγο η δασκάλα λοιπον με την κωλαρια....κ το γλωσιδι από μπρος(camel toe)λίγο η τραπ,λίγο τα γκειμς που μπαίνεις να σκοτώσεις κόσμο,λίγο το ένα λίγο το άλλο.....σου κολλάνε την πεταλούδια στο λαρύγγι κ σου παίρνουν το αιφον που έχει ο τάδε κ αυτός δεν.....από την φτηνια που υπάρχει γύρω....μην περιμένεις κάτι ακριβό.....
Πώς νομίζεις ξεκινάνε οι παραβατικές συμπεριφορές?από το σπίτι ΝΑΙ ως γονιοί βάζουμε φρένα ....με το που βγαίνει το παιδί έξω στην πρώτη πιάτσα που λέγεται σκουλ κ συναντά δασκάλες τύπου "βαρατε με κ ας κλαίω"...το παιδί αρχίζει να ρεταρει.....η θα γίνει σπασίκλακος....η θα το ρίξει στο μαγκιλικι.....για να ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ , τσιγάρα ,αργότερα μαύρα ,άσπρα πιωματα κλπ στην εποχή μου όσο φρένο είχα απ' το σπίτι το είχα κ στην εκπαίδευση,μύριζαν ήθος οι εποχές τότε,θες προσποιητο?έστω κ έτσι περιόριζε κατά πολύ τις παραβατικές συμπεριφορές ....διότι οι πολλοί ήταν με το ΣΩΣΤΟτο ηθικόΔιαφθορέας κανονικός η παλιά συμμαθήτρια !!!
Μου έλεγες για μπεκάτσες στις χαράδρες, εγώ για αγριογούρουνα δεν θα πω τίποτα !!!
Χωρίς πλάκα τώρα αν παρακολουθούμε τι παίζει στην πιάτσα, θα την αθωώσεις τη συμμαθήτρια ...
https://www.protothema.gr/greece/ar...ton-patera-tou-tou-espasan-ta-dodia-me-losto/
Στις καταθέσεις φαίνονται και οι αιτίες αλλά πόσο και ποιοί υποτιμάνε την νοημοσύνη όλων!
Για τις 2-3 περιπτώσεις με 13 χρονους με ναρκωτικά τα είδατε φαντάζομαι!!!
Ατιμωρησία και ανοχή στην παραβατικότητα δεν είναι αθώες συμπεριφορές και δεν υποθάλπτονται από τη "θεία με τα κολλάν"
Ύστερα....να σου πω κ το άλλο ,αν τιμωρήσεις τον μικρό που τον έπιασες με μαύρο....παλιότερα σε χωναν πρώτη μούρη στην εφημερίδα......που λες ότι θα καταλήξει????με ντοκτορά στην αλητεία θα βγειΔιαφθορέας κανονικός η παλιά συμμαθήτρια !!!
Μου έλεγες για μπεκάτσες στις χαράδρες, εγώ για αγριογούρουνα δεν θα πω τίποτα !!!
Χωρίς πλάκα τώρα αν παρακολουθούμε τι παίζει στην πιάτσα, θα την αθωώσεις τη συμμαθήτρια ...
https://www.protothema.gr/greece/ar...ton-patera-tou-tou-espasan-ta-dodia-me-losto/
Στις καταθέσεις φαίνονται και οι αιτίες αλλά πόσο και ποιοί υποτιμάνε την νοημοσύνη όλων!
Για τις 2-3 περιπτώσεις με 13 χρονους με ναρκωτικά τα είδατε φαντάζομαι!!!
Ατιμωρησία και ανοχή στην παραβατικότητα δεν είναι αθώες συμπεριφορές και δεν υποθάλπτονται από τη "θεία με τα κολλάν"
Πώς νομίζεις ξεκινάνε οι παραβατικές συμπεριφορές?από το σπίτι ΝΑΙ ως γονιοί βάζουμε φρένα ....με το που βγαίνει το παιδί έξω στην πρώτη πιάτσα που λέγεται σκουλ κ συναντά δασκάλες τύπου "βαρατε με κ ας κλαίω"...το παιδί αρχίζει να ρεταρει.....η θα γίνει σπασίκλακος....η θα το ρίξει στο μαγκιλικι.....για να ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ , τσιγάρα ,αργότερα μαύρα ,άσπρα πιωματα κλπ στην εποχή μου όσο φρένο είχα απ' το σπίτι το είχα κ στην εκπαίδευση,μύριζαν ήθος οι εποχές τότε,θες προσποιητο?έστω κ έτσι περιόριζε κατά πολύ τις παραβατικές συμπεριφορές ....διότι οι πολλοί ήταν με το ΣΩΣΤΟτο ηθικό
Στην εποχή μου ρωταγαμε....ΑΝ γκαμιωτει η τάδε κ σήμερα τα μικρά ποια κάνει την καλύτερη πίπα....ε μην μη λίες ότι δεν φταίει η λινατσα που απαιτεί σεβασμό απ' το μαθητή με τον κωλαρο φόρα παρτίδα.....όλοι έχουν το δικό τους μεραδι ευθύνης
Ύστερα....να σου πω κ το άλλο ,αν τιμωρήσεις τον μικρό που τον έπιασες με μαύρο....παλιότερα σε χωναν πρώτη μούρη στην εφημερίδα......που λες ότι θα καταλήξει????με ντοκτορά στην αλητεία θα βγει
Αυτές οι περιπτώσεις χρειάζονται υποστήριξη από ψυχολόγους, γονείς,δασκάλους κλπ ....αν τον βάλεις μέσα.....αργότερα θα τον φας στη μάπα
Είπαμε...εδώ πλέον φοβόμαστε επαρχία....τα μεγάλα αστικά κέντρα είναι, άστα βραστάεκεί.... να φιλάει ο ΘΕΟΣΦίλε Jonny εμείς λέμε φιλοσοφίες και οι ναρκέμποροι κάνουν μπίζνες και φτιάχνουν πελατεία ... αυτά συμβαίνουν σήμερα και όχι από την πλειοψηφία των παιδιών ... Το πρόβλημα όμως είναι, πως η πλειοψηφία των παιδιών τα υφίσταται (ούτε να κυκλοφορήσουν έξω σαν παιδιά δεν μπορούν!)
100 πελατες εξακριβωμενους με συνομιλίες και τηλέφωνα.Φωλια ολόκληρη.
https://www.google.com/amp/s/www.th...roni---ti-biaze-kai-trabouse-binteo/?amp=true100 πελατες εξακριβωμενους με συνομιλίες και τηλέφωνα.Φωλια ολόκληρη.
Είναι οι περιπτώσεις που ο σωφρονισμός είναι ουτοπία ... σε αυτές τις περιπτώσεις κατά την άποψή μου χρειάζεται παραδειγματική τιμωρία.
Σε αυτή την περίπτωση προτείνω ευνουχισμο.Είναι οι περιπτώσεις που ο σωφρονισμός είναι ουτοπία ... σε αυτές τις περιπτώσεις κατά την άποψή μου χρειάζεται παραδειγματική τιμωρία.
Γιάννη αυτός είναι ο τρίτος δρόμος! ... να φυλάει ο Θεός δηλαδή! (δεν ξέρω πόση απόδοση έχει ...)Είπαμε...εδώ πλέον φοβόμαστε επαρχία....τα μεγάλα αστικά κέντρα είναι, άστα βραστάεκεί.... να φιλάει ο ΘΕΟΣ
Από έναν ευνούχο μην απαιτείς αρχιδια.....δεν ξέρω αν με πιάνςΓιάννη αυτός είναι ο τρίτος δρόμος! ... να φυλάει ο Θεός δηλαδή! (δεν ξέρω πόση απόδοση έχει ...)
Ένα σωρό κόσμος πληρώνει (φόροι που γίνονται μισθοί, σε διάφορους υπεύθυνους) για να ζουν οι μαθητές ανθρωπινά και είναι το φυσιολογικό ... αλλά αυτοί δεν μπορούν και αποτυγχάνουν, δεν τιμωρούν μη καταστρέψουν τους κατεστραμμένους, ας ζοριστούν οι κανονικοί μαθητές καλύτερα !!! ... κάπως έτσι το σκέφτονται.
Ο δεύτερος δρόμος είναι ο σώζων εαυτόν σωθήτω ... το κουβεντιάσαμε ( περί αυτοάμυνας )... αλλά αμέσως τέθηκε το θέμα της αυτοδικίας !!! λες και δεν είναι αυτοδικία όταν αποφασίζει κάποιος που πρέπει να εφαρμόσει το νόμο να καλύψει τα καλόπαιδα ...