Εξ΄ου και η έφεση στα αγγλικά!!!Το μπούτι της Αγγλίδαςμε έφαγε εμένα....είχαμε ξεβιδωσει κ το κάλυμμα της έδρας κ το κόβαμε 3d
![]()
Εξ΄ου και η έφεση στα αγγλικά!!!Το μπούτι της Αγγλίδαςμε έφαγε εμένα....είχαμε ξεβιδωσει κ το κάλυμμα της έδρας κ το κόβαμε 3d
![]()
Τις έβγαζε στη φόρα ; ή τις φανταζόσουνα ; ...(ανάπτυξη και της φαντασίας! που ως γνωστό απαιτείται στη γεωμετρία ...Ρε είχε κάτι βυζάρες η Μαθηματικός που τετραγωνιζε κύκλο...
Εκείνα τα πέτρινα αλλά ρομαντικά χρόνια εάν φουσκωνε η μπλούζα ήταν αρκετό για φαντασιώσεις ας μην είχε όλο το πακέτο,υπήρχε στέρηση ειδικά στην επαρχίαΤις έβγαζε στη φόρα ; ή τις φανταζόσουνα ; ...(ανάπτυξη και της φαντασίας! που ως γνωστό απαιτείται στη γεωμετρία ...)
Γιατί βρε ; που ξεφύγαμε ; ... άσε που η εμφάνιση των γυναικών (π.χ. στο Ιράν) αυτές τις μέρες, είναι και θέμα παγκόσμιας επικαιρότητας !!!Εκείνα τα πέτρινα αλλά ρομαντικά χρόνια εάν φουσκωνε η μπλούζα ήταν αρκετό για φαντασιώσεις ας μην είχε όλο το πακέτο,υπήρχε στέρηση ειδικά στην επαρχία
Τώρα έχουν γίνει όλα ίσωμα, από μικρές και από μεγάλες.....
![]()
Θα κάνει επανεμφάνιση ο μαυροτσούκαλος και θα γίνει Κούγκι εδώ μέσα ξέρω τι σου λέωΓιατί βρε ; που ξεφύγαμε ; ... άσε που η εμφάνιση των γυναικών (π.χ. στο Ιράν) αυτές τις μέρες, είναι και θέμα παγκόσμιας επικαιρότητας !!!
Μαυροτσούκαλος ; ..........................................Θα κάνει επανεμφάνιση ο μαυροτσούκαλος και θα γίνει Κούγκι εδώ μέσα ξέρω τι σου λέω
Το μελαχρινό αγόρι Αλεξ 37 εννοώΜαυροτσούκαλος ; ..........................................
Κούγκι ; ....................................................................![]()
Τι είμαι εγώ Γιωργάκης?Που ότι φούσκωνε το έπιανε και ζητάει φώτο μούρη από το χουνερι που έπαθε?Όσο για την άλλη το μισό ήταν μια ζωή έξω φορά παρτίδα.Τις έβγαζε στη φόρα ; ή τις φανταζόσουνα ; ...(ανάπτυξη και της φαντασίας! που ως γνωστό απαιτείται στη γεωμετρία ...)
Εγώ στο είχα πει ότι ήμουν φρεσκοβαμμενος, εσύ επέμενες!Θα κάνει επανεμφάνιση ο μαυροτσούκαλος και θα γίνει Κούγκι εδώ μέσα ξέρω τι σου λέω
... γεωμέτρη μου!...Τις έβγαζε στη φόρα ; ή τις φανταζόσουνα ; ...(ανάπτυξη και της φαντασίας! που ως γνωστό απαιτείται στη γεωμετρία ...)
Εμάς μας μάθαινε φλογέρα μία μουσικός άλλο πράγμα.Ήταν βλέπεις μάστερ στα πνευστά!Ρε είχε κάτι βυζάρες η Μαθηματικός που τετραγωνιζε κύκλο...
Έμαθες φλογέρα ;Εμάς μας μάθαινε φλογέρα μία μουσικός άλλο πράγμα.Ήταν βλέπεις μάστερ στα πνευστά!
Και εδώ Κορινθία δεν τολμάμε να φάμε έξω στη βεράντα από τις σφήκες. Έβαλα σφηκοπαγίδα , γέμισε και πάλι δεν γλυτώσαμε. Θα πάω να πάρω άλλες δύο.Λησαξανε φετος εδω
Πάρε 24γρ με piston skeet.Και εδώ Κορινθία δεν τολμάμε να φάμε έξω στη βεράντα από τις σφήκες. Έβαλα σφηκοπαγίδα , γέμισε και πάλι δεν γλυτώσαμε. Θα πάω να πάρω άλλες δύο.