Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τις έβγαζε στη φόρα ; ή τις φανταζόσουνα ; ...(ανάπτυξη και της φαντασίας! που ως γνωστό απαιτείται στη γεωμετρία ... :) )
Εκείνα τα πέτρινα αλλά ρομαντικά χρόνια εάν φουσκωνε η μπλούζα ήταν αρκετό για φαντασιώσεις ας μην είχε όλο το πακέτο,υπήρχε στέρηση ειδικά στην επαρχία
Τώρα έχουν γίνει όλα ίσωμα, από μικρές και από μεγάλες.....
topic.

Εκείνα τα πέτρινα αλλά ρομαντικά χρόνια εάν φουσκωνε η μπλούζα ήταν αρκετό για φαντασιώσεις ας μην είχε όλο το πακέτο,υπήρχε στέρηση ειδικά στην επαρχία
Τώρα έχουν γίνει όλα ίσωμα, από μικρές και από μεγάλες.....
topic.
Γιατί βρε ; που ξεφύγαμε ; ... άσε που η εμφάνιση των γυναικών (π.χ. στο Ιράν) αυτές τις μέρες, είναι και θέμα παγκόσμιας επικαιρότητας !!!

Γιατί βρε ; που ξεφύγαμε ; ... άσε που η εμφάνιση των γυναικών (π.χ. στο Ιράν) αυτές τις μέρες, είναι και θέμα παγκόσμιας επικαιρότητας !!!
Θα κάνει επανεμφάνιση ο μαυροτσούκαλος και θα γίνει Κούγκι εδώ μέσα ξέρω τι σου λέω

Τις έβγαζε στη φόρα ; ή τις φανταζόσουνα ; ...(ανάπτυξη και της φαντασίας! που ως γνωστό απαιτείται στη γεωμετρία ... :) )
Τι είμαι εγώ Γιωργάκης?Που ότι φούσκωνε το έπιανε και ζητάει φώτο μούρη από το χουνερι που έπαθε?Όσο για την άλλη το μισό ήταν μια ζωή έξω φορά παρτίδα.

Και αντίσταση και έφυγαν και με συνοδεία ατσαλάκωτοι
Ο κάθε βαρεμένος έχει ασυλία στον δυτικό πολιτισμό πλέον αρκεί να λέει κάτι το διαφορετικό
Οι πολλοί μόνο μην ζητήσουν τίποτα δικαιώματα που τους έκοψαν,εκεί πέφτει παλούκι δίχως αύριο.......

https://www.protothema.gr/world/art...an-aktivistes-hunoun-galata-se-souper-market/

Status
Not open for further replies.
Back