Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Σπύρο υποθέτω ότι αυτή την είδηση τη συνδέεις και με το θέμα της διαπαιδαγώγησης των παιδιών που θα προκύψουν από αυτές τις σχέσεις συμβίωσης ...
Όχι Γιώργο , μόνο και μόνο επειδή δεν τα γνώριζα και μου έκαναν εντύπωση αυτά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ . Δεν θέλω να κρίνω , ο κόσμος αλλάζει τύποις σίγουρα , στο βάθος δεν ξέρω . Ό,τι αποφασίσουν εκείνοι που έρχονται ......

Όχι Γιώργο , μόνο και μόνο επειδή δεν τα γνώριζα και μου έκαναν εντύπωση αυτά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ . Δεν θέλω να κρίνω , ο κόσμος αλλάζει τύποις σίγουρα , στο βάθος δεν ξέρω . Ό,τι αποφασίσουν εκείνοι που έρχονται ......
Όλα για να διασφαλίζονται οι περιουσίες!!!

Και όλα καταλήγουν στους συνδικαλιστές και την δράση τους που στην πατρίδα μας έχω την εντύπωση πως λειτουργούν υπονομευτικα σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για να διορθωθεί κάτι που δεν πάει καλά Επιπλέον έχει παγιωθεί η συντεχνιακη συμπεριφορά σε όλο το δημόσιο και τα αδιέξοδα πολλαπλασιαζονται.

Πριν κάποια χρόνια κ γυρνώντας σπίτι από ξενύχτι 7:30-8....στο δεξί πεζοδρόμιο βλέπω μια κωωωωωωωλαρια‼️ σε κολάν ντυμενη ,κόοοοοοντεψα να αγκαλιάσω τον κάδο.....προσπερνάω κόβω φάτσα....δασκάλα που πήγαινε σχολείο‼️ούτε μπαροβιες δεν ντυνοντουσαν έτσι τις καλές εποχές‼️‼️‼️(κάθε γωνιά κ κωλομπαρο ημασταν-επι ΠΑΣΟΚ)
Μετά από κάποια χρόνια πάλι,ανέφερα το συγκεκριμένο συμβάν σε κάποιον συνταξιούχο λυκειαρχη-γυμνασιαρχη ,,,,,οοοοοοχι μου λέει δεν μπορεί να της πει κανείς τίποτα‼️
Αυτά‼️

Κωνσταντίνος Πλεύρης - Ναζιστικός Χαιρετισμός.jpg

...[Ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνος Πλεύρης πήρε το λόγο, λέγοντας πως στο εξωτερικό δεν θα υπήρχε τέτοια φαιδρή εικόνα με χειροκροτητές σε δικαστική αίθουσα. «Θα τολμούσατε εσείς να χαιρετήσετε ναζιστικά αν ήσασταν στο εξωτερικό;» ήταν η απάντηση της κ. Φύσσα με το δικηγόρο αντί άλλης απάντησης να χαιρετά ναζιστικά πριν η έδρα φύγει από την αίθουσα.]...

...ολόκληρο το άρθρο, εδώ:

https://www.topontiki.gr/2022/10/07...nstantinou-plevri-mesa-sto-dikastirio-photos/

Κύλησε ο τσετζερης και βρήκε το καπάκι έχω πάψει να ασχολούμαι με μικρομυαλους όλων των κατευθύνσεων το χειρότερο μεγάλο κεφάλι και γλώσσα αλλά κενό μέσα.Οι μοναδικοί ήρωες της χώρας είμαστε εμείς που ανεχόμαστε και ασχολουμαστε,ψηφίζουμε κάποιοι όλους αυτούς όλους όμως ανεξαιρέτως.

Πριν κάποια χρόνια κ γυρνώντας σπίτι από ξενύχτι 7:30-8....στο δεξί πεζοδρόμιο βλέπω μια κωωωωωωωλαρια‼️ σε κολάν ντυμενη ,κόοοοοοντεψα να αγκαλιάσω τον κάδο.....προσπερνάω κόβω φάτσα....δασκάλα που πήγαινε σχολείο‼️ούτε μπαροβιες δεν ντυνοντουσαν έτσι τις καλές εποχές‼️‼️‼️(κάθε γωνιά κ κωλομπαρο ημασταν-επι ΠΑΣΟΚ)
Μετά από κάποια χρόνια πάλι,ανέφερα το συγκεκριμένο συμβάν σε κάποιον συνταξιούχο λυκειαρχη-γυμνασιαρχη ,,,,,οοοοοοχι μου λέει δεν μπορεί να της πει κανείς τίποτα‼️
Αυτά‼️
Σιγά μη βάζανε dress code στους δασκάλους εδώ το βγάλανε από τους μαθητές!
Αλλά και πάλι το πρόβλημα για τους μαθητές δεν είναι αυτό, αλλά η ατιμωρησία και ο εθισμός στην παραβατικότητα ...

Last edited:
View attachment 57364

...[Ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνος Πλεύρης πήρε το λόγο, λέγοντας πως στο εξωτερικό δεν θα υπήρχε τέτοια φαιδρή εικόνα με χειροκροτητές σε δικαστική αίθουσα. «Θα τολμούσατε εσείς να χαιρετήσετε ναζιστικά αν ήσασταν στο εξωτερικό;» ήταν η απάντηση της κ. Φύσσα με το δικηγόρο αντί άλλης απάντησης να χαιρετά ναζιστικά πριν η έδρα φύγει από την αίθουσα.]...

...ολόκληρο το άρθρο, εδώ:

https://www.topontiki.gr/2022/10/07...nstantinou-plevri-mesa-sto-dikastirio-photos/
θιασώτης?

Σιγά μη βάζανε dress code στους δασκάλους εδώ το βγάλανε από τους μαθητές!
Αλλά και πάλι το πρόβλημα για τους μαθητές δεν είναι αυτό, αλλά η ατιμωρησία και ο εθισμός στην παραβατικότητα ...
Μα άμα απ' το πρωί ως το βράδυ....το παιδάκι βλέπει το γλωσιδι... της κυρίας να τον ζαχαρωνει....τι να κάνει κ αυτό?
Στην εποχή μου, ήταν αδιανόητη η εμφάνιση αυτής της δασκάλας‼️

Η θρησκευτικός που είχα σε έστελνε κατευθείαν στη κόλαση όσο την έβλεπες να λέει για το μάθημα τόσο τη φαντάζοσουν σαν την Εύα πριν το μήλο.16κυλινδρη με 400αλογα στο τροχό και 4εξατμισεις αναλογίες τροχών άριστες .

Μα άμα απ' το πρωί ως το βράδυ....το παιδάκι βλέπει το γλωσιδι... της κυρίας να τον ζαχαρωνει....τι να κάνει κ αυτό?
Στην εποχή μου, ήταν αδιανόητη η εμφάνιση αυτής της δασκάλας‼️
Και στη δική μου εποχή ήταν αδιανόητη αυτή η εμφάνιση δασκάλας, αλλά αυτή η δασκάλα προφανώς και ως μαθήτρια δεν είχε γνωρίσει ούτε ποδιά, ούτε κάποιο περιορισμό στο ντύσιμο ... Το θέμα όμως είναι, ότι το παιδάκι που γίνεται σιγά σιγά αληταράς ολκής, δεν γίνεται επειδή η δασκάλα είναι ντυμένη όπως νομίζει ... Η αιτία και για τα δύο φαινόμενα είναι η ίδια και λέγεται ψηφοθηρία! (και μη με ρωτήσεις να σου αναλύσω πως συμβαίνει αυτό ... είναι γνωστό)

Status
Not open for further replies.
Back